- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.041
kız Allah sana ne deyim :roflol::roflolğlanın eline para ver o markete gidip gelene kadar bitirin işi:roflol::roflol:bizde kızı şekerle kandırıyoz:roflol::roflol: canım çok sevindim bak sen ne güzel yumurtluyomuşsun seni kaliteli tavuk seniiiiiyerimseniben:roflol:canım bu güzel bi haber,demek ki size düşen vazife önemli günleri değerlendirmek,işiniz kolaymış yaaww....:lepi:öptüm canım benim.Şeniz
bu arada ben de dr umdan randevu aldım yarına..bakalım neler olmuş vücudumda..hepimizin hakkında hayırlısı olsun..aramıza yeni katılan arkadaşım,rosses cim kusura bakma canım..kaç gündür moralim bozuktusana hoşgeldin demeyi unuttum..aramıza hoşgeldin bitanem...inşallah topiğimiz uğurlu gelir sana..öptüm canım benim...Şeniz
canım çok sevindim senin adına!kaydirigubbakcemile5,kalbini ferah tut demiştim sana!bundan soonrasıda iyi geçeçek inşallah!
kız denemedim mi sanıyonn...topunu bisikletini al çık diyomm..gitmiyoobenneyaptımki..hadi bilgisayarda istediğin kadar oyna diyomm..herzaman bilgisayar kavgası yapan çocuk yok diyoo:1no2:mayol bi şeyler hissettide kardeşmi istemiyo nee..gerçi kardeşin nasıl yapıldığınıda bilmiyooseninde doktordan güzel haberlerini bekliyozzz..yaşasın doktorlarralkisalkisalkisadetlerin düzene girdiyse yumurtlamanda düzelir bencee..o zaman daa gelsin bebişlerrrrr
kızlar bende napsam acaba regl bittikten sonra ovulasyon testerinden mi alsam
canım gözün aydın bak demedikmi sana biz canım çok sevindim rabbim dualarını dualarımızı kabul etti...az önce ikili test sonucumu öğrendim. Allah'ıma şükürler olsun, hamd olsun iyi çıkmış sonucum.sonucu aldığımdan beri salya sümük ağlıyorum.senağlama
kaç gündür hop oturup hop kalkıyordum. bir aşamayı daha atlattık. darısı sağlıcakla diğer aşamaların başına, sonra da sağlıcakla kucağımıza almaya inşallah.
desteğiniz için hepiniz çok sağolun kızlar.Şeniz
canım rabbim ne kadar büyük bak senin için ne kadar büyük güzellik yaptı inşallah önümüzdeki ay sende hamiş kalıcaksın hem benim yaramazda aynı benim oğlan daha küçük anlamıyoki biz ona uyuyoz valla ne zaman yatarsa bizde o zaman ...:asigim:kızlarrrr çok mutluyumm azıcıkta üzgünn...mutluyum çünkü bende ovulasyon hastalığı varmış..kaydirigubbakcemile3yanii çok iyi kalitede yumurta ürettiğim zaman çatlama olduğunda benden kan geliyomuş..yada kahverengi lekelenme olurmuşş..orta kalitede ürettiğim zaman yine hamiş kalma ihtimalim varmış..ama çatlamadan oluşan kanı ve parçaları adetle birlikte atıyomuşumm...dr bu hem hastalık ama hiç yan etkisi yok hemde çok iyi dedi..ovulasyon kiti kullanmama gerek yokmuş..yumurtalıklarım çatladım hazırım diye tepki veriyomuşş...ovulasyon günlerinde kan yada leke olursa eşinle sık sık ilişkiye gir dediihihoyyythihoyyythihoyyytotomatik olarak çatlama saati bile belliymiş yaniihihoyyythihoyyytüzgünümm çünkü bende 5-6 aydır ovulasyon günlerimde kahverengi lekelenmem olduğu zaman korkuyodum ve kocayla bişey yapmıyodukk:roflol::roflol:kafamçokkarıştı..bu ay yine kaçırdım aslında ..dr eve gidince hemen birlikte olun ama zayıf ihtimal dedi...yaa buğün tatilllll oğlum evdee..etraftada hiç çocuk yokk...ama olsunnnn önümüzdeki ayyyyyyŞeniz:asigim::asigim:
kız Allah sana ne deyim :roflol::roflolğlanın eline para ver o markete gidip gelene kadar bitirin işi:roflol::roflol:bizde kızı şekerle kandırıyoz:roflol::roflol: canım çok sevindim bak sen ne güzel yumurtluyomuşsun seni kaliteli tavuk seniiiiiyerimseniben:roflol:canım bu güzel bi haber,demek ki size düşen vazife önemli günleri değerlendirmek,işiniz kolaymış yaaww....:lepi:öptüm canım benim.Şeniz
canım inşallah herşey yolundadır umarım önümüzdeki ay güzel haberler verirsin bizlere tedaviye devam dimi ebrucum durmak yok yola devam ye gelicek bu bebekler ya gelicek sloganımız bu....
bu arada ben de dr umdan randevu aldım yarına..bakalım neler olmuş vücudumda..hepimizin hakkında hayırlısı olsun..aramıza yeni katılan arkadaşım,rosses cim kusura bakma canım..kaç gündür moralim bozuktusana hoşgeldin demeyi unuttum..aramıza hoşgeldin bitanem...inşallah topiğimiz uğurlu gelir sana..öptüm canım benim...Şeniz
kız ne güzel bir hastalıkmış bu böyle,aman kaçırma artık böyle zamanları!bol bol çalış!demek öyleymiş ,kaydirigubbakcemile5 akıllı yumurtalara sahipmişsin...:))))) artık kısa zamanda verirsin bize güzel haberleri!
ne biçim oğlun var kızım.:roflol: malum günlerde oğlan evdeyse biz bizim uykumuz geldi, azcık yatcaz deyip gidiyorduk. yavrumda peki deyip tv seyrediyodu yada pc oynuyordu. yok anam sen öğretememişsin bunları. yakın olsa bana yolla diycem ama değil ki.:roflol:
az önce ikili test sonucumu öğrendim. Allah'ıma şükürler olsun, hamd olsun iyi çıkmış sonucum.sonucu aldığımdan beri salya sümük ağlıyorum.senağlama
kaç gündür hop oturup hop kalkıyordum. bir aşamayı daha atlattık. darısı sağlıcakla diğer aşamaların başına, sonra da sağlıcakla kucağımıza almaya inşallah.
desteğiniz için hepiniz çok sağolun kızlar.Şeniz
kızlarrrr çok mutluyumm azıcıkta üzgünn...mutluyum çünkü bende ovulasyon hastalığı varmış..kaydirigubbakcemile3yanii çok iyi kalitede yumurta ürettiğim zaman çatlama olduğunda benden kan geliyomuş..yada kahverengi lekelenme olurmuşş..orta kalitede ürettiğim zaman yine hamiş kalma ihtimalim varmış..ama çatlamadan oluşan kanı ve parçaları adetle birlikte atıyomuşumm...dr bu hem hastalık ama hiç yan etkisi yok hemde çok iyi dedi..ovulasyon kiti kullanmama gerek yokmuş..yumurtalıklarım çatladım hazırım diye tepki veriyomuşş...ovulasyon günlerinde kan yada leke olursa eşinle sık sık ilişkiye gir dediihihoyyythihoyyythihoyyytotomatik olarak çatlama saati bile belliymiş yaniihihoyyythihoyyytüzgünümm çünkü bende 5-6 aydır ovulasyon günlerimde kahverengi lekelenmem olduğu zaman korkuyodum ve kocayla bişey yapmıyodukk:roflol::roflol:kafamçokkarıştı..bu ay yine kaçırdım aslında ..dr eve gidince hemen birlikte olun ama zayıf ihtimal dedi...yaa buğün tatilllll oğlum evdee..etraftada hiç çocuk yokk...ama olsunnnn önümüzdeki ayyyyyyŞeniz:asigim::asigim:
ne biçim oğlun var kızım.:roflol: malum günlerde oğlan evdeyse biz bizim uykumuz geldi, azcık yatcaz deyip gidiyorduk. yavrumda peki deyip tv seyrediyodu yada pc oynuyordu. yok anam sen öğretememişsin bunları. yakın olsa bana yolla diycem ama değil ki.:roflol:
sizin fikirde güzelmiş wannacım oooooyerimsenibenbizde kızıma şeker veriyoz topitop tv de de yumurcağı açıyoz sonra gelsin bebişleeerrr:roflol::roflol::roflol::roflol:bazen o da inat tv izlemem diye tutturuyo..ama sırf o günler için evde şeker bulunduruyom mecbur:asigim na hayır diyemiyo..yaawww kızımın dişleri şekerden çürümeden gelseydi şu bebiş:roflol::roflol::roflol elin cim bacııımm sizinki anlamış olayı..dikkatli olun o zaman:roflol::roflol:sengözlerimebaksanabalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol:
zelişim valla aslında ben bu ay tedaviyi bırakayım dedim eşime ama iyi bi fırça yedim:mymeka::mymeka:eşimden ..yok gidecez diye tutturduklava:bende:dilcikar:kabul ettim..hayırlısı bakalım..öptüm canlarııımm.Şeniz..
canım gözün aydın bak demedikmi sana biz canım çok sevindim rabbim dualarını dualarımızı kabul etti...
canım rabbim ne kadar büyük bak senin için ne kadar büyük güzellik yaptı inşallah önümüzdeki ay sende hamiş kalıcaksın hem benim yaramazda aynı benim oğlan daha küçük anlamıyoki biz ona uyuyoz valla ne zaman yatarsa bizde o zaman ...:asigim:
allah iyiligini versin senin adına çok sevindim nasıl olsa senelersdir bekliyon 1 aydaha bekle ne olacak akalım inşallah kalırsın hamile önümüzdeki aya bende umut yok nasılsa sizin başınıza deyim
ohhhh valla ne güzelll..nerdeee bizdee:roflol::roflol::roflol: bide tedaviye niye ara veriyonnn.klava: haklı eşinn:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?