- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.241
yok fazla dert etmemeye çalışıyorum aslında...biraz bu düşünceyi kafamdan çıkarıp atmam lazım,,,ama tk sıkıntım bu değilki,önemli önemsiz bir sürü şey var kafamda
birde arkadaşlarım ve ailem benim 2. bir çocuğum olsun istemiyorlar,eşimle ciddi sorunlar yaşadım ben geçen sene,boşanmanın eşiğine geldik,ben evi terk etmeyi bile düşündüm. bu durumu bilenler bu adama neden 2. ci bir çocuk yapıyorsun diyorlar,ama biz eşimle o sorunları aştık,şu anda bana karşı eskisine kıyasla çok çok iyi,bazen yine tartışmalarımız oluyor ama ciddi bir şey yok...ben bu 2. bebeği kendim ve oğlum için istiyorum anlamıyor kimse,hamile kalmazsın inşallah diyenler bile oldu yüzüme karşı,eşimde çok istekli değil,aslında ona göre olsada olur olmasada olur,bu sene eşim işsiz kalacak yılbaşında,bizim bu sene sonumuz belli değil ne olacak diye düşünüyor,oda haklı kendince...ama benim eşimde çok sık iş değiştiriyor,bende ona kızıyorum iş yerinden ona çık diyen yok,kendi ayrılmak istiyor,6 senelik evliyiz 3. iş yeri,en uzun kaldığı iş yeri 2,5 sene!bende ona kızıyorum durup dururken neden işten ayrılmak istiyor diye...
çocukta okula başlayacak,hepsi başka sıkıntı...çok dert ediyorum sanırım herşeyi kafama!
kızlar ben adet göreceğim,yine pembe akıntı geldi,yarın veririm artık yeni tarihi,tam bi başlasında!öff ya bu ayda olmadı...önümüzdeki ayda olmazsa dr ye gidip bi kontrol yaptırayım sonrada gerekiyorsa tedavimi yaptırsam?,doğum kontrol hapının etkisi gitmedimi acaba hala vucüdümdan yoksa başka bir sorunmu varki?ateşimde düşmedi,sıcaktanmı yüksek kaldı ne? :))[/QUO
doğum kontrol hapıyla ilgisi yoktur canım en iyisi doktora gitmek stresten de olabilir tabi doktor daha iyi bilir
arkadaşlar ikinci bebişe benide ekleyin gerçe bugün bir aylık haimile olduğumu öğrendim darısı bütün arkadaşlarımın başınahihoyyyt
arkadaşlar sabah erkenden kalkıp testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm çok belirgin değildi ama karşıdan bakınca görüyorsun eşimle baktık şok oldum bu ay beklemiyodum hapı bırakalı 2 ay olmuştu inşallah doğrudur
canım bende onu diyorum işte,bunlar bitiyor başka şeyler çıkıyor,sorunların bitmesini beklersem hiç 2.bebek yapamam ben...ailem eşimin beni tekrar üzeceğinden korkuyorlar,o nedenle istemiyorlar...ama eşim gerçekten çok değişti,aynı şeyleri tekrar yapacağını sanmıyorum iyi ders aldı çünkücanım ya önemli olan eşinle aranızdaki problemlerin üstesinden gelebilmenizz..hem yine problem çıkar bebek yapmayayım demek boşuna geçen bi ömür demek geliyo bana..hem yeni bi bebek aileyi güçlendirir..eşine sorumluluk duygusunu iyice pekiştirir bence...oğlum doğmadan önce benim koca har vurup harman savururdu..ailesi ne isterse o olurdu..çocuk doğduktan sonra düzeldii..seninkinin düzelmesi için iki bebiş lazım demekki..yaww senin çocuğun olmaması normalmişş..etrafında çok strese girmene sebeb olacak olay varr..boşver yaa milleti..bu ay olmazsa önümüzdeki ay yaparız bebeişlerii..
