kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selam kızlar şimdi doktordan geldim malesef 2 gündür vajinamda kaşıntı vardı dayanılmıycak derecede doktora gittim malesef mantar çıktı bende doktor 2 tane antibiyotik verdi fakat doktora korunmadığımı söyledim o zaman içemezsin dedi ben ne yapıcamı şaşırdım kaşıntıya dayanamıyorum hamilede değilimdir 19 aydır olmadı bu ayda kesin olmamıştır benim zaten artık ümitlerim tükendi napsam ilaçları içsemmi yoksa beklesemmi üfff bide bu çıktı başıma neyse RABBİM beterinden korusun ama iki derede bi arada kaldım .....:çok üzgünüm:

slm cnm reglin ne zaman çok varmı_?
çok geçmiş olsun regl bekle regl gelince başla tabi regl yakınsa bi derece katlanılır kaşıntılara uzaksa daha zor

kızlarrrrrrrrrrrr ya kafam karıştı testte 2. çizgiyi gördüm az önce ya yanılma payı varmıdır bekleyince çıktı çok hafif belli ama uzaktanda baksan belli oluyo

canım inşallah hamişsindir bence yarın sabah testi ilk idrarınla tekrar yap sonra kan testine gidersin sen kaç aydır korunmuyordun....

eğer eminsen kullan canım ama olma ihtimalide varsa beklemeni öneririm tekrardan geçmiş olsun.
bende test yaptım yarım saat sora belirdi 2. çizgi sence varmıdır ya kafam karıştı

eğer eminsen kullan canım ama olma ihtimalide varsa beklemeni öneririm tekrardan geçmiş olsun.
bende test yaptım yarım saat sora belirdi 2. çizgi sence varmıdır ya kafam karıştı

canım seni ümitlendirmek yada ümidini kırmak istemem ben bu sitede testin azizliğine uğrayanıda test yaptıktan yarım saat sonra çöift çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenenide duydum senin adetine bir kaç gün daha varmış bence sabah tekrar ilk idrarınla yap seni ümitlendirmek istemem ama bence sen hamişsin....:CüvCüv:

inşallah canım ağzından bal damlıyo :teytey: bilmiyorum hiç bi belirti yokki sadece sağ kasıkta batma ve sebepsiz duygusallaşma ağlamalar falan

ebrucum kan tahlili yaptırmam sanırım çünkü iğneden şırıngadan çok korkuyorum kaydirigubbakcemile3
belki yarın sabah ilk idrarla tekrarlarım

korkma kız küççük bir iğneisinek ısırığı gibi, :)) saka bi yanada bende bu gün hemşire iğneyi koluma saplarken bakamadım,birde damarı bulmakta güçlük çekti 2 defa sapladı kötü oldu yani,boşu boşuna kendimi deldirmiş oldum,halada acıyor kolum.

sen bence sabah bir daha yap,bende idrar testi almıştım ama kullanmadım,artık önümüzdeki ay kullanırım,adetimi beklemeden tahlil falan yapmıcam bundan sonra,en iyi tahlil adetin geçikmesiymiş,anladım.bende ümit kalmadı bu ayda hadi bakalım senden güzel haberler alalım

bence kendinden eminsen kullan,çünkü antibiyotiksiz geçmez mantar,geçmiş olsun çok!

ya kızlar alakasız bişey ama paylaşmak istedim sadece,benim bugün evlilik yıl dönümüm,ve eşim herseneki gibi unuttu,aslında benimle ilgili herşeyi unutur,doğum günümüde unuttu,ama ben hiç unutmam onunla ilgili her özel günde ona hediyesini alırım birde mum ışığında bir yemek hazırlarım evde,bu gün hazırlamadım ilk defa,hatta unutmuş gibi davrandım yinede o beni hatırlar belki diye hediyesini aldım dolapta duruyor,ama hatırlamazsa ona hediyesini vermicem,6 senedir bir kez hatırlamadı,artık şey düşünmeye başladım,hani böyle özel günleri hatırlamak karşındaki insana verdiğin değeride gösterirya biraz,karşındaki insana değerli olduğunu hissettirirsin yaa,hediyesinde değil olay hatırlamasında bana bir telefon açsa ''canım doğum günün kutlu olsun dese,yada evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun falan dese yetecek en azından hatırlandığımı değer verildiğimi bilicem,ama o unuttukca ben önemsenmediğimi düşünmeye başladım.fazlamı abartıyorum bu durumu,geçen sene çep telefonuna kaydetmiştim ajandaya unutmaması için,alarmınıda ayarlamıştım buna ragmen unuttu,bir insan neden unutur böyle şeyleri,önemsemediği içinmi?Odun olduğu içinmi?

Son düzenleme:

canım, gözün aydın. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.a.s.

kızlarrrrrrrrrrrr ya kafam karıştı testte 2. çizgiyi gördüm az önce ya yanılma payı varmıdır bekleyince çıktı çok hafif belli ama uzaktanda baksan belli oluyo

canım,bende adetime 4 gün kala yaptığım testte yaklaşık bir saat sonra belli belirsiz ikinci çizgiyi görmüştüm. bence de hamilesin. İnşallah bebeğin seninledir.

zelişcim çok geçmiş olsun. ne illet şeydir mantar bilirim. hamile olmadığına gerçekten eminsen kullan canım ilaçlarını ama yine de içine sinmiycekse kullanma bekle. bu arada da hani özel vajinal sabunlar oluyor ya, onladan kullan ve mantara iyi gelen kremler var onlarıda deneyebilirsin. en azından dışarıdan tedavi olur, hala çok kötüyse önümüzdeki ayda ilacını kullanır bir ay ara verirsin için rahat eder. geçmiş olsun canım.

