- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.481
kÜSTüm işte banane:çok üzgünüm:canlarım nasılsınız artık pek sık uğrayamıyorum...malum yaz geldi hiç evde oturasım gelmiyo...ama ara ara girip sizi takip ediyorum...inşallah yakında hepinizden güzel haberler gelir öpüyorum sizi...
zeyn77 canım nasılsın iymisin ben çok girmiyorum çünki piskolojim bozulyohebile bilirtileri arıyorumdelikafadulden
sagol canim simi daha iyiyim bende gecen ay cok umutluydum adacayi icip ovulasyon testiyle yumurtlama günümüde hesaplamistim esimede her aksam havuc suyu icirdim bende senin gibi adetime az zaman kala kasiklarimda batma varmis gibiydim gögüslerim sismis gibiydi halsizlik vardi tabi hepsi fos cikti adet olunca delircekzim nerdeyse umudum bu ayda artik bakicaz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kÜSTüm işte banane:çok üzgünüm:
Haniii o eskii günler yokkkbenneyaptımki
Hergün deli gibi konuşurduk delüüüüiyi öyle olsun gelmee:çok üzgünüm:
:dilcikar:benii listeden çıkarın kızlarrr .Zaten ikinci bebek için uğraşanlar değilim ben 1.bebe isteyenim benn .Öpüyorum kızlarrr allaha emanet olunn.Diğer topiklerde görüşrzzzz:asigim:Şeniz
zeyn77 canım ilk çocugun kaç yaşında benim 8 yaşında allah çocuklarımıza uzun ömürler versin :Saruboceq: ben 8 sene korundum 25 yaşındayım kızım 17 yaşımda oldu herşey kolay geldi geçdi ama şimdi ikinci için stres yapyorum inş en tiz zamanda allah nasip eder hepimize:Saruboceq:
canim benim kizim 12 yasinda ben 32 yasindayim bende 17 yasinda evlendim kizim kendiliginden oldu ummadigim bir anda kizim dogunca sadece 6 ay korundum sonra hic korunmadim bu zaman oldu ve bebek sahibi olamadim üc kere asilama birkerede mikro yaptirdim tutmadi 2007de kendiliginden hamile kaldim 11 haftalikken gelisemedigi icin öldü kürtaj oldum birde 2008de kendiliginden hamile kaldim oda 8 haftalikken gelisemediginden tekrar kürtaj oldum simdi hala bi umutlan bekliyorum rabbim tüm isteyenlerede banada en kisa zamanda hayirlisiyla nasip eder insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?