kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kız hiç küsermiyiz sana!allah kolaylık versin valla,bayağı bi yoğunmuşsun.

selam kızlaaaarrr.:sm_cool:..gülücüğüm seni görmez olurmuyuz bitanem.Şeniz.biliyosun sitede sorun vardı kaç gündür..bizim de net gidip geliyo pek giremiyorum..eşim bu ay ki internet faturasını ödemeyi unutmuş.bacıımm arabanız hayırlı olsun,Rabbim kazsız belasız kulllanmanızı nasip etsin..:Saruboceq:inşallaaaaaahh..oğluşunun da doğum günü kutlu olsun,Rabbim nice sağlıklı sıhhatli yıllar nasip etsin..a.s.amiiiinnn...kendini fazla yorma canım benim..dinlen biraz yaaww..öptüm gülücüğüümm.Şeniz..

balıııımmmŞeniz annenin yanına gittin bizi unuttun yaaww..anneciğinin yağlılarını yiyorsun bol bol ooohh.cokacimcoook.afiyet bal şeker olsun canım..unutma seni bomba gibi bi moralle bekliyoruz.:sm_cool:.öptüm balııımm..Şeniz

senemce canım arabanız hayırlı olsun.a.s..Rabbim kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin..amiiinn.:Saruboceq:.öptüm canım benim...Şeniz

adilemir,tombilibu kızlar aramıza hoşgeldiniz.a.s.:1hug:.inaşallah topiğimiz sizlere uğur getirir..amiiinn.:Saruboceq:öptüm canlarıımm..ŞenizŞeniz

nasılsınız canlarıııımmŞenizŞeniz..

hihoyyytŞenizEBrumm giremiyorum fazla ne yapayımm hehe :)ama hepp aklımdasınızz inana...özledim sizleri pcmide.Bu pc kalas gibi:roflol:öpüyorum canımm seniii allahaa emanet ol ben kaçarrr

teşekkürler hoş bulduk ama kimseyi göremiyorum herkes nerde

kızlar bakın ne buldum,ben yapıcam bi bunu,kist varya bende,sizde bi deneyin isterseniz belki faydasını görürüz.

Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu kadınlardaki vaginal akıntıya karşı uygulanacak soğan suyu kürünü anlattı:

Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için. Kürü 15 gün uygulayıp sonlandırın.

ıbrahim saraçoğlu vajinal akıntı için soğan suyu kürü-MUCıZE ıKSıRLER

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Hamile kalmak için bu kürün üzerine kuru incir kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

buda uru incir kürü

Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru ıncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

Yumurtalık kisti-polikistik over için soğan kürü için tıklayın : Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

benım son adet tarıhım 19 mart ben 26günde bır olurum düzenlıdır 13nısanda olmam gerekıyordu olmadım 15 nısanda kan testı bhcg yaptırdım 2nokta 14çıktı doktor gebelık yok dedi doktor adet olursun dedı ben adet olmayınca tekrar bhcg yaptırdım21 nısanda busefer 80 çıktı doktor hamılesın dedı bu pzartesı tekrar yaptırdım2198 küsür çıktı bugün tekrar kanverdım yarın sonucu alacagım bu arda keseyı geçen hahta gördük pazartesıde inşallah kalp atışlarını görecegız allah herkese nasıp etsın

herkese günaydıııınn,hayırlı cumalar canlarııımm.Şeniz..Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin..amiiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:.öptüm canlarııımmm..ŞenizŞeniz.

günaydınnn hepimizin cuması mubarek olsun..Allah dualarımızı en hayırlı şekilde kabul buyurur İnşallah...hepinizi çok öpüyorum kızlarr Allah'a emanet olun...

günaydın kızlar...hepinizin cuması mubarek olsun rabbim hepimizin dileklerini ,dualarını kabul etsin inşallah..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…