- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.121
Denizciğim tedavin hayırlı olsun canım. Güzel bir soru sormuşsun. Valla benim eşim benim kadar istemiyor sanki. Herşeye dediği gibi ikinci bebek işine de "sen bilirsin" diyor:1shok: Vee ben buna accayip sinir oluyorum. İstemiyor musun diyorum istiyorum diyor. Yapmayalım istersen diyorum sen bilirsin diyorr. Galiba rahatının kaçmasını pek istemiyor. İlk bebeğimizde ben çalışmıyordum eşimin hemen hiç faydası olmadı büyütürken. Şimdi çalışıyorum o da farkında galiba başına geleceklerinsositososito Amaaann ben istiyorum ona ne oluyor ki dimi ama-tatlicadiarzu- Senin eşin ne durumda
cerot canım çok sağol ama malesef takmamakta elde değil bende aynı senin gibi ümidim sıkıntıya çaresizliğe dönüştü zaten yapım itibariyle kafaya takan birisiyim sadece bebek değil istediğim bişeyin anında benim olmasını isteyen birisiyim kahrolasıca huyum ama napalım bekliyecez başka şansımızmı var....
canım sahiden de ümidin yerini sıkıntı ve kaygı alıyor..seni çok iyi anlıyorum..ama bak ne güzel söylemişsin canım başka şansımız var mı..rahat ol ve olacağına inan canım lütfen..ben kendimi diyete verdim ama bir yandan da inancımı yitirmemeye çalışıyorum..başarabilirsem...:bbo:
ebruşum canım hadi bakem al şu sertifikanı da ıslatalım...:)) başarılar canımcım..
[FONT="Comic Sans MS"]ceroşuuuuummm canııımm beniiiiimmm...nasılsın bitanemŞenizŞenizvalla bilmem ki dün mülakat yaptılar ama sanırım elendim.:çok üzgünüm:gerçi daha haber verecekler ama..bakalım hayırlısı..ama orda bi adama gıcık oldum yaaawwwÇok üzgünüm çoook:mymeka:çok sert tavırlı biri vardı üyeler içinde..bakalım haber bekliyom..hayırlıysa olsun,hayırsızsa olmasın..:Saruboceq:öptüm ceroşuuuummm....ŞenizŞeniz
kızlar bu arada bişey sorcam..ben pazar günü yani adetimin 5.günü serophene içmeye başladım..eşim hapı bulamamış,geçen aydan kalanları içmiştim dün sabah onlar bitti akşama kalmadı..eşimde yine nöbetçi eczanede bulamamış..kısacası şöyle ki dün akşamla bugün sabah içmedim..akşama 2 tane içsem olur mu acaba zararı olur mu?şaştım yaaw:sm_confused:dün akşamdan beri canım sıkılıyo..ne yapayım ben şimdi..kuzu kuzu bekliyom hapı:çok üzgünüm:ama bu ay ümidim yok kızlar bu ay da olmazsa biraz ara verecem..:a015:öptüm canlarıııımmm...ŞenizŞeniz[/FONT]
İkinci bebeği isteyenlerdenim bende arkadaşlar.Kızımada 5,5 yıl sonra hamile kalabilmiştim,şimdi yine 1,5 yıldır olmuyor maalesef.Dün doktora gittik,birsürü tahlil ultarosan falan.Bugün sonuçları aldık,bende yumurtlama tembelliği çıktı,zaten vardı..Yani yine hap,yine iğne.:çok üzgünüm:Hayırlısı bakalım,bu ay adetimin 5.günü klomene başlayacağım..Allah hepimize tez zamanda nasip etsin ikinci bebeklerimizi..:CüvCüv:
Kızlar herkese merhabalar, siteye neler oluyor böyle tam da alışmışken giremiyorum. hafta sonu jinekoloğuma gittim. klomen verdi adet olunca kullanmaya başlayacam. olmaması için hiçbir problemim yokmuş. hapı 2 ay kullanacakmışım. inşallah bu yaz çok istiyorum. :Saruboceq:. size bişey sorayım; 2. bebeği eşlerinizde sizler kadar istiyor mu ? merak ediyorum. Sevgiler a.s.
İkinci bebeği isteyenlerdenim bende arkadaşlar.Kızımada 5,5 yıl sonra hamile kalabilmiştim,şimdi yine 1,5 yıldır olmuyor maalesef.Dün doktora gittik,birsürü tahlil ultarosan falan.Bugün sonuçları aldık,bende yumurtlama tembelliği çıktı,zaten vardı..Yani yine hap,yine iğne.:çok üzgünüm:Hayırlısı bakalım,bu ay adetimin 5.günü klomene başlayacağım..Allah hepimize tez zamanda nasip etsin ikinci bebeklerimizi..:CüvCüv:
gülücük canım hoşgeldin nerelerdesin sen bakıyım özlettin kendini canım hadi gözün aydın hem oğluşun daha iyi hemde senin fsh düşmüş bu arada oğluşunun doğum günü kutlu olsun rabbim uzun ömürler versin sağlıkla inşallah kız sen bu telaş kargaşa içerisinde bakmışsınki hamiş kalmışsın belli olmaz rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah...öhöööööööööööööööööööööööööööööö ben geldim bea...kızlarr başta söyleyeyim hamiş felan değilim..bu ara çok yogundum o yüzden giremedim sizleride ihmal ettim hepinizin teker teker gönlünü alırım bir ara şimdiden öpüyümde sonra unutmayayım
oğlumun rahatsızlığı için kontrole gittik veeeeeeeeeee düzelme var minimum seviyeye inmiş çok mutluyum..bide şeyyyyyyyyyy hani benim 16 olan fsh vardıya oda 11.35e düşmüşşşşş anlayacagınız Allah'ıma şükürler olsun dualarımız kabul oldu...arabamızda geldi Allah olmayanlarada nasip etsin..bugün yarın inşallah sınav sonucuda açıklanacak...sırada direksiyon var oda 16sında...2 tane günüm var ikiside bu ay bende..oğlana doğum günü yapılacak bu ay.. ha birde bu ay oğlanın gösterisi var..temizlik okul ve kurs arasında gezip geliyorum..anlayacagınız popom oturak yüzü görmüyor..neyse Allah saglık versinde hepsini hallederim ben..öptüm cicilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz
yeni tarihim sanırım 17 mayıs olur biraz geçikti önceki.....
