kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merhaba kızlar ıkıncı sayfaya duşmüşuz nerlerdesınız temızlıkmı yapıyorsunuz bırde ben cam kapı sıle bılsem heryer toz oldu gunluk ısımı yapıyorum ama dıplı koselı yapamıyorum:umursamaz:yardım edende yok

hayırlı olsun bitanem inşallah damatlığınıda görürsün,,,,

bitanem ben yatıyorum sürekli giremiyorum o nedenle,sorma benim evde battı,yat dedi ya dr,yapamıyorum bişey ,benimde yardım edenim yok,bu gün yine gidiem dr ye!

uffff bugun ıyıce sıcak nefes alamıyorum kapıyı camı acsam dısarısı daha sıcak kılımayı acıyorum oda ya cok sogutuyor yada boşuna elektırık yakıyor uffff canım sıkılıyorr basladı bızım sıcaklar 10gun sanra falan anneme memlekete gıtcez afyona orası serın annem bakar bana zavalı kadın 85yasında babannem e bakıyor yaramaz cocuk gbı bırde bız gıtcez ustune allah yardım etsın anacıgıma

amannn, taktigin seye bak. ben basta iki ay yattim. simdi bile doktorum evde surekli dinleniceksin diyor. evi gorsen korkarsin. aniden biri gelicek diye korkuyorum. eskiden olsa bu kadar daginiklik, toz kafayi yedirtirdi bana. simdi hicccc umrumda degil. bebisimden onemli mi? gormezlikten geliyorum valla, sende oyle yap. ara sirada kadin alir idare edersin.yerimseniben

valla anım annem geldi bana süpriz yaptı ,çok sevindim bu gün,en azından çoçuğu dışarı çıkarıp gezdirir,

ayrıça kızlar bugün ultrasonda keseyi gördüm 5 mm... olmuş,haftaya perşembe yine gideçeğim o zamanda bebeği görürüz inşallah dedi dr,kalp atışlarınıda duyarız inşallah dedi,,,çok mutlu oldum bu gün...

selkie kanaman nerenk kahverengimi kırmızımı aman canım dıkkat et ayaklarını kaldır yat kesecigini gordunmu ınsan nasıl rahatlıyor demı yuk kalkıyor elin ayagın tıtrıyor offf her dr gıttıgımde kotu bırsey gorcem dıye odum kopuyor

herkese merhabalar bende 2.ci bebegimi istiyorum inşallah olur herkesle beraber bu duyguyu bir daha tadarım.:ecrin_bebek:a.s.
canım aramıza hoşgeldin..umarım fazla beklemeden hamişler listesine terfi edersin.....

selkie canım gözün aydın çok şükür bak herşey yolunda gidiyo inşallah haftaya kalp atışlarınıda duyarsın Rabbim kucağına almanıda nasip eder inşallah....

bitanem kan kahverengi ama lekelenme gibi geliyor...

ya çok şükür herşey yolunda inşallah hep böyle gider,amin ,bebklerimizi hayırlısıyla alırız kuaklarımıza...

merhaba canlarım beni de listeye eklermisiniz son adet tarihim 22 haziran bakalım çalışmalara başladık sonucu yazıcam hayırlısı rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin:dance:

once annen geldigi icin gozun aydin. bak gelmez diyordun ama ana yuregi, kizini ihtiyaci oldugunda yalniz birakacak degildi ya.yerimseniben

daha da iyisi keseyi gormussun sukur. Insallah haftaya da bebisi gorursun.:CüvCüv:

once annen geldigi icin gozun aydin. bak gelmez diyordun ama ana yuregi, kizini ihtiyaci oldugunda yalniz birakacak degildi ya.yerimseniben

daha da iyisi keseyi gormussun sukur. Insallah haftaya da bebisi gorursun.:CüvCüv:

ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişler,canım annem benim o olmasa başka düşünende yok zaten...

inşallah haftaya bebişimide görürürm,,,her dr ye gidişimi sabırsızlıkla bekliyorum vallahi!

naber canlarım nasılsınız benimde pelinin sıkıntısı gibi sıkıntım var bugün resmen alyımı ıslatmışım gibi yaş anlamadım bende nedendir hatunlar :kedi:

ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişler,canım annem benim o olmasa başka düşünende yok zaten...

inşallah haftaya bebişimide görürürm,,,her dr ye gidişimi sabırsızlıkla bekliyorum vallahi!

canim cok sevindim inanki kendim hamileymisim gibi her anini takip ediyorum sirf senin güzel haberlerini almak icin bos vakit buldukca girip okuyorum kendine iyi bak tatlim annenide cok öpüyorum valla kiymetlerini bilin biz gurbetteyiz basimiza birsey gelse ne ana var nede kardas senağlamacok sanslisiniz hersey gönlünce olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arkadaşlar cumamız mubarek olsun Rabbim bu mubarek günün hürmetine bütün dualarımızı,dileklerimizi kabul etsin inşallah........

Merhaba arkadaşlar!
Öncelikle cumanız mübarek olsun. Ben yaklaşık 1 aydan fazla olcak giremiyodum gelişmelerden haberim yoktu şöyle bi okuyayım dedim ama hepsini okuyamadım tabi. Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz veeee hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar sizi tebrik ediyorum Allah kucağınızada almayı nasip eder inş. darısı tüm isteyenlerin başına. Bu arada ben oğlumu sünnet ettirdim cemiyetide yaptık bu hafta işe başladım.Kazasız belasız bu telaşıda atlattım ama inanın çok yoruldum. Hem çok güzel şeyler hemde yorucu darısı sünnet yapmayanların başına. Benim bu arada hastalanmam gerekiyodu 5 gün geçti ama sanırım bugün olcam çünkü aşırı derecede karın ağrım var. Zaten artık boşvermiştim ne ilaç kullanıyorum ne dr. gidiyorum kendi haline bıraktım Allah eğer bana ikinci evlat verecekse zamanını da O bilir. Ben elimden geleni yaptım çok şükür bi rahatsızlığımız yok gerisi nasiptir. Varsa kaderimizde yaşarız. Aslında listeden çıkmak istiyorum sanırım ebrucum sen ilgileniyosun beni listeden silermisin canım . Şimdilik hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın tekrar hayırlı cumalar........

canim, hayirli olsun. Rabbim damatliklarinida gostersin bize insallah.

Insallah bu yogunlugun icinde ikinci melegin de icine konmustur.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…