kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merhaba arkadaslar ben geldım tatıl bıttı yıne evımdeyım tatıl bıraz sorunlu gectı antalya cok serındı bız ordayken doya doya denıze gıremedık denızde usuduk resmen ınanılır gıbı degıldı zaten 2. gırısımden sonra aksam sancılandım akdenız unıver. aacılıne gıttık henmen ıdrar ve kan tahlılı yapıldı tabıkı ıdrar yollarımı usutmusum antıbıyotık verdı sımdı ıyıyım cok sukur orda kan da gebelık bakıldı negatıf dedı ama adetımın 19. gunuydu sızce bellı olurmu pek anlamadım bıraz umıdım vardı oda erkenden sondu adet olmayı bıle beklemeden amaan neyse bende stres den kurtuldum olucakmı olmıcakmı dıye ıste bende haberler boyle bu arada selkıe hamılelıdıne cok sevındım canım ya ınan kendım gıbı mutlu oldum Allah tamamına erdırsın zuhal cım senıde tebrık ederım senınkınıde Allah tamamına erdırsın ıkınızde kucagınıza alırsınız ınsallah bende bılmıyorumkı kafam cok karısık 2. asılamayı yaptırsammı esımde yaptıralım olmassa o zaman bırakırız pesını dıyor en azından herseyı yaptık derız dıyor bılmıyorum Allah dogru karar vermeyı nasıp etsın orda da herkez benı hamıle sandı yaa yok demekten sıkıldım zaten 2 kılo almısım eve bı geldım kıyafetlerın hıc bırıne gıremıyorum 62 olmusum hemen dıyete basladım salatalık ve domates peynır bıde meyve yıyorum ay turıst lerı bı gorsenıs sut gıbıler aa kendımden utandımpopo bıyeden gıbek bı yerden fırlamıs hemen vermem lazım valla ya kocandan utandım Insallah verırım ıste boyle canlarım artık yıne beraberız gorusuruz sonra sımdı anneme gıdıyorum by

selam kizlar cumaniz mübarek olsun
bütün dualariniz kabul olur insallah

herkese merhabalar bende 2.ci bebegimi istiyorum inşallah olur herkesle beraber bu duyguyu bir daha tadarım.:ecrin_bebek:a.s.

hosgeldin aramizaa.s.

öncelikle gözün aydn canim her iki konu icin
cifte mutluluk yasamisin desene
nsallah haftaya dahada güzel sonuclar alirsin
öpyüorum

merhaba canlarım beni de listeye eklermisiniz son adet tarihim 22 haziran bakalım çalışmalara başladık sonucu yazıcam hayırlısı rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin:dance:

hosgeldin aramizaa.s.

gözüna aydin erkek adam annesisin he artk:1hug:

Hoşgeldin. kilo benim de problemim. oldum olası kilo takıntım var. boyum 1.65 ve kilom 57. ben de iki kilo almışım sanki. ama hamileyim. diyet yapamıyorum. iki haftada 2 kilo almışım. acaba tartı mı bozuk dedim doktora hayır dedi. aman doğumdan sonra diyet yaparım.zaten hamile kalmadan önce de 2-3 kilo vermiştim. sen de hamilelelikten önce versen iyi olur tabi. ama yemek yemek çok güzel bi duygu. kendine iyi bak. tekrar hoşgeldin.

ah bitanem ben bilmezmiyim gurbeti hiç nasıldır,ben almanyada doğdum biz döndük ama 2 ablam var 2 side hala orda,,,,yollarını bekliyoruz sürekli burda! en kötüsü ne biliyormusun?ablamların orda zor durumda olduklarını bilip onların yanında olamamak,insanın elinin kolunun bağlı kalması?

annem benim bitanemdir ya kimsem yok ondan başka zaten burda,,,bir tek annem var yanımda oda başımın taçı...

inşallah darısı başınıza...hemde en kısa zamanda!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

senmi benmi hamilelikten sanırım şiştim balon gibi yine!ya yinede biraz dikkat etmek lazım figen valla ben aldımmı kolay veremiyorum....

ahhhhhhh kızlar acaba hamilemiyim streside berbat bişey ya
gerçi daha hamilemiyim diyemiyorum ama çünkü daha çooooooook var

hamilelik haberi ne kadar güzel birşey başkasının hamilelği bile ne kadar sevindiriyor bizleri Allah herkese bu haberi vermeyi nasip etsin :dance:

hatice alpaslan hayırlı olsun Allah düğününü görmeyide nasip etsin sengözlerimebaksanab

iyi geceler arkadaşlar ben bugün kırmızı kart gördüm yeni tarihim 30 temmuz
RABBıM hayırlısını versin bu ayda yok bebiş kızıma uzun ömür versin RABBıM

kizlar bende bugün hastalandim ama listeye girmek istemiyorum hepinizi öptüm hoscakalin:çok üzgünüm:

iyi geceler arkadaşlar ben bugün kırmızı kart gördüm yeni tarihim 30 temmuz
RABBİM hayırlısını versin bu ayda yok bebiş kızıma uzun ömür versin RABBİM
amin canım Allah bir tane vermişse ikinciyide verir vakti var demekki
kizlar bende bugün hastalandim ama listeye girmek istemiyorum hepinizi öptüm hoscakalin:çok üzgünüm:

hiçç üzülme hayatım aynı durumdayız stres yapma bazen çocuğun olmaması olmasından daha hayırlıdır ben artık öyle teselli ediyorum demekki benim için hayırlı olan bu diyorum

iyiakşamlar kızlar bu lısteden sılınme konusunu bırakın pes etmeyin sabır edin allahım vaktı zamanı gelınce verir

selam kızlar ben ayın birinde adet olmam lazımdı hala adet olmadım beklemedeyim bazı belirtilerim var ama kendimide fazla kaptırmak istemiyorum göğüslerim adetime 10 gün kala ağırmaya başladı hiçbir zaman öyle erken ağırmazlardı adet sancıları vurup vurup geçiyo son 3 ayu hep ayın birinde oluyodum adetlerim genelde düzenlidir test aldım bugün yarın sabah test yapıcam inşallah güzel haberler verebilirim ...

zelişim canım insallah dun dua etım cuma vaktı ezan okunurken ınsallah allahım buyuk gogusler belli edıyor zaten el suremıyorsun rabbim hayırlısını versinopuyorumnanaktan

evet dikkat etmek lazım ama aç duramıyorum ki.azcık yiyince de doymuyorum. ama iradeli olmak lazım. 70 kiloyla doğurmak istemiyorum doğrusu.

kaydirigubbakcemile3kız nedıyon kac kılosun sen ben son ayda 95 ı gecmezsem gobek atarım 67 kıloyla kaldım 64 duştum bugunde hıç doymadım devamlı acıkıyorumcokacimcoookyedım yedım doymadım:kedi: boşver sonra verırsın zemuszemusiki çocuk zayıflatır

ah ah hamile olmak için uğraşırız
sonra kilolar kalıcı olmasın diye uğraşırız
doğumu ayrı büyütmesi ayrı
ama bunlardan asla nefret etmeyiz
rabbim insana sevgi duygusu veriyor işte

hadi bakalım inşallah hamilesindir fazla merakta bırakma bizi yarın yap testi :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

aaaaaaaaa çok sevindim senin adına canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn darısı başımıza:CüvCüv: :CüvCüv::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…