Zelişim canım çokk geçmiş olsun .Allhım şifa versin.Biraz daha bekle adeti ..Adet gelmeden başlama antibiyotiğe.Adet olunca içersin canım..öpüyorum seniŞeniz

canım, hoş birşey değil tabi ki hatırlanmamak ama 6 sene olmuş. eşinin bu huyuna alışmış olman lazım. demek ki senin ki de bu model. ya katlanıcan ya da modeli değiştiricen.delikafadulden

canım, hoş birşey değil tabi ki hatırlanmamak ama 6 sene olmuş. eşinin bu huyuna alışmış olman lazım. demek ki senin ki de bu model. ya katlanıcan ya da modeli değiştiricen.delikafadulden

:roflol::roflol:haklısın aslında alışmış olmam lazım ama bıktım artık tek taraflı hatırlamaktan,bende unutaçağım bundan sonra,aslında bir ara düşünmüştüm bu modeli değiştirmeyi ama modifiye ettim biraz daha kullanılabilir oldu, yavrusu var kuzum değiştiremiyoz işte öyle kolay kolay...sık sık modifiye etmeye çalışıyorum şimdide bu parçasına taktım işte!:roflol::roflol:

zelişim geçmiş olsun canım..canım eğer kaşıntın çoksa kullan bekleyebilirsen bu hafta sonuna kadar bekle bi test yap diycem ama bilemiyorum ki belkide çok rahatsızsın kaşıntıdan..zelişcim sahi eltimde aynı mantar vardı o kaşıntısı olduğu zaman ılık hafif sıcağa yakın suyu legene doldurup otururuyo çok rahatlıyom diyo..bu ara pak olmuyo kaşıntı demişti..istersen bi uygula canım..yalnız su tenini yakmayaak sıcaklıkta olacak..geçmiş olsun canım benim...Şeniza.s.

Zelişim canım çokk geçmiş olsun .Allhım şifa versin.Biraz daha bekle adeti ..Adet gelmeden başlama antibiyotiğe.Adet olunca içersin canım..öpüyorum seniŞeniz

sağolun kızlar ama inan neyapacamı bilmiyorum şimdilik katlanıyorum bakalım dayanılmıycak bir hal olursa mejburen kullanıcam ilaçlarıinşallah daha kötü olmam çok illet bir hastalık bu ya rabbim kimseye vermesin yarın eczaneye gidicem hiç olmazsa bir krem falan alırım kaşınmtısını keser belki üff ya kadın olmak ne kadar zor bu erkekler ne rahat....

ya aslında hamilelerdede oluyo bu mantarda onlarada ilaç yazıyorlar,aslında vardır uygun bir ilaç eçzanede verirler çanım daha uydun bişey,tekrar geçmiş olsun.çok kötü bir hastalıktır bu,mahveder insanı,

canım üzme kendini ne kadar çok insan var pkolu olupta hamile kalan sen biraz kürler dene kendine soğan suyu felan iç...afedersin ama dr un halt etmiş nasılda moral bozuyo bu dr ların bazıları yaaa...

hejacım gözün aydın olsun allahım sorunsuz hamilelikler yaşatsın hepimize...

acele etmişsin canım biraz daha bekle bence...

merhaba benimde 5 yaşında bir kızım var ve bu ay hapı bıraktım bakalım ne zaman hamile kalacağım 16 nisanda adetoldum inşallah çok beklemem

aramıza hoşgeldin canım...

canım daha dur bu senin ilk ayın deilmiydi ah keşke bu kadar çabuk hamile kalabilse herkes ama nerdeeee...o yüzden sabret biraz canım sakın hap felanda kullanma...

canım senin yapacağın ilk iş sabah ilk idrarınla tekrar denemek olsun eğer yine çıkarsa büyük ihtimalle hamilesin demektir...

canım bence antibiyotik kullanma bir kere bendede olmuştu ölmüştüm resmen kaşıntıdan ama krem vermişti dr çok iyi gelmişti sende eczaneden krem al sür canım...

bazı erkekler malesef böyle oluyo değiştiremiyceğine göre böyle kabullen salla gitsin ...odunluğuyla yaşamaya devam etsin belki ilerde kafasına dank eder...

KIZLAR BU ARADA BİR YERDE OKUDUM KAYMAKLIM ARKADAŞIMIZIN TÜP BEBEĞİ YİNE TUTMAMIŞ MALESEF ALLAH YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA ODA MELEĞİNE KAVUŞUR...

selkie.....................................22 Nisan
szdiker...................................23 Nisan
çikolata86...............................23 Nisan
xnazox...................................24 Nisan
umutlu22................................26 Nisan
crazybaby..............................28 Nisan
raebzeh...................................1 Mayıs
zeliş82 ...................................1 Mayıs
diorisimo................................2 Mayıs
güleser1983............................3 Mayıs
Hatice alpaslan.......................9 Mayıs
pınar77..................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
pelin003................................16 Mayıs
mawili...................................17 Mayıs
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
secemce
gülücük
kaymaklım
Batuhanım
dilşahım
BTRKLC
gülay30
aysu1
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
sencerderen
asu1984
sevil35
lolo
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce
ipekirem
erturkfts

HAMİŞLER

heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…