kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

gözün aydin canim alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlarrr ne habersiniz...Allah'a şükür tayin mayin çıkmamış bize..çok yakın arkadaşıma çıktı ama ...üzgümün biraz....yarında direksiyon sınavım var inşallah hayırlısıyla yarınıda atlatsam bi ohh çeksem...koçişte yoldaymış geliyormuşş..oğlanda şükürki iyileşti..işte öyle bendeki durumlar...öpüyorum hepiciniziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

RANACIĞIM gözün aydı tatlım. ışallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın meleğinin. Ve yine aynı güzelliklerle devam eder inşallah hamileliğin.
GÜLÜCÜK canım oğlun için geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin.
Nihayet haafta sonu geldi. Kızlar hepiinizi öpüyorum iki gün net yok çünkü. ıyi hafta sonları canlarım...

günayydın
kayınbabam ameliyatı başarılı geçmiş yogun bakımda şimdi ama eşmle kaynanama hastanede çektirmedik eziyet kalmamış adamcagız akşama kadar işe gitti sabaha kadar uyumadan babasını bekledi bi eve çıkartsaydık hayırlısıylan yüce rabbim tüm hastalara acil şifalar versin kızlar adam deprosyon hastası olmasa bu kadar bunalmazdık ama inanaın son dakikaya kadar vazgeçmesin diye neler yaptık hepimizi perişan etti drlar hemşireler perişan olduki kaldıki biz yani

çanım geçmiş olsun,inşallah bir an öne eve çıkartırsınız!Allah kolaylık versin.

geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin,sizinde yardımcısı olsun inşallah.....

canım, çok geçmiş olsun. kalp ameliyatıydı di imi? kalp ameliyatı olanların ameliyat sonrası huyu suyu değişiyormuş. Allah yardımcınız olsun.

ay çok saolun arkadaşlar bakalım bizimki nasıl bi huy degiştirecek zaten deprosyonlu bi hasta nekadar degişrki iyi yönde olması temennimiz

canımsınız ya siz hepinizden allah razı olsun şimdi nete rahatça girebiliyom hala yogun bakımda çıkınca biraz zor girerim wannacım inşallah senin dedigin gibi olur bizim ruh saglımız yönünde iyi olur yüce rabbim dermansız dert vermesin kimseye

geçmiş olsun canım allah acil şıfalar versin :Saruboceq:

ay çok saolun arkadaşlar bakalım bizimki nasıl bi huy degiştirecek zaten deprosyonlu bi hasta nekadar degişrki iyi yönde olması temennimiz

canım benim geçmiş olsun..Rabbim yar ve yardımcısı olsun...amiinn..

günadydın kızlaaarr..herkese hayırlı hafta sonlarııı..öptüm canlarıııımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…