- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.661
sağol canımm..şu an bebişin değilde dişçinin hayaliyle yanıp tutuşuyorumm kaydirigubbakcemile3 :bbo: yarın saat 10:30 da dişçimle bi buluşayımm sonra bol bol çalışma yaparımm kocayla :jeyyar:
canım liste çok gerilerdeydi..ondan kendimi ekledim..listeyi ben düzenlemiyorumm..bu raebzeh havalarda sıcakya devamlı geziyo herhaldee ..ben sadece alıntı yaptımm :kedi: raebzeh gelsin söylerizz a.s.
gülme kızzz seneye görecem ben seni inşaallahh..oğluşun eski pipimi istiyorumm diye ağlayınca pelin demişti dersinn :jeyyar: sırnaşık şey sırnaşık şey
günaydın arkadaşlar,
ben bugün adet oldum. sanki 2. meleğim bana gittikçe uzaklaşıyor. acaba şundan mı acaba bundan mı demekten sıkıldım gerçekten.
benim 14.ay oldu artık. ben de 2. kez anne olabilecek miyim?????
günaydıınn kızlaaaaarrr.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..nasılsınız güzel hamişleeeeerr.Şeniz..pelincim canım listeyle ilgilenmişsin teşekkür ederim canımŞeniz..bu ara pek giremiyorum eşim nete giriyo,kızım nette çizgi film izliyo..ben elime pek alamıyorum..daha adet olmadım..yarın dr a gidicem hastanede..hangi dr a gideceğimi şaşırdım:uhm:..belim ağrıyo kaç gündür bacağıma vuryo ağrısı eğilemiyorum,göğüslerim sancıyo devamlı göğsümün birinden süt gelmey başladı tekrardan.:çok üzgünüm:.adetim için ayrı gidicem,ve dişim tabiki dişlerimden de rahatsızım...ooooff oooofff..çürüdüm vallaaa.mafoldumben..hepinizi öpüyorum canlarıııımmm..Şenizopuyorumnanaktan.listeye eklenecekler kimler acaba??:uhm:?
bitanem çizelgenin altındaki kodu ,kullanıı paneline giriyorsun orda profili düzenle var,oraya girip kilo doğum tatik yazan yer var oraya kopyalayıp ,değişiklikleri kaydet diyorsun bu kadar....
yada anım o kodu buraya ekle bakayım ben doğru kodumu ekliyorsun ?
canım beğendiysen yaparım sana istersen yada o siteye girip sende yapabilirsin...
günaydın arkadaşlar,
ben bugün adet oldum. sanki 2. meleğim bana gittikçe uzaklaşıyor. acaba şundan mı acaba bundan mı demekten sıkıldım gerçekten.
benim 14.ay oldu artık. ben de 2. kez anne olabilecek miyim?????
günaydıınn kızlaaaaarrr.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..nasılsınız güzel hamişleeeeerr.Şeniz..pelincim canım listeyle ilgilenmişsin teşekkür ederim canımŞeniz..bu ara pek giremiyorum eşim nete giriyo,kızım nette çizgi film izliyo..ben elime pek alamıyorum..daha adet olmadım..yarın dr a gidicem hastanede..hangi dr a gideceğimi şaşırdım:uhm:..belim ağrıyo kaç gündür bacağıma vuryo ağrısı eğilemiyorum,göğüslerim sancıyo devamlı göğsümün birinden süt gelmey başladı tekrardan.:çok üzgünüm:.adetim için ayrı gidicem,ve dişim tabiki dişlerimden de rahatsızım...ooooff oooofff..çürüdüm vallaaa.mafoldumben..hepinizi öpüyorum canlarıııımmm..Şenizopuyorumnanaktan.listeye eklenecekler kimler acaba??:uhm:?
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 7 yıllık evliyım beş yasında bır oğlum var gecen yaz ikinciyi denedik boş gebelik oldu aldılar.sımdı cesaretımı topladım yine deniyorum ama korkuyorum...
iki aydır deniyoruz olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?