- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
canım çok zor değil benim arkadaşımda senin gibi oldu servikal yetmezlik vardı 5.ayındaydı sanırım rahim ağzına dikiş atıldı serklaj yapıldı yani ve üçüz dünyaya getirdi daha önce 1 taneyi taşıyamayan rahmi 3tane 2000 gr çocuk taşıdı!sen inan ve iste rabbim boş çevirmez inşallah oda çok üzüldü 6.ayında oğlunu kaybetti ama allah tekrar verdi darısı sana olsun
banada sanki listeden çıkamıycam gibi geliyor kolay degil baklemek 14 ay bitti bnde hala tık yok kızımda ana sınıfına başlayacak bilmiyorum bazen vaz geçmek geliyor içimden allahtan eşim destek oluyor kk arkadaşlarım var da sizlerle herşeyimi paylaşabiliyorum :enbuyukkk:
al bendende o kadar canım...durumumuz tıpatıp aynı...benimde 13 ay bitti ...oğlum bu sene anaokula başlıyo....sözde ben o okula başlamadan 2 .yi yapacaktım...eşime bugün 2. sperm testini yaptırdık ama geçen seferki sonuçlar daha iyiydi...ilaç kullandığı halde düzelmemiş...dr.. bu değerlerlede kalırsın diyo ama hani nerde 13 ay bitti....çok istiyosan mikroenjeksiyon yapalım diyo...çok üzgünüm yaa....
kızlar üniversite hastanelerinde aşılama ücretsizmiş hemde güzel ilgileniliyormuş bu işin içindeki birinden duydum bana gel ben ilgilenirim dedi inanın sonuç alamamaktan korkuyorun ayagım götürmüyor hiç içimden gitmek gelmiyor nedense
huuuu ben geldim..zeynebim bencede mikro enjeksiyon yapın .. her ay böle uğraşıp bide hamiş kalamayınca insan yıpranıyo ..zaten bu kadar zamanda bi mikroenjeksiyona harcayacağın kadar para harcamışsındır eminim ..hiç vakit kaybetme sonra yaşda ilerlio hiç durma derim valla.sonra çocun benimki gibi kazık kadar olmasını mı beklicen ..kaydirigubbakcemile3
sus bakıyım sen..:mymeka:.daha 3 ayın var bekle bakıyım biraz :teselli:
bugün yine hayallerim sona erdi ve hasta oldum of neden olmazki niye tutmuyo bu şey ilk çocukta tuttuda ikincisinde bu kadar bizi bekletiyo uğraştırıyo o kadarda çok ümitliydim
başka vuslata kaldı şu vuslat bi gelseydi hayırlısıyla 11 ay oldu hala gelemedi
.bekleyelim ,sabredelim,gönüldende isteyelim allah hayırlısıyla verir inş.
Apexnasip..................... 17 Temmuz
BTRKLC.........................22 Temmuz
Esrako...........................25 Temmuz
albanian.........................26 Temmuz
Başak35........................27 Temmuz
heja...............................30 Temmuz
Armaganım.....................30 Temmuz
GWERT...........................3 Ağustos
zynp.ZEYNEP..................5 Ağustos
tugbamurat.....................10 ağustos
giznur.............................13 ağustos
savarona7778..................16 ağustos
WANNABABY.................20 Ağustos
sevil 35
HAMİŞLER
EYLÜL16
baby nurse
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş
ballım 53
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?