kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Apexnasip..................... 17 Temmuz
heja...............................30 Temmuz
Armaganım.....................30 Temmuz
tugbamurat.....................10 ağustos
giznur.............................13 ağustos
savarona7778..................16 ağustos
BTRKLC..........................19 Ağustos
WANNABABY.................20 Ağustos
başak35...........................23 ağustos
esrako.............................23 Ağustos
handefe...........................??Ağustos
zynp.ZEYNEP..................30 Ağustos
sevil 35
ece ayşe
hatice alpaslan
enteresan

HAMİŞLER

cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
baby nurse
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

arkadaşım rica etsem beni de listeye alır mısın şu an adetimin 3. günü bi daha ki muhtemel adet tarihim 1 ya da 2 ağustos..İnşallah olmam da ...Şİmdiden teşekkürler canım....:1rolleyes:a.s.

zeynep hayatım beni 16 ağustos yapabilirsin
gerçi ben hala regl olmadım ama dr gittim yumurta döllenmiş ama tüplerden geçerken gebelik sonlanmış ve orda bir kanamaya neden olmuş
şimdi reglimi bekliyorum ki kanama temizlensin
inşallah eylüle hamişlere katılırıma.s.

apexnasip bişey sorucağım doktor ultrasonla baktıgında tüpleri de görebiliyormu ?
yoksa nasıl anlayacak tüplerden gecerken gebeliğin sonlanacağını
dikkatimi çekti de:uhm:

hakkatende canım ya dr nasıl anlamışki bunu??:bbo:

rabbim hepinizin yüzünü güldürsün arkadaşlar..umarım ikinci kez meleklerinizi kollarınıza alırsınız inşallah...

TATOŞ.MATOŞ.cuk.ben siteye yeni üye olduğumda hamile haberini paylaşmıştın bizimle sonra birkaç kerede birşeyler sormuştum sana.......şimdilerde nasıl gidiyor hamileleğin.iyimisin canım.sormak istedim

Apexnasip..................... 16 Ağustos
enteresan.........................22 Ağustos
nilhan................................1 Eylül
sevil 35
ece ayşe
hatice alpaslan

HAMİŞLER

cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
baby nurse
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

üzüldüm canım hayırlısı olsun hakkında....inşallah bu ay iyi haberlerimiz gelir hepimizia.s.

Merhaba Arkadaşlar
Bende 2. bebeğime hamileyim size başımdan geçenleri anlatmak istedimki bazı arkadaşlara belki yol gösterir
Ben 29 yaşındayım ve 8 yaşında bir kızım var Evlendiğimde hiç bişimiz yoktu ve 1 çocuk yaptık daha sonra evimizi arabamızı ve ihtiyaçlarımzı karşıladık birlikte çalışarak hala da çalışmaya devam ediyoruz bu arada geçen yıllarda hep bi mazeret ürettik kendi kendimize yada kendimizi kandırdık büyükler hep söyledi kızım yap sonra pişman olursun diye ama ben hep egoistik yapıp daha erken kızıma daha iyi bi gelecek hazırlamak istiyorum diye bekledim 1 tane olsun en iyisi onun olsun dedik ama hata yaptığımı bir gün aile dostumuzun cenazesin de anladım ölen arkadaşımız tek çocuktu ve babası ölmüştü annesi de ölünce tek kaldı ve hep feryad etti bir kadeşim bile yok evet bende ogün anladım ve (kariyerimi ,işimi ,egoist düşünceleri bi kenara bırakıp )çocuk yapmaya karar verdik.Allah dağına göre kış veriyomuş onu anladım önceden hepsini birarada yürütemem derken şuan hamileyim işe devam,bebeğimiz olduğunda gece 10 kere de kalksam bana zor gelmiyecek çünkü insan ona göre hazırlıyor kendini bence daha fazla ara vermeden yapın bebeklerinizi ben şahsım adıma hamile kaldıktan sonra çok pişman oldum çünkü bebeğimiz olduğunda kızım 9 yaşında olucak ve aradaki uçurum beni üzüyor ama kısmet böyleymiş benim düştüğüm hataya düşmeyin Sevgiler

