- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
Apexnasip..................... 17 Temmuz
heja...............................30 Temmuz
Armaganım.....................30 Temmuz
tugbamurat.....................10 ağustos
giznur.............................13 ağustos
savarona7778..................16 ağustos
BTRKLC..........................19 Ağustos
WANNABABY.................20 Ağustos
başak35...........................23 ağustos
esrako.............................23 Ağustos
handefe...........................??Ağustos
zynp.ZEYNEP..................30 Ağustos
sevil 35
ece ayşe
hatice alpaslan
enteresan
HAMİŞLER
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
baby nurse
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53
zeynep hayatım beni 16 ağustos yapabilirsin
gerçi ben hala regl olmadım ama dr gittim yumurta döllenmiş ama tüplerden geçerken gebelik sonlanmış ve orda bir kanamaya neden olmuş
şimdi reglimi bekliyorum ki kanama temizlensin
inşallah eylüle hamişlere katılırıma.s.
gerçi ben hala regl olmadım ama dr gittim yumurta döllenmiş ama tüplerden geçerken gebelik sonlanmış ve orda bir kanamaya neden olmuş
Ben sadece bazı arkadaşların kararsız yazılarını okuduğum için yazma gereği duydumgüledacım anlattıkların çok güzel ama biz zaten bebek istiyoz ama malesef olmuyo...mesela ben 13 aydır 2. bebeğimi istiyorum keşke olsa ..... ben mutlaka isterim 1 kardeşi olsun oğlumun....bu dünyada ona destek biri daha olsun...ama allahın takdiri işe hala olmadı...inş. çok beklemeden kavuşurum 2. bebeğime
kızlar ben yine listenize geldim biliyorsunuz listeye girdiğim ilk ay hamile kalmıştım maalesef 8 haftalık bebeğimi kaybettim bu liste bana uğurlu geldi umudumu yitirmeden devam diyorum daha adet olamam bir süre ama yinede yazmak istedim...
2. bebek için kararsızlıklar yaşayan çok ama 2. bebeği yapıpta yapmasaydım diyene rastlamadım. Benim çalıştığım yerde bir abim vardı ben oğluma hamileyken bana hep şunu derdi: İlk çocuğu kendin için yap. 2. çocuğu da ilk çocuğun için yap geçiktirme derdi.
Benim bir oğlum var 6 yaşında 2. bebeğe karar verdik ve hamile kaldım ama 19. haftada bebeğimi kaybettim. Rahim agzı yetmezliğinden kızımı kollarıma alamadım topraga vermek nasip oldu. Oğlum kardeşinin doğmasını sabırsızlıkla bekliyordu çok üzüldü. Şimdi korunma süresindeyim doktor 6 ay düşünme dedi kasım gibi deneye bilirmişim. Ama 2. hamileliğim anlattığım şekilde sonuçlandığı için gebelikte sorunlar yaşayabilirmişim yatak istirahatli geçirbilirmişim. Rahim agzına dikiş atılabilirmiş bir sürü olumsuzluk anlayacağınız. Bazen bu kadar sıkıntıya değermi diye düşünüyorum ve çocuğumun kardeş özlemi aklıma gelince kesinlikle değer diyorum. Hayatta asla yanlız kalsın istemiyorum. Rabbim nasip ederse bende sizin gibi 2. düşüneceğim. Hep pozitif düşünüp iyi şeyler yaşayacağımı kendime şartlandırıyorum. Rabbim neylerse güzel eyler.
Allah hepinizin gönlünün muradını versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?