- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.681
merhaba arkadaşlar
hayırlısı ile ben de listenize eklenecem ya da eklendim bilmiyorum, çünkü listeyi bulamadım.
ben 2. bebeklerine hamile kalanlar kaçıncı ayda ve nasıl oldu merak ediyorum.
Yani süreç kafama takıldı. benim 14 ay. oldu da.
ayrı bir topic açmaya gerek yok bence
liste güncellenirken bu bilgilerde girilirse bizler için çok aydınlatıcı olacağına inanıyorum. teşekkürler şimdiden
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 7 yıllık evliyım beş yasında bır oğlum var gecen yaz ikinciyi denedik boş gebelik oldu aldılar.sımdı cesaretımı topladım yine deniyorum ama korkuyorum...
iki aydır deniyoruz olmuyor...
zeyn77
burdaki linklerden her hangi birisini kullan ve ordakini aynen uygula
önce bu siteden yap sonra stedgin siteden yaparsn
[/COhttp://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/124351-dogum-gunu-cizelgesi-nasil-yapilir.html
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124346-evlilik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
LOR]
sonrada profil sayfanda profilini düzenle yada imza yazar
oraya tikla ve biraz asaya inince cizelge yapistir yazar zaten
hadi kolay gelsin
kızlar zelişden haberiniz var değilmi?zelişimiz zor durumda,bebeği düşüyor sanırım,onun için dua edelim?:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:mart 2010 annelerinde daha ayrıntılı yazıyor durum,oraya bakabilirsiniz...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
nolmus zelisime? simdi namaz kilip kendime oldugu kadar zelisime de dua ettim Rabbim kabul etsin insallah. Allah'im meleklerimizi korusun.
dokor bana da suyumun azcik azaldigini soyledi. cok az ama bu bile yetti bana. Allah'im hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.senağlama
arkadaşlar bende dr den geldim kan tahlillerimizi aldı,şu kontrol için test yapıyorlarya onlar için,ben cumartesi tatile gideceğim için erken aldı,sonuçlarda cumartesi çıkacak...
kalp atışlarını duyamadık henüz,12 mm olmuş,büyümüş kese ,ama bebişi göremedik henüz içinde,
alttan bakmadı,sadece karından baktı,
ayın 25 i gibi ancak gözükür dedi,beklicez o güne kadar...
canımmm inşallah kolaylıkla atlatırsın..hele bi sağlıcakla bebişini doğurr..sünnet kolay..kesin bende yaşıçam ama
napayım tutamadım kendimi kızzzz,çoçuklar bir alem yaaa!
canım benim kocada genelde evde yaww onlar evdeyken iş hiç bitmiyo anlıyorum yani senii..kızz dr.den gelince haber verr...inşaallah güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq:günaydıınn kızlaaaaarrr.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..nasılsınız güzel hamişleeeeerr.Şeniz..pelincim canım listeyle ilgilenmişsin teşekkür ederim canımŞeniz..bu ara pek giremiyorum eşim nete giriyo,kızım nette çizgi film izliyo..ben elime pek alamıyorum..daha adet olmadım..yarın dr a gidicem hastanede..hangi dr a gideceğimi şaşırdım:uhm:..belim ağrıyo kaç gündür bacağıma vuryo ağrısı eğilemiyorum,göğüslerim sancıyo devamlı göğsümün birinden süt gelmey başladı tekrardan.:çok üzgünüm:.adetim için ayrı gidicem,ve dişim tabiki dişlerimden de rahatsızım...ooooff oooofff..çürüdüm vallaaa.mafoldumben..hepinizi öpüyorum canlarıııımmm..Şenizopuyorumnanaktan.listeye eklenecekler kimler acaba??:uhm:?
hoş geldin canımm..umudunu kaybetme..ayol benim 4 senedit tık yok..yinede umutluyumm opuyorumnanaktanbenim temmuzda umudum yok ama,
yine de yazalım bakalım, kaderdaşlarım uğur getirir belkim
5 ağustos tarihim.
çok geçmiş olsun herşeyde bi hayır vardır canımm..inşaallah bidaha üzüntü yaşamadan 2. meleğine kavuşursunnmerhaba kızlar aranıza yeni katıldım 7 yıllık evliyım beş yasında bır oğlum var gecen yaz ikinciyi denedik boş gebelik oldu aldılar.sımdı cesaretımı topladım yine deniyorum ama korkuyorum...
iki aydır deniyoruz olmuyor...
canım kesen büyümüş senin kesin geç döllenme olmuştur..bebişi ondan göremediniz hala bence..içini rahat tut..çokkk öptüm seniiiarkadaşlar bende dr den geldim kan tahlillerimizi aldı,şu kontrol için test yapıyorlarya onlar için,ben cumartesi tatile gideceğim için erken aldı,sonuçlarda cumartesi çıkacak...
kalp atışlarını duyamadık henüz,12 mm olmuş,büyümüş kese ,ama bebişi göremedik henüz içinde,
alttan bakmadı,sadece karından baktı,
ayın 25 i gibi ancak gözükür dedi,beklicez o güne kadar...
dokor bana da suyumun azcik azaldigini soyledi. cok az ama bu bile yetti bana. Allah'im hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.senağlama
canımmm inşallah kolaylıkla atlatırsın..hele bi sağlıcakla bebişini doğurr..sünnet kolay..
canım benim kocada genelde evde yaww onlar evdeyken iş hiç bitmiyo anlıyorum yani senii..kızz dr.den gelince haber verr...inşaallah güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq:
hoş geldin canımm..umudunu kaybetme..ayol benim 4 senedit tık yok..yinede umutluyumm opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun herşeyde bi hayır vardır canımm..inşaallah bidaha üzüntü yaşamadan 2. meleğine kavuşursunn
canım kesen büyümüş senin kesin geç döllenme olmuştur..bebişi ondan göremediniz hala bence..içini rahat tut..çokkk öptüm seniii
arkadaşımında azalmıştı ama sağlıcakla doğurdu..içini rahat tut canımm..ağır kaldırma kendine çokkk dikkat ett
kızlar bugün dişçimdeydimm mirmirmirmir yaw şu kanal tedavisi ne zor şeymiş :1shok: adet olduğuma inanın çok sevindim..1 kere diş röntgeni kanalı yaparkende 3 kere diş filmi çektiler..her seferinde hamilelik varmı eminmisiniz diye sordular.. :dilcikar: en sonunda eminim adetliyim dedimm :dilcikar: kızlar bütün tedavi 5 hafta sürecekmiş...ben bu ay korunacamm.. senağlama yaww gözüm çok korktu tedavi bitsin ondan sonrada bol bol çalışacamm..yaww uzun zamandır korunmuyoduk..nasıl bişeydi unuttumm wallaa :jeyyar:
canim haklisin su korunma konusunda ben 25 agustosta 15.seneme giricem evliligimde sadece iki kürtajdan sonra birer ay korunduk oda öyle kötü oluyorki:jeyyar: alismadik g........ don durmaz hesabikaydirigubbakcemile3 cevremdeki arkadaslarim korunucaz diye birsürü masrafa giriyorlar bende onlara diyorumki bakin ben ne masrafsiz bir hatunum gülüyorlar onlardadelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
listenize ekledinizmi bilmiyorum ama ben genede yazim 13 temmuz..yabangülü kaderimiz benziyor gibi ben bide denemeye başlayalı 5 ay oldu allahtan hayırlısı umudunu yitirme çalışmalara devam Şeniz selkie kesenin büyüklüğüne sevindim umarım herşey yolunda gider,tatilinde tadını çıkar...pelincim sanada çoook geçmiş olsun diş ağrısı ve kanal tedavilerini çok iyi bilirim hatta benim kanal tedavim 3 ay sürmüştü allah yardımcın olsun :teselli:kendinize iyi bakın kızlar yeni bebişler için önce kendi ruh ve bedenimize iyi bakalım dimi....
haklısın yawww...nasıl korunsam diye düşünüyomm..off bölede çok güzel oluyoo da :kedi: kaydirigubbakcemile3 ama şu kondomların renklileri çıkmışş..pembesi bile var kaydirigubbakcemile3 1 kutu alıp evimi bi renklendireyim diyorummm sırnaşık şey :jeyyar: ...şu kanal tedavisi nelere kadirsin sennn Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?