güledacım anlattıkların çok güzel ama biz zaten bebek istiyoz ama malesef olmuyo...mesela ben 13 aydır 2. bebeğimi istiyorum keşke olsa ..... ben mutlaka isterim 1 kardeşi olsun oğlumun....bu dünyada ona destek biri daha olsun...ama allahın takdiri işe hala olmadı...inş. çok beklemeden kavuşurum 2. bebeğime

kızlar ben yine listenize geldim biliyorsunuz listeye girdiğim ilk ay hamile kalmıştım maalesef 8 haftalık bebeğimi kaybettim bu liste bana uğurlu geldi umudumu yitirmeden devam diyorum daha adet olamam bir süre ama yinede yazmak istedim...

Ben sadece bazı arkadaşların kararsız yazılarını okuduğum için yazma gereği duydum
Allahtan ümit kesilmez canım inş sağlıkla sıhhatle olur bebeğini kucağına alırsın

2. bebek için kararsızlıklar yaşayan çok ama 2. bebeği yapıpta yapmasaydım diyene rastlamadım. Benim çalıştığım yerde bir abim vardı ben oğluma hamileyken bana hep şunu derdi: İlk çocuğu kendin için yap. 2. çocuğu da ilk çocuğun için yap geçiktirme derdi.
Benim bir oğlum var 6 yaşında 2. bebeğe karar verdik ve hamile kaldım ama 19. haftada bebeğimi kaybettim. Rahim agzı yetmezliğinden kızımı kollarıma alamadım topraga vermek nasip oldu. Oğlum kardeşinin doğmasını sabırsızlıkla bekliyordu çok üzüldü. Şimdi korunma süresindeyim doktor 6 ay düşünme dedi kasım gibi deneye bilirmişim. Ama 2. hamileliğim anlattığım şekilde sonuçlandığı için gebelikte sorunlar yaşayabilirmişim yatak istirahatli geçirbilirmişim. Rahim agzına dikiş atılabilirmiş bir sürü olumsuzluk anlayacağınız. Bazen bu kadar sıkıntıya değermi diye düşünüyorum ve çocuğumun kardeş özlemi aklıma gelince kesinlikle değer diyorum. Hayatta asla yanlız kalsın istemiyorum. Rabbim nasip ederse bende sizin gibi 2. düşüneceğim. Hep pozitif düşünüp iyi şeyler yaşayacağımı kendime şartlandırıyorum. Rabbim neylerse güzel eyler.
Allah hepinizin gönlünün muradını versin....

Son düzenleme:

biliyorum canım çok üzüldüm...listeye adını yine yazıcam sana yine uğur getirecek...inşallah bidahaki gebeliğinde sorun yaşamayacaksın

Apexnasip..................... 16 Ağustos
enteresan.........................22 Ağustos
nilhan................................1 Eylül
sevil 35
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse

HAMİŞLER

cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

banada sanki listeden çıkamıycam gibi geliyor kolay degil baklemek 14 ay bitti bnde hala tık yok kızımda ana sınıfına başlayacak bilmiyorum bazen vaz geçmek geliyor içimden allahtan eşim destek oluyor kk arkadaşlarım var da sizlerle herşeyimi paylaşabiliyorum :enbuyukkk:

canım çok zor değil benim arkadaşımda senin gibi oldu servikal yetmezlik vardı 5.ayındaydı sanırım rahim ağzına dikiş atıldı serklaj yapıldı yani ve üçüz dünyaya getirdi daha önce 1 taneyi taşıyamayan rahmi 3tane 2000 gr çocuk taşıdı!sen inan ve iste rabbim boş çevirmez inşallah oda çok üzüldü 6.ayında oğlunu kaybetti ama allah tekrar verdi darısı sana olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…