- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.541
aaaaaaaaa çok sevindim senin adına canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn darısı başımıza:CüvCüv: :CüvCüv::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: : :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
burdanda, emektar konumuzdanda tebrik edeyim. Rabbim saglicakla tamamina erdirsin insallah.:teytey::teytey::teytey:
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
Zelİsssss İnanmıyorum yaaa
epeydİr bu topİge gİrİp bakmamıstım kendİ donemİmde beklerken kader arkadaslıgı yaptıgım kİsİlerden bİrİde sendİn varmı bİr gelİsme dİye arada gİrİp bakıyordum malummu oldu ne İnanamadım okuyunca haberİnİ allah tamamına erdİrsİn canım
zelişim hayatım burdanda tebrik edeyim en başından beri beraberdik inşallah aramızda herkes bu mutluluğu tekrar yaşıyacak...allah gönlüne göre versin arkadaşım...
evet dikkat etmek lazım ama aç duramıyorum ki.azcık yiyince de doymuyorum. ama iradeli olmak lazım. 70 kiloyla doğurmak istemiyorum doğrusu.
canım tebrik ederim,allah sağlıçakla kuçağına almayı nasip etsin....:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
canım çok sağol rabbim inşallah ikimizede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Selam arkadaşlar bende 2. çocuk için uğraşanlardanım benide listenize dahil edin ..
oo everestim sendemi burdaydın :)) yollarımız kesişti yine
arkadaşlar şunada klomen kullanıyorum ve ayın 9 dktorla randevum var bakalım allahtan hayırlısı
canım hoşgeldin burasıda bize hitap ediyor bende yeni katıldım :içelim:
zelişcim bir kere daha tebrik ederim...... şimdi biliyorsun ben yeni katıldım biraz anlat bakalım kaç yıldır olmuyor tedavi oldunmu
QUOTE=zeliş82;7812049]Şükürlerr olsun Allahımm sana Zelişimizzz HAMİŞŞŞŞ :) OLeyyyyyyyy - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU okuyun hamileyiiiiiiiiiiim
Selam arkadaşlar bende 2. çocuk için uğraşanlardanım benide listenize dahil edin ..
oo everestim sendemi burdaydın :)) yollarımız kesişti yine
arkadaşlar şunada klomen kullanıyorum ve ayın 9 dktorla randevum var bakalım allahtan hayırlısı
zemuszemuszemuszemus:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
tebrikler zelisimmm
allah tamamini erdirsin insallah
ay cok sevindim yaaaaaaa
hosgeldin aramiza
ay zelısım valla aglıyorum sevıncımden sende benım gıbı cok bekledın sonunda kavustun ne guzel Allahım hayırlısı ıle tamammına erdırıp kucagına almayı nasıp etsın canım ya oyle guzel bı zaman da geldı kı ben butun umıtlerımı kaybetmıs artık yorulmuslugun en uc noktasındaydım kı sen yenıden umut ve heves oldun ıcıme canım ınsallah saglıklı ve kolay bır hamılelık olur tebrık ederım canım bıraz evdekı havadan bahsetsene neler yasadınız merak ettımyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?