- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.221
tebrik ederim. Rabbim tamamina erdirsin insallah.
oglanin iyice buyumesini beklersen kiyafet begendiremezsin iste.:roflol:
benim oglanin kiyafeti padisah kiyafet gibiydi. hatta ayakkabi yerine carik vardi. cok guzeldi, gerci benim oglum cok guzel masallah da cok yakismisti.sırnaşık şey
bu arada fiyatta cok iyi. biz 4 sene once buna yakin bir fiyat vermistik. hadi bakalim damatliklarinida goruruz insallah.opuyorumnanaktan
kızlar bende bugün kan tahlili yaptırdım değerim 3322 çıktı.darısı sizlerin başına.
benim oğluşumda acayip yakışıklııııı:lepi:buraya resmini koymuyorumm...ayyyyy nazar değer sonra bitanecik kuşumaakaydirigubbakcemile3sonra kızı olanlarr kız doğurcak olanlar kavga eder :mymeka:..benim damadım olsun diyeee:roflol::roflol::1rolleyes:
padişah kıyafetlerinide çok beğendimm..ama mağazaya girince insanın gözü dönüyoo..500 çeşit sünnetlik varr..gümüş rengi pelerinli beğendimm benn..taşlarla ,tüylerle süslenmişş..ışıl ışıldı..zemuszemus.yaww eskiden aynıydı bu sünnetlikler..şimdi çeşit çeşitt.insanın kafası karışıyoo
bide kestirme meselesi varr..bazıları dr.yi evde kestir diyo bazıları hastanede narkozla kestir diyoolaelaelaelaelaeyawww ne zormuş bu işler..bide ben burda yalnızımm..aileden kimse yokk..destek olacak yanımda duracak kimse yokk..ablam ist de oturuyo..onun sünnetinde annemler teyzemler halamlar herkes ilgilenmişti..ama ben yalnızımm herhalde bu telaşım korkum ondannn:gitme::1shok:.
arkadaşlar sabah erkenden kalkıp testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm çok belirgin değildi ama karşıdan bakınca görüyorsun eşimle baktık şok oldum bu ay beklemiyodum hapı bırakalı 2 ay olmuştu inşallah doğrudur
kızlar bende bugün kan tahlili yaptırdım değerim 3322 çıktı.darısı sizlerin başına.
bitanem tebrik ederim,darısı bizlerin başına artık!:Saruboceq:arkadaşlar sabah erkenden kalkıp testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm çok belirgin değildi ama karşıdan bakınca görüyorsun eşimle baktık şok oldum bu ay beklemiyodum hapı bırakalı 2 ay olmuştu inşallah doğrudur
arkadaşlar merhaba.....
uzun bir süre yazmasamda hep okudum bilgilerinizi aldım......
baktım ki benim üzerime bir dünya kişi eklenmiş listeye..... ne güzel herkes tek tek dileiğine kavuşuyor.... inşalllah hepinize allhım nasip edecek tekrar..... ben bunu doğurup hemen sezeryan korunma süresi olan 2 yıl bitince 3. cüyü de yapmayı düşünüyorum..... çok heyecanlı duygular...... allahım inşallah sağ salim sağlıkla kavuşurum batuya...... efe de çok heyecanlı kardeşini bekliyor...... göbek deliğimden bakıyomuş batu onu görüyormuş öle diyo. beni öpünce karnımı sevmeyi de ihmal etmiyo hiç. umarım doğunca da böle devam eder......
evet yağmur arkadaşımızda demiş ne zaman kafan rahat o zaman geliyo.....bende o ay umursamadan sadece eşimle istediğim iç,in birikte olmuştum yılbaşı falan girmişti araya..... adet görüp dr.a gidip aşılamaya başlamayı bekliyordum nasılsa normal yolla olmuyor diye ki....o ay adet görmedim:))))
inşallahhhh sizlerede sürpriz yapıp gelir melekler..... öpüyorum hepinizi........ bizim tüm testler tahliller normal herşey yolunda sanırım eylül ayının ortası 20 si gibi kavuşacağım batuya.... 2 erkek annesi olcam çok gurur verici..... darısı tüm isteyenlere....
