kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

eşinle sıkıntılarınızı yenmişsiniz ya yeterli canım sen eşini biliyorsan dışardakiler pek laf söyleyemez o yüzden dışarıdakileri hiç bir zaman kafana takma doğruyu yanlışı sen bilirsin kimse senin evinin içini iyiyi yada kötüyü bilemez o yüzden sen demekki istiyorsan şuan evinde mutlusun eşinle oğlunla o yüzden canın nasıl istiyorsa öyle davran canım
herkesin evliliği dört dörtlük değildir herkes bir devrelerden geçmiştir senin bunu atlatman önemli ve sen çocuğu dışardakiler için yapmıyorsun eşin içinde aynısı bu kendin için yapıyorsun belki bana kızacaklar ama ben böyle düşünüyorum
ama canım hakkında hayırlısı olsun hiç dert etme bişeyleri olmazsada sıkma canını bir aklında olan sıkıntıları at içnden bak nasıl olacak o zaman bebişin
öpüyorum canım seni hiçbirşeyi dert etme :1hug:

arkadaşlar ikinci bebişe benide ekleyin gerçe bugün bir aylık haimile olduğumu öğrendim darısı bütün arkadaşlarımın başınahihoyyyt

arkadaşlar ikinci bebişe benide ekleyin gerçe bugün bir aylık haimile olduğumu öğrendim darısı bütün arkadaşlarımın başınahihoyyyt

ne güzel bugün çok güzel haberler aldık canım darısı bizim başımıza artık
RABBİM sağlıklı sıhatli almak nasip etsin kucağına canım opuyorumnanaktan

bugün bize çok güzel haberler veren herkesin sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlatları olur inşallah
RABBİM BİZEDE EN KISA ZAMANDA NASİP EDER İNŞALLAH :Saruboceq: :Saruboceq:

selkie canım ne güzel yazmışsın bugünün gerçekten tekrarı yok bugünü bugün gibi yaşamak lazım hayattaki herşey yalan hayat bir oyun bizlerde içinde oynayan oyuncularız iyi yada kötü yaşayacağız herşeyi

tebrik ederim canim
allah sag saglim kucaginada almayi nasip etsin
insallah

canım bende onu diyorum işte,bunlar bitiyor başka şeyler çıkıyor,sorunların bitmesini beklersem hiç 2.bebek yapamam ben...ailem eşimin beni tekrar üzeceğinden korkuyorlar,o nedenle istemiyorlar...ama eşim gerçekten çok değişti,aynı şeyleri tekrar yapacağını sanmıyorum iyi ders aldı çünkü
inşallah önümüzdeki ay olur bebişler!!!ne diyeyim Allah hayırlısını versin!ben sadece huzur istiyorum evimde,Allah geçinecek kadar para versin yeter,gerçekten gözüm hiç yüksekte değil,şu anda sahip olduklarım yetiyor...eskileri bir kanara katlayıp sakladım,unutulmuyor ama olan oldu atık değiştirememki yaşananları,herşeye rağmen mutlu olmaya çalışıyorum hayatıma devam etmek istiyorum ama böyle gündeme getiriliyor sürekli,keşke kimseyle paylaşmasaydım bunları ama öyle bir durumdaydımki anlatmak zorunda kalmıştım....neyse boşver gitsin ya,aklıma geldikce sıkılıyorum....

anlamıyor işte kimse,bende anlatmaya çalışmıyorum artık kendimi kimseye,sizinle paylaşıyorum herşeyimi!Allah daha büyük sıkıntılar vermesin bazen düşünüyorumda şu dünyada neler yaşayan insanlar var,benim sıkıntılarım devenin yanında pire gibi geliyor o zaman gözüme...

kızlar daha önce yazmıştım ben 11yaşında 1kızım var ve artık 2ciye karar verdik geçen sene ilk denememdeki hamıleligim 2buçuk ay sürdü krnımda öldü 2ci denememde boş gebelikle sonuçlandı ve tahlillerimde kan pırtılaşması çıktı bilginiz olsun dedim aranızda tekrarlayan düşükleri olan varsa bi araştırsınlar düşüklerini

arkadaslar selam hepinizin yazdiklarini okudum hersey var dimi hayatta sevinc üzüntü keder mutluluk umut ama genede bi sekilde hayat devam ediyor cok sükürki nefes alabiliyoruz belki yarinlar umut doludur hicbir zaman pes etmeyelim bu can bu tende oldugu sürece mücadele edelim hicbir isin yakasini birakmayalim hepimize bu hayatta bol sanslar diliyorumvereliniortakvereliniortak:teselli::teselli::enbuyukkk:

ne güzel yazmışsınnnvereliniortaka.s.

yakın bi arkadaşımda 3 düşük yaptı..sonra kan pıhtılaşması sorunu olduğu ortaya çıktıı..yaww bu dr.ler ne gıcık hastalığı bulmaları için aynı acıyı 3 kere yaşamasımı lazımdıı:mymeka:..sonra aşılamayla hamiş kaldı..9 ay boyunca iğne yaptı kendine..pıhtılaşmayı önleyen iğnee..şimdi çokkk tatlı bi bebişi varr..canımm inşallah sende bidaha acıyı yaşamadan bebişini alırsın kucağına

günaydın kızlarr
ben dün dr gittim...progestan kullanmıştım ..normalde ilaç bittikten 1 hafta sonra adet olursun dedi bana ama benden ilaç bittiği gün leke geldi
halada geliyo 5 gündür kahve telvesi gibi
neyse dün dr gittim adet öncesi lekeymiş o gelen adet değilmiş
klomen verdi yine dozu 2 ye çıkardık
ayın 27 sinde başlıycam
hakkımızda hayırlısı olsun bakalım bu sefer ne bekliyo bizi görecez

kızlar nasılsınız yaa?benim kafam çok karıştı ben adet gördümmü görmedimmi anlamadım yaa?:bbo::bbo:

dünden önçeki gün biraz pembelik geldi,çok az ama,dünde çok az olmak üzere geldi,bugün hiç bişey gelmedi,felaket akıntım var...noluyo bana yaaa?adet görüçemmi görmüçemmi şimdi ben?CADIARZU:bbo::uhm::uhm:

hayırlısı olsun canım hakkında

canım bir tahlil yaptırsana ne bekliyorsun kız belki bebiş vardır lekelenme geliyordur ben seni şimdi korkutmayım benim arkadaşımda aynı şeklideydi yok dedi hamile değilimdir dedi bir test yaptı çıktı sonra doktora gitti düşük tehlikesi geçiriyormuş o yüzden bir test al yap evde ne olacak canım

gideyim test alayım bari,olmayaçak böyle,akşam üstü yazarım varmı yokmu bişey!

canım bence hemen bir test yap ben düşük yaptığım ay bendende az az lekelenmeler geliyodu öyle hamile olduğumu öğrendim sonrasındada düşük yaptım bence beklememelisin test yapmalısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…