- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.581
wanna baby sen de preseedle hamile kalmışsın okuduğum kadarıyla.şimdi kaç haftalık oldu bebeğin?
arkadaslar ben dun asılama mı oldum cok heyecanlıyım ama sakın olmaya calısıyorum dr cok begendı asılama yaparken neyı begendı anlamadım ama masallah dıye dıye bı hal oldu kadına ay ınsallah sonuc olumlu olur beklıyoruz bakalım ya bısı sorucam acaba asılamadan sonra gunluk hayatımıza devam mı etmelıyız yoksa bıraz dıkkat etsek daha mı ıyı olur dr kısıtlama yok dedı ama ne bılıyım hangısı ıyı olur tecrubelı arkadaslar yazarmısınız bana ya bıde cok basım agrıyo dunden berı acaba tesaduf mu yoksa asılama ıle alakası varmı off bıraz duygularım karısık kendımı sakınlestırmeye dusunmemeye calısıyorum ınsallah ıse yarar herkezı opuyorum bana dua edın nolur.....
ay canım hadi hayırlısı inşallah olur canım bu ay!inşallah yaa!arkadaslar ben dun asılama mı oldum cok heyecanlıyım ama sakın olmaya calısıyorum dr cok begendı asılama yaparken neyı begendı anlamadım ama masallah dıye dıye bı hal oldu kadına ay ınsallah sonuc olumlu olur beklıyoruz bakalım ya bısı sorucam acaba asılamadan sonra gunluk hayatımıza devam mı etmelıyız yoksa bıraz dıkkat etsek daha mı ıyı olur dr kısıtlama yok dedı ama ne bılıyım hangısı ıyı olur tecrubelı arkadaslar yazarmısınız bana ya bıde cok basım agrıyo dunden berı acaba tesaduf mu yoksa asılama ıle alakası varmı off bıraz duygularım karısık kendımı sakınlestırmeye dusunmemeye calısıyorum ınsallah ıse yarar herkezı opuyorum bana dua edın nolur.....
arkadaslar ben dun asılama mı oldum cok heyecanlıyım ama sakın olmaya calısıyorum dr cok begendı asılama yaparken neyı begendı anlamadım ama masallah dıye dıye bı hal oldu kadına ay ınsallah sonuc olumlu olur beklıyoruz bakalım ya bısı sorucam acaba asılamadan sonra gunluk hayatımıza devam mı etmelıyız yoksa bıraz dıkkat etsek daha mı ıyı olur dr kısıtlama yok dedı ama ne bılıyım hangısı ıyı olur tecrubelı arkadaslar yazarmısınız bana ya bıde cok basım agrıyo dunden berı acaba tesaduf mu yoksa asılama ıle alakası varmı off bıraz duygularım karısık kendımı sakınlestırmeye dusunmemeye calısıyorum ınsallah ıse yarar herkezı opuyorum bana dua edın nolur.....
Elmas, acaba kist filan olabilirmi ki. hani adet oldum dedin ya gebelik yoktur heralde. sanırım zor bir durum. ben olsam doktorda almıştım soluğu. tabi önce idrarda gebelik testi yapardım.. ama eğer istiyorsan inşallah hamilesindir.
hanımlar bişey soracağım benim karnımın içi kasık kısımlarımın içi acıyor anlayamadım kaç gündür çok canım yanıyor özellikle sabahları son adetimden beri böyle ağrı değil acı var bu ay adetimide çok kötü oldum acaba nedir sizce arkadaşlar ya dünde çok kötü baş dönmesi yaşadım ve sabahtan akşama kadar geçmedi üstelik birde bulantı eklenince çok kötüydüm adet olmasam hamileyim diyecem ama adet oldum
nedendir acaba hanımlar
kızlar ya ben çok kötüyüm bügün,dün eşimle gezmeye gittik,ve arabamın anahtarını evin anahtarını falan düşürmüşüm,hayatımda ilk defa böyle mühim bişey kaybettim.çok canım sıkkın,evin yedeği var ama arabanın yoktu,eşim bir fırca attı bana ki sormayın,bişeyde diyemedim suçluyum diye,ama nasıl düştü cantamın içinden bilmiyorum.hayatta böyle bişey başıma gelmemişti,kafayı yicem gece uyuyamadım,
bu arada yarın adet görmem lazım,hala bende belirti falan hiç bişey yok,bu ay yine geçikecek herhalde,
selkie canım inşallah bulursunuz anahtarları.:1hug:.gezdiğiniz yerlere baktınız mı?belki para felan çıkarırıken düşürmüşsündür.inşallah bulunur canım benim..benimde adetrim cuma günün pek belirtim yok gibi..inşallah bu ay adet olmayız da hamiş oluruz..amiiinnn..:Saruboceq:Şeniz
günaydııınnn kızlaaaaarrra.s...herkese hayırlı bol bereketli bir hafta diliyorum..:Saruboceq:öptüm canlarıııımm.ŞenizŞeniz..
SELKİE geçmiş olsun canım. Allah başka bela vermesin. İnşallah gezmeye gittiğiniz yerde düşürmüşsünüzdür ve çarçabuk bulursunuz anahtarları. Yüce Rabbim yardımcın olsun. Adetine birkaç gün kala test yapıp da doğru sonucu alan çok arkadaş var. İstersen sen de yapıver be canım. Güzel haber almaya ihtiyacımız var hepimizin...
Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı günler.
Ben Mayısın 15 inde rahim filmi çektridim Allah'ıma şükürler olsun tüplerim açıkmış. Dr. um gözünaydın bi sorun yok dedi. Bundan sonrası nasip kısmet oluruna bırakıcam yani. Artık günleri takip et yok gün aşırı bıraktım anlayacağınız. Hastalanmama daha 13 gün var ama müthiş derecede karnım ağırıyo sık sık lavaboya gidiyorum. Normalde 28 günde hastalanıyorum bazen 30 günde bu ay neden böyle oldu anlamadım aşırı derecede asabileştim. Göğüslerimde şişti ve ağrıyo sanki hastalanmışım gibi. İşte böyle arkadaşlar sizinle paylaşayım dedim her zaman okuyorum takip ediyorum sizleri ama yazamıyorum. Hepinizi öpüyorum herşey gönlünüzce olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?