- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.441
selkie doktora gıttınmı haberler ne ebru testı yaptınmı sonuç ne cıktı naptınız kızlar merakla beklıyorum burda
gittim bir saat önce geldm drden.haberler güzel,çok mutluyum
Son yaptığımız testin sonuçunu aldım,ilk testimiz 92.5 ti,2 gün sonra yaptığımız test 287 çıktı,önümüzdeki salı dr yine gidicem,bu hızla giderse inşallah salı geldiğinde görebiliriz dedi ultrasonda,dış gebelik değil dedi,içim rahatladı kanamamda azaldı,ama progestanı 2 tablete düşürdük ,çünkü beni çok kötü yapıyordu,şimdi salıyı bekliyorum sabırsızlıkla?
Son yaptığımız testin sonuçunu aldım,ilk testimiz 92.5 ti,2 gün sonra yaptığımız test 287 çıktı,önümüzdeki salı dr yine gidicem,bu hızla giderse inşallah salı geldiğinde görebiliriz dedi ultrasonda,dış gebelik değil dedi,içim rahatladı kanamamda azaldı,ama progestanı 2 tablete düşürdük ,çünkü beni çok kötü yapıyordu,şimdi salıyı bekliyorum sabırsızlıkla?
misafirim vardı taaa,ortapkuldan arkadaşım gelmişti beni görmeye ta mersinden,o nedenle fırsat bulup pek giremedim nete...iyisiniz inşallah ?
ebru yapmadınmı hala testi?lmaz:çatlıçaz meraktan valla?
selkie canım gözün aydın maşallah...rabbim inşallah sorunsuz bir şekilde kucaklamanıda nasip eder inşallah darısı bizlerin başına inşallah...
ohhh hadı gozun aydınn hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah :teytey::teytey:ınan cok sevındım
misafirim vardı taaa,ortapkuldan arkadaşım gelmişti beni görmeye ta mersinden,o nedenle fırsat bulup pek giremedim nete...iyisiniz inşallah ?
ebru yapmadınmı hala testi?lmaz:çatlıçaz meraktan valla?
arkadaşlar bende doktora gittim bugün keseyi gördük ama dr küçük dedi kalp atışı daha yok 10 gün sonra gel dedi
arkadaşlar bende doktora gittim bugün keseyi gördük ama dr küçük dedi kalp atışı daha yok 10 gün sonra gel dedi
hadi gözümüz aydın dış gebelik diye çok korkuyordum şükür benimde yok inşallah sağlıklı bir gebeliğimiz olur
merhaba arkadaşlar bende yeniyim daha önce yazmıştım bende ikinci bebegi bekliyorum
amin çanım ama benim şimdiden karnım şişti ya,çok rahatsız ediyor,
amin kızlar ya,hergün dua ediyorum inanki,hepinizin niklerini sayıyorum (isimleri bilmiyorumya genel olarakkaydirigubbakcemile3) sonra allahım bana verdin sana şükrederim,ne olur arkadaşlarımıda bir an önçe kavuştur diyorum bebişlerine?
inşallah kabul eder...a.s.
sorma benimde ya daha ilk baştan böyle
amin çanım ama benim şimdiden karnım şişti ya,çok rahatsız ediyor,
merhaba hanımlar ben geldim nasılsınız bakalım iyimisiniz
benim ismimide say benim ismimide say inşallah duaların kabul olur aminnnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
tatlım iyiyiz sen nasılsın?güzel kızın iyimi ?nasıl oldu?opuyorumnanaktan
anım saymazmıyım tabi sayarım....opuyorumnanaktan
kız kac kıloyla baslıyorsun darmı gıyordun ılkınden kalma pantolonlarını saklamadınmı ben 1aydır hamıle pantolonu gıyorum bol gelıyor gercı ben 4kılo zayıfladım hıç ıstahım yok herseyden tıksındım aman dar gıyıp sıktırma karnını ben pijamaların lastıklerını falan kestım :kedi:
canım iyiyim sen nasılsın bakalım kızımda çok şükür iyi teyzesi yine yaramazlıklarda çok şükür gitmişsin doktora birsıkıntı çıkmamış çok sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?