arkadaşlar sabah erkenden kalkıp testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm çok belirgin değildi ama karşıdan bakınca görüyorsun eşimle baktık şok oldum bu ay beklemiyodum hapı bırakalı 2 ay olmuştu inşallah doğrudur
kızlar ben adet göreceğim,yine pembe akıntı geldi,yarın veririm artık yeni tarihi,tam bi başlasında!öff ya bu ayda olmadı...önümüzdeki ayda olmazsa dr ye gidip bi kontrol yaptırayım sonrada gerekiyorsa tedavimi yaptırsam?,doğum kontrol hapının etkisi gitmedimi acaba hala vucüdümdan yoksa başka bir sorunmu varki?ateşimde düşmedi,sıcaktanmı yüksek kaldı ne? :))
hayırlısı olsun canım sıkma canını sen sünneti falan bir atlak git tatilini yap kafan dağılsın azıcık bak nasıl olacak o zaman sıkma canını :1hug:
evet canım dr. eve geliyomuş..iğne ile uyuşturuyomuşş..tavsiye ettikleri dr.yi çok iyi diyolar..çocukla konuşa konuşa yapıyomuş sünneti..galiba böyle yapacam..sünnet topiğinde bi hemşire narkozla yaptırma..ayılma süresinde anneyede çocuğada zor oluyo dedii..düşündüm haklı buldumm..evde rahat rahat yaptırırız diyorummkafamçokkarıştıcanım benim,evde yaptırdığın zamanda uyuşturuyorlarmıymış...?uyuşturacaklarsa evde yaptır?evde daha rahat olur..
yok fazla dert etmemeye çalışıyorum aslında...biraz bu düşünceyi kafamdan çıkarıp atmam lazım,,,ama tk sıkıntım bu değilki,önemli önemsiz bir sürü şey var kafamda
birde arkadaşlarım ve ailem benim 2. bir çocuğum olsun istemiyorlar,eşimle ciddi sorunlar yaşadım ben geçen sene,boşanmanın eşiğine geldik,ben evi terk etmeyi bile düşündüm. bu durumu bilenler bu adama neden 2. ci bir çocuk yapıyorsun diyorlar,ama biz eşimle o sorunları aştık,şu anda bana karşı eskisine kıyasla çok çok iyi,bazen yine tartışmalarımız oluyor ama ciddi bir şey yok...ben bu 2. bebeği kendim ve oğlum için istiyorum anlamıyor kimse,hamile kalmazsın inşallah diyenler bile oldu yüzüme karşı,eşimde çok istekli değil,aslında ona göre olsada olur olmasada olur,bu sene eşim işsiz kalacak yılbaşında,bizim bu sene sonumuz belli değil ne olacak diye düşünüyor,oda haklı kendince...ama benim eşimde çok sık iş değiştiriyor,bende ona kızıyorum iş yerinden ona çık diyen yok,kendi ayrılmak istiyor,6 senelik evliyiz 3. iş yeri,en uzun kaldığı iş yeri 2,5 sene!bende ona kızıyorum durup dururken neden işten ayrılmak istiyor diye...
çocukta okula başlayacak,hepsi başka sıkıntı...çok dert ediyorum sanırım herşeyi kafama!
benim oğluşumda acayip yakışıklııııı:lepi:buraya resmini koymuyorumm...ayyyyy nazar değer sonra bitanecik kuşumaakaydirigubbakcemile3sonra kızı olanlarr kız doğurcak olanlar kavga eder :mymeka:..benim damadım olsun diyeee:roflol::roflol::1rolleyes:
padişah kıyafetlerinide çok beğendimm..ama mağazaya girince insanın gözü dönüyoo..500 çeşit sünnetlik varr..gümüş rengi pelerinli beğendimm benn..taşlarla ,tüylerle süslenmişş..ışıl ışıldı..zemuszemus.yaww eskiden aynıydı bu sünnetlikler..şimdi çeşit çeşitt.insanın kafası karışıyoo
bide kestirme meselesi varr..bazıları dr.yi evde kestir diyo bazıları hastanede narkozla kestir diyoolaelaelaelaelaeyawww ne zormuş bu işler..bide ben burda yalnızımm..aileden kimse yokk..destek olacak yanımda duracak kimse yokk..ablam ist de oturuyo..onun sünnetinde annemler teyzemler halamlar herkes ilgilenmişti..ama ben yalnızımm herhalde bu telaşım korkum ondannn:gitme::1shok:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?