kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar benim için dua edin ne olur?yarın doktora gidicem inşallah geçmiştir?normale döneyimki olsun 2.de
canım allah yardımcın olsun inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin....

batuhanım canım inşallah hamişsindir seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz rabbim gönlüne göre verir inşallah.....

hayırlı olsun canım.. rabbim kazasız belasız kullanmanızı nasip eder inşallah....
saol canım allah razı olsun
hayırlı olsun hıdırellez benim doğum günümdü umarım benimde dileklerim olur AMİNNNNNNN:CüvCüv:
saol canım inşallah valla 5 senedir gül agacının diine çizerdik ilk önce araba çıktı sonra 2 sene bindik onu sattık bu safer ev aldık evi alınca tekrar arbaya döndük bu arada bebek resmide çiziyom ama hepsi sırayla gerçekleşti bi bebek kalldın ondanda ümüdimi kestim
hayırlı olsun canım alah kazadan beladan saklasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
saol bitanem darısı size eger istiyosanız daha iyisi olsun
SECEMCE Süpeer. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Ben de çok beğeniyorum Jettalarıı. Allah nazarlardan saklasın arkadaşım.
amin inşallah sizinde olur bundan önceki zafiraydı ben bilerek jetta istedim belki bilirsin zafiralar 7 kişilik heryere görümcemleride götürmekten bıkmıştımkötü gelinlik yaptım ama napıyım bıktım artık iyi oldu oh canıma degsin otursunlar evde hoş kaynanam sıkışırız enişteni götürmeyiz falan diyo ama nereye kadar adama sen gelme dicen demi
canım hayırlı olsun,kazasız belasız güle güle kullanın.a.s.
amin canım saolun arkadaşlar valla hem arabaya sevindim hemde sizin böyle içten bişe şekilde dualarınıza hepinizden allah razı olsun

[
[

sadece senmi deliriyosun bizde varız unutma o delirenlerin arasında paranoyaklımı arasın hayaller kurma mı arasın aklına ne glirse hepsi var bizde

:roflol::roflol:Ablam hıdırellezz akşamııı arkadaşınınn yazlığna gitti .deniz kenarında kumlara beşikk çizmişş içinde bebesii.birdeee kagıt parçalarından beşik içinede bebek oturtturdum dedii.şaşırdım haberim bile yoktu yapacagından çokkk komik yaaaasırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıalar iyi akşamlar arabaya sevinirken sabah kayınbabam kalp krizi geçirdi bide deprosyonlu bi hasta dra da gitmiyom evde bunaldık sormayın ya çok fene hasta olmasa tedaviyi kabul eder ama etmiyoda allah korusun ya felç olursa valla benim başıma kalır kayınvlidem var ama ya o ondan önce ölürse mahfolurum sadece bi görümcem var oda nezamana kadar gelir kayın validem bugün dua ediyo iki iyiligin birini versin diye ölürse kurtulur ama felç olursa naparız diyo dahada 65 yaşında

niye inanmıyosun ama gül agacına yapsaydı daha iyi olrdu benin bebek dışında herşey oldu
şimdi geçen yıl kaynanam için hacılık çizmiştim bu sene ilk defa yazıldılar bakalım çıkacakmı daha önceki seneler çizdiklerim sırayla çıkmıştı busana inad ettim yapmadım

canım çokk geçmiş olsun.Alah şifalar versinn..öyle kötü şeyler düşünme canımm.Herşey allahtan benim babaannem 85 yaşında 2 tane beyin kanaması geçirdi allaha şükür felç olmadı sapa sağlam.kayınpederde 83 yaşında felç geçirdi geçen yıll oda düzeldi şimdii yürüyebııyo kendı ıhtyacını goruyorr.Allahhımm büyükk hastalığı veren allah şifasınıda verirr:Saruboceq::Saruboceq:

günaydıınn kızlaaarrr...ben bugün dr a kontrole gidiyorum..dualarınıza ihtiyacım var..inşallah yumoşlarım büyümüştür de hemen iğneyi vurdur der dr um..amiiinnn..öptüm canlarıııımmm...Şeniz.

