kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

arkadaslar ben dun asılama mı oldum cok heyecanlıyım ama sakın olmaya calısıyorum dr cok begendı asılama yaparken neyı begendı anlamadım ama masallah dıye dıye bı hal oldu kadına ay ınsallah sonuc olumlu olur beklıyoruz bakalım ya bısı sorucam acaba asılamadan sonra gunluk hayatımıza devam mı etmelıyız yoksa bıraz dıkkat etsek daha mı ıyı olur dr kısıtlama yok dedı ama ne bılıyım hangısı ıyı olur tecrubelı arkadaslar yazarmısınız bana ya bıde cok basım agrıyo dunden berı acaba tesaduf mu yoksa asılama ıle alakası varmı off bıraz duygularım karısık kendımı sakınlestırmeye dusunmemeye calısıyorum ınsallah ıse yarar herkezı opuyorum bana dua edın nolur.....

canım, hadi hayırlısı olsun inşallah. ben daha önce iki kez aşılama yaptırmıştım. aşılamadan sonra eve gelince de biraz dinlenip günlük hayatıma devam ettim.

sadece bu gece de beraber olun.a.s.

ay canım hadi hayırlısı inşallah olur canım bu ay!inşallah yaa!

canım inşallah tutar bende aşılama oldum ve şimdi 22 aylık bir kızım var bu ayın 11 de arkadaşım aşılama oldu günü geçmeden test yaptık hamile şimdi inşallah seninde tutar canım benim
ama yinede dikkat et belli olana kadar canım başının ağrıması ilaçların yan etkisi oluyor aynı sıkıntılar bendede olmuştu arkadaşımdada oldu
canım testini aşılamadan 12 gün sonra yaptır kanda idrarda çıkıyor canım inşallah hamiş kalırsın RABBİM senin kucağınada yavrunu verir :Saruboceq:

hanımlar bişey soracağım benim karnımın içi kasık kısımlarımın içi acıyor anlayamadım kaç gündür çok canım yanıyor özellikle sabahları son adetimden beri böyle ağrı değil acı var bu ay adetimide çok kötü oldum acaba nedir sizce arkadaşlar ya dünde çok kötü baş dönmesi yaşadım ve sabahtan akşama kadar geçmedi üstelik birde bulantı eklenince çok kötüydüm adet olmasam hamileyim diyecem ama adet oldum
nedendir acaba hanımlar

Elmas, acaba kist filan olabilirmi ki. hani adet oldum dedin ya gebelik yoktur heralde. sanırım zor bir durum. ben olsam doktorda almıştım soluğu. tabi önce idrarda gebelik testi yapardım.. ama eğer istiyorsan inşallah hamilesindir.

iyi akşamlar kızlar maviicim hadi hayırlı olsun inşallah tutarda rabbim yüzünü güldürür emegini inşallah boşa çıkarmaz

ikinci bir bebek istiyorum canım ama benim normal yolla olması çok zor bilmiyorum ya eşimi bekliyorum zin almasını doktora gitmek için yoksa kızımla çok zor olur yapayımmiki test ya:uhm: CADIARZU

canım kist olabilir,bende kist şikayeti yaşadığım için biliyorum dr ye git mutlaka,bu arada üstüne adet görme olayıda var,oda olablir.kasıklarını üşütmüşte olabilirsin.

kızlar ya ben çok kötüyüm bügün,dün eşimle gezmeye gittik,ve arabamın anahtarını evin anahtarını falan düşürmüşüm,hayatımda ilk defa böyle mühim bişey kaybettim.çok canım sıkkın,evin yedeği var ama arabanın yoktu,eşim bir fırca attı bana ki sormayın,bişeyde diyemedim suçluyum diye,ama nasıl düştü cantamın içinden bilmiyorum.hayatta böyle bişey başıma gelmemişti,kafayı yicem gece uyuyamadım,

bu arada yarın adet görmem lazım,hala bende belirti falan hiç bişey yok,bu ay yine geçikecek herhalde,

selkie canım inşallah bulursunuz anahtarları.:1hug:.gezdiğiniz yerlere baktınız mı?belki para felan çıkarırıken düşürmüşsündür.inşallah bulunur canım benim..benimde adetrim cuma günün pek belirtim yok gibi..inşallah bu ay adet olmayız da hamiş oluruz..amiiinnn..:Saruboceq:Şeniz

günaydııınnn kızlaaaaarrra.s...herkese hayırlı bol bereketli bir hafta diliyorum..:Saruboceq:öptüm canlarıııımm.ŞenizŞeniz..

