kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Günaydınn aminnnn dünya tatlıları aminn Allahım hepimizin dualarını kabul eder inşallah.Hepimize Hayırlı Cumalar olsun inşallah a.s. a.s. a.s. a.s.

Hepinizii kocamann öpüyorumm mucukkk :) ohh beeŞenizkaydirigubbakcemile3
:dance::dance:

kızzz gel bi de ben öpeyim seniiii :1hug: canım pc kalas malas arada ceee diyosun yani bize..buna da şükür...

slm ben yenı gördüm burayı bende ıkıncı çocuk istiyorum ve şu an hamıleyım hemde mucize bır şekılde

canım tebrik ederim, darısı bizeee..:))

kaç gündür siteye girilmiyor. hangi ara girmeyi becerdiniz de sayfalar aldı başını gitti.:uhm: bravo valla.kaydirigubbakcemile3

hepimizin cuması mübarek, duaları kabul olsun inşallah.

canım çok sağol iyiyim çok şükür bugün banyomu ettim bakalım ne olur inşallah ikimizde güzel haberler veririz ben kendimden ümitli değilim hakkımızda hayırlı olanı versim mevlam....

amin canım ümitlerimizi kesmelim inş allah hepimizin dualarımızı kabul eder :Saruboceq:

slm kızlar ben uzun süredir giremiyorum memlekete gittim annem bel fıtıgından amiliyet oldu onun yanına gittim geldim bu sefer nete giremiyorum ama neyse girdim.

size iyi bir haber vereyim ben hamileyim darısı sizlere arkadaşlar daha doktora gitmedim ama şimdiden çok kötü bulantım var.

aman da aman gülesercim gelmiş..kız gelir gelmezde güzel haberler getirmişsinsositosositohihoyyytŞenizhoşgeldin canım..a.s.bu ne güzel haber..tebrikler canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım benim...amiiinnn..:Saruboceq:canım annene de geçmiş olsun..Rabbim acil şifalar versin..amiiiinn..öptüm canım tekrar tebrikler..a.s.Şeniz

slm kızlarr...dün evde gebelik testi buldumm..biraz araştırsam birkaç tane daha bulurumm kaydirigubbakcemile3zamanında alıp alıp bi kenarklara koymuşumkaydirigubbakcemile3..herneyse ziyan olmasın dedim..daha adetime 10 gün var ama test varken dayanamadım yaptımm..2 saat çiş tuttumkaydirigubbakcemile35 dk sonra baktım tabiii negatif..sonra yemek falan yaptımmm...1 saat sonra testi çöpe atayım dedimm...ama ikinci bi çizgi belirmişş..tabiii çok şaşırdımm...sonra internetten araştırdım ...1 saatte çıkan çizgi yanlış olurmuşş..ama olsun yanlış manlış senelerdir ilk defa ikinci çizgiyi gördümmmalkisalkisalkisay ben deliriyorum galiba buna bile sevindimmmmmmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

hepimizin cuması mübarek olsunn...hamişler sağlıcakla doğursun..yeni hamişler doya doya mutluluklarını yaşasınlarr...bizim içinde dua etmeyi unutmasınlarrrr...sitemizde bi daha kapanmasınnn:enbuyukkk:

canım hoşgeldin ne güzel haberlerde getirdin çok sevindim canım gözün aydın darısı bizlerin başına inşallah...bu arada annecinede çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah....

zeliş canım oglunmu resimdeki maşallah allah bagışlasın kaç yaşında

çok sağol canım evet resimdeki oğluşum resimde daha 1 yaşındaydı ama şimdi delikanlı oldu teyzesi 5 yaşında rabbim hepimizin yavrularına uzun ömürler versin inşallah.....

canım, hiç belli olmaz. Rabbim büyük. benimde adetime 4 gün kala yaklaşık bir saat sonra belli belirsiz ikinci çizgi çıkmıştı. belki erken döllenmedir. adetine yakın tekrar et sen testi. İnşallah hayırlı haberler verirsin.:teytey:

:roflol::roflol::roflol:şaka maka derken hamiş olcan erken:lepi::roflol::roflol::roflolsikolojimiz iyice bozuldu yawwkafamçokkarıştılaelaelaelaelaepelincim belki gerçektir erken döllenme olmuştura.swannacımın dediği gibi sen bi kaç gün sonra tekrarla maden evde test çok.ooohh :smiley-cool:inşallah şaka değil gerçek çıkar canım benim..kaydirigubbakcemile5öptüm canım..Şeniz

ya yok kızlarr..benimki delilik işteelaelaelaelaelae..benim yumurta 30 martta çatladı..ben hamiş kalsam bile bu kadar erken idrarda çıkmazmışşş.adetede daha 10 gün vardıı...bide zaten çatlama gününüde kaçırdıkk..çalışma yapamadık..daha doğrusu verimli çalışamadıkksırnaşık şeysırnaşık şey...aynenn psikoloji bozuldu..şimdide gözlerden şüpheleniyorumm..çiftmi görmeye başladım neeee...laelaelaelaelaekafamçokkarıştı

inşallah yanlış manlış değildirde doğrudur da bu ay güzel haber veririsin bize,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…