- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.521
toplam 3 gebelik geçirdim ilki erkekti, gece gündüz uyuduum regl 15 gün geçti her gün test yaptım sağlık ocağında da yaptırdım negatif çıktı 15 gün sonra çift çizgi belirdi. ama o güne kadar hep uyudum ve istifra ettim öyle geçti yani. ama kızımda 5 gün kala öğrendim. biraz daha bekleyim en azından hafta sonuna kadar olmazsa tekrarlarım testi
yok kızlar bu benim 2. bebeğim olucak varsa. diğeri düşük olmuştu
kan verdim 5 te alcam sonucu,
roses cim cok merak ediyorum catlama olunca bu agrılar kesilmiyormu acaba?
daha 10 gun var :)
bakalım nasıl gececek..
kasık agrımdan baska bisi yok zaten bende, olabilir ustmede olabilir o nedenle fazla umutlanmamaya calısıyorum
bana bak baaaalıııımmmmm....canımı sıkma.klava:.ne demek beni listeden silin:mymeka::mymeka:..zeynep ablam yok diye bizleri sevmiyon mu:çok üzgünüm:alacağın olsun:çok üzgünüm:çok üzüldüm çooookk:çok üzgünüm::a015:senağlama
kızlar nasılsınız..öptüm canlarııımmmŞenizŞenizŞeniz
Zeynepim yok diyee çıkmak istemiyorumm ebrummm.Sakın yanlış anlama canımm ..Sadece bu topikte listede olmak istemiyorum.Kfamm karışıyor her listede varım sıkıldım iyicee ....sen ,zeliş,cerotomla diğer topiklerde konuşuyoruzzz zatenn diğer arkadaşlarlada rastlsırsamŞeniz
banane banane küstüm işteee:çok üzgünüm:balııımm yaaww bende her listede varım.nerde liste görsem ona katılıyom..şimdi o zaman ben de bu topikten başka hiçbirine katılmayım 2. bebişi istiyom diyeCADIARZUöyle şey olur mu?sen öyl deyince çok üzüldüm inanki:çok üzgünüm:haa bizden sıkıldınsa anlarım bunu açıkça söyle..neden kendi kendine sorun yapıyon bitanem..baaak sweetycim de hamile..o da umudunu yitirmişti kistim var dyip duruyodu..ama Rabbim hediyesini gönderdi:Saruboceq:ben inanıyorum ki sende en kısa zamanda bize müjdeli haberler vereceksin..sen nasıl istiyorsan öyle olsun bitanem..ama şunu unutma ki seni listeden silmiycez..ona göreyasakkelimeöptüm canım benim..
klava: klava: klava:dövücemmm senii EBRUm aşkolsunnnnnn sizden neden sıkılayımmm..Hamile kalamamak gibide bir kompleksimde yokkk rahatım o konudaa..:sm_confused:
amin canı inşallah Allahım her isteyene hayırlı evlatlar verir.arkadaşlar inşallah şu yukarıdaki listedeki herkesler hamile kalır inşallah ALLAH'ım dualarımızı kabul et YARABBıM :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?