- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.501
canlarım benim ne olur böyle yapmayın sizi o kadar iyi anlıyorumki...ben her ay yaptığım testlerin haddini hesabını hatırlamıyorum..hep bir ümitle yaptım hep hüsranla karşılaştım tam 19 ay uğraştım...biliyorum balım seninki daha çok ama inan bende çok yıkıldım bunu iyi biliyosun...hele geçen yaz o kadar çok depresyona girmiştimki günlerce ağladığımı biliyorum....ama neymiş herşey nasip kısmetmiş üzülsekte yıkılsakta sevinsekte faydası yok yaramazların geleceği bir zamanları var onlarda bunu bekliyolar...en iyi ilaç takmamak benim ilacım buydu umarım sizinkide bu olur...
uzme tatlı canını sımdı aynılarını balsurat ıcın soyledım bosver gıtsın relax bıraz tatlım unutmayın HIC BIR SEY BIZDEN DAHA ONEMLI DEGIL tamammı sende benım gıbı keske kımseye soylemeseydın bebk ıstedıgını sımdı ugrasmazdın kaynana ıle......... soranlara esım ıstemıyo bende dusunmuyorum dıyorum kımse agzını acamıyo bılmıyolar benım ıcım kan aglıyo ama olsun kımseyle ugrasamam neden nıye ufff sende bosver takmıyomus gıbı davran aman olursa olur olmassa da muhım degıl de bak o zaman bısey soyleyemıyorlar canım uzme kendını Allah evladını bagıslasın hıc olmayanları dusunup tesellı bulalım hıc olmayanlarda tesellı ıcın eslerı var saglıkları var umutları var bunlarla avunsunlar .....sevgıler canım.....yerimseniben
senağlamasenağlamasenağlamabende bıktım artıkk ..bıktım tedavi görmektende..Bebek beklemektende sıkıldımm.İstemiyorum artıkk...Bu her ayki beklentilerle hayatt çekilmez hale geliyorr....Eşim tlf aradı oldunmu diyee evettttt oldum dedim bağırdımm kapat tlf dedimm ağladım bi güzelll senağlama
hepinize teşekkür ederim balsurat aynı şeyleri yaşıyoz dile kolay 2yıl oldu benim canım bide ben beraber oturuyom herşeyimi biliyo saklamak elde degil unutmak istiyorum ama kendim aklımdan çıkaramıyorum nasıl bi yol izlicemide bilemiyorum öyle tabi allahım hiç olmayana nasip etsin bi kızım var benim agladıgımı görünce dayanamıyo benim senden başka kimsem yok anne üzülme neolur diyo yavruma saglıklı uzun ömürler versin bide kilo aldım gören ilk önce hamilemisin deyip bırakıyo al işte sen unutuyum diye ugraş millet bırakmıyo
sositosositoZeynom 14 haziran adetimi yazarsın .oLMADI kızlar biliyodum zaten olmadığını kahverengiler teşrif ettii..delikafadulden
kızlar bende de kırmızılar geldi nasıl moralim bozuldu anlatamam karnım agrısını bahane edip bigüzel agladım yoruldum artık ya bıktım her ay beklemekten bana akıl verin ne olur nasıl aklımdan çıkarabilirim moralim düzelsin diye bi banyo yaptım kuaföre gidip saçlarımı kestirdi bide fön çektirdim ama inanın biri bişe söylese oturup aglıcam okadar vahim durumum yardım edin bana neolur kızım bide dergiden hamile kıyafetlerini getirmiş gösteriyo kaynanam ayrı dert durmadan dr git diyo koca oralı olmuyo bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmm yoruldummmmmmmm
slm arkadaşlar dün doktordaydım ve benim o kadar moralimi bozduki pko hastası olduğumu öğrendim bana dediki şükret bir çocuğun olmuş bu hastalar mücize eseri hamile kalır senin her yerin kistlerle dolu çok moralim bozuldu bana şeker ilaçı yazdı bunca doktora gittim hiç biri bana demedi pkolusun diye ama gözlerimle gördüm kistleri kendim sağlıkçı olmasam doktorun ultrasonda gösterdiklerini anlamazdım off off çok canım sıkkın
sositosositoZeynom 14 haziran adetimi yazarsın .oLMADI kızlar biliyodum zaten olmadığını kahverengiler teşrif ettii..delikafadulden
