kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merheba arkadaşlar ben yeni geldim aranıza
benimde 4 yaşında kızım var ikinci çocuğu çok istiyorum ama hala olmadı okadarda çalışıyoruz ama birtürlü tutmadı inş.yakında olur hepimizn bu sevinçli haberi hep beraber kutlarız benimki biraz zor gibi baksana bir senedir çalışıyom inş.içinizdeki arkadaşlarınki tıtar
yok hayırlısı ne diyelim
allah hepinizin gönlüne göre vesin AMİNNNN

Sağol canım ya dedikleri üzüntüler paylaşılcıkça azalırmış. Sana da geçmiş olsun Allahım hayırlı sağlıklı evlat(lar) nasip etsin.

heja...............................30 Temmuz
Armaganım.....................30 Temmuz
tugbamurat.....................10 ağustos
giznur.............................13 ağustos
Apexnasip..................... 16 Ağustos
savarona7778..................16 ağustos
BTRKLC..........................19 Ağustos
WANNABABY.................20 Ağustos
enteresan.........................22 Ağustos
başak35...........................23 ağustos
esrako.............................23 Ağustos
zynp.ZEYNEP..................30 Ağustos
nilhan................................1 Eylül
handefe..............................4 Eylül
sevil 35
ece ayşe
hatice alpaslan
baby nurse

HAMİŞLER

cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53

al bendende o kadar canım...durumumuz tıpatıp aynı...benimde 13 ay bitti ...oğlum bu sene anaokula başlıyo....sözde ben o okula başlamadan 2 .yi yapacaktım...eşime bugün 2. sperm testini yaptırdık ama geçen seferki sonuçlar daha iyiydi...ilaç kullandığı halde düzelmemiş...dr.. bu değerlerlede kalırsın diyo ama hani nerde 13 ay bitti....çok istiyosan mikroenjeksiyon yapalım diyo...çok üzgünüm yaa....

huuuu ben geldim..zeynebim bencede mikro enjeksiyon yapın .. her ay böle uğraşıp bide hamiş kalamayınca insan yıpranıyo ..zaten bu kadar zamanda bi mikroenjeksiyona harcayacağın kadar para harcamışsındır eminim ..hiç vakit kaybetme sonra yaşda ilerlio hiç durma derim valla.sonra çocun benimki gibi kazık kadar olmasını mı beklicen ..kaydirigubbakcemile3

kızlar üniversite hastanelerinde aşılama ücretsizmiş hemde güzel ilgileniliyormuş bu işin içindeki birinden duydum bana gel ben ilgilenirim dedi inanın sonuç alamamaktan korkuyorun ayagım götürmüyor hiç içimden gitmek gelmiyor nedense

peki canım 2. çocuktada ücret almıyolarmı...hani bizim birer tane var ya yinede ücretsizmiki...çapaya gitsem mesela..

ya bilmiyorum nurcum dr bu şekildede kalırsın diyo...ama acelen varsa mikro yaptır diyo...oda bayağı pahalıymış 4500 dolarmış...bilmiyorum ne yapacağıma karar veremiyorum...ya ondanda sonuç alamazsam iyice yıkılırım gibime geliyo

eğer 1 çocuğun varsa tüp bebek veya mikroenjeksiyon ödenmiyo biliyorum ben ..4500 dolar uf ya çok pahalı..tanıdık falan olursa nebiliim belki indirim yaparlarda oda olmazsa bu parada verilmez be..
olmazsa aşılama yaptır zeynepcim o daha uygun .başak ücretsiz ünüversite hastanesinde demişsin ya doğruysa orda yaptırın bence..

sayın başkabakanımız erdoğan bey 3 çocuk yapın dio ..eeee öde de yapalım kardeşim .. bırak ödemeyi tüp bebek sayısını bile 2 ye indirdi ..lülülülülülü

bende önce aşılama 1 kere denerim gibime geliyo ama sanki ondanda sonuç alamıycam gibi....eşimin ilaçlarına bu güne kadar 500 milyon verdik bilseydim bu parayla direk aşılama yaptırıdım....

canım bencede aşılamaya geç en azından bide o şekilde şansını denemiş olursun..hiç belli olmaz kısmet bakarsın ikiz olur sırnaşık şey ..

offffffffff..................kızkar ayın 16 azkaldı çatlatma iğnesi olalı 11 gün oldu.Acaba bu sefer olmuşmudur?zaman hiç geçmiyo karnımda biraz ağrı var iki gündür hafif mide bulantısıda var .acaba piskolojikolabilirmi?allahım ne olur güldür hepimizin yüzünü.

bugün yine hayallerim sona erdi ve hasta oldum of neden olmazki niye tutmuyo bu şey ilk çocukta tuttuda ikincisinde bu kadar bizi bekletiyo uğraştırıyo o kadarda çok ümitliydim
başka vuslata kaldı şu vuslat bi gelseydi hayırlısıyla 11 ay oldu hala gelemedi
.bekleyelim ,sabredelim,gönüldende isteyelim allah hayırlısıyla verir inş.

ah canım bende anlamıyom bu işi 2. de niye böyle oldu...allahımın vardır bir bildiği diyorum inşallah sonu hayırlı gelecek...ben tüp bebek bile düşünüyom...soranlara ilki normal ikincisi tüp derim kulağa çok komik geliyo ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ne yapalım....

yahu arkadaşlar bana aşılaman ücretsiz diyen tıbbi sekreterdi çocum oldugunuda biliyor ücretli olsaydı beni çagırmazdı heralde diye düşünüyorum.
bu ay sonuna dogru gidiyemde görüşeyim olmassa sizide bilgilendiririm

evet gerçekten bu ikincilere birşeyler oluyor galiba arkadaşlarkaydirigubbakcemile.....benim adetime 12 günüm var yani tam kritiklerdeyim,bugün içimde nedense bir mutluluk var sanki yolda biri varmış gibi ama neyse çok ta ümid iyi değil,hayırlısını istemek gerek,:CüvCüv:hepinize boooooooooooool ca güzellikler temenni ediyorum,güzel olan herşey sizinle olsun,hayırlı geceler

benim adet tarihim bugün ve ben hasta olmadım arada belim agrıyo okadar bide 3 gün önce idrar testi yaptım 2 çizgi silik pembe çıktı ben şuan beklemedeyi günümü 1 kaç gün geçsin kanda baktıracam ve varsa sizlere haber verecem allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…