kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

günaydın kızlar...çikolatacım bu ay olmazsa bi dahaki aya inşallah...stres yapmaki adetin gelsin...

pelincim yazık olmuş halılarına neyse belki açarda hemen kurutursun gerçekten sinir bozucu bir durum...

ağızda metalik tat bulantı göğüs uçlarım koyulaştı regl gecikti bugün 31. gün
kasımdan bu yana regl periyoduma baktım 29. gün bile yok en fazla 28 de olmuşum 25 27 vs. arada böyle olmuş. bu ay hiçte takmadım aklımdada yoktu hamilelik. yumurtlama günümüğ bile bilmiyorum, bakmadım dikkatte etmedim. regl günümde de olcam gözüyle baktım hani stresten gecikti desem op da değil üfffffffffffff

evet cnm benimde kafam karıştı
ama şöyle bişi var ilk gebeliğimde regl 15 gün geçti ama testlerde görünmedi, full uyku ve bulantı istifra vardı ama testlerde çıkmıyordu. ya gene böyle bişi yaşıyorum ya regl gecikmesi bula bula bu ayı buldu :1no2:

günaydııınn kızlaaaaarr....nasılsınız bakalııımm..herkese hayırlı bol bereketli günleeerrr...amiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:.

pelincimŞeniz halılarını imkanın varsa halı yıkamacıya gönder..bu ara havaların nasıl olacağı belli olmuyo..bende yıkıycam ama şu adetim bi belli olsun da sonra başlıycam tamizliğe..öptüm canım benim..

züleyhacıımŞeniz,canım benim..canın sağ olsun..sıkma canını..istersen bi dr a git ultrasonla baksın..bebiş varsa yoksa belli olur..için rahat eder hiç olmazsa..inşallah hamilesindir dualarım seninle canım..

kızlar bende bugün rüyamda acayip korktum.:1shok:..karnımın sağ tarafı balon gibi şişiyo şakkıdısanki patlıycaycak gibi korkuyorum anneme herhalde ben hamileyim diyorum,sonra inip tekrar şişiyo beni dr a yetiştirin diyorum..sonra babamın elinde et parçası var,bu senin sağ yumurtalığın diyo babam aldık onu diyo.:çok üzgünüm:.aaayyybi üzüldüm kalktımki rüyaymış.:Saruboceq:.hala etkisindeyim..hayır olur inşallah...öptüm canlarıııımmm..ŞenizŞeniz.

hanımlar bişey soracağım benim arkadaş bu ayın 11 de aşılama oldu erken yapsak test çıkarmı acaba erken yapıpta belli olan varmı aranızda çok heyecanlı arkadaşım

hanımlar bişey soracağım benim arkadaş bu ayın 11 de aşılama oldu erken yapsak test çıkarmı acaba erken yapıpta belli olan varmı aranızda çok heyecanlı arkadaşım

sanırım belli olurCADIARZU..ama kanda baktırsa daha iyi belli olur..inşallah aşılaması tutumuştur..Rabbim yardımcısı olsun,yüzünü güldürsün..amiiiiiiinnn...:Saruboceq:

selam kızlar ben geldim...bir kaç gündür yoktum... bakıyorumda iyi kaynatmışsınız bende kardeşim askerden geldi onunla hasret gideriyorum evde pek durmuyorum malum havalar ısındı hergün gezmelere gidiyorum pek giremiyodum siteye aslında şu birkaç günde kafamı iyice dağıttım gebelikmiş yok belirtiymiş hiç aklıma gelmedi inşallah hep böyle devam ederde,hiç olmazsa psikolojim düzgün olur hepinizi çok öpüyorum ....

hoşgeldin zelişiiiiimmmŞenizŞenizhihoyyythihoyyytcanım benim gözün aydın,sağlıklı sıhhatli kavuşmuşsun kardeşine..canım evet bayadır yoktun,güzel olmuş stresten uzak kalmana.sinşallah bu ay gelir bebişin..amiiinn...:Saruboceq:öptüm canım benim..Şeniz

günaydın kızlar kan testi sonucum negatif, hala regl olmadım gelmesini bekliyorum

ya öylemi güzel haber alırız senen diye ummuştum ama kısmet inşallah önümüzdeki aya!

inşallah ilk bebeğindeki gibidir,yinede umutvar yani!

gözün aydın canım!bitmiştir inşallah askerliği!

teşekkür ederim ebruşum..evet canım inan bana bu bir kaç gün kafamı dağıttım iyice gerçeği söylemek gerekirse bu siteye girdikçe yaram daha çok sızlıyo ama burasızda olamıyom Rabbim sonumuzu hayır eder inşallah...

teşekkür ederim canım çok sağol evet bitti aslanımın askerliği teskereye geldi gerçi kısa dönem yaptı ama çok özlemiştim onu o ablasının bitanesi....

laelaelaelaelaeben adet oldum az öncesırnaşık şey:roflol:delikafaduldensenağlama:teytey::dilcikar:kafamçokkarıştı:çok üzgünüm::lepi::dance::a015:klava::CüvCüv:Çok üzgünüm çoook

laelaelaelaelaeben adet oldum az öncesırnaşık şey:roflol:delikafaduldensenağlama:teytey::dilcikar:kafamçokkarıştı:çok üzgünüm::lepi::dance::a015:klava::CüvCüv:Çok üzgünüm çoook

hayırlısı olsun canım ya,benimde günüme az kaldu bakalım ne olcak?

kızlar herkesin cuması mubarek olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.....

sagol canım sseninde!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

herkese hayırlı cumalar kızlaarr...Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin..amiiiinn:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…