- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.501
kızlar bugün oğluşumun sünnetliğini aldımm..yaww çokk yakışıklı olduu..gerçi düğün ekimde ama dayanamadım aldımmm opuyorumnanaktan ..ben pazartesine kadar yokumm..sünnet için ankaraya gidiyomm..perşembe 16:30 da oğluşumm erkek olacakkkhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt yawww çokk korkuyommmmmafoldumben
merhaba kızlar ıkıncı sayfaya duşmüşuz nerlerdesınız temızlıkmı yapıyorsunuz bırde ben cam kapı sıle bılsem heryer toz oldu gunluk ısımı yapıyorum ama dıplı koselı yapamıyorum:umursamaz:yardım edende yok
amin anım,bugün işte yine kanamam oldu dr yataçaksın dedi bütün gün yarında gel kan alalım yine dedi,bugünde test verdim yine değerim 1096 olmuş,iyi ama dediki kanama olduğu için hala risk var...
öff ev dağınık ben yatmak zorundayım gözüme batıyor evin dağınıklığı hadi onu boşverinde,oğlan benim yüzümden eve kapandı,ben yatmak zorundayım onuda dışarı çıkaramıyorum iyice canı sıkılmaya başladı çocuğumun
herkese merhabalar bende 2.ci bebegimi istiyorum inşallah olur herkesle beraber bu duyguyu bir daha tadarım.:ecrin_bebek:a.s.
amannn, taktigin seye bak. ben basta iki ay yattim. simdi bile doktorum evde surekli dinleniceksin diyor. evi gorsen korkarsin. aniden biri gelicek diye korkuyorum. eskiden olsa bu kadar daginiklik, toz kafayi yedirtirdi bana. simdi hicccc umrumda degil. bebisimden onemli mi? gormezlikten geliyorum valla, sende oyle yap. ara sirada kadin alir idare edersin.yerimseniben
canım aramıza hoşgeldin..umarım fazla beklemeden hamişler listesine terfi edersin.....herkese merhabalar bende 2.ci bebegimi istiyorum inşallah olur herkesle beraber bu duyguyu bir daha tadarım.:ecrin_bebek:a.s.
valla anım annem geldi bana süpriz yaptı ,çok sevindim bu gün,en azından çoçuğu dışarı çıkarıp gezdirir,
ayrıça kızlar bugün ultrasonda keseyi gördüm 5 mm... olmuş,haftaya perşembe yine gideçeğim o zamanda bebeği görürüz inşallah dedi dr,kalp atışlarınıda duyarız inşallah dedi,,,çok mutlu oldum bu gün...
selkie kanaman nerenk kahverengimi kırmızımı aman canım dıkkat et ayaklarını kaldır yat kesecigini gordunmu ınsan nasıl rahatlıyor demı yuk kalkıyor elin ayagın tıtrıyor offf her dr gıttıgımde kotu bırsey gorcem dıye odum kopuyor
canım aramıza hoşgeldin..umarım fazla beklemeden hamişler listesine terfi edersin.....
selkie canım gözün aydın çok şükür bak herşey yolunda gidiyo inşallah haftaya kalp atışlarınıda duyarsın Rabbim kucağına almanıda nasip eder inşallah....
valla anım annem geldi bana süpriz yaptı ,çok sevindim bu gün,en azından çoçuğu dışarı çıkarıp gezdirir,
ayrıça kızlar bugün ultrasonda keseyi gördüm 5 mm... olmuş,haftaya perşembe yine gideçeğim o zamanda bebeği görürüz inşallah dedi dr,kalp atışlarınıda duyarız inşallah dedi,,,çok mutlu oldum bu gün...
once annen geldigi icin gozun aydin. bak gelmez diyordun ama ana yuregi, kizini ihtiyaci oldugunda yalniz birakacak degildi ya.yerimseniben
daha da iyisi keseyi gormussun sukur. Insallah haftaya da bebisi gorursun.:CüvCüv:
ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişler,canım annem benim o olmasa başka düşünende yok zaten...
inşallah haftaya bebişimide görürürm,,,her dr ye gidişimi sabırsızlıkla bekliyorum vallahi!
Merhaba arkadaşlar!
Öncelikle cumanız mübarek olsun. Ben yaklaşık 1 aydan fazla olcak giremiyodum gelişmelerden haberim yoktu şöyle bi okuyayım dedim ama hepsini okuyamadım tabi. Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz veeee hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar sizi tebrik ediyorum Allah kucağınızada almayı nasip eder inş. darısı tüm isteyenlerin başına. Bu arada ben oğlumu sünnet ettirdim cemiyetide yaptık bu hafta işe başladım.Kazasız belasız bu telaşıda atlattım ama inanın çok yoruldum. Hem çok güzel şeyler hemde yorucu darısı sünnet yapmayanların başına. Benim bu arada hastalanmam gerekiyodu 5 gün geçti ama sanırım bugün olcam çünkü aşırı derecede karın ağrım var. Zaten artık boşvermiştim ne ilaç kullanıyorum ne dr. gidiyorum kendi haline bıraktım Allah eğer bana ikinci evlat verecekse zamanını da O bilir. Ben elimden geleni yaptım çok şükür bi rahatsızlığımız yok gerisi nasiptir. Varsa kaderimizde yaşarız. Aslında listeden çıkmak istiyorum sanırım ebrucum sen ilgileniyosun beni listeden silermisin canım . Şimdilik hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın tekrar hayırlı cumalar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?