- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.381
Allah bağışlasın oğlunu inş. ikinci aşılamanda bebeşin gelir:CüvCüv:canım tam bilmiyorum ama doğal yolla -ilaçlı tedavi başa baş sanırım..:çok üzgünüm: benim bildiğim 1 tüp bebeğimiz var..ama son zamanlarda hep doğal yolla hamiş kaldı arkadaşlar..benimde oğluşum 9 yaşında ialaçla tedavi ve aşılama denedimm..2. aşılama için ekim -kasımı bekliyorumm..yani bebişler olsunda nasıl olursa olsunn
hoşgeldin canım aramıza,inşallah fazla beklemeden bebeğine kavuşursun...
iyi akşamlar ebru hemşerim nerelerdesin senin günün geçtimi ne alemdesin yoksa geliyomu bebek birde sana neden özel msj atamıyoz açsana kapalı
selam kizlar
ebrucum yeni tarihim 19 temmuz
öpyüorum hepinizi
selma kızlar nasılsınız.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.everest aramıza hoşgeldin canım..inşallah topiğimiz uğurlu gelir.:Saruboceq:.adet olacağın tarihi ver ekleyeyim seni:uhm:Şeniz..kızlar tarihlerini vermeyenler versinler yerimsenibenekleyeyim tarihleri..öptüm canlarııııımm beniiiiiiiiimmmmmmmmm.....ŞenizŞenizopuyorumnanaktan.
arkadaşlar çok kötü bir kaza atlattık bugün kızım çok felaket bir şekilde düştü kafasını kapnın kenarına vurdu resmen içine girdi kafatasınde kemik kırıldı zannettik ama ALLAH tan hiç bişey yok şişti morardı bu aralar var bizde bir uğursuzluk anlayamadım
sen yaramaz bebe ayağına benim terliği giyin arkamda dolanırken dengesini kaybetti çok kötü düştü elim ayağım tutmadı hala etkisindeyim onu koynuma sokup yatacam bugün yaaa senağlama
arkadaşlar çok kötü bir kaza atlattık bugün kızım çok felaket bir şekilde düştü kafasını kapnın kenarına vurdu resmen içine girdi kafatasınde kemik kırıldı zannettik ama ALLAH tan hiç bişey yok şişti morardı bu aralar var bizde bir uğursuzluk anlayamadım
sen yaramaz bebe ayağına benim terliği giyin arkamda dolanırken dengesini kaybetti çok kötü düştü elim ayağım tutmadı hala etkisindeyim onu koynuma sokup yatacam bugün yaaa senağlama
aykiyamam ya cok gecmis olsun canim allah korumus cocuklar büyüyorlar ama bizide büyütüyorlar bi gözden kacirinca olan oluyor neyse canim tekrar cok gecmis olsun:teselli::1hug:
geçmiş olsun canım en zor zamanları Allah korumuş
ebru canım senin günün geçmiş kız neden yapmıyorsun test bak inşallah seninde selkie gibi bebişin tutmuştur haaa
inşallah canım benim..bugünle 4 günüm geçmiş oldu..ama eşime test aldıramıyom nedense.çarşıyada uzağım...neymiş normal gecikme olabilirmiş 4-5 gün daha bekle..aynı kızımda da komşuların ısrarıyla yapmıştım testi..a.shayırlısı olsun bakalım.:Saruboceq:birkaç gün daha bekleyim yapacam testia.s
canım beniiiimm..elmascım kızına geçmiş olsun bitanema.s.Rabbim kazadan beladan korusun..amiiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?