kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

arkadaşım sana da kolay gelsin iyi dersler başarılar dilerim:roflol::roflol::roflol:

saol cnmkaydirigubbakcemile3 gerçekten şansa ihtiyacım var 2 senedir bi hamile kalmayı beceremedim
sözlü mülakattan geçiyorumda(yani yumurta oluşuyo ) yazılıdan çakıyorum(hamile kalamıyorum):mymeka:

saol cnmkaydirigubbakcemile3 gerçekten şansa ihtiyacım var 2 senedir bi hamile kalmayı beceremedim
sözlü mülakattan geçiyorumda(yani yumurta oluşuyo ) yazılıdan çakıyorum(hamile kalamıyorum):mymeka:

kız allah iyiliğini versin,güldürdün beni:roflol::roflol::roflol::roflol: kopya çekemiyon mu bacııımm.?:roflol::roflol::roflol::roflol:uleee beceriksizler diye başlık açmak lazım valla:lepi:başta ben yazılırım..a.s peki sözlü mülakatta ne sordular :roflol::roflol:benim şimdi mülakat zamanı da:roflol::roflol::roflol:

ZEYNEP ablacım canım kadus arkadaşımızı ben ekledimkaydirigubbakcemile5öptüm canım...Şeniz

allah iyiligini versin:roflol::roflol::roflol:
benimde senden bi farkım yok 4 yıldır daha beceremedik millet bikere ilişkiye giriyo yada kazara nasıl oluyosa kalıyo bizde bişe var ugursuzmuyuz ne

kopya çekiyom cnm ama olmuyo
bi taktiğim daha var onuda deniycem:jeyyar:
allah iyiligini versin:roflol::roflol::roflol:
benimde senden bi farkım yok 4 yıldır daha beceremedik millet bikere ilişkiye giriyo yada kazara nasıl oluyosa kalıyo bizde bişe var ugursuzmuyuz ne

cnm benim kocikin keskin nişancı belgesi var
aslında hedefi görse tek atışta vuracak ama göremiyo
zemin ıslak ...karanlık ve kaygan
hedefide göremeyince işi daha zor tabiki:roflol:

kızlar nacızane -tatlicadiarzu- bır kopya vereyım sıze tabı ben tuturdum nekadar dogru bılmem adetının bıtı gunden baslayıp 14gun ıliskıye gırmıyorsun 14.gun gırıyorsun esınızın spermlerı bırıkıyor sonra gun asırı ben ılk kızımda denedım doktor demıştı buseferde doktoktor demedı ılıskı serbest dedı biz uyguladık zaten catlama ıgnesı vuruldum yumurtladıgım gun bellıydı gene tuturdum :CüvCüv: iyigecelerrr optum kızlar

selam kızlar..
zelişimmmmmmmm canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..kızz bitek sen mi gördün mesajımı yoksam diğerleri bana küstümü..dudagımı büzüp aglarım vallahide...kızlar vallahi sabahın 7sinden beri yeni oturuyorum..oğlanın beslenme sırası bendeydi bebelere kahvaltı götürdüm temizlik yapıyorum bir sürü misafirim gelecek..ay amann her yerim agrıyor valla sormayın...şimdide okul satti geldi oğlanı almaya gidicem..duşa bile giremedim saçlarım yag içinde milletten utanıyorum valla..aman bea 2güne kalmıyor yaglanıyor hemen..neyse öpüyorum hepinizi..bye..

Canım ya sen yazınca gördüm kafalar yerinde değildiki çok sevindim iyi olmana a.s. a.s. aman yoğun olda günlerin iyi geçsinde hiç sorun değil yazıp yazmaman arada haberler bile insanı rahatlatıyor :1hug: Benimde yarın nasipse misafirlerim alışverişe gideceğim birazdan ben bu mideyle anca hazırlarım herşeyi oyüzden bugünden başlamalı kaydirigubbakcemile3

Hepinizii çok çok öperim..a.s.a.s.

canım selam...bende kızıma 4 sene sonra hamşle kaldım, şu anda da 1 sene oldu canım neredeyse...yumurta tembelliği diil ama pko var bende de..ha diyince olmuyor bizim ne bebeklerimiz, ne reglimiz((inşallah bu sefer o kadar uzun sürmez canım..sevgiler..

merhabalar..2.bebışi bende ıstıyorum..ama 2 ay sonra......

canım bence çalışmalara başlamalısın..olmaz ben istediğim ay şak diye tuttururum diyorsan o başka tabii:))
hiçbir zaman bu konuda iddialı olmadım ben..2 ay sonrası için 1 sene önceden başlayanlardanım çalışmalara:)))

Hatice alpaslan.......................9 Mayıs
pınar77..................................12 Mayıs
kadus....................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
pelin003................................16 Mayıs
zühal....................................16 Mayıs
mawili...................................17 Mayıs
gülücük.................................17 Mayıs
Batuhanım.............................18 Mayıs
çikolata86..............................19 Mayıs
secemce...............................19 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
selkie....................................26 Mayıs
raebzeh.................................29 Mayıs
zeyn77..................................1 Haziran
zeliş......................................1 Haziran
rosses...................................3 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)

diorisimo
güleser1983
umutlu22
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMİŞLER

heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM...

nazlı canım Allah kolaylık versin 1 gün önceden hazırlanmayınca rahat olmuyor tabikide..bende hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk öptüm...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…