- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.201
Hepinizii kocamann öpüyorumm mucukkk :) ohh beeŞenizkaydirigubbakcemile3
:dance::dance:
slm ben yenı gördüm burayı bende ıkıncı çocuk istiyorum ve şu an hamıleyım hemde mucize bır şekılde
canım çok sağol iyiyim çok şükür bugün banyomu ettim bakalım ne olur inşallah ikimizde güzel haberler veririz ben kendimden ümitli değilim hakkımızda hayırlı olanı versim mevlam....
kaç gündür siteye girilmiyor. hangi ara girmeyi becerdiniz de sayfalar aldı başını gitti.:uhm: bravo valla.kaydirigubbakcemile3
hepimizin cuması mübarek, duaları kabul olsun inşallah.
yaşasınnnn site geri geldiiiiiihihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:enbuyukkk:
günaydın kızlar...hepinizin cuması mubarek olsun rabbim hepimizin dileklerini ,dualarını kabul etsin inşallah..:Saruboceq:
slm kızlar ben uzun süredir giremiyorum memlekete gittim annem bel fıtıgından amiliyet oldu onun yanına gittim geldim bu sefer nete giremiyorum ama neyse girdim.
size iyi bir haber vereyim ben hamileyim darısı sizlere arkadaşlar daha doktora gitmedim ama şimdiden çok kötü bulantım var.
slm kızlar ben uzun süredir giremiyorum memlekete gittim annem bel fıtıgından amiliyet oldu onun yanına gittim geldim bu sefer nete giremiyorum ama neyse girdim.
size iyi bir haber vereyim ben hamileyim darısı sizlere arkadaşlar daha doktora gitmedim ama şimdiden çok kötü bulantım var.
zeliş canım oglunmu resimdeki maşallah allah bagışlasın kaç yaşında
slm kızlarr...dün evde gebelik testi buldumm..biraz araştırsam birkaç tane daha bulurumm kaydirigubbakcemile3zamanında alıp alıp bi kenarklara koymuşumkaydirigubbakcemile3..herneyse ziyan olmasın dedim..daha adetime 10 gün var ama test varken dayanamadım yaptımm..2 saat çiş tuttumkaydirigubbakcemile35 dk sonra baktım tabiii negatif..sonra yemek falan yaptımmm...1 saat sonra testi çöpe atayım dedimm...ama ikinci bi çizgi belirmişş..tabiii çok şaşırdımm...sonra internetten araştırdım ...1 saatte çıkan çizgi yanlış olurmuşş..ama olsun yanlış manlış senelerdir ilk defa ikinci çizgiyi gördümmmalkisalkisalkisay ben deliriyorum galiba buna bile sevindimmmmmmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
slm kızlarr...dün evde gebelik testi buldumm..biraz araştırsam birkaç tane daha bulurumm kaydirigubbakcemile3zamanında alıp alıp bi kenarklara koymuşumkaydirigubbakcemile3..herneyse ziyan olmasın dedim..daha adetime 10 gün var ama test varken dayanamadım yaptımm..2 saat çiş tuttumkaydirigubbakcemile35 dk sonra baktım tabiii negatif..sonra yemek falan yaptımmm...1 saat sonra testi çöpe atayım dedimm...ama ikinci bi çizgi belirmişş..tabiii çok şaşırdımm...sonra internetten araştırdım ...1 saatte çıkan çizgi yanlış olurmuşş..ama olsun yanlış manlış senelerdir ilk defa ikinci çizgiyi gördümmmalkisalkisalkisay ben deliriyorum galiba buna bile sevindimmmmmmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
canım, hiç belli olmaz. Rabbim büyük. benimde adetime 4 gün kala yaklaşık bir saat sonra belli belirsiz ikinci çizgi çıkmıştı. belki erken döllenmedir. adetine yakın tekrar et sen testi. İnşallah hayırlı haberler verirsin.:teytey:
ya yok kızlarr..benimki delilik işteelaelaelaelaelae..benim yumurta 30 martta çatladı..ben hamiş kalsam bile bu kadar erken idrarda çıkmazmışşş.adetede daha 10 gün vardıı...bide zaten çatlama gününüde kaçırdıkk..çalışma yapamadık..daha doğrusu verimli çalışamadıkksırnaşık şeysırnaşık şey...aynenn psikoloji bozuldu..şimdide gözlerden şüpheleniyorumm..çiftmi görmeye başladım neeee...laelaelaelaelaekafamçokkarıştı:roflol:şaka maka derken hamiş olcan erkenpsikolojimiz iyice bozuldu yawwpelinci m belki gerçektir erken döllenme olmuşturwannacımın dediği gibi sen bi kaç gün sonra tekrarla maden evde test çok.ooohh inşallah şaka değil gerçek çıkar canım benim..öptüm canım..
Bugün 16:32
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?