kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Zelısssss ınanmıyorum yaaa

epeydır bu topıge gırıp bakmamıstım kendı donemımde beklerken kader arkadaslıgı yaptıgım kısılerden bırıde sendın varmı bır gelısme dıye arada gırıp bakıyordum malummu oldu ne ınanamadım okuyunca haberını allah tamamına erdırsın canım

burdanda, emektar konumuzdanda tebrik edeyim. Rabbim saglicakla tamamina erdirsin insallah.:teytey::teytey::teytey:

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

canlarım hepinizden allah razı olsun birgün buraya hamileyim diye yazmak hayal gibi geliyodu bana inşallah rabbim tez vakitte herkese nasip eder...

Selam arkadaşlar bende 2. çocuk için uğraşanlardanım benide listenize dahil edin ..

oo everestim sendemi burdaydın :)) yollarımız kesişti yine

arkadaşlar şunada klomen kullanıyorum ve ayın 9 dktorla randevum var bakalım allahtan hayırlısı

esracım çok sağol bitanem inşallah sorunsuz bir şekilde kucağıma almayıda nasip eder mevlam....

zelişim hayatım burdanda tebrik edeyim en başından beri beraberdik inşallah aramızda herkes bu mutluluğu tekrar yaşıyacak...allah gönlüne göre versin arkadaşım...

zelişim hayatım burdanda tebrik edeyim en başından beri beraberdik inşallah aramızda herkes bu mutluluğu tekrar yaşıyacak...allah gönlüne göre versin arkadaşım...

allah razı olsun zeynepcim inşallah dediğin gibi diğer arkadaşlarımızada nasip eder mevlam inşallah

canım tebrik ederim,allah sağlıçakla kuçağına almayı nasip etsin....:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım çok sağol rabbim inşallah ikimizede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

canım hoşgeldin burasıda bize hitap ediyor bende yeni katıldım :içelim:

zelişcim bir kere daha tebrik ederim...... şimdi biliyorsun ben yeni katıldım biraz anlat bakalım kaç yıldır olmuyor tedavi oldunmu

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiscanim cok sevindim allah hayirlisiyla tamamina erdirsin insalllah:teytey::teytey::teytey::teytey:[/QUOTE]

çok sağolun kızlar darısı inşallah en kısa zamanda sizin başınıza....everest canım benim 20 aydır bebeğim olmuyodu bu 20 ayın içerisinde 7 ay önce tekrar hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlanmıştı tedavi oldum ama tedavideyken hamile kalmadım hep doğal yoldan oldu inşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder mevlam....

zemuszemuszemuszemus:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
tebrikler zelisimmm
allah tamamini erdirsin insallah
ay cok sevindim yaaaaaaa

hosgeldin aramiza

ay zelısım valla aglıyorum sevıncımden sende benım gıbı cok bekledın sonunda kavustun ne guzel Allahım hayırlısı ıle tamammına erdırıp kucagına almayı nasıp etsın canım ya oyle guzel bı zaman da geldı kı ben butun umıtlerımı kaybetmıs artık yorulmuslugun en uc noktasındaydım kı sen yenıden umut ve heves oldun ıcıme canım ınsallah saglıklı ve kolay bır hamılelık olur tebrık ederım canım bıraz evdekı havadan bahsetsene neler yasadınız merak ettımyaaa

canım çok sağol allah razı olsun...inşallah darısı sizlerin başına bebişim bana sürpriz yapıp geldi önceden burda hamile kalan arkadaşlar ümidinizi kesmeyin rahat olun derdiler bende kendi kendime ah kolay olsa derdim evet canım ümidinizi sakın kesmeyin pes etmeyin benim bu ay bebeği düşünecek vaktim olmadı hatta şunu söyliyim yumurtlama döneminde 1 kere eşimle birlikte oldum oda hemen kalkıp banyo ettim ama demekki herşeyin bir vakti zamanı vardı sana ümit olduysam ne mutlu bana inşallah seninde meleğin gelir gelicek en kısa zamana inanırmısın hala şoktayız inanamıyoruz evimizde bayram havası var rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın kimseyi bu mutluluktan mahrum etmesin inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…