eşinle sıkıntılarınızı yenmişsiniz ya yeterli canım sen eşini biliyorsan dışardakiler pek laf söyleyemez o yüzden dışarıdakileri hiç bir zaman kafana takma doğruyu yanlışı sen bilirsin kimse senin evinin içini iyiyi yada kötüyü bilemez o yüzden sen demekki istiyorsan şuan evinde mutlusun eşinle oğlunla o yüzden canın nasıl istiyorsa öyle davran canım
herkesin evliliği dört dörtlük değildir herkes bir devrelerden geçmiştir senin bunu atlatman önemli ve sen çocuğu dışardakiler için yapmıyorsun eşin içinde aynısı bu kendin için yapıyorsun belki bana kızacaklar ama ben böyle düşünüyorum
ama canım hakkında hayırlısı olsun hiç dert etme bişeyleri olmazsada sıkma canını bir aklında olan sıkıntıları at içnden bak nasıl olacak o zaman bebişin
öpüyorum canım seni hiçbirşeyi dert etme :1hug:
kızlar ben adet göreceğim,yine pembe akıntı geldi,yarın veririm artık yeni tarihi,tam bi başlasında!öff ya bu ayda olmadı...önümüzdeki ayda olmazsa dr ye gidip bi kontrol yaptırayım sonrada gerekiyorsa tedavimi yaptırsam?,doğum kontrol hapının etkisi gitmedimi acaba hala vucüdümdan yoksa başka bir sorunmu varki?ateşimde düşmedi,sıcaktanmı yüksek kaldı ne? :))[/QUO
doğum kontrol hapıyla ilgisi yoktur canım en iyisi doktora gitmek stresten de olabilir tabi doktor daha iyi bilir
ben en iyisimi bu ayda olmazsa bi dr göreyim...bir sorun varsa bile çabuk çözeriz belki problemi! geç kalmak istemiyorum hiç bir şeye!
selkie canım ne güzel yazmışsın bugünün gerçekten tekrarı yok bugünü bugün gibi yaşamak lazım hayattaki herşey yalan hayat bir oyun bizlerde içinde oynayan oyuncularız iyi yada kötü yaşayacağız herşeyi
ben bu cümleyi yazdımki ne zaman sıkılırsam gözüme çarpsın ve bu günümün kıymetini bileyim istedim,yarına çıkabilecekmiyiz belli değil!
arkadaslar selam hepinizin yazdiklarini okudum hersey var dimi hayatta sevinc üzüntü keder mutluluk umut ama genede bi sekilde hayat devam ediyor cok sükürki nefes alabiliyoruz belki yarinlar umut doludur hicbir zaman pes etmeyelim bu can bu tende oldugu sürece mücadele edelim hicbir isin yakasini birakmayalim hepimize bu hayatta bol sanslar diliyorumvereliniortakvereliniortak:teselli::teselli::enbuyukkk:
kızlar daha önce yazmıştım ben 11yaşında 1kızım var ve artık 2ciye karar verdik geçen sene ilk denememdeki hamıleligim 2buçuk ay sürdü krnımda öldü 2ci denememde boş gebelikle sonuçlandı ve tahlillerimde kan pırtılaşması çıktı bilginiz olsun dedim aranızda tekrarlayan düşükleri olan varsa bi araştırsınlar düşüklerini
tebrik ederim canim
allah sag saglim kucaginada almayi nasip etsin
insallah
hayırlısı olsun canım hakkındagünaydın kızlarr
ben dün dr gittim...progestan kullanmıştım ..normalde ilaç bittikten 1 hafta sonra adet olursun dedi bana ama benden ilaç bittiği gün leke geldi
halada geliyo 5 gündür kahve telvesi gibi
neyse dün dr gittim adet öncesi lekeymiş o gelen adet değilmiş
klomen verdi yine dozu 2 ye çıkardık
ayın 27 sinde başlıycam
hakkımızda hayırlısı olsun bakalım bu sefer ne bekliyo bizi görecez
kızlar nasılsınız yaa?benim kafam çok karıştı ben adet gördümmü görmedimmi anlamadım yaa?:bbo::bbo:
dünden önçeki gün biraz pembelik geldi,çok az ama,dünde çok az olmak üzere geldi,bugün hiç bişey gelmedi,felaket akıntım var...noluyo bana yaaa?adet görüçemmi görmüçemmi şimdi ben?CADIARZU:bbo::uhm::uhm:
hayırlısı olsun canım hakkında
canım bir tahlil yaptırsana ne bekliyorsun kız belki bebiş vardır lekelenme geliyordur ben seni şimdi korkutmayım benim arkadaşımda aynı şeklideydi yok dedi hamile değilimdir dedi bir test yaptı çıktı sonra doktora gitti düşük tehlikesi geçiriyormuş o yüzden bir test al yap evde ne olacak canım
kızlar nasılsınız yaa?benim kafam çok karıştı ben adet gördümmü görmedimmi anlamadım yaa?:bbo::bbo:
dünden önçeki gün biraz pembelik geldi,çok az ama,dünde çok az olmak üzere geldi,bugün hiç bişey gelmedi,felaket akıntım var...noluyo bana yaaa?adet görüçemmi görmüçemmi şimdi ben?CADIARZU:bbo::uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?