kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selkie doktora gıttınmı haberler ne ebru testı yaptınmı sonuç ne cıktı naptınız kızlar merakla beklıyorum burda

gittim bir saat önce geldm drden.haberler güzel,çok mutluyum
Son yaptığımız testin sonuçunu aldım,ilk testimiz 92.5 ti,2 gün sonra yaptığımız test 287 çıktı,önümüzdeki salı dr yine gidicem,bu hızla giderse inşallah salı geldiğinde görebiliriz dedi ultrasonda,dış gebelik değil dedi,içim rahatladı kanamamda azaldı,ama progestanı 2 tablete düşürdük ,çünkü beni çok kötü yapıyordu,şimdi salıyı bekliyorum sabırsızlıkla?

misafirim vardı taaa,ortapkuldan arkadaşım gelmişti beni görmeye ta mersinden,o nedenle fırsat bulup pek giremedim nete...iyisiniz inşallah ?

ebru yapmadınmı hala testi?lmaz:çatlıçaz meraktan valla?

Son düzenleme:

selkie canım gözün aydın maşallah...rabbim inşallah sorunsuz bir şekilde kucaklamanıda nasip eder inşallah darısı bizlerin başına inşallah...

ohhh hadı gozun aydınn hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah :teytey::teytey:ınan cok sevındım

Son düzenleme:
selkie canım gözün aydın maşallah...rabbim inşallah sorunsuz bir şekilde kucaklamanıda nasip eder inşallah darısı bizlerin başına inşallah...

amin kızlar ya,hergün dua ediyorum inanki,hepinizin niklerini sayıyorum (isimleri bilmiyorumya genel olarakkaydirigubbakcemile3) sonra allahım bana verdin sana şükrederim,ne olur arkadaşlarımıda bir an önçe kavuştur diyorum bebişlerine?

inşallah kabul eder...a.s.

hadi gözümüz aydın dış gebelik diye çok korkuyordum şükür benimde yok inşallah sağlıklı bir gebeliğimiz olur

benim ismimide say benim ismimide say inşallah duaların kabul olur aminnnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin çanım ama benim şimdiden karnım şişti ya,çok rahatsız ediyor,

kız kac kıloyla baslıyorsun darmı gıyordun ılkınden kalma pantolonlarını saklamadınmı ben 1aydır hamıle pantolonu gıyorum bol gelıyor gercı ben 4kılo zayıfladım hıç ıstahım yok herseyden tıksındım aman dar gıyıp sıktırma karnını ben pijamaların lastıklerını falan kestım :kedi:

tatlım iyiyiz sen nasılsın?güzel kızın iyimi ?nasıl oldu?opuyorumnanaktan

anım saymazmıyım tabi sayarım....opuyorumnanaktan

canım iyiyim sen nasılsın bakalım kızımda çok şükür iyi teyzesi yine yaramazlıklarda çok şükür gitmişsin doktora birsıkıntı çıkmamış çok sevindim canım

anı benim boyum 1.78 kilom 67 diydi,şimdi 67.6 ,sakladım çanımda,onlar kışlıktı,şimdi çok sıçak giyememki onları,oğlumda böyle çok karnım çıkmamıştı benim...ya bende öyle çok yemiyorum ama düzenli yemeye başladım,nedense şiştim sanırım hormonların değişmesinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…