kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canlarım benim ozaman ben napcam ben 2 senede 1 kere göryom anecigmi yurdaşında yaşiyor ben turkiye gelin geldim senağlamasenağlamasenağlama

canim sen 20aydir ugrasiyormussun beni görüpte haline sükret canim ben 12seneme girdim her ay hüsran her ay bir yikim inanin ben cok daha kötü bir durumdayim psikolojik olarak yikildim sanki dünyanin bütün yükü benim üzerimde gibi

canım çok sağol daha iyiyim insan kırmızıları gördüğü ilk gün çok kötü oluyo sonra yavaş yavaş kendine geliyo napıcaz mecbur toparlanmamız lazım seni çok iyi anlıyorum peki canım sizde sorun ne doktorlar ne diyor...

canim bende alti ay önce düsük yapmistim doktorum beni incelemeye yolladi sonuclarim yeni geldi benimle ilgili hicbirsey bulunamamis esimde azosperm problemi var onu yazmislar doktorlara göre sadece tüpbebek ama esim kesinlikle ikna olmuyor tüpbebeke bende sasirdim kaldim yinede herseyin hayirlisi olsun:Saruboceq:

günaydın kızlaaaarrr...gerçi öğlen oldu amayerimseniben..nasılsınız bakalım canlarııımm..ben bu ara pek giremiyorum nete..bugün de bilgisayarlı muhasebe kursu için mülakatım var..bakalım nolcak..hani alıyım belgeleri dursun bir kenarda diyorum.yerimseniben..hayırlısı inşallah...haplarada devam ediyorum ..bakalım nolucak,bu ay hiçumudum yok:çok üzgünüm: ama hayırlısı...öptüm kızlaaaarrrr...ŞenizŞeniz.

canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun napalım sende fazla üzerine düşme kaderine boyun eg çogu insan tek çocuk yeter diyo bana kızıyolar bile biane neyine yetmiyo diye ama bikere kafamıza taktıkya bize sıkıntı oluyo her zaman söylerim neverirse hayırlısını versin yüce rabbim bende eşme aileme çevreme benim için b,tmiştir artık istemiyorum diyorum ama gel görki kendimi kandıramıyorum habire olsun diye kendimi yıpratıyom ama olmuyo olmuyo demekki bizde böyle kalcaz bazen acaba diyorum kolayca hamile kalmış olsaydık bu seferde istemedigimiz için onu aldırırmıydık bu şekilde günaha girerdik acaba bizi bu günahtan korumak içinmi rabbim olmasını nasip etmiyo diye düşünüyorum artık ben paranoyak oldum kendim hem söylüyom hemde gülüyom ayy bunaldım yav

Kızlar herkese merhabalar, siteye neler oluyor böyle tam da alışmışken giremiyorum. hafta sonu jinekoloğuma gittim. klomen verdi adet olunca kullanmaya başlayacam. olmaması için hiçbir problemim yokmuş. hapı 2 ay kullanacakmışım. inşallah bu yaz çok istiyorum. :Saruboceq:. size bişey sorayım; 2. bebeği eşlerinizde sizler kadar istiyor mu ? merak ediyorum. Sevgiler a.s.

Son düzenleme:
Denizciğim tedavin hayırlı olsun canım. Güzel bir soru sormuşsun. Valla benim eşim benim kadar istemiyor sanki. Herşeye dediği gibi ikinci bebek işine de "sen bilirsin" diyor:1shok: Vee ben buna accayip sinir oluyorum. İstemiyor musun diyorum istiyorum diyor. Yapmayalım istersen diyorum sen bilirsin diyorr. Galiba rahatının kaçmasını pek istemiyor. İlk bebeğimizde ben çalışmıyordum eşimin hemen hiç faydası olmadı büyütürken. Şimdi çalışıyorum o da farkında galiba başına geleceklerinsositososito Amaaann ben istiyorum ona ne oluyor ki dimi ama-tatlicadiarzu- Senin eşin ne durumda

kızlar aynı durumdayız sen bilirsinden başka bişe bilmiyolar benim bana dokunmada ne yaparsan yap diyenlerden ben çok istiyom
bugün seda yı izliyoduk kızımla 1. sınıfa gidiyor genelde onun yanında tedavi oldugumu çocuk istedigimi konuşmayız kadının biri işte çocugum olmuyo tüp bebek yaptırırmısın dedi eda da gelmiş bana anne sedayı arayalımmı diyo niye dedim e çocugu olmuyomuş ya tüp yapacakmış sanada yapsınlar anne ama tüp bebek ne diyo ay bu kızda beni sinir ediyo

canım ya çok üzüldim allah büyükdür inşalah eşinde ikna olurda canını sıkma :1no2:

canım o da çocuk ne anlack tüp bebekden alah isteyen herkese nasip eder inş tüp bebege gerek kalmaz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allahım en kısa zamanda verır bebişini benım kı istiyor ilkinde benı kayınvalıdemle babasıyla gonderıyordu doguma bıle enson o geldı ama cok ıstıyordu ısler yuzunden gelemedı hemde dedemiz cok ozenmıstı sımdı benımle gelıyor tıpıstıpıs doktora hastaneye

canim sagol tam benim icimden gecenleri yazmissin bende senin gibi yapiyorum bazen hic istemiyormusumda hic takmiyormusumda koca bir yalan nerdeyse aklimi oynaticam niye niye diye hep soruyorum kendime asla isyan etmiyorum ama kafamdanda atamiyorum bana diyorlarki unut düsünme söylemesi cok kolay yasamayan anlamiyor hani derler ya yagmur yagmayi ,günes dogmayi unutursa bende o zaman unuturum allahim sen affet bu bir isyan degil sadece senelerce icimde her gecen gün büyüyen yaram :1no2:genede cok sükür rabbimeki bir yavrunun tadini tattirdi bize allahim hepinizinde benimde yavrumu bagislasin hepsini hayirli evlat etsin rabbim neylerse güzel eyler ama biz kullarda sabir yok allahim sen affet bizleri

Amin canım hepimize inşallah. benimki ilkindede pek hevesli değildi. ruhsuz adam ruhsuz..

Aynen benimkide öyle canım.. ne istediği belli ne de istemediği..yıllarca istemedi bende düşünmemiştim. oğlum da "annne doktora git karnına bebek koysunlar "diyor. hayırlısı olsun bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…