canım şimdi derin bir nefes çektin hadi gözün aydın rabbim inşallah güzel haberler almanı nasip eder....Hazır kkya girebilmişken buradanda yazayım dün doktora gittim ve doktor bebeğin gelişiminin çok iyi olduğunu aslında kendisine kalsa bu değerlerle amniyosenteze yollamazdım dedi nasıl mutlu oldum beklediğim haber buydu tabiki..
Ama doğru yoldasınız artık bu işlemi yapmalıyız zira ne sizin içiniz rahat olur ne 9 ay biter evet dedim bu yüzden 21 mayısa gün verdiler hayırlısı ile o gün gidip testleri yaptırıp amniyo için gün verecek ondan sonrası Allahıma bol bol dua edip beklemekle geçecek.. En azından içim daha rahatladı şimdi bekliyoruz Allahım büyük inşl yüzümüzü güldürecek hepimizinde içinde benide..Çok çok öperimmmm a.s. a.s.
canım aramıza hoşgeldin umarım bu topic sana uğurlu gelir çok beklemeden bebeğine kavuşursunİkinci bebeği isteyenlerdenim bende arkadaşlar.Kızımada 5,5 yıl sonra hamile kalabilmiştim,şimdi yine 1,5 yıldır olmuyor maalesef.Dün doktora gittik,birsürü tahlil ultarosan falan.Bugün sonuçları aldık,bende yumurtlama tembelliği çıktı,zaten vardı..Yani yine hap,yine iğne.:çok üzgünüm:Hayırlısı bakalım,bu ay adetimin 5.günü klomene başlayacağım..Allah hepimize tez zamanda nasip etsin ikinci bebeklerimizi..:CüvCüv:
KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM...
kızlar merhaba
bugün doktorda randevum vardı
gittim 18 mm bir yumurta oluşmuş
iğne vermedi gün aşırı birlikte olun dedi
inşallah bu ay tutar emeklerimizi boşa çıkarmaz
canım inşallah bu ay hamiş kalırsın maşallah yumoşunda gayet iyi boş durma sıkı çalış:jeyyar:
hadi gözün aydın bi yük daha üztünden kalkmıştır darısı öbür tahlillerineHazır kkya girebilmişken buradanda yazayım dün doktora gittim ve doktor bebeğin gelişiminin çok iyi olduğunu aslında kendisine kalsa bu değerlerle amniyosenteze yollamazdım dedi nasıl mutlu oldum beklediğim haber buydu tabiki..
Ama doğru yoldasınız artık bu işlemi yapmalıyız zira ne sizin içiniz rahat olur ne 9 ay biter evet dedim bu yüzden 21 mayısa gün verdiler hayırlısı ile o gün gidip testleri yaptırıp amniyo için gün verecek ondan sonrası Allahıma bol bol dua edip beklemekle geçecek.. En azından içim daha rahatladı şimdi bekliyoruz Allahım büyük inşl yüzümüzü güldürecek hepimizinde içinde benide..Çok çok öperimmmm a.s. a.s.
hoş geldin canım burda hepimiz aynı durumdayız isteklerimizi düşüncelerimizi en iyi anlayan arkadaşlarız sevincide üzüntüyüde beraber paylaşırız seninde bu yolda hakkında hayırlısı neyse o olsunİkinci bebeği isteyenlerdenim bende arkadaşlar.Kızımada 5,5 yıl sonra hamile kalabilmiştim,şimdi yine 1,5 yıldır olmuyor maalesef.Dün doktora gittik,birsürü tahlil ultarosan falan.Bugün sonuçları aldık,bende yumurtlama tembelliği çıktı,zaten vardı..Yani yine hap,yine iğne.:çok üzgünüm:Hayırlısı bakalım,bu ay adetimin 5.günü klomene başlayacağım..Allah hepimize tez zamanda nasip etsin ikinci bebeklerimizi..:CüvCüv:
kızlar merhaba
bugün doktorda randevum vardı
gittim 18 mm bir yumurta oluşmuş
iğne vermedi gün aşırı birlikte olun dedi
inşallah bu ay tutar emeklerimizi boşa çıkarmaz
beni de eklermisiniz?12 mayıs adet tarihimHatice alpaslan.......................9 Mayıs
pınar77..................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
pelin003................................16 Mayıs
zühal....................................16 Mayıs
mawili...................................17 Mayıs
gülücük.................................17 Mayıs
Batuhanım.............................18 Mayıs
çikolata86..............................19 Mayıs
secemce...............................19 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
selkie....................................26 Mayıs
raebzeh.................................29 Mayıs
zeyn77..................................1 Haziran
zeliş82...............................1 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
diorisimo
güleser1983
umutlu22
xnazox
crazybaby
rosses
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya
HAMıŞLER
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx
sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah
ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...
KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM
zeynepcim ben yeni tarihimi ekledim inşallah yine hüsrana uğramam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?