batuhanım canım inşallah bugün tekrar pc yi açtığımda senin müjdeli haberlerini görürüm..Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim..Şeniz..amiiiinnn...:Saruboceq:

senemce canım kayınpederine geçmiş olsun.a.s..inşallah hayırlısıyla atlatır...Rabbimyar ve yardımcısı olsun..acil şifalar versin..yani inşallah bişey olmaz ama felç olsa bile kaynanan bakar sana düşürmez bence..ama yinede Rabbim ele ayağa düşürmesin..hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah...:Saruboceq:öptüm canım..Şeniz

balım canım inşallah ablanın çizdiği o dilek gerçekleşir geçen senede benim ablam benim için kağıda bebek çzmiş denize atmıştı ama malesef koskoca 1 yıl geçti bişey yok gerçi hamile kaldım ama bebişim düşmüştü rabbim hepimiz için hayırlı yazılar yazsın inşalah...
canım çok geçmiş olsun rabbim düşündüğünüzü vermesin acil şifalar versin inşallah hasta hizmeti yapmak çok zor ama kayınpederin ilk önce mahremine düşer eşi yada kızının bakması lazım rabbim inşallah elden ayaktan düşürmez....

ebrucum haayırlı haberlerle gelirsin inşallah rabbim seninle olsun..

kızlar benim için dua edin ne olur?yarın doktora gidicem inşallah geçmiştir?normale döneyimki olsun 2.de

canım, hayırlı haberlerle dön inşallah. Rabbim gönlüne göre versin.

canım sendende hayırlı haberler gelir inşallah. Rabbim bekletmesin.

secemce, çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.

Ebru'cum, sende hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım.

hepiniz teşekkür ederim canlarım
saolun
hepinizdende allah razı olsun
bu gün iyi kaynanamın umurunda bile degil gezmeye gidelim diyo babam hastalanırsa gene diyom artık olmaz bşiz gidelim diyo oda kafayı yemiş

kızlar ya benım kırmızılar kafayı yedı yada ben ne bu sımdı dun pat geldıler 10 gun vardı halbukı anlamadım neyse ıyı oldu bende pazartesı gıdıcem artık dr baslıcam bakalım nolcak yenı tarıhım herhalde 10 hazıran olur yenı hamıslerı tebrık ederım herkezı opuyorum daha tebrıklerım vardı ama uzun yazamadım oglum benı beklıyorda gorusmek uzere sımdılık hoscakalın

Hatice alpaslan.......................9 Mayıs
pınar77..................................12 Mayıs
kadus....................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
pelin003................................16 Mayıs
zühal....................................16 Mayıs
gülücük.................................17 Mayıs
Batuhanım.............................18 Mayıs
çikolata86..............................19 Mayıs
secemce...............................19 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
selkie....................................26 Mayıs
raebzeh.................................29 Mayıs
zeyn77..................................1 Haziran
zeliş......................................1 Haziran
rosses...................................3 Haziran
mawili...................................10 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)

diorisimo
umutlu22
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMİŞLER

güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM...

kızlar şimdi geldim dışardan?ne var ne yok?iyimisiniz?kistim düzelmiş,bir tanede çatlıcak yumurtam varmış,pazartesien itibaren sıkı çalış 2.bebek için dedi doktorum.sonra ordan oğlumun kreşinde toplantı vardı oraya gittim,ancak geldim eve,hemen haber vereyim dedim.çok şükür!

canım hadi gözün aydın bak 2 tane güzel haberle geldin boş durma sıkı çalış:asigim: bu ay güzel haberler ver bize....

canım hadi gözün aydın bak 2 tane güzel haberle geldin boş durma sıkı çalış:asigim: bu ay güzel haberler ver bize....

canım sağol,bu ay dan ümitlendim şimdi dr öyle dedi yaaa!,ay inşallah olur,rabbim hepimize bir an önce versin,oğlumda çok sabırsızlanıyor,oynamadığı oyuncaklarını falan kenara ayırıyor,kardeşim oynar bunlarla diye,odasına istiyor kardeşinin yatağınıda beraber yatarız diye,herşeyini paylaşmaya hazır şimdiden onunla,çocuk bekleyip duruyor kardeşini ama kardeş yok daha ortada,allahım fazla bekletmesin inşallah!

bu ay sıkı sıkı çalışacağım zaten !:asigim:kaydirigubbakcemile3

biraz erken davrandım 1 hafta sonra belli olur, zannetmiyorum ama...

hadi geçmiş olsun canım inşallah iyi haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…