- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.481
merhaba arkadaşlar hamileyim.bu ikinci hamilelegim henüz 8 haftalık
sen antalyadamı yaşıyorsun.sen ne kadarlık hamilesin.dur bende soru sorayım
bende memnun oldum canım seninde bir kızın var sanırım.ikinci belli oldumu.benimde üç yaşında bir kızım var
canım arkadaşım oğluşuna geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin kuzucuğuna inşallah...
gittim bir saat önce geldm drden.haberler güzel,çok mutluyum
Son yaptığımız testin sonuçunu aldım,ilk testimiz 92.5 ti,2 gün sonra yaptığımız test 287 çıktı,önümüzdeki salı dr yine gidicem,bu hızla giderse inşallah salı geldiğinde görebiliriz dedi ultrasonda,dış gebelik değil dedi,içim rahatladı kanamamda azaldı,ama progestanı 2 tablete düşürdük ,çünkü beni çok kötü yapıyordu,şimdi salıyı bekliyorum sabırsızlıkla?
misafirim vardı taaa,ortapkuldan arkadaşım gelmişti beni görmeye ta mersinden,o nedenle fırsat bulup pek giremedim nete...iyisiniz inşallah ?
ebru yapmadınmı hala testi?lmaz:çatlıçaz meraktan valla?
arkadaşlar bende doktora gittim bugün keseyi gördük ama dr küçük dedi kalp atışı daha yok 10 gün sonra gel dedi
çokkk geçmiş olsun..yaww bende çok korkuyom sünnet öncesi hasta olacak diye..havalar bi garip..öğlen aşırı sıcak..3 gibi yağmur...5 gibi dolu yağıyo..
amin anım,bugün işte yine kanamam oldu dr yataçaksın dedi bütün gün yarında gel kan alalım yine dedi,bugünde test verdim yine değerim 1096 olmuş,iyi ama dediki kanama olduğu için hala risk var...canim, cok sagol. kac gundur yoruldum valla. dr. dinlen dedikce, surekli yoracak seyler oluyor. dun gece dogru durust uyumadim oglanin atesini, ilac saatini kontrol edicem derken. Rabbim daha beterinden saklasin bununla atlatalim insallah.
sende pek gorunmuyorsun. gezmelerdesin herhalde.opuyorumnanaktan
gozun aydin canim. Rabbim saglicakla tamamina erdirsin insallah.
seninde gozun aydin canim.
aman dikkat et. sunnet ustu birsey olmasin kuzuya. olmadi sokaga falan yollama. pamuklara sarmala.opuyorumnanaktan
kızlar bugün oğluşumun sünnetliğini aldımm..yaww çokk yakışıklı olduu..gerçi düğün ekimde ama dayanamadım aldımmm opuyorumnanaktan ..ben pazartesine kadar yokumm..sünnet için ankaraya gidiyomm..perşembe 16:30 da oğluşumm erkek olacakkkhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt yawww çokk korkuyommmmmafoldumben
kızlar bugün oğluşumun sünnetliğini aldımm..yaww çokk yakışıklı olduu..gerçi düğün ekimde ama dayanamadım aldımmm opuyorumnanaktan ..ben pazartesine kadar yokumm..sünnet için ankaraya gidiyomm..perşembe 16:30 da oğluşumm erkek olacakkkhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt yawww çokk korkuyommmmmafoldumben
bide kızlar benim adete daha 10 gün varr..acayip su gibi bi akıntım var..hafif sarı oluyo bazen..2 gündür var..yaww külot giymesem bacağımdan aşağı inecek wallakaydirigubbakcemile3..kaşıntı falan yok amaa acep mantar falanmı oldumm...daha önce maantar olan arkadaşlar nasıl bişey bu..nasıl anladınız mantar olduğunuuu.
canıııııım ne mutlu sana inşallah damatlığınıda görürsünopuyorumnanaktan
canım hamile olabilirsin:jeyyar:
en erken belirti akıntıda:uhm:
bide kızlar benim adete daha 10 gün varr..acayip su gibi bi akıntım var..hafif sarı oluyo bazen..2 gündür var..yaww külot giymesem bacağımdan aşağı inecek wallakaydirigubbakcemile3..kaşıntı falan yok amaa acep mantar falanmı oldumm...daha önce maantar olan arkadaşlar nasıl bişey bu..nasıl anladınız mantar olduğunuuu.
bende stresten şüpheleniyorumm :1ninca:canım oğluşun erkek oluyor ha inşallah RABBİM ona uzun ömürler verirde damatlığını görürsün onun çocuklarını görürsün canım benim
valla canım mantar olunduğunda akıntı olurmu bilmem ama belki stres falan yaptığından oluyordur belki
valla kasinti ve azcik akindi oldugunu bilyorum
ama senin dedigine göre baya akintin varmis
doktoruna bir danissan???
selam kizlar naslsiniz bakim ???
pes etmek yok yola devam ama bazen insan karamsarliga düsüyor iste
benimde kadin doktorum bana yoga yap dedi aklindan biraz olsun bebek konusunu cikar dedi
ama gercektende öyle ya
ben ogluma hamile kalmadan önce biliyorsunuzdur 6 sene ugrastim
bi gün dedimki doktoruma artik istemiyorum tedavi felanda olmuyorum ilaclara doktordan geldigim andan beri yutmamaya basladim
ve hayatin tadini ckarmaya karar verdim
ve tam 2 ay sonra gögüslerimin sancisi ile doktora gittim bilmedigim icin hamileleikte ne gibi beliritler olacagini
sonra bi hamilelik testi yaptim evde ve azda olsa cift cizgi inanamamistim
ama gercekten hamile oldugumu doktorumdan duydugum an havalara ucmustum
ay neden eskiye gittimse :))))
herseyin basi saglik saglikliyiz ama hamile kalamiyoruz
bide bu tarafindan bakmak lazim
hakkmizda hayirlisi ne diyim
öpyüorum seni
07papatya;7754946]merhaba arkadaşlar ben papatya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?