- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.961
canim, rahim filmi cok korkulacak birsey degil. en azindan aklinda kalmaz.
Üst idrar yolu enfeksiyonları
Tedavi edilmeyen alt idrar yolu enfeksiyonları mesaneden daha yukarılara doğru ilerleyebilir. Böbreklerin de olaya katılması ile tablo pyelonefrit adını alır. Bu durum acil tıbbi müdahale gerektiren ciddi bir hastalıktır.Şikayetler çok daha şiddetlidir ve kasık ağrısının yanısıra yan ağrıları görülür. Sistit belirtilerine ek olarak ateş, titreme, bulantı ve kusma ortaya çıkar. Müdahale edilmez ise durum kronikleşebilir ve böbrek hasarı hatta böbrek yetmezliği ile sonlanabilir.
al sana yazısınıda buldum arkadaşım sakın ihmal etme
hoşbulduk canım zemuszemushoşbulduk :) sen de hoşgeldin Elmascım
hoşbulduk canım benim güzeldi pek hareketli geçti benimkide flim gibiydi açıkçası anlamadım günler nasıl geçti kızım rahatsızlandı onunla uğraştım koşuşