- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.161
merhaba kızlar hıdırellez ugurlu geldi 2 aydır araba alcaz bulamamıştık dün bulduk ve hemen aldık jetta çok istiyodum sırf onun için 2 aydır bekledik inşallah kazasız belasız kullanmayı nasip eder yüce mevlam darısı olmayanlara
merhaba kızlar hıdırellez ugurlu geldi 2 aydır araba alcaz bulamamıştık dün bulduk ve hemen aldık jetta çok istiyodum sırf onun için 2 aydır bekledik inşallah kazasız belasız kullanmayı nasip eder yüce mevlam darısı olmayanlara
kızlar güzel haberler varmı hamiş olan varmı
selam kızlar..
zelişimmmmmmmm canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..kızz bitek sen mi gördün mesajımı yoksam diğerleri bana küstümü..dudagımı büzüp aglarım vallahide...kızlar vallahi sabahın 7sinden beri yeni oturuyorum..oğlanın beslenme sırası bendeydi bebelere kahvaltı götürdüm temizlik yapıyorum bir sürü misafirim gelecek..ay amann her yerim agrıyor valla sormayın...şimdide okul satti geldi oğlanı almaya gidicem..duşa bile giremedim saçlarım yag içinde milletten utanıyorum valla..aman bea 2güne kalmıyor yaglanıyor hemen..neyse öpüyorum hepinizi..bye..
bende 2 bebek için uğraşıyorum yumurta tembelmiş benimde bakalım ilaç tedavisi yapıcak dr umarım bir bebeğim daha olur tabi önce ALLAH hiç olmayana versin sonrada bizi görsünalkisalkisalkis
merhabalar..2.bebışi bende ıstıyorum..ama 2 ay sonra......
bende 2 bebek için uğraşıyorum yumurta tembelmiş benimde bakalım ilaç tedavisi yapıcak dr umarım bir bebeğim daha olur tabi önce ALLAH hiç olmayana versin sonrada bizi görsünalkisalkisalkis
zeliş canım hiç bir araya gelemiyorus canım nasılsın iymisin artık hazirana güzel haberleri bekliyorus senin haziranın 1 de benimde 3 de:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?