kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

gülücük çok geçmiş olsun anne olmak başka bişe helede evladın hasta ise kendini parçalıyon iyileşsin diye demi tez zamanda şifasını verir inşallah rabbim

kizlar bende 2. bebek icin calisiyorum.
obulasyon testi aldım bugun iki cizgide koyu
ve dr gittim yumurtan 2.1 cm olmus catlamak uzere dedi :)
bakalım tutacakmı bu ay

canım çok geçmiş olsun aman ihmal etmeyin,eşide boşver,,sen bebişinle ilgilen!

benim oğlanda ekek kardeş istiyor. eli ayağı düzgün, sağlıklı, hayırlı evlat olsun benim için fark etmez. ama aynı cins olmaları ilerisi için avantaj olabilir.

canım bencede ne hayırlı ise o olsun.evet bencede aynı cins olmaları ilerde anlaşmaları açısından iyi olabilir,ama hayırlısı olsun dediğim gibi

gülücük canım endişe etme çocuklar yüksek ateşi kaldırabiliyo...benimkide aynı seninki gibi hemde 3 gündür 39,5 yükseliyo ateşi hep...allahın izniyle iyleşecekler canım...

slm bende ikinci bebek için uğraşıyorum ama olmuyo ne yazıkki:çok üzgünüm:

canım hoşgeldin olur inşallah!

gülücük canım endişe etme çocuklar yüksek ateşi kaldırabiliyo...benimkide aynı seninki gibi hemde 3 gündür 39,5 yükseliyo ateşi hep...allahın izniyle iyleşecekler canım...

canım seninkinede çok geçmiş olsun acil şifalar

iyigeceler kızlar bugun dr gıttık mınıgımı gordum buyuyor gıtıkce kolları ayakları tomurcuk gıbı daha oluşmamış hersey ıyı dedı masallah dr bebek uyuyor dedı sonra kımıldadı cok guzeldı mınıcık sey kımıldıyordu aglamak ıcın kendımı zor tutum cok sukur rabbıme allahım isteyen herkeze nasıp etsındıye dua ettım ben afyona gıdıyorum bırkac gunlugune annemın yanına mıgdem cok bulanıyor ama annemı ozledım ınsallah ıyı haberler verırsınız kendınıze ıyı bakınŞeniz

gülücüğüümm canımoğluşuna geçmiş olsun a.s...kıyamam beenn..kaydirigubbakcemile3:1hug:eltimin oğlanda geçenlerde ateşlendi ateşi 40 derece olmuştu hastanede biraz müşahede de kaldı iki iğne vurdular çocuk rahatladı..aynen onunda boğazında iltihap vardı..canım moralini bozma inşallah Rabbim yavrunu tez zamanda iyileştirir..amiiinnn:Saruboceq:öptüm canım benim kendine iyi bak bitanem...Şeniz

aliyeeeemmm canım çok sevindim..ne güzel yaaa canım benim maşallah bebişineRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah...amiiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:öptüm canım benim..Şeniz

hepinize günaydıııınn kızlaaaarrrr...hayırlı bereketli hafta sonları dileriiimm..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:öptüm canlarıııımmmŞeniz

ay canım benim,ne güzel bişey!

iyi yolculuklar canım,sende kendine çok ama çok iyi bak,kendinii fazla yorma tamammı?

günaydın hanımlarrrrr nasılsınız bakalım ALLAH şu mübaret günlerde hepimizin yüzüne bakarda bebişleri kucağımıza verir inşallah :Saruboceq:

gülücük.................................17 Mayıs
Batuhanım.............................18 Mayıs
çikolata86..............................19 Mayıs
secemce...............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
selkie....................................26 Mayıs
raebzeh.................................29 Mayıs
zeyn77..................................1 Haziran
zeliş......................................1 Haziran
rosses...................................3 Haziran
pelin003.................................6 Haziran
mawili...................................10 Haziran
elmas...................................13 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
cerot.....................................14 Haziran

zühal
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
umutlu22
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMİŞLER

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

herkeze merabalar bu hafta hıc gelemedım kusura bakmayın oncelıkle yenı gelenler hosgeldınız Insallah sız bıze bız sıze ugur getırırız de cabukca alırız bebıslerı kucagımıza ...... yenı hamıs lerımızde hayırlı olsun Allah onların sayısını cogaltsın ınsallah .......arkadaslar ben bu ay tedavıye basladım klomenle bu gun son gunum haftaya persembe gıdıcem bakalım yumos nasıl olmus belkı asılama ya gıderız bakalım ALLAH yardımcımız olsun nolur bana dua edın pek fazla nete de gıremıyorum dr eger sters yapıyosan hıc baslamayalım tedavıye bosuna dedı bende dusunmemeye calısıyorum bebek le ılgılı hıc bısey gormek duymak ıstemıyorum ama ınanın sızlerı ozledım ve cok merak ettım neler oldu dıye ıste durumlar bende boyle bıdaha ne zaman gelırım bılmıyorum o zamana kadar kendınıze ıyı bakın Allaha emanet olun hepınız hamıs olun emııııı

geçmişolsun benim kızımda gözlük takıyor hemde bir gözü 3 numara inşallah ileri de lazer yaptırırım tabi olursa

merhaba kızlar ben bu ay çok umutlanmıştım genelde 1hafta önce migrenim tutar karnıma agrılar girerdi ve felaket üşürdüm ama bu ay hiç birisi olmayınca dedimki tamam oldu diye ama olmadı geldiler benimkiler bidahaki aya kaldık malesef
ve kayınbabam çok fena oldu gene o anı gördüm bende çok korktum yarın yatıracaz galiba eger vazgeçmese mevlam bütün hastalara hayırlı şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…