- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.541
slm cnm reglin ne zaman çok varmı_?
çok geçmiş olsun regl bekle regl gelince başla tabi regl yakınsa bi derece katlanılır kaşıntılara uzaksa daha zor
kızlarrrrrrrrrrrr ya kafam karıştı testte 2. çizgiyi gördüm az önce ya yanılma payı varmıdır bekleyince çıktı çok hafif belli ama uzaktanda baksan belli oluyo
eğer eminsen kullan canım ama olma ihtimalide varsa beklemeni öneririm tekrardan geçmiş olsun.
bende test yaptım yarım saat sora belirdi 2. çizgi sence varmıdır ya kafam karıştı
canım seni ümitlendirmek yada ümidini kırmak istemem ben bu sitede testin azizliğine uğrayanıda test yaptıktan yarım saat sonra çöift çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenenide duydum senin adetine bir kaç gün daha varmış bence sabah tekrar ilk idrarınla yap ama bence sen hamişsin....:CüvCüv:
ebrucum kan tahlili yaptırmam sanırım çünkü iğneden şırıngadan çok korkuyorum kaydirigubbakcemile3
belki yarın sabah ilk idrarla tekrarlarım
selam kızlar şimdi doktordan geldim malesef 2 gündür vajinamda kaşıntı vardı dayanılmıycak derecede doktora gittim malesef mantar çıktı bende doktor 2 tane antibiyotik verdi fakat doktora korunmadığımı söyledim o zaman içemezsin dedi ben ne yapıcamı şaşırdım kaşıntıya dayanamıyorum hamilede değilimdir 19 aydır olmadı bu ayda kesin olmamıştır benim zaten artık ümitlerim tükendi napsam ilaçları içsemmi yoksa beklesemmi üfff bide bu çıktı başıma neyse RABBİM beterinden korusun ama iki derede bi arada kaldım .....:çok üzgünüm:
selam kızlar bu gün mevlit kandiliymiş rabbim bu büyük günde açtığınız elleri boş çevirmesin inşallah ben de çok şükür bu büyük günde keselerimi gördüm çok şükür kızlar ikiz bebişlerim olucak allahın izni ile darısı isteyen herkesin başına
kızlarrrrrrrrrrrr ya kafam karıştı testte 2. çizgiyi gördüm az önce ya yanılma payı varmıdır bekleyince çıktı çok hafif belli ama uzaktanda baksan belli oluyo
selam kızlar şimdi doktordan geldim malesef 2 gündür vajinamda kaşıntı vardı dayanılmıycak derecede doktora gittim malesef mantar çıktı bende doktor 2 tane antibiyotik verdi fakat doktora korunmadığımı söyledim o zaman içemezsin dedi ben ne yapıcamı şaşırdım kaşıntıya dayanamıyorum hamilede değilimdir 19 aydır olmadı bu ayda kesin olmamıştır benim zaten artık ümitlerim tükendi napsam ilaçları içsemmi yoksa beklesemmi üfff bide bu çıktı başıma neyse RABBİM beterinden korusun ama iki derede bi arada kaldım .....:çok üzgünüm:
ya kızlar alakasız bişey ama paylaşmak istedim sadece,benim bugün evlilik yıl dönümüm,ve eşim herseneki gibi unuttu,aslında benimle ilgili herşeyi unutur,doğum günümüde unuttu,ama ben hiç unutmam onunla ilgili her özel günde ona hediyesini alırım birde mum ışığında bir yemek hazırlarım evde,bu gün hazırlamadım ilk defa,hatta unutmuş gibi davrandım yinede o beni hatırlar belki diye hediyesini aldım dolapta duruyor,ama hatırlamazsa ona hediyesini vermicem,6 senedir bir kez hatırlamadı,artık şey düşünmeye başladım,hani böyle özel günleri hatırlamak karşındaki insana verdiğin değeride gösterirya biraz,karşındaki insana değerli olduğunu hissettirirsin yaa,hediyesinde değil olay hatırlamasında bana bir telefon açsa ''canım doğum günün kutlu olsun dese,yada evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun falan dese yetecek en azından hatırlandığımı değer verildiğimi bilicem,ama o unuttukca ben önemsenmediğimi düşünmeye başladım.fazlamı abartıyorum bu durumu,geçen sene çep telefonuna kaydetmiştim ajandaya unutmaması için,alarmınıda ayarlamıştım buna ragmen unuttu,bir insan neden unutur böyle şeyleri,önemsemediği içinmi?Odun olduğu içinmi?
canım, hoş birşey değil tabi ki hatırlanmamak ama 6 sene olmuş. eşinin bu huyuna alışmış olman lazım. demek ki senin ki de bu model. ya katlanıcan ya da modeli değiştiricen.delikafadulden
canım, gözün aydın. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.a.s.
canım,bende adetime 4 gün kala yaptığım testte yaklaşık bir saat sonra belli belirsiz ikinci çizgiyi görmüştüm. bence de hamilesin. İnşallah bebeğin seninledir.
zelişcim çok geçmiş olsun. ne illet şeydir mantar bilirim. hamile olmadığına gerçekten eminsen kullan canım ilaçlarını ama yine de içine sinmiycekse kullanma bekle. bu arada da hani özel vajinal sabunlar oluyor ya, onladan kullan ve mantara iyi gelen kremler var onlarıda deneyebilirsin. en azından dışarıdan tedavi olur, hala çok kötüyse önümüzdeki ayda ilacını kullanır bir ay ara verirsin için rahat eder. geçmiş olsun canım.
