kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

benim oğluşumda acayip yakışıklııııı:lepi:buraya resmini koymuyorumm...ayyyyy nazar değer sonra bitanecik kuşumaakaydirigubbakcemile3sonra kızı olanlarr kız doğurcak olanlar kavga eder :mymeka:..benim damadım olsun diyeee:roflol::roflol::1rolleyes:
padişah kıyafetlerinide çok beğendimm..ama mağazaya girince insanın gözü dönüyoo..500 çeşit sünnetlik varr..gümüş rengi pelerinli beğendimm benn..taşlarla ,tüylerle süslenmişş..ışıl ışıldı..zemuszemus.yaww eskiden aynıydı bu sünnetlikler..şimdi çeşit çeşitt.insanın kafası karışıyoo
bide kestirme meselesi varr..bazıları dr.yi evde kestir diyo bazıları hastanede narkozla kestir diyoolaelaelaelaelaeyawww ne zormuş bu işler..bide ben burda yalnızımm..aileden kimse yokk..destek olacak yanımda duracak kimse yokk..ablam ist de oturuyo..onun sünnetinde annemler teyzemler halamlar herkes ilgilenmişti..ama ben yalnızımm herhalde bu telaşım korkum ondannn:gitme::1shok:.

selam kizlar
daha adet olmadim az az lekelenmemvar bilmiyorum neyin nesi
bakalim bunun altindan ne cikacak
anlayacaginiz bu ayda fos cikti:gitme:
öpüyorum hepinizi

kızlar bende bugün kan tahlili yaptırdım değerim 3322 çıktı.darısı sizlerin başına.

tebrik ederim canim allah sag saglim kucaginada almayi nasip eder insallah

kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.

ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.

mayıs-haziran ısı takibi;

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
01.06.2009=36.0
02.06.2009=35.9
03.06.2009=35.8
04.06.2009=35.9
05.06.2009=35.7
06.06.2009=35.7
07.06.2009=35.9
08.06.2009=36.1
09.06.2009=35.9
10.06.2009=35.5 (yumurtlama oldu,sol tarafımda çok ağrı var)
11.06.2009=35.9(sol tarafımdaki ağrı devam ediyor)
12.06.2009=35.9
13.06.2009=36.1
14.06.2009=36.4
15.06.2009=36.4
16.06.2009=36.3
17.06.2009=36.4
18.06.2009=36.4
19.06.2009=36.4
20.06.2009=36.5
21.06.2009=36.5
22.06.2009=36.5
23.06.2009=36.5(1 gün kaldı adetime)

canım benim,evde yaptırdığın zamanda uyuşturuyorlarmıymış...?uyuşturacaklarsa evde yaptır?evde daha rahat olur..

arkadaşlar sabah erkenden kalkıp testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm çok belirgin değildi ama karşıdan bakınca görüyorsun eşimle baktık şok oldum bu ay beklemiyodum hapı bırakalı 2 ay olmuştu inşallah doğrudur

hihoyyytGünaydın ve tebrikler Zuhallhihoyyyt
Allah sağ salim kucağına almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı isteyen herkesin başına:Saruboceq:
Canlarım ben iki yıl önce evde sünnet ettirdim oğlanı. Bana kalsa hastanede ettirirdim ama eşim kesinlikle istemedi. Ne o öyle ameliyat ettirir gibi dedi:1shok:
Eşimin sağlık memuru bir arkadaşı varmış, sünnet de yapıyoyrmuş. Evde de uyuşturuyorlar tabii ki canlarım. Ama genel anestesi ile değil. Önce pipisine fısfıs sıkıyorlar 10-15 dakika sonra da iğne yapıyorlar. Bizim kolay olmuştu, Allahın izniyle atlattık kızlar. Allah sizlere de yardım etsin, damatlıklarını da göstersin inşallahhh...buyrunnnnnnnnn

kızlar bende bugün kan tahlili yaptırdım değerim 3322 çıktı.darısı sizlerin başına.

