- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.101
caım benim şuan ki psikolojini emin ol bizden başka evdekilerde de dahil hiç kimse anlayamaz ancak yaşayan bilir o her ay umutla meklemekde güzel ama napalım demekki daha zamanı var diyip kaderimize boyun egecegiz ne dicez herşeyin bir dogru zamanı vardır ozamaman gelince inşallah saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün hayırlı evlat olarak gelir bir kaç güne kalmaz kendine gelirsin inşallah şu çektigin sıkıntılarıda unutursun hayat akıp gidiyor
kız annengili buldun adamı unuttunmu ayıp duymamış olalım bende annemgili çok özledim ya niye biz böyle gurbetlere gelin geldik bilmemki arkadaşlarımın anneleri diplerinde bizimkiler kilometrelerce uzakta offfffffffffffffffffffffffffff bi yaz gelsede bende gitsem
canim sen 20aydir ugrasiyormussun beni görüpte haline sükret canim ben 12seneme girdim her ay hüsran her ay bir yikim inanin ben cok daha kötü bir durumdayim psikolojik olarak yikildim sanki dünyanin bütün yükü benim üzerimde gibi
canım çok sağol daha iyiyim insan kırmızıları gördüğü ilk gün çok kötü oluyo sonra yavaş yavaş kendine geliyo napıcaz mecbur toparlanmamız lazım seni çok iyi anlıyorum peki canım sizde sorun ne doktorlar ne diyor...
canim bende alti ay önce düsük yapmistim doktorum beni incelemeye yolladi sonuclarim yeni geldi benimle ilgili hicbirsey bulunamamis esimde azosperm problemi var onu yazmislar doktorlara göre sadece tüpbebek ama esim kesinlikle ikna olmuyor tüpbebeke bende sasirdim kaldim yinede herseyin hayirlisi olsun:Saruboceq:
Denizciğim tedavin hayırlı olsun canım. Güzel bir soru sormuşsun. Valla benim eşim benim kadar istemiyor sanki. Herşeye dediği gibi ikinci bebek işine de "sen bilirsin" diyor:1shok: Vee ben buna accayip sinir oluyorum. İstemiyor musun diyorum istiyorum diyor. Yapmayalım istersen diyorum sen bilirsin diyorr. Galiba rahatının kaçmasını pek istemiyor. İlk bebeğimizde ben çalışmıyordum eşimin hemen hiç faydası olmadı büyütürken. Şimdi çalışıyorum o da farkında galiba başına geleceklerinsositososito Amaaann ben istiyorum ona ne oluyor ki dimi ama-tatlicadiarzu- Senin eşin ne durumdaKızlar herkese merhabalar, siteye neler oluyor böyle tam da alışmışken giremiyorum. hafta sonu jinekoloğuma gittim. klomen verdi adet olunca kullanmaya başlayacam. olmaması için hiçbir problemim yokmuş. hapı 2 ay kullanacakmışım. inşallah bu yaz çok istiyorum. :Saruboceq:. size bişey sorayım; 2. bebeği eşlerinizde sizler kadar istiyor mu ? merak ediyorum. Sevgiler a.s.
canim bende alti ay önce düsük yapmistim doktorum beni incelemeye yolladi sonuclarim yeni geldi benimle ilgili hicbirsey bulunamamis esimde azosperm problemi var onu yazmislar doktorlara göre sadece tüpbebek ama esim kesinlikle ikna olmuyor tüpbebeke bende sasirdim kaldim yinede herseyin hayirlisi olsun:Saruboceq:
canım o da çocuk ne anlack tüp bebekden alah isteyen herkese nasip eder inş tüp bebege gerek kalmaz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kızlar aynı durumdayız sen bilirsinden başka bişe bilmiyolar benim bana dokunmada ne yaparsan yap diyenlerden ben çok istiyom
bugün seda yı izliyoduk kızımla 1. sınıfa gidiyor genelde onun yanında tedavi oldugumu çocuk istedigimi konuşmayız kadının biri işte çocugum olmuyo tüp bebek yaptırırmısın dedi eda da gelmiş bana anne sedayı arayalımmı diyo niye dedim e çocugu olmuyomuş ya tüp yapacakmış sanada yapsınlar anne ama tüp bebek ne diyo ay bu kızda beni sinir ediyo
Kızlar herkese merhabalar, siteye neler oluyor böyle tam da alışmışken giremiyorum. hafta sonu jinekoloğuma gittim. klomen verdi adet olunca kullanmaya başlayacam. olmaması için hiçbir problemim yokmuş. hapı 2 ay kullanacakmışım. inşallah bu yaz çok istiyorum. :Saruboceq:. size bişey sorayım; 2. bebeği eşlerinizde sizler kadar istiyor mu ? merak ediyorum. Sevgiler a.s.
canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun napalım sende fazla üzerine düşme kaderine boyun eg çogu insan tek çocuk yeter diyo bana kızıyolar bile biane neyine yetmiyo diye ama bikere kafamıza taktıkya bize sıkıntı oluyo her zaman söylerim neverirse hayırlısını versin yüce rabbim bende eşme aileme çevreme benim için b,tmiştir artık istemiyorum diyorum ama gel görki kendimi kandıramıyorum habire olsun diye kendimi yıpratıyom ama olmuyo olmuyo demekki bizde böyle kalcaz bazen acaba diyorum kolayca hamile kalmış olsaydık bu seferde istemedigimiz için onu aldırırmıydık bu şekilde günaha girerdik acaba bizi bu günahtan korumak içinmi rabbim olmasını nasip etmiyo diye düşünüyorum artık ben paranoyak oldum kendim hem söylüyom hemde gülüyom ayy bunaldım yav
allahım en kısa zamanda verır bebişini benım kı istiyor ilkinde benı kayınvalıdemle babasıyla gonderıyordu doguma bıle enson o geldı ama cok ıstıyordu ısler yuzunden gelemedı hemde dedemiz cok ozenmıstı sımdı benımle gelıyor tıpıstıpıs doktora hastaneye
kızlar aynı durumdayız sen bilirsinden başka bişe bilmiyolar benim bana dokunmada ne yaparsan yap diyenlerden ben çok istiyom
bugün seda yı izliyoduk kızımla 1. sınıfa gidiyor genelde onun yanında tedavi oldugumu çocuk istedigimi konuşmayız kadının biri işte çocugum olmuyo tüp bebek yaptırırmısın dedi eda da gelmiş bana anne sedayı arayalımmı diyo niye dedim e çocugu olmuyomuş ya tüp yapacakmış sanada yapsınlar anne ama tüp bebek ne diyo ay bu kızda beni sinir ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?