- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.461
sagol canim. hemde ne zor. dr. goturduk bugun. dayadi antibiyotigi. iyi gelir insallah.
bitanem inşallah sorunsuz güzel biğr sünnet olur,çok çabukta iyileşir,ben bu sene vaz geçtim sünnetten,bu halimle oğlumutuvalete taşımak ve bakımını yapmak zor olacak çok,2.erkek olursa senye 2 sini birden yaptırırım dedim...
merhaba arkadaşlar bende yeniyim daha önce yazmıştım bende ikinci bebegi bekliyorum
canım hayırlı olsun ..bebiş daha küçük demekki..güzel haberleri çoğalarak bekliyoruzzarkadaşlar bende doktora gittim bugün keseyi gördük ama dr küçük dedi kalp atışı daha yok 10 gün sonra gel dedi
gittim bir saat önce geldm drden.haberler güzel,çok mutluyum
Son yaptığımız testin sonuçunu aldım,ilk testimiz 92.5 ti,2 gün sonra yaptığımız test 287 çıktı,önümüzdeki salı dr yine gidicem,bu hızla giderse inşallah salı geldiğinde görebiliriz dedi ultrasonda,dış gebelik değil dedi,içim rahatladı kanamamda azaldı,ama progestanı 2 tablete düşürdük ,çünkü beni çok kötü yapıyordu,şimdi salıyı bekliyorum sabırsızlıkla?
misafirim vardı taaa,ortapkuldan arkadaşım gelmişti beni görmeye ta mersinden,o nedenle fırsat bulup pek giremedim nete...iyisiniz inşallah ?
ebru yapmadınmı hala testi?lmaz:çatlıçaz meraktan valla?
anı benim boyum 1.78 kilom 67 diydi,şimdi 67.6 ,sakladım çanımda,onlar kışlıktı,şimdi çok sıçak giyememki onları,oğlumda böyle çok karnım çıkmamıştı benim...ya bende öyle çok yemiyorum ama düzenli yemeye başladım,nedense şiştim sanırım hormonların değişmesinden...
merhaba arkadaşlar bende yeniyim daha önce yazmıştım bende ikinci bebegi bekliyorum
gittim bir saat önce geldm drden.haberler güzel,çok mutluyum
Son yaptığımız testin sonuçunu aldım,ilk testimiz 92.5 ti,2 gün sonra yaptığımız test 287 çıktı,önümüzdeki salı dr yine gidicem,bu hızla giderse inşallah salı geldiğinde görebiliriz dedi ultrasonda,dış gebelik değil dedi,içim rahatladı kanamamda azaldı,ama progestanı 2 tablete düşürdük ,çünkü beni çok kötü yapıyordu,şimdi salıyı bekliyorum sabırsızlıkla?
misafirim vardı taaa,ortapkuldan arkadaşım gelmişti beni görmeye ta mersinden,o nedenle fırsat bulup pek giremedim nete...iyisiniz inşallah ?
ebru yapmadınmı hala testi?lmaz:çatlıçaz meraktan valla?
amin kızlar ya,hergün dua ediyorum inanki,hepinizin niklerini sayıyorum (isimleri bilmiyorumya genel olarakkaydirigubbakcemile3) sonra allahım bana verdin sana şükrederim,ne olur arkadaşlarımıda bir an önçe kavuştur diyorum bebişlerine?
inşallah kabul eder...a.s.
arkadaşlar bende doktora gittim bugün keseyi gördük ama dr küçük dedi kalp atışı daha yok 10 gün sonra gel dedi
arkadaşlar bende hamile kalana kadar bu topiğe üyeyim
ikinci bebek düşünüyoruzda
hadi bakalım hayırlısı
selkicim gözün aydin canim bak korktuguna degmedi ins bundan sonrasida güzel oluropuyorumnanaktan:lepi:bende gene cok üzgünüm dün lekelendim yarina gelir benim kirmizi valla cildiricam artik heray bi umutla bekleyipte hüsrana ugramak artik bana cok geliyor dün hep agladim napayim baska yapcak birsey yok ama genede rabbim hayirlisini nasip etsin:1no2::1no2:benneyaptımki
kızlaaaaarr testi yaptım sonuç yine negatiiiiiifffff...kocaman bir tek çizgi sırıttı yine bana karşı..oooofff ooofff..ben bu 2. bebiş fikrini rafa kaldırıyorum.mafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama.listedende çıkacam aslında..benim normal yolla bebeğim olmayacak sanırım..en iyisi 2 sene sonra aşılama yada tüp bebek yaptırmak...aklımdan siliyorum hamileliği..biraz hayatımı yaşıycam eşimle kızımla sevdiklerimle..her ay bu sefer oldumu diye düşünmekten ne eşime ilgi gösteriyom ne kızımla doğru dürüst ilgileniyom..hep aklımda 2. bebek..hayırlısı artık..Nasibimizde varsa birgün çıkar gelir,yoksa Rabbim kızıma sağlık sıhhat hayırlı ömür hayırlı gelecek versin inşallah..amiiiiinnn.. hepinizi öpüyorum canlarııııımmm..
selkie bacıımm çok sevindim herşey yolunda inşallah.tekrar tebrik ederim,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...amiiiiinnnn...
hosgeldin tekrardan aramiza hamileydin yanlis hatirlamiyorsam degilmi???
canim cok sevindim allah sag saglim kucagina aldigin haberleride almak nasip etsin insallah aminnnn
dualarinida allah kabul eder insallah
seninde gözün aydin canim
hosgeldin aramiza ozaman
selkieee kız sen sırım gibi bi hatunsun yanii..ben1.70 boyundayım çevremdeki en uzunlardanımm..anaaaa seni düşünemiyomm..manken gibi hamiş olcan yanii.:CüvCüv:
canım hayırlı olsun ..bebiş daha küçük demekki..güzel haberleri çoğalarak bekliyoruzz
ohhhhh beb,iş geliyoohihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım en iyisini yapıyosun..bebişini sağlıcakla doğur erkek olursa ikisini birden yaptırırsınn..hem şimdi kendine çok dikkat etmen gerekiyo..oğluşunda küçük daha...seneye inşaallahh
kızlaaaaarr testi yaptım sonuç yine negatiiiiiifffff...kocaman bir tek çizgi sırıttı yine bana karşı..oooofff ooofff..ben bu 2. bebiş fikrini rafa kaldırıyorum.mafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama.listedende çıkacam aslında..benim normal yolla bebeğim olmayacak sanırım..en iyisi 2 sene sonra aşılama yada tüp bebek yaptırmak...aklımdan siliyorum hamileliği..biraz hayatımı yaşıycam eşimle kızımla sevdiklerimle..her ay bu sefer oldumu diye düşünmekten ne eşime ilgi gösteriyom ne kızımla doğru dürüst ilgileniyom..hep aklımda 2. bebek..hayırlısı artık..Nasibimizde varsa birgün çıkar gelir,yoksa Rabbim kızıma sağlık sıhhat hayırlı ömür hayırlı gelecek versin inşallah..amiiiiinnn.. hepinizi öpüyorum canlarııııımmm..
selkie bacıımm çok sevindim herşey yolunda inşallah.tekrar tebrik ederim,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...amiiiiinnnn...
bacııımmm..seni hiç unuturmuyuz hiiiçç..lmaz puyorumnanaktancanım beniiimm.opuyorumnanaktan..yazını görmedik bitaneeemmm.:teselli:.nasılsın,bebiş çalışmaları nasıl gidiyo?:uhm:öptüm canım beniiiimmm..opuyorumnanaktanŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?