kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

nazlıcım hakkında hayırlısı olsun canım benim..inşallah güzel haberler alıcaz senden yarın..dualarımız seninle canım..Rabbim yar ve yardımcın olsun..amiiiinn...

Ne güzel değilmi bakın hepimizin birbirimize desteği,duaları var Allahım kabul etsin inşallah.İyiki varsınız kızlar ne mutlu sizler gibi arkadaşlarım oldu ..Çok öperim ikinizide a.s. a.s.

kızlar nasılsınız ?kaç gündür giremiyordum,sanırım bir sorun vardı kk da!bugüm pazartesi ve pazartesileri hiç sevmiyorum,çok yorucu oluyor,sabah 8:30 da ev işine başladım ve anak şimdi bitti,belim çok ağrıyor,çumartesi benim doktorla randevu aldım bende,kontrole gidiçem kist için,inşallah düşmüştür kızlar yaa!

Şenizhepiniziii kocamann öpüyorumm mcuukk:1rolleyes:
delikafadulden
:sm_cool:
hihoyyyt

balıııııııııııımmmmmmmmmm...Şeniznasılsın canım beniiimm..bakeyomdaaa annenin yanında yüzün gülmüş.rahatlamışsın inşallah..ooooo maşallah maşallahyüzün hep gülsün ,herzaman neşeli ol inşallah:Saruboceq::Saruboceq:sitede sorun vardı kaç gündür giremiyodum ,canım iyice sıkılmıştı..hepinizi öpüyoruuuuumm....ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

haydi şimdi hep beraber güleliiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hareketlenin kızlaaaarrrdelikafaduldenhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::dance::dance:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar malum tatil bitti ve ancak girebildim..
zelişimden başlayayım, bitanem lütfen kendini üzme, yani birgün olacak ama zamanı gelmedi..daha önce veren Rabbim yine verecek canım ya..içini ferah tut lütfen..ben artık ümidimin yerini sıkıntıya bıraktım..benim gibi yapma zelişim.çare bu değil aslında, başarabilirsen pozitif olmaya devam et lütfen..pozitif düşünce kanseri bile yeniyor canım benim..imkansız değil bizim durumumuz...

balım balsuratım hoşgeldin demiyorum, gelmedin ama ananın koynundan yazıyorsun dimiii:))) bırakamadın bizi..çok öptüm senii.

wanna canım öncelikle doğum günün kutlu olsun..erkekler böyle canım ya takma, bu seneki tavrınının sana seneye güzel bir sürpriz parti olarak döneceğini düşünüyorum..ve tabi ki güzeeel bir hediye ile bir de...

ebruşum senden naber...takmıyorsun dimiiii..pozitif olup sırayla doğuracağız unutmayınnn:)

cerot canım çok sağol ama malesef takmamakta elde değil bende aynı senin gibi ümidim sıkıntıya çaresizliğe dönüştü zaten yapım itibariyle kafaya takan birisiyim sadece bebek değil istediğim bişeyin anında benim olmasını isteyen birisiyim kahrolasıca huyum ama napalım bekliyecez başka şansımızmı var....

öhöööööööööööööööööööööööööööööö ben geldim bea...kızlarr başta söyleyeyim hamiş felan değilim..bu ara çok yogundum o yüzden giremedim sizleride ihmal ettim hepinizin teker teker gönlünü alırım bir ara şimdiden öpüyümde sonra unutmayayım
oğlumun rahatsızlığı için kontrole gittik veeeeeeeeeee düzelme var minimum seviyeye inmiş çok mutluyum..bide şeyyyyyyyyyy hani benim 16 olan fsh vardıya oda 11.35e düşmüşşşşş anlayacagınız Allah'ıma şükürler olsun dualarımız kabul oldu...arabamızda geldi Allah olmayanlarada nasip etsin..bugün yarın inşallah sınav sonucuda açıklanacak...sırada direksiyon var oda 16sında...2 tane günüm var ikiside bu ay bende..oğlana doğum günü yapılacak bu ay.. ha birde bu ay oğlanın gösterisi var..temizlik okul ve kurs arasında gezip geliyorum..anlayacagınız popom oturak yüzü görmüyor..neyse Allah saglık versinde hepsini hallederim ben..öptüm cicilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Şeniz

yeni tarihim sanırım 17 mayıs olur biraz geçikti önceki.....