Zelişim canım çokk geçmiş olsun .Allhım şifa versin.Biraz daha bekle adeti ..Adet gelmeden başlama antibiyotiğe.Adet olunca içersin canım..öpüyorum seniŞeniz
zelişim geçmiş olsun canım..canım eğer kaşıntın çoksa kullan bekleyebilirsen bu hafta sonuna kadar bekle bi test yap diycem ama bilemiyorum ki belkide çok rahatsızsın kaşıntıdan..zelişcim sahi eltimde aynı mantar vardı o kaşıntısı olduğu zaman ılık hafif sıcağa yakın suyu legene doldurup otururuyo çok rahatlıyom diyo..bu ara pak olmuyo kaşıntı demişti..istersen bi uygula canım..yalnız su tenini yakmayaak sıcaklıkta olacak..geçmiş olsun canım benim...Şeniza.s.
ya aslında hamilelerdede oluyo bu mantarda onlarada ilaç yazıyorlar,aslında vardır uygun bir ilaç eçzanede verirler çanım daha uydun bişey,tekrar geçmiş olsun.çok kötü bir hastalıktır bu,mahveder insanı,sağolun kızlar ama inan neyapacamı bilmiyorum şimdilik katlanıyorum bakalım dayanılmıycak bir hal olursa mejburen kullanıcam ilaçlarıinşallah daha kötü olmam çok illet bir hastalık bu ya rabbim kimseye vermesin yarın eczaneye gidicem hiç olmazsa bir krem falan alırım kaşınmtısını keser belki üff ya kadın olmak ne kadar zor bu erkekler ne rahat....
slm arkadaşlar dün doktordaydım ve benim o kadar moralimi bozduki pko hastası olduğumu öğrendim bana dediki şükret bir çocuğun olmuş bu hastalar mücize eseri hamile kalır senin her yerin kistlerle dolu çok moralim bozuldu bana şeker ilaçı yazdı bunca doktora gittim hiç biri bana demedi pkolusun diye ama gözlerimle gördüm kistleri kendim sağlıkçı olmasam doktorun ultrasonda gösterdiklerini anlamazdım off off çok canım sıkkın
selam kızlar bu gün mevlit kandiliymiş rabbim bu büyük günde açtığınız elleri boş çevirmesin inşallah ben de çok şükür bu büyük günde keselerimi gördüm çok şükür kızlar ikiz bebişlerim olucak allahın izni ile darısı isteyen herkesin başına
kızlar test yaptım negatif çıktı normal testlerden yaptım erken dönem gebelik testide vardı onu almadım pişman oldum. ama bekliyordum çok üzülmedim bi 23 nisanda gelsinde bakalım. gerçi umudum kalmadı kızımda 5 gün kala idrarda görmüştüm
merhaba benimde 5 yaşında bir kızım var ve bu ay hapı bıraktım bakalım ne zaman hamile kalacağım 16 nisanda adetoldum inşallah çok beklemem
gittim test yaptırdım,kan testi!ve çok üzgünüm hiç bişey yok sonuç 0.100,ümitlerim boşa gitti,akşama bunu söyleyince eşim doğum kontrol ilaçına başla dicek,senağlamasenağlamasenağlama kaldı bakalım başka zamana!
inşallah sende çıkar züleyhacığım.
ya kızlar alakasız bişey ama paylaşmak istedim sadece,benim bugün evlilik yıl dönümüm,ve eşim herseneki gibi unuttu,aslında benimle ilgili herşeyi unutur,doğum günümüde unuttu,ama ben hiç unutmam onunla ilgili her özel günde ona hediyesini alırım birde mum ışığında bir yemek hazırlarım evde,bu gün hazırlamadım ilk defa,hatta unutmuş gibi davrandım yinede o beni hatırlar belki diye hediyesini aldım dolapta duruyor,ama hatırlamazsa ona hediyesini vermicem,6 senedir bir kez hatırlamadı,artık şey düşünmeye başladım,hani böyle özel günleri hatırlamak karşındaki insana verdiğin değeride gösterirya biraz,karşındaki insana değerli olduğunu hissettirirsin yaa,hediyesinde değil olay hatırlamasında bana bir telefon açsa ''canım doğum günün kutlu olsun dese,yada evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun falan dese yetecek en azından hatırlandığımı değer verildiğimi bilicem,ama o unuttukca ben önemsenmediğimi düşünmeye başladım.fazlamı abartıyorum bu durumu,geçen sene çep telefonuna kaydetmiştim ajandaya unutmaması için,alarmınıda ayarlamıştım buna ragmen unuttu,bir insan neden unutur böyle şeyleri,önemsemediği içinmi?Odun olduğu içinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?