canııımm beniiiimmŞeniz..tebrik ederim,gözünüz aydın ..a.s.Rabbim sağlyağmurcum ıklı sıhhatli kucağınınza almayı nasip etsin...amiiiinn:Saruboceq:..şu sıcak yaz günü eve kapanmışken,ne güzel haber bu..çok sevindim canım benim.:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:..
[QUOTE=zühal;7607119]arkadaşlar sabah erkenden kalkıp testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm çok belirgin değildi ama karşıdan bakınca görüyorsun eşimle baktık şok oldum bu ay beklemiyodum hapı bırakalı 2 ay olmuştu inşallah doğrudur[/QUOTE]

zühalcim canım beniimm,gözünüz aydın,tebrik ederim..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin...amiiiiinnn...bugün ne güzel haberler varmış böyleeee...

haydi halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bitanem tebrik ederim,darısı bizlerin başına artık!:Saruboceq:

bu ay böyle güzel haberler aldık ardarda,çok sevindim vallahi!:teytey:

gülücük..................................15 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
selkie......................................24 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran
xnazox....................................25 Haziran
deniz_7...................................27 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
zeliş82......................................1 Temmuz
elmas.......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz
Ebru_dengiz.............................5 Temmuz
stnevel.....................................6 Temmuz
mawili......................................8 Temmuz
pelin003....................................10 Temmuz
Balsurat....................................12 Temmuz
tuğbamurat.................................15 Temmuz
keralfe.......................................16 Temmuz
umutlu22...................................15 Temmuz

-opuyorumnanaktan:uhm:kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn
cerot
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
derinlik
nasip
esterya

alkisalkisalkisGÜZEL HAMıŞLERıMıZalkisalkisalkis

yağmur20alkisalkisalkis
zühalalkisalkisalkis
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM
[/COLOR]
[/COLOR]

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba.....
uzun bir süre yazmasamda hep okudum bilgilerinizi aldım......
baktım ki benim üzerime bir dünya kişi eklenmiş listeye..... ne güzel herkes tek tek dileiğine kavuşuyor.... inşalllah hepinize allhım nasip edecek tekrar..... ben bunu doğurup hemen sezeryan korunma süresi olan 2 yıl bitince 3. cüyü de yapmayı düşünüyorum..... çok heyecanlı duygular...... allahım inşallah sağ salim sağlıkla kavuşurum batuya...... efe de çok heyecanlı kardeşini bekliyor...... göbek deliğimden bakıyomuş batu onu görüyormuş öle diyo. beni öpünce karnımı sevmeyi de ihmal etmiyo hiç. umarım doğunca da böle devam eder......
evet yağmur arkadaşımızda demiş ne zaman kafan rahat o zaman geliyo.....bende o ay umursamadan sadece eşimle istediğim iç,in birikte olmuştum yılbaşı falan girmişti araya..... adet görüp dr.a gidip aşılamaya başlamayı bekliyordum nasılsa normal yolla olmuyor diye ki....o ay adet görmedim:))))
inşallahhhh sizlerede sürpriz yapıp gelir melekler..... öpüyorum hepinizi........ bizim tüm testler tahliller normal herşey yolunda sanırım eylül ayının ortası 20 si gibi kavuşacağım batuya.... 2 erkek annesi olcam çok gurur verici..... darısı tüm isteyenlere....

canım tekrardan hoşgeldin aramıza handecim..Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım..inşallah batuyu sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın..:Saruboceq:amiiinnn...hamiş kalan gidiyo bi daha haber alamıyoz:çok üzgünüm:bizler hala çabalıyoz:dance:daha hamile kalamadıkmafoldumbenneyse sizlerden güzel haberler alıyoruz ya çok şükür:Saruboceqpuyorumnanaktanzemuszemus

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler en kısa zaman da Allah size de versin inşallah hala inanamıyorum hastaneye gidip kan testi yaptırcam gelişmelerş yazarım kafamçokkarıştı

tebrik ederim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinopuyorumnanaktan

kızlar ben adet göreceğim,yine pembe akıntı geldi,yarın veririm artık yeni tarihi,tam bi başlasında!öff ya bu ayda olmadı...önümüzdeki ayda olmazsa dr ye gidip bi kontrol yaptırayım sonrada gerekiyorsa tedavimi yaptırsam?,doğum kontrol hapının etkisi gitmedimi acaba hala vucüdümdan yoksa başka bir sorunmu varki?ateşimde düşmedi,sıcaktanmı yüksek kaldı ne? :))

