- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.181
selam kızlar..
zelişimmmmmmmm canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..kızz bitek sen mi gördün mesajımı yoksam diğerleri bana küstümü..dudagımı büzüp aglarım vallahide...kızlar vallahi sabahın 7sinden beri yeni oturuyorum..oğlanın beslenme sırası bendeydi bebelere kahvaltı götürdüm temizlik yapıyorum bir sürü misafirim gelecek..ay amann her yerim agrıyor valla sormayın...şimdide okul satti geldi oğlanı almaya gidicem..duşa bile giremedim saçlarım yag içinde milletten utanıyorum valla..aman bea 2güne kalmıyor yaglanıyor hemen..neyse öpüyorum hepinizi..bye..
selam kızlaaaarrr.:sm_cool:..gülücüğüm seni görmez olurmuyuz bitanem.Şeniz.biliyosun sitede sorun vardı kaç gündür..bizim de net gidip geliyo pek giremiyorum..eşim bu ay ki internet faturasını ödemeyi unutmuş.bacıımm arabanız hayırlı olsun,Rabbim kazsız belasız kulllanmanızı nasip etsin..:Saruboceq:inşallaaaaaahh..oğluşunun da doğum günü kutlu olsun,Rabbim nice sağlıklı sıhhatli yıllar nasip etsin..a.s. amiiiinnn...kendini fazla yorma canım benim..dinlen biraz yaaww..öptüm gülücüğüümm.Şeniz..
balıııımmmŞeniz annenin yanına gittin bizi unuttun yaaww..anneciğinin yağlılarını yiyorsun bol bol ooohh.cokacimcoook.afiyet bal şeker olsun canım..unutma seni bomba gibi bi moralle bekliyoruz.:sm_cool:.öptüm balııımm..Şeniz
senemce canım arabanız hayırlı olsun.a.s..Rabbim kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin..amiiinn.:Saruboceq:.öptüm canım benim...Şeniz
adilemir,tombilibu kızlar aramıza hoşgeldiniz.a.s.:1hug:.inaşallah topiğimiz sizlere uğur getirir..amiiinn.:Saruboceq:öptüm canlarıımm..ŞenizŞeniz
nasılsınız canlarıııımmŞenizŞeniz..
selam kızlaaaarrr.:sm_cool:..gülücüğüm seni görmez olurmuyuz bitanem.Şeniz.biliyosun sitede sorun vardı kaç gündür..bizim de net gidip geliyo pek giremiyorum..eşim bu ay ki internet faturasını ödemeyi unutmuş.bacıımm arabanız hayırlı olsun,Rabbim kazsız belasız kulllanmanızı nasip etsin..:Saruboceq:inşallaaaaaahh..oğluşunun da doğum günü kutlu olsun,Rabbim nice sağlıklı sıhhatli yıllar nasip etsin..a.s. amiiiinnn...kendini fazla yorma canım benim..dinlen biraz yaaww..öptüm gülücüğüümm.Şeniz..
balıııımmmŞeniz annenin yanına gittin bizi unuttun yaaww..anneciğinin yağlılarını yiyorsun bol bol ooohh.cokacimcoook.afiyet bal şeker olsun canım..unutma seni bomba gibi bi moralle bekliyoruz.:sm_cool:.öptüm balııımm..Şeniz
senemce canım arabanız hayırlı olsun.a.s..Rabbim kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin..amiiinn.:Saruboceq:.öptüm canım benim...Şeniz
adilemir,tombilibu kızlar aramıza hoşgeldiniz.a.s.:1hug:.inaşallah topiğimiz sizlere uğur getirir..amiiinn.:Saruboceq:öptüm canlarıımm..ŞenizŞeniz
nasılsınız canlarıııımmŞenizŞeniz..
işallah güzel haberler verirsin anım bize bugün!arkadaşlar bende dayanamadım test yaptırdım yarın çıkacak sonucu merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?