- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.381
amin canım teşekkür ederim benim ablamın adıda zeliha senin nick zeliş olduğuna göre adın zelihamı
pelin merhaba nasılsın
bi arkadaşa zorlayara korunmayı bıraktırdım 3.ayda hamile kaldı ve adetine 1gün kala idrardan çıktı tuhaf degilmi hani adet biraz geçince belli oluyo diyolarda
sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delürdüm galübaaaa:roflol::roflol:
Canım sana Ovitrella çok yaradı bu ayy yaa gerçektende delirdinn :roflol::roflol::roflol::roflol:
bugün okulla birlikte sinemaya gittik sabahleyin sınıf annesiyim kafamı dagıttım geldim kızım 1sınıfa gidiyogeçen hafta ara karnesi aldılar hepsi pekiyiydi kendimle iftihar ediyom ben çalıştırıyom babasını katkı payı yok
benim cimcime nezle olmuş..yavrum uyuyamıyo..şimdi hem ayağımda onu sallıyom hemi de size yazıyooomm..öptüm canlarıııımm..Şeniz
benim cimcime nezle olmuş..yavrum uyuyamıyo..şimdi hem ayağımda onu sallıyom hemi de size yazıyooomm..öptüm canlarıııımm..Şeniz
:roflol::roflol:Pelin kızz allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3Köpürür tabii asitle birleşiyo fossluyo:roflol:
yaa canımm öyle diyonda insanın aklında kalıyookaydirigubbakcemile3denedimm rahatladımmm iştee..ama bi tavsiyeee karbonatla gebelik testi yapmayınn...1 çorba kaşığı yoğurtla 1 cay kaşığı karbonatı karıştırr yüzüne sürr(göz kısmı hariç)cildini canlandırıyoo..düzenli yaparsan haftada 1 bebiş poposu gibi oluyo suratınnkaydirigubbakcemile5
çokk geçmiş olsunn..
:teselli:KIyamam..Çok geçmiş olsuna.s.
:mymeka:Çocuğa iyi bak nan
kız delirdinmi sınıf annesi olmak insana kafayı yedirtiyoo...benide 1. sınıfta zorla yaptılarr..3. ay kavga çıkardımm..zorla başkasına verdimm..ayol bide bu kadar işin arasında onunlamı uğraşıyonn...bide canımm sen ne kadar uğraşırsan uğraş çocuk başarılıysa babasının başarısızsa annesinin çocuğu oluyoo..biliyorumm yaşadımm..benim oğlan türkiye sıralamasına girdi dedilerki babası okumuş ondann..allah allah yaa sanki anası okuma yazma bilmiyoo gıcık olmuştummkötükedihüso
şimdilik bi sıkıntı yok napıyım kafamı meşgul etmem gerekiyo valla kaynanam bile diyo babasından hayır yok diye geçen görümcemin kocası ne demiş görümcemde eşimde yaparsa yapar sıkmayın der çocukları boşver demiş eşine oda zaten iki kardeş boşver diyerek sevilayla benim üzerime attınız çocukları demiş bak onun bile gözünde eniştem biraz despot herşeye burnunu sokan bir gıcık geçen sanki onun üzerine vazife bbişe konuşuyolardı belkide sen düşükte mikrop kaptın ondan olmuyodur diyo aslında kimse bilmiyo tedavi oldugumu arası iyice açıldı hamile kalamayışımın ona battmış tövbe estegfurullah eşime demedim kızar yoksa benim söyledigimi zannedip bana basar kalayı
yaa kızlaarr iğneyi vurunduğumdan beri ara ara sol kasığıma ağrı giriyo ama tatlı bi ağrı..bu ay o taraftaki yumurta için çalışıyoruz..acaba bişeyler mi oluyo?öptüm canlarıımm..Şeniz
pelin merhaba nasılsın
bi arkadaşa zorlayara korunmayı bıraktırdım 3.ayda hamile kaldı ve adetine 1gün kala idrardan çıktı tuhaf degilmi hani adet biraz geçince belli oluyo diyolarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?