kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım en iyisini yapıyosun..bebişini sağlıcakla doğur erkek olursa ikisini birden yaptırırsınn..hem şimdi kendine çok dikkat etmen gerekiyo..oğluşunda küçük daha...seneye inşaallahh

arkadaşlar bende doktora gittim bugün keseyi gördük ama dr küçük dedi kalp atışı daha yok 10 gün sonra gel dedi
canım hayırlı olsun ..bebiş daha küçük demekki..güzel haberleri çoğalarak bekliyoruzz

ohhhhh beb,iş geliyoohihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

selkieee kız sen sırım gibi bi hatunsun yanii..ben1.70 boyundayım çevremdeki en uzunlardanımm..anaaaa seni düşünemiyomm..manken gibi hamiş olcan yanii.:CüvCüv:

arkadaşlar bende hamile kalana kadar bu topiğe üyeyim
ikinci bebek düşünüyoruzda
hadi bakalım hayırlısı

merhaba arkadaşlar bende yeniyim daha önce yazmıştım bende ikinci bebegi bekliyorum

hosgeldin tekrardan aramiza hamileydin yanlis hatirlamiyorsam degilmi???

canim cok sevindim allah sag saglim kucagina aldigin haberleride almak nasip etsin insallah aminnnn
dualarinida allah kabul eder insallah

arkadaşlar bende doktora gittim bugün keseyi gördük ama dr küçük dedi kalp atışı daha yok 10 gün sonra gel dedi

seninde gözün aydin canim

arkadaşlar bende hamile kalana kadar bu topiğe üyeyim
ikinci bebek düşünüyoruzda
hadi bakalım hayırlısı

hosgeldin aramiza ozaman

kızlaaaaarr testi yaptım sonuç yine negatiiiiiifffff...kocaman bir tek çizgi sırıttı yine bana karşı..oooofff ooofff..ben bu 2. bebiş fikrini rafa kaldırıyorum.mafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama.listedende çıkacam aslında..benim normal yolla bebeğim olmayacak sanırım..en iyisi 2 sene sonra aşılama yada tüp bebek yaptırmak...aklımdan siliyorum hamileliği..biraz hayatımı yaşıycam eşimle kızımla sevdiklerimle..her ay bu sefer oldumu diye düşünmekten ne eşime ilgi gösteriyom ne kızımla doğru dürüst ilgileniyom..hep aklımda 2. bebek..hayırlısı artık..Nasibimizde varsa birgün çıkar gelir,yoksa Rabbim kızıma sağlık sıhhat hayırlı ömür hayırlı gelecek versin inşallah..amiiiiinnn.. hepinizi öpüyorum canlarııııımmm..

selkie bacıımm çok sevindim herşey yolunda inşallah.tekrar tebrik ederim,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...amiiiiinnnn...

selkicim gözün aydin canim bak korktuguna degmedi ins bundan sonrasida güzel oluropuyorumnanaktan:lepi:bende gene cok üzgünüm dün lekelendim yarina gelir benim kirmizi valla cildiricam artik heray bi umutla bekleyipte hüsrana ugramak artik bana cok geliyor dün hep agladim napayim baska yapcak birsey yok ama genede rabbim hayirlisini nasip etsin:1no2::1no2:benneyaptımki

Reabzeh, Zeyn77 canlar üzülmeyin be Allah hayırlısını versin elbet vakti saati vardır bakın ben beş senedir istiyorum benim üzerime çocuk istemeyenler bile doğurup büyüttü ben hala bekliyorummafoldumben mafoldumben ne yapalım elimizden bişey gelmez Allah büyüktür hiç bir sorunumuz olmadığı halde olmuyor bundada vardır bir hayır ilk üç sene çok kafama taktım bende ama şimdi biraz daha iyiyim:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: ben şimdi otla çöple uğraşıyorum alternatif tıp laelaelaelaelae

canım üzülme Allah hayırlı zamanda Hayırlısını nasip etsin...önümüzdeki ay inşallah!:Saruboceq:

bitanem,aslında birsüre kendini oluruna bıraksan daha iyi olur,psikolojini bozma sakın!Allah hayırlısını nasip etsin!:Saruboceq:

amin bitanem :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selkieee kız sen sırım gibi bi hatunsun yanii..ben1.70 boyundayım çevremdeki en uzunlardanımm..anaaaa seni düşünemiyomm..manken gibi hamiş olcan yanii.:CüvCüv:

biz ailece uzunuz,normalde sırrım gibiyim ama hamile kaldığımda özellikle son aylara doğru kapı gibi oluyorum:roflol::roflol::roflol:,yani oğlumda oyleydim,36 kilo aldımda:bbo:,sonra o kiloları vermek için nasıl uğraştım birbilsen,bekarken tam manken fiziğindeydim,58 kiloydum,bu adam bozdu beni! kaydirigubbakcemile boy olunca kiloda oluna hiç güzel olmuyor!ama bu sefer çok dikkat edicem...

canım hayırlı olsun ..bebiş daha küçük demekki..güzel haberleri çoğalarak bekliyoruzz

ohhhhh beb,iş geliyoohihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

inşallah seninkininde haberini alıacz bir gün...yerimsenibenyerimseniben:Saruboceq:

canım en iyisini yapıyosun..bebişini sağlıcakla doğur erkek olursa ikisini birden yaptırırsınn..hem şimdi kendine çok dikkat etmen gerekiyo..oğluşunda küçük daha...seneye inşaallahh

ya bitanem seneye daha iyi olur bencede,sen biğ sünneti yaptırda memnun kalırsan söyle bende orda yaptırayım seneye!yerimseniben

ebrucum uzulme boş ver oluruna bırak zaten kuzun kucuk benımkı bıle zorluyor yaramazlık edıyor ışkesıyor azcıkta kıskanıyor bılerek benı üzüyor bu ay unut hıç düşünme bakalım lıstedende cıkma sen yaz tarıhını gene oluruna bırak oldugu zaman olsunopuyorumnanaktan

kızlar tetenos asımızı yaptırdık bugun doktorada sormadık valla saglıkocagından cagırdılar gıttım bısey olmaz ınsallah cok hareketlendı bu kımıldayıp duruyorkızımda daha gec hıssetmiştim 5aydan sonra falan bu hızlı cıktı

Son düzenleme:
aliyecim tetanosu zaten sağlık ocakları yada hastaneler vuruyor bende yaptırdım hatta p.tesi 2. dozumu yaptırdım......
hiçbişi olmaz merak etme:9

Selam arkadaşlar
Pelinciğim bahsettiğgin sünnet yöntemi sanırım benim oğlanın sünnet biçimi. Hiç dikiş atılmadı. Pipisine küçük bir hortum gibi birşey taktılar. Hakikaten çok rahat oldu. İdrara çıkarken zorlanmadı, ilacını sürerken daha kolay oldu. Ama ben hastanede yaptırmamıştım. Gerçi eski stil sünnetçilerden değildi sağlık memuruydu yapan kişi. Vallahi benim oğlan acayip hareketlidir. Sünnetten önce diyordum, vesileyle seni yatarken görecem oğlum diye. Ama şükür yine de yatmadı oğlum. Sünnet işi bitti, 5 dk adet yerini bulsun diye sünnet yatağına yattı ardından bilgisayarın başına oturdu. İstediği eşyayı giydi. Herkese tavsiye ederim yani.:1hug:

ebruşum canımmm nasıl gitsin işte aynı tas aynı hamam:) inan listelerde bile öylesine yer alıyor muşum gibi gelmeye başladı galiba kendi halinde olmayacak diyorum ben de..canım lütfen karamsar olma.tamam hayatın tadını çıkar eşinle çocuğunla ama lütfen ümidini yitirme..ben inanıyorum canım ya kimler hamile kaldı düşünsene burada..ümitsizlik yokkklava:
bu ara çok sık giremiyorum, şirkette bazı IP ler kısıtlandı, nette özgür değiliz.
çok öpüyorum canım benim..

selam kizlar naslsiniz bakim ???

pes etmek yok yola devam ama bazen insan karamsarliga düsüyor iste
benimde kadin doktorum bana yoga yap dedi aklindan biraz olsun bebek konusunu cikar dedi
ama gercektende öyle ya
ben ogluma hamile kalmadan önce biliyorsunuzdur 6 sene ugrastim
bi gün dedimki doktoruma artik istemiyorum tedavi felanda olmuyorum ilaclara doktordan geldigim andan beri yutmamaya basladim
ve hayatin tadini ckarmaya karar verdim
ve tam 2 ay sonra gögüslerimin sancisi ile doktora gittim bilmedigim icin hamileleikte ne gibi beliritler olacagini
sonra bi hamilelik testi yaptim evde ve azda olsa cift cizgi inanamamistim
ama gercekten hamile oldugumu doktorumdan duydugum an havalara ucmustum
ay neden eskiye gittimse :))))
herseyin basi saglik saglikliyiz ama hamile kalamiyoruz
bide bu tarafindan bakmak lazim
hakkmizda hayirlisi ne diyim
öpyüorum seni
07papatya;7754946]merhaba arkadaşlar ben papatya[/QUOTE]

hosgeldin aramizaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…