- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.441
selam kızlar hepimizin cuması mubarek olsun...oğlum yine çokkk hasta kaç gündür uykuyu bile unuttum..gece çok ateşlendi 39.6ya kadar yükseldi..boğazları iltihaplanmış yine..eşimde yok inşallah hafta sonu için gelecek..tekrar gidecek..hoş onada çok kızgınım gelmesede olur...çok kötüyüm kızlar moralim sıfır bogazım düğüm düğüm...yastıktan başını kaldıramıyor yavrum..Allah'ım ne olur yavruma bişey olmasın dularınızı eksik etmeyin kızlar hepinizi çok öptüm..
benim oğlanda ekek kardeş istiyor. eli ayağı düzgün, sağlıklı, hayırlı evlat olsun benim için fark etmez. ama aynı cins olmaları ilerisi için avantaj olabilir.
kizlar bende 2. bebek icin calisiyorum.
obulasyon testi aldım bugun iki cizgide koyu
ve dr gittim yumurtan 2.1 cm olmus catlamak uzere dedi :)
bakalım tutacakmı bu ay
slm bende ikinci bebek için uğraşıyorum ama olmuyo ne yazıkki:çok üzgünüm:
gülücük canım endişe etme çocuklar yüksek ateşi kaldırabiliyo...benimkide aynı seninki gibi hemde 3 gündür 39,5 yükseliyo ateşi hep...allahın izniyle iyleşecekler canım...
slm bende ikinci bebek için uğraşıyorum ama olmuyo ne yazıkki:çok üzgünüm:
selam kızlar hepimizin cuması mubarek olsun...oğlum yine çokkk hasta kaç gündür uykuyu bile unuttum..gece çok ateşlendi 39.6ya kadar yükseldi..boğazları iltihaplanmış yine..eşimde yok inşallah hafta sonu için gelecek..tekrar gidecek..hoş onada çok kızgınım gelmesede olur...çok kötüyüm kızlar moralim sıfır bogazım düğüm düğüm...yastıktan başını kaldıramıyor yavrum..Allah'ım ne olur yavruma bişey olmasın dularınızı eksik etmeyin kızlar hepinizi çok öptüm..
iyigeceler kızlar bugun dr gıttık mınıgımı gordum buyuyor gıtıkce kolları ayakları tomurcuk gıbı daha oluşmamış hersey ıyı dedımasallah dr bebek uyuyor dedı sonra kımıldadı cok guzeldı mınıcık sey kımıldıyordu aglamak ıcın kendımı zor tutum cok sukur rabbıme allahım isteyen herkeze nasıp etsındıye dua ettım ben afyona gıdıyorum bırkac gunlugune annemın yanına mıgdem cok bulanıyor ama annemı ozledım ınsallah ıyı haberler verırsınız kendınıze ıyı bakınŞeniz
iyigeceler kızlar bugun dr gıttık mınıgımı gordum buyuyor gıtıkce kolları ayakları tomurcuk gıbı daha oluşmamış hersey ıyı dedımasallah dr bebek uyuyor dedı sonra kımıldadı cok guzeldı mınıcık sey kımıldıyordu aglamak ıcın kendımı zor tutum cok sukur rabbıme allahım isteyen herkeze nasıp etsındıye dua ettım ben afyona gıdıyorum bırkac gunlugune annemın yanına mıgdem cok bulanıyor ama annemı ozledım ınsallah ıyı haberler verırsınız kendınıze ıyı bakınŞeniz
geçmişolsun benim kızımda gözlük takıyor hemde bir gözü 3 numara inşallah ileri de lazer yaptırırım tabi olursaben geldim işte,
benim çok işim vardı bugün oğlanda evde kreşe gitmedi,
o nedenle fazla giremedim,
ev işi,yemek ,sonra oğlanın göz doktoruna,bugün gözlüklerini verdi dr miz,bizde siparişimizi verdik yarın optikten alıcaz,sağ gözü 0,50 sol gözü 0,75 miş daha fazla olmadığına sevindim,1 'e yakın deyince korkmuştum ve üzülmüştüm açıkcası,
şimdi biraz boş vaktim olduda takılayım dedim oğlanda diğer bilgisayardayken,yoksa hiç boş bırakmıyor beni,sürekli onunla oynamamı istiyor,
birde oğlanın kreşinde yıl sonu gösterisi yapılacak onun için bazı şeyler istem,şler onları aradım buldum çarşıda,hep ufaklığın peşindeyim vallahi,2. olunca napıcam ben bilmem,?nasıl yeticem ikisine birden,eşim oğlumda pek yardımcı olmadı ve halada çok yardımcı diyemem,2. yede pek yardımı olmayacak gördüğüm kadarıyla yaparken yardımcı olmak dışındasırnaşık şey
bazen korkuyorum 2. bir çocuk sahibi olmaktan,vaz geçeçek gibi oluyorum sonra diyorum allah gücünü veriri herhalde!sizde bazen korkuyor endişe duyuyormusunuz benim gibi,yoksa ben kendim hazır değilmiyimki böyle hissediyorum.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?