Ebrumm hadii gülelimm kızzz:roflol::roflol::roflol::roflol:
cerotommmm :) beden öpüyomm seniiihihoyyyt

Şenizhepiniziii kocamann öpüyorumm mcuukk:1rolleyes:
delikafadulden
:sm_cool:
hihoyyyt

ohhh annenler yaramış sanaa...bende istiyomm...2 ay kaldı anacığımın yanına gitmeyeee..yaaa daha cokk varmışsenağlamasenağlama..kıskandım seni şimdiiiiiisırnaşık şeysırnaşık şey:1ninca:

.....

Hatice alpaslan.......................9 Mayıs
pınar77..................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
pelin003................................16 Mayıs
zühal....................................16 Mayıs
mawili...................................17 Mayıs
gülücük.................................17 Mayıs
Batuhanım.............................18 Mayıs
secemce...............................19 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
selkie....................................26 Mayıs
raebzeh.................................29 Mayıs
zeyn77..................................1 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)

diorisimo
güleser1983
umutlu22
xnazox
crazybaby
zeliş82
rosses
szdiker
çikolata86
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMİŞLER

heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM...

nazlıcım hiç korkma hayatım eminim herşey yolunda gidicek ...amniyosentez deseler bile artık herşey çok ilerledi sorunsuz atlatıcaksın ve iyi haberler alıcaksın ...dualarım seninle..allahım bebişlerimizi bize bağışlasın...

arkadaşlar selam hepinize..ben yasmin hapını kullanıyordumya 7 gün ara veriliyor hani hapa kullananlar bilir,7 gün ara verdim adet gördüm,hapta almadım artık bıraktım hapı,26 nisan da adet bitti..
ve 2 mayıstan bu yana cok koyu kahve azar azar akıntı geliyor..acaba hapı bıraktıgım için mi?
bi kesilsede doktora gitsem

delikafaduldenEvett canımm bombaa gibiyimm..
İnşallahh sende annene kavuşucaksın yakındaaa :Saruboceq:
Ama ben eve dönmek istemiyorum burda ailemle kalmak istiyorumm.Ayrılık acı olucak .Ne yalan söyleyim eşimi özlemedimsenağlama

canım bende kullandım hap ama bırakınca böyle bişey yaşadım ama insanın vucüdunun dengesi bozuluyor ben mesela bu ay ilaçla adet gördüm benimde bırakalı ilk ayımdı,bir doktoa git istersen yada en azında telefonda bir danış belki böyleyken görmek isteyebilir,teşhis koyması belki daha kolay olur!

balım nasılsın?keyifler yerinde,allah yüzündeki gülücükleri hiç bir zaman almasın,hep orda kalsınlar !

balım nasılsın?keyifler yerinde,allah yüzündeki gülücükleri hiç bir zaman almasın,hep orda kalsınlar !

selkie canımm sağolasınn iyiyim sen nasılsın ..Allah razı olsunn aminn cümlemizin yüzünü rabbim hep güldrüsün inşallahh:Saruboceq:

caım benim şuan ki psikolojini emin ol bizden başka evdekilerde de dahil hiç kimse anlayamaz ancak yaşayan bilir o her ay umutla meklemekde güzel ama napalım demekki daha zamanı var diyip kaderimize boyun egecegiz ne dicez herşeyin bir dogru zamanı vardır ozamaman gelince inşallah saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün hayırlı evlat olarak gelir bir kaç güne kalmaz kendine gelirsin inşallah şu çektigin sıkıntılarıda unutursun hayat akıp gidiyor
kız annengili buldun adamı unuttunmu ayıp duymamış olalım bende annemgili çok özledim ya niye biz böyle gurbetlere gelin geldik bilmemki arkadaşlarımın anneleri diplerinde bizimkiler kilometrelerce uzakta offfffffffffffffffffffffffffff bi yaz gelsede bende gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…