- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.401
ebru kız inşallah vardır bebiş,normalde oluyormu böyle geçikmelerin...?opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar aranıza benide alırmısınız bende ikinci bebegini bekleyen bir anneyim
merhaba arkadaşlar aranıza benide alırmısınız bende ikinci bebegini bekleyen bir anneyim
tamam canım benimŞeniz..listede düzeltme yaptım yeni tarihini ekledim..inşallah temmuzda seni hamileler listesine ekleriimm..amiiiinnnn...:Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan
arkadaşlar çok kötü bir kaza atlattık bugün kızım çok felaket bir şekilde düştü kafasını kapnın kenarına vurdu resmen içine girdi kafatasınde kemik kırıldı zannettik ama ALLAH tan hiç bişey yok şişti morardı bu aralar var bizde bir uğursuzluk anlayamadım
sen yaramaz bebe ayağına benim terliği giyin arkamda dolanırken dengesini kaybetti çok kötü düştü elim ayağım tutmadı hala etkisindeyim onu koynuma sokup yatacam bugün yaaa senağlama
arkadaşlar çok kötü bir kaza atlattık bugün kızım çok felaket bir şekilde düştü kafasını kapnın kenarına vurdu resmen içine girdi kafatasınde kemik kırıldı zannettik ama ALLAH tan hiç bişey yok şişti morardı bu aralar var bizde bir uğursuzluk anlayamadım
sen yaramaz bebe ayağına benim terliği giyin arkamda dolanırken dengesini kaybetti çok kötü düştü elim ayağım tutmadı hala etkisindeyim onu koynuma sokup yatacam bugün yaaa senağlama
canım hakkında hayırlısı olsun midenin bulantısı belki psikolojik olabilir çorumuda bilemiyorum adam hala hasata iyileşemedi bide kalp yetmezligi çıktı adamın iki ayagıda balon gibi şiş kzarıyo iltihap akıyo hiç böyle çevrenizde olan varmıydı arkadaşlar artık herkez bıktı sabrımız kalması dru yenide yapacaz ameliyat diyo bıktım artık ya Çok üzgünüm çoookburalardayım bacııımm..evet günüm geçti ama test yapmaya korkuyom..:sm_confused::tomato:sanırım yine normal adet gecikmesia.sbacıımm benim özel mesaj bölümü açııııkkk:uhm:hatta birkaç arkadaş bana atmıştı özel mesaj atmıştı..CADIARZUsen nasılsın canım..memelekete gidebilecen mi?kayınbaban nasıl oldu? canım benim yaaaŞeniz...öptüm bitanemopuyorumnanaktan
canım çok geçmiş olsun eminim tek başına olunca böyle yapmazsın ister istemez birilerine güveniyoruz yalnız olunca iş başa düşüyo çare olmadıgı için daha sakin oluyosun korkma çocuk bu düşe kalka büyüyecekarkadaşlar çok kötü bir kaza atlattık bugün kızım çok felaket bir şekilde düştü kafasını kapnın kenarına vurdu resmen içine girdi kafatasınde kemik kırıldı zannettik ama ALLAH tan hiç bişey yok şişti morardı bu aralar var bizde bir uğursuzluk anlayamadım
benim de oglum ateslendi dun gece. sabahtan beri yatiyor.senağlama
sana da geçmiş olsun arkadaşım sıcaklardan çocuklar çok etkileniyolar hemen ateşleniyolar eda a3 sene üst üste aynı ayda ateşler içinde yandı acilleri beklerdik allah çok şükür 2 yıldır sesi çıkmıyo çocuk olunca üzülüyoz ama düşünüyorumda biz yaşlanınca onlar bizi ne kadar düşünecekler acaba
önceden vardı ama son iki ay tam 28 günde adet olmuştum,en son adet tarihim 27 mayıs..bu ay teedaviye gitmedim biraz ara vereyim diye..selkie canım sende test yapmadan önce belirtiler varmıydı? benim sanki midem hassaslaştı 2-3 gündür pek bişey yiyemiyorum iştehım kesildi,yesemde niye yedim diye kendime kızıyom midem dönüyo:bbo:ama korkuyorum yinede sonuç negatif çıkar diye..:kedi:sende durumlar nasıl?dr a gittin mi canım..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım sağol evet bende ordan anlamıştım geç döllenme olduğunu,üzülmüyorum hiç sadece keseyi içindede bebeğimigörsem daha mutlu olacağım ama hayırlısı allahtanSelam arkadaşlar
Selkie canım herşeyin hayırlısı gülüm. Ama hatırlasana ateş ölçümü yaperken 20. günden sonra ateşin yükselmişti. Yani ben öyle hatırlıyorum. Bir de eskiden yani ben oğluma hamile kaldığım yıllarda (11 yıl önce) adetin 10 gün geçince gel gebelik testi için diyorlardı hastanelerde. Yani bence boşu boşuna üzme kendini gülüm. Çünkü daha çok erken. Meleğimiz inşallahh bi güzel tutunmuştur annesine.
Elmasçığım hemşerim geçmiş olsun canım. Allah büyük kazalar, hastalıklar vermesin. Benim oğlan da çok hareketli büyüdü. Alnında morlukları eksik olmazdı hiç
benim de oglum ateslendi dun gece. sabahtan beri yatiyor.senağlama
canımoğluşuna çoook geçmiş olsun daha iyifir umarım...:Saruboceq:
canım bende sadece ilk belirtiler olarak çok akıntı ve kasıklarımda normal olmayan ağrılar vardı,hatta en üşüttüğümü düşünmeye başlamıştım...
ben iyiyim canım yarın 5 te yine gidicem dr ye,yine kan alacak!sonra ne yapacak bende bilnmiyorum inşallah değerlerim yükselmiştir,ama işte kanama hala ara ara var devam ediyor,birde çok fazla açıkıyorum,pantolonlarım falan sıkmaya başladı gideyim pantolon alayım dedim,ne alacağımıda bilememd,m,hmile pantolonu alsam nları giyecek kadar karnım yok,nomal pantolon alsam 1_2 ay gyip bir kenara kaldırmam gerekecek,
handefeee, zeliş, ebruşş, laf attım hepinize ama kimse cevap yazmamışş(
unutuldum muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?