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım sıkma canını sen sünneti falan bir atlak git tatilini yap kafan dağılsın azıcık bak nasıl olacak o zaman sıkma canını :1hug:

hayırlısı olsun canım sıkma canını sen sünneti falan bir atlak git tatilini yap kafan dağılsın azıcık bak nasıl olacak o zaman sıkma canını :1hug:

yok fazla dert etmemeye çalışıyorum aslında...biraz bu düşünceyi kafamdan çıkarıp atmam lazım,,,ama tk sıkıntım bu değilki,önemli önemsiz bir sürü şey var kafamda

birde arkadaşlarım ve ailem benim 2. bir çocuğum olsun istemiyorlar,eşimle ciddi sorunlar yaşadım ben geçen sene,boşanmanın eşiğine geldik,ben evi terk etmeyi bile düşündüm. bu durumu bilenler bu adama neden 2. ci bir çocuk yapıyorsun diyorlar,ama biz eşimle o sorunları aştık,şu anda bana karşı eskisine kıyasla çok çok iyi,bazen yine tartışmalarımız oluyor ama ciddi bir şey yok...ben bu 2. bebeği kendim ve oğlum için istiyorum anlamıyor kimse,hamile kalmazsın inşallah diyenler bile oldu yüzüme karşı,eşimde çok istekli değil,aslında ona göre olsada olur olmasada olur,bu sene eşim işsiz kalacak yılbaşında,bizim bu sene sonumuz belli değil ne olacak diye düşünüyor,oda haklı kendince...ama benim eşimde çok sık iş değiştiriyor,bende ona kızıyorum iş yerinden ona çık diyen yok,kendi ayrılmak istiyor,6 senelik evliyiz 3. iş yeri,en uzun kaldığı iş yeri 2,5 sene!bende ona kızıyorum durup dururken neden işten ayrılmak istiyor diye...
çocukta okula başlayacak,hepsi başka sıkıntı...çok dert ediyorum sanırım herşeyi kafama!

canım benim,evde yaptırdığın zamanda uyuşturuyorlarmıymış...?uyuşturacaklarsa evde yaptır?evde daha rahat olur..
evet canım dr. eve geliyomuş..iğne ile uyuşturuyomuşş..tavsiye ettikleri dr.yi çok iyi diyolar..çocukla konuşa konuşa yapıyomuş sünneti..galiba böyle yapacam..sünnet topiğinde bi hemşire narkozla yaptırma..ayılma süresinde anneyede çocuğada zor oluyo dedii..düşündüm haklı buldumm..evde rahat rahat yaptırırız diyorummkafamçokkarıştı

ohhhhh bi bebiş dahaa..canımm hayırlı uğurlu olsunn..hihoyyythihoyyytyaww sıcakta dahamı iyi tutuyo bu bebişler dafisfisfissırnaşık şey

canım ya önemli olan eşinle aranızdaki problemlerin üstesinden gelebilmenizz..hem yine problem çıkar bebek yapmayayım demek boşuna geçen bi ömür demek geliyo bana..hem yeni bi bebek aileyi güçlendirir..eşine sorumluluk duygusunu iyice pekiştirir bence...oğlum doğmadan önce benim koca har vurup harman savururdu..ailesi ne isterse o olurdu..çocuk doğduktan sonra düzeldii..seninkinin düzelmesi için iki bebiş lazım demekki..yaww senin çocuğun olmaması normalmişş..etrafında çok strese girmene sebeb olacak olay varr..boşver yaa milleti..bu ay olmazsa önümüzdeki ay yaparız bebeişlerii..

Rabbim kolayca kurtarsin canim. akliniza nasil yatarsa oyle yaptirin. ama narkoz verseler bile cok az bisi verirler. o kadar etkilemez.

tebrik ederim canim. Rabbim tamamina erdirsin insallah.

ohhhhh bi bebiş dahaa..canımm hayırlı uğurlu olsunn..hihoyyythihoyyytyaww sıcakta dahamı iyi tutuyo bu bebişler dafisfisfissırnaşık şey[/QUOTE]

teşekkür ederim herşeyin bir zamanı vardır ve zamanı gelince olur diye düşünüyorum ayrıca strese girmemek lazım olacak mı olmayacak mı diye ben hiçbirşey yöntem denemedim kendiliğinden oldu demekki vakti gelmiş yasm.. kullanıyordum bıraktım 2. ayda oldum darısı herkasin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…