canım dün gezdiğimiz yerlere bakamadık,çünkü ben anadolu yakasındayım,gittimiz yer avrupa yakasında,pierre loti tepesine gittik,eve gelince farkettim ben,eşimin arabasıyla gittik,o nedenle ben anahtar orda lazım olmaığı için farkedemedim,evin kapısını açmak için lazım olduğunda farkettim.nasıl düşürdüm bende bilmiyorum,çok moralim bozuk,evin anahtarı problem değil yedeklerim var,ama arabanın anahtarı çok sıkıntı,servisi aradım az önce içinden parcaları değişmesi gerekiyormuş yeni anahtar için çekiciyle gelip almaları falan gerekiyormuş toplam 700 tl gibi bir fiyat verdiler bana,eşimde bana demediğini bırakmadı,ilk defa bişey kaybediyorum keşke para falan kaybetseydimde anahtarlar gitmeseydi,dün gittiğimiz yeri aradım telle,bize servis yapan garsonlar öğleden sonra geliyormuş saat 2;30 da,o zaman yine arıcam.inşallah onlar bulmuşturda gider alırım ordan.ne olur dua edin yaa,:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::Saruboceq:CADIARZU

ya bende test yapayım bi diye düşündüm ama çıkmaz daha demi?adetim bile geçikmedi,ya inşallah bu ay edet görmeyiz hamileyizdir,:1hug:

SELKıE geçmiş olsun canım. Allah başka bela vermesin. ınşallah gezmeye gittiğiniz yerde düşürmüşsünüzdür ve çarçabuk bulursunuz anahtarları. Yüce Rabbim yardımcın olsun. Adetine birkaç gün kala test yapıp da doğru sonucu alan çok arkadaş var. ıstersen sen de yapıver be canım. Güzel haber almaya ihtiyacımız var hepimizin...

canım benim sağol,inşallah buluruz,yoksa çok uğraştıracak beni,
az önce tuvalete girdim hafif pembensi akıntı geldi,sanırım belirti vermeden adet gelicek,( o nedenle beklesem iyi olucak,ben bu ay hiç hamile kalacağımı ummadım zaten,hep böyle hissettim nedense,

kizlar merhaba bende 3mayista adet olmustum 11.günen itibaren ovulasyon testi yapiyorum bugün 23.gün ama halen tek cizgi anlamadim gitti bugün doktorumu aradim haftayasali günü randevum var bakalim ne cikicak CADIARZUCADIARZUfisfisfis

Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı günler.
Ben Mayısın 15 inde rahim filmi çektridim Allah'ıma şükürler olsun tüplerim açıkmış. Dr. um gözünaydın bi sorun yok dedi. Bundan sonrası nasip kısmet oluruna bırakıcam yani. Artık günleri takip et yok gün aşırı bıraktım anlayacağınız. Hastalanmama daha 13 gün var ama müthiş derecede karnım ağırıyo sık sık lavaboya gidiyorum. Normalde 28 günde hastalanıyorum bazen 30 günde bu ay neden böyle oldu anlamadım aşırı derecede asabileştim. Göğüslerimde şişti ve ağrıyo sanki hastalanmışım gibi. ışte böyle arkadaşlar sizinle paylaşayım dedim her zaman okuyorum takip ediyorum sizleri ama yazamıyorum. Hepinizi öpüyorum herşey gönlünüzce olur inşallah...

bizim anahtar gitti arkadaşlar,o kaybetmiş olabileceğim yeri aradım bulamamışlar,akşam oldu kocam hala arayıp arayıp iş yerinden kızıyo bana,bende bişey diyemişyorum bir anlık dikkatsizliğim adama pahalıya maloldu,,haklı oda kolay kazanılmıyo para,

zeyn canım git bakalım dr ye niye böyle çıkıyormuş ki test merak ettim şimdi?,

inşallah olur bir am önce!allahım fazla bekletmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…