meraba canım aramıza hos geldın benım 8 yasında oglum var 6 sene spraılle korundum ve bebek yapmayı hıc dusunmedım 6 sene mecburen cıkartmak zorunda kaldım spraılılmı cunkı zamanı dolmustu sonra bebek ıstedık 2.ayımızda dıs gebelık yuzunden tupum um bırı tıkandı ve asagı yukarı 20 aydır ıstıyorum hemde delı gıbı ama yok olmuyo artık asılama dusunuyorum......... sımdı senın meselene gelınce bu ısler kısmet meselesı bız sana hemen bırak korunmayı olmas sonra derız sen bırakınca hemen hamıle kalada bılırsın bızım gıbı aylarca da ugrasadabılırsın....... cocugun bıraz buyumus aslında sımdı olsa aralarındakı yas farkı guzel olur zor bı cocukda degılse tam zamanı derım ben sana ama en ıyısını sen bılırsın hakkında ne hayırlısı ıse o olsun..sevgıler.....a.s[/QUO
ben bırakmayı dusunuyorum zaten trabzona gidicem haziran eşim istanbulda olucagı için o donem zarfında pek mühm değil,kısmetse benim planım kasım gibi hamile kalmak agustota da dogurmak,ama herseyin hayırlısı,belki olur belkide hiç olmaz...kızım zaten kardes
i dogdugunda 3.5 yasında olucak.kızım ilkokula gittiğinde kardesi laftan anlıcak durumda olucak:)ben bunları bile dusunuyorum,ayrıca annemle yasıyoruz,annem çalışıyor ev aldı onun borcunu ödüyor,hazır onun yanında kalıyorken cıksın aradan istedim:)annem borcu bittiğinde torunlarına bakar:) bu sefer ben çalışırım kendi evimizin sahibi oluruz eşimle....
işte valla benim hayatım boyle ya ben hergun bunları dusunuyorum ve paylaşmak istedimmmm
hakkımızda hayırlısı arkadaşlarım....
slm arkadaşlar dün doktordaydım ve benim o kadar moralimi bozduki pko hastası olduğumu öğrendim bana dediki şükret bir çocuğun olmuş bu hastalar mücize eseri hamile kalır senin her yerin kistlerle dolu çok moralim bozuldu bana şeker ilaçı yazdı bunca doktora gittim hiç biri bana demedi pkolusun diye ama gözlerimle gördüm kistleri kendim sağlıkçı olmasam doktorun ultrasonda gösterdiklerini anlamazdım off off çok canım sıkkın
kızlar bende de kırmızılar geldi nasıl moralim bozuldu anlatamam karnım agrısını bahane edip bigüzel agladım yoruldum artık ya bıktım her ay beklemekten bana akıl verin ne olur nasıl aklımdan çıkarabilirim moralim düzelsin diye bi banyo yaptım kuaföre gidip saçlarımı kestirdi bide fön çektirdim ama inanın biri bişe söylese oturup aglıcam okadar vahim durumum yardım edin bana neolur kızım bide dergiden hamile kıyafetlerini getirmiş gösteriyo kaynanam ayrı dert durmadan dr git diyo koca oralı olmuyo bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmm yoruldummmmmmmm
:teselli: canım yaaa..lütfen hemen ümidini yitirmee...bak herkes er ya da geç hamile listesine geçiyor yani..ben inanıyorum birgün hamile olacağımıza..
canım sen galiba can sıkıntısından 14 haziran dedin..14 mayıs olması gerekmiyor mu balım..zeynom da yazmış gerçi 14 haziran diye..bir bildiğiniz mi var anlayamadım:1no2:
canım benim yaa canın sağ olsun..ama seni çok ümitlendirdim..kusura bakma..hakkını helal canım benim yaa:çok üzgünüm:inan çok üzüldüm bişey diyemiyorum çok moralim bozuldu:çok üzgünüm:
öfff,oldunmu yaa?inşallah önümüzdeki ay olur,herşeyde bir hayır vardır be balım üzülme,bu kadar yıpratma kendini,ne olur?::teselli:
ben bu gün gidecektim aslında kan tahlili yaptırmaya ama bir de çıkmazsa üzüleceğim diye cesaret edemedim yaptırmaya!fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?