kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

arkadaşlar bende dr den geldim kan tahlillerimizi aldı,şu kontrol için test yapıyorlarya onlar için,ben cumartesi tatile gideceğim için erken aldı,sonuçlarda cumartesi çıkacak...
kalp atışlarını duyamadık henüz,12 mm olmuş,büyümüş kese ,ama bebişi göremedik henüz içinde,
alttan bakmadı,sadece karından baktı,
ayın 25 i gibi ancak gözükür dedi,beklicez o güne kadar...

kızlar zelişden haberiniz var değilmi?zelişimiz zor durumda,bebeği düşüyor sanırım,onun için dua edelim?:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:mart 2010 annelerinde daha ayrıntılı yazıyor durum,oraya bakabilirsiniz...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım hoşgeldin,ben 3. ayımda hamile kaldım ,korunmayı bıraktıktan sonra,ateş ölçerek yumurtlama günümü tespit edip o günleri değerlendirdim...başka bişey yapmadım..

canım hoşgeldin inşallah fazla beklemeden sende bebeğine kavuşursun...

canim sagol allah razi olsun ben gene anlamadim ama sagolsun esim yapti ilgin icin sagol canim:1hug::1hug:

nolmus zelisime? simdi namaz kilip kendime oldugu kadar zelisime de dua ettim Rabbim kabul etsin insallah. Allah'im meleklerimizi korusun.

dokor bana da suyumun azcik azaldigini soyledi. cok az ama bu bile yetti bana. Allah'im hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.senağlama

nolmus zelisime? simdi namaz kilip kendime oldugu kadar zelisime de dua ettim Rabbim kabul etsin insallah. Allah'im meleklerimizi korusun.

dokor bana da suyumun azcik azaldigini soyledi. cok az ama bu bile yetti bana. Allah'im hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.senağlama

dua edip duruyorum zelişin meleğine bişey olmasın diye,Allah meleklerimizi bize bağışlasın,snde kendine dikkat et,doktor ilaç falan verdimi,yada yapman gerken bişey dedimi?

insallah o gün kalp atislarini duyarsin canim
zelisede cok üzüldüm ya insallah bisey olmaz
duamlarimiz onunla

zeyn77 canim önemli degil allah sendende razi olsunkaydirigubbakcemile5

kızlar bugün dişçimdeydimm mirmirmirmir yaw şu kanal tedavisi ne zor şeymiş :1shok: adet olduğuma inanın çok sevindim..1 kere diş röntgeni kanalı yaparkende 3 kere diş filmi çektiler..her seferinde hamilelik varmı eminmisiniz diye sordular.. :dilcikar: en sonunda eminim adetliyim dedimm :dilcikar: kızlar bütün tedavi 5 hafta sürecekmiş...ben bu ay korunacamm.. senağlama yaww gözüm çok korktu tedavi bitsin ondan sonrada bol bol çalışacamm..yaww uzun zamandır korunmuyoduk..nasıl bişeydi unuttumm wallaa :jeyyar:

kesin bende yaşıçam ama
napayım tutamadım kendimi kızzzz,çoçuklar bir alem yaaa!
canımmm inşallah kolaylıkla atlatırsın..hele bi sağlıcakla bebişini doğurr..sünnet kolay..
canım benim kocada genelde evde yaww onlar evdeyken iş hiç bitmiyo anlıyorum yani senii..kızz dr.den gelince haber verr...inşaallah güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq:
benim temmuzda umudum yok ama,
yine de yazalım bakalım, kaderdaşlarım uğur getirir belkim
5 ağustos tarihim.
hoş geldin canımm..umudunu kaybetme..ayol benim 4 senedit tık yok..yinede umutluyumm opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun herşeyde bi hayır vardır canımm..inşaallah bidaha üzüntü yaşamadan 2. meleğine kavuşursunn
canım kesen büyümüş senin kesin geç döllenme olmuştur..bebişi ondan göremediniz hala bence..içini rahat tut..çokkk öptüm seniii

arkadaşımında azalmıştı ama sağlıcakla doğurdu..içini rahat tut canımm..ağır kaldırma kendine çokkk dikkat ett

evet anım ben,m geç döllenme zaten baştanda biliyorduk,inşallah 25 inde görürüm ama,
adetimin 18-20. günleri arasında yumurtlama olmuştu benim...:ecrin_bebek:

listenize ekledinizmi bilmiyorum ama ben genede yazim 13 temmuz..yabangülü kaderimiz benziyor gibi ben bide denemeye başlayalı 5 ay oldu allahtan hayırlısı umudunu yitirme çalışmalara devam Şeniz selkie kesenin büyüklüğüne sevindim umarım herşey yolunda gider,tatilinde tadını çıkar...pelincim sanada çoook geçmiş olsun diş ağrısı ve kanal tedavilerini çok iyi bilirim hatta benim kanal tedavim 3 ay sürmüştü allah yardımcın olsun :teselli:kendinize iyi bakın kızlar yeni bebişler için önce kendi ruh ve bedenimize iyi bakalım dimi....

canim haklisin su korunma konusunda ben 25 agustosta 15.seneme giricem evliligimde sadece iki kürtajdan sonra birer ay korunduk oda öyle kötü oluyorki:jeyyar: alismadik g........ don durmaz hesabikaydirigubbakcemile3 cevremdeki arkadaslarim korunucaz diye birsürü masrafa giriyorlar bende onlara diyorumki bakin ben ne masrafsiz bir hatunum gülüyorlar onlardadelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

haklısın yawww...nasıl korunsam diye düşünüyomm..off bölede çok güzel oluyoo da :kedi: kaydirigubbakcemile3 ama şu kondomların renklileri çıkmışş..pembesi bile var kaydirigubbakcemile3 1 kutu alıp evimi bi renklendireyim diyorummm sırnaşık şey :jeyyar: ...şu kanal tedavisi nelere kadirsin sennn Çok üzgünüm çoook

bitanem çok sağol,bol bol dinleniçem inşallah,yarın 3;30 da yenikapıdan gemiye biniyorum,,,belki tatilde giremem,gerçi bilgisayarı götüreeğim ama internet bulmak problem,ama bulursam uğrarım arada,ama bu gün burdayım....opuyorumnanaktan

kız ,tırtıklıları var onlardan al,onlar daha etkiliymiş kadının üzerinde,anlarsın ya......:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…