kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merhaba kızlar hıdırellez ugurlu geldi 2 aydır araba alcaz bulamamıştık dün bulduk ve hemen aldık jetta çok istiyodum sırf onun için 2 aydır bekledik inşallah kazasız belasız kullanmayı nasip eder yüce mevlam darısı olmayanlara

hayırlı olsun canım.. rabbim kazasız belasız kullanmanızı nasip eder inşallah....

hayırlı olsun hıdırellez benim doğum günümdü umarım benimde dileklerim olur AMİNNNNNNN:CüvCüv:

hayırlı olsun canım alah kazadan beladan saklasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende 2 bebek için uğraşıyorum yumurta tembelmiş benimde bakalım ilaç tedavisi yapıcak dr umarım bir bebeğim daha olur tabi önce ALLAH hiç olmayana versin sonrada bizi görsünalkisalkisalkis

[FONT="Igülücük canım niye küselim hepimizin çocugumuz var temizlikdir odur budur oyle zaman geçyo bende vala çok giremiyorum ikinci çocuklarımız olunca allah bütün anelere yardım etsin amin

zeliş canım hiç bir araya gelemiyorus canım nasılsın iymisin artık hazirana güzel haberleri bekliyorus senin haziranın 1 de benimde 3 de:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

SECEMCE Süpeer. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Ben de çok beğeniyorum Jettalarıı. Allah nazarlardan saklasın arkadaşım.

canım hayırlı olsun,kazasız belasız güle güle kullanın.a.s.

bende 2 bebek için uğraşıyorum yumurta tembelmiş benimde bakalım ilaç tedavisi yapıcak dr umarım bir bebeğim daha olur tabi önce ALLAH hiç olmayana versin sonrada bizi görsünalkisalkisalkis

canım hoşgeldin,bendede tembellik var,ben şimdilik beklemedeyim dr öyle dedi,3-4 ay bekleyelim ondan sonra tedavi dedi,ben 5 sene doğum kontrol hapı kullandım,ondan kaynaklanıyormuş,birde kist var,cumartesi dr gidip kontrol olucam,bu ay düşmesi gerekiyordu,inşallah düşmüştür,tez zamanda kavuşalım inşallah bebişlerimizea.s.

zeliş canım hiç bir araya gelemiyorus canım nasılsın iymisin artık hazirana güzel haberleri bekliyorus senin haziranın 1 de benimde 3 de:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canım çok sağol iyiyim çok şükür bugün banyomu ettim bakalım ne olur inşallah ikimizde güzel haberler veririz ben kendimden ümitli değilim hakkımızda hayırlı olanı versim mevlam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…