- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.561
selam kızlar ben geldim...bir kaç gündür yoktum... bakıyorumda iyi kaynatmışsınız bende kardeşim askerden geldi onunla hasret gideriyorum evde pek durmuyorum malum havalar ısındı hergün gezmelere gidiyorum pek giremiyodum siteye aslında şu birkaç günde kafamı iyice dağıttım gebelikmiş yok belirtiymiş hiç aklıma gelmedi inşallah hep böyle devam ederde,hiç olmazsa psikolojim düzgün olur hepinizi çok öpüyorum ....
günayydın
kayınbabam ameliyatı başarılı geçmiş yogun bakımda şimdi ama eşmle kaynanama hastanede çektirmedik eziyet kalmamış adamcagız akşama kadar işe gitti sabaha kadar uyumadan babasını bekledi bi eve çıkartsaydık hayırlısıylan yüce rabbim tüm hastalara acil şifalar versin kızlar adam deprosyon hastası olmasa bu kadar bunalmazdık ama inanaın son dakikaya kadar vazgeçmesin diye neler yaptık hepimizi perişan etti drlar hemşireler perişan olduki kaldıki biz yani
günayydın
kayınbabam ameliyatı başarılı geçmiş yogun bakımda şimdi ama eşmle kaynanama hastanede çektirmedik eziyet kalmamış adamcagız akşama kadar işe gitti sabaha kadar uyumadan babasını bekledi bi eve çıkartsaydık hayırlısıylan yüce rabbim tüm hastalara acil şifalar versin kızlar adam deprosyon hastası olmasa bu kadar bunalmazdık ama inanaın son dakikaya kadar vazgeçmesin diye neler yaptık hepimizi perişan etti drlar hemşireler perişan olduki kaldıki biz yani
günayydın
geçmiş olsun canım Allah şifa versinay çok saolun arkadaşlar bakalım bizimki nasıl bi huy degiştirecek zaten deprosyonlu bi hasta nekadar degişrki iyi yönde olması temennimiz
ay çok saolun arkadaşlar bakalım bizimki nasıl bi huy degiştirecek zaten deprosyonlu bi hasta nekadar degişrki iyi yönde olması temennimiz
ay çok saolun arkadaşlar bakalım bizimki nasıl bi huy degiştirecek zaten deprosyonlu bi hasta nekadar degişrki iyi yönde olması temennimiz
canımsınız ya siz hepinizden allah razı olsun şimdi nete rahatça girebiliyom hala yogun bakımda çıkınca biraz zor girerim wannacım inşallah senin dedigin gibi olur bizim ruh saglımız yönünde iyi olur yüce rabbim dermansız dert vermesin kimseye
wanna baby sen de preseedle hamile kalmışsın okuduğum kadarıyla.şimdi kaç haftalık oldu bebeğin?sizin ruh sağlığınız için inşallah olumlu yönce değişir canım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?