kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım bence bir kaç gün daha bekle,bazı testler hemen cevap veremeyebiliyor,sonra yine test yap,inşallah hamilesindir,bize güzel haberler verirsin.ben takmamaya çalışıyorum fazla,oluruna bırakıcam şimdilik,bir kaç ay daha olmazsa tedvi görürürm artık,benim bu aydanda ümidim yok,nedense içimden bir ses öyle diyor,daha var gerçi adetime!

merhaba kizlar bende ovulasyon testi yapiyorum bugün 18.gün hala negatif gecen ay 17. gün pozitifti yumurtlama bukadar gec olurmu bilgisi olan varmi yada bendemi problem vardir

slm arkadaşlar ben şunu söyleyeyim size herşey beyinde bitiyo önce ben çok kafama takıyordum bu ay olacakmı olmadı bu ay olacakmı diye kafama çok takıyordum hem adetimi sıkıntıdan dolayı geç geliyordu ama ben o ay bir kere ilişkiye girip memlekete gittim ve hamilelik hiç ama hiç aklıma bile gelmedi annemin hastalıgından dolayı o yüzden vala kafanıza takmamaya çalışın arkadaşlar...

canım bilmiyorumki benimde kasıklarım agıryo sol taraf dada çok belim bacaklarım agıryo başka bişey yok ben gerçi ğövüslerimden anlarım ama bu kere ğövüslerim hiç degişmedi kafaya takmamız lazım ama olmiyo işte allah yardım etsin hepimize bebiş verir inş:lepi:

Zeynepim yok diyee çıkmak istemiyorumm ebrummm.Sakın yanlış anlama canımm ..Sadece bu topikte listede olmak istemiyorum.Kfamm karışıyor her listede varım sıkıldım iyicee ....sen ,zeliş,cerotomla diğer topiklerde konuşuyoruzzz zatenn diğer arkadaşlarlada rastlsırsamŞeniz

arkadaslar ben yarın dr gıdıyorum yumoslara bakacak ne dıycek merak edıyorum duruma gore asılamaya gıdebılırız korkuyorum bıraz ya offff bana dua edın nolur

çikolata86..............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
bilgesu5................................25 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
selkie....................................26 Mayıs
raebzeh.................................29 Mayıs
canansen...............................29 Mayıs
zeyn77..................................1 Haziran
zeliş......................................1 Haziran
rosses...................................3 Haziran
pelin003.................................6 Haziran
figen_figen..............................9 Haziran
mawili...................................10 Haziran
elmas...................................13 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
cerot.....................................14 Haziran
secemce................................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran
umutlu22................................17 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran

ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMİŞLER

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

banane banane küstüm işteee:çok üzgünüm:balııımm yaaww bende her listede varım.nerde liste görsem ona katılıyom..şimdi o zaman ben de bu topikten başka hiçbirine katılmayım 2. bebişi istiyom diyeCADIARZUöyle şey olur mu?sen öyl deyince çok üzüldüm inanki:çok üzgünüm:haa bizden sıkıldınsa anlarım bunu açıkça söyle..neden kendi kendine sorun yapıyon bitanem..baaak sweetycim de hamile..o da umudunu yitirmişti kistim var dyip duruyodu..ama Rabbim hediyesini gönderdi:Saruboceq:ben inanıyorum ki sende en kısa zamanda bize müjdeli haberler vereceksin..sen nasıl istiyorsan öyle olsun bitanem..ama şunu unutma ki seni listeden silmiycez..ona göreyasakkelimeöptüm canım benim..

klava:klava:klava:dövücemmm senii EBRUm aşkolsunnnnnn sizden neden sıkılayımmm..Hamile kalamamak gibide bir kompleksimde yokkk rahatım o konudaa..:sm_confused:

klava:klava:klava:dövücemmm senii EBRUm aşkolsunnnnnn sizden neden sıkılayımmm..Hamile kalamamak gibide bir kompleksimde yokkk rahatım o konudaa..:sm_confused:

tamam tamam ne kızıyoonn :tomato:::tomato:canım yanlış anlama seni üzdümse kusura bakma..ben sana o anlamda demedim:sm_confused:yani kafana takma demek istedim..a.sakın yanlış anlama oldu mu bitanem..asla seni veya sizleri kırmak istememŞenizŞenizöptüm balııımm...Şeniz

arkadaşlar ben pko hastasıyım. aynı zamanda prolaktin hormonu yüksekliği var. 1. yi tutturduk ama bakalım 2. bebeği yapabilecek miyim. haziranda belli olacak. beklicez artık.

slm kızlar ay ben uzun zamandır giremedim nete..bahar temizliğine başladım..yap yap bitmiyo..havada güzel olunca biraz iş biraz park yapıyom..bugün moralim biraz bozuk..halıları yıkamacıya göndermedim belki kilo veririm diye kendim yıkadım 2 tanesini..öğlen hava sıcacıktı..öğleden sonra afyonda hava birden değişti..yaa nohut büyüklüğünde dolu yağdııdelikafadulden...olan benim halılara olduubenneyaptımki..yazıların hepsini okuyamadım...inşallah hepiniz iyisinizdirr..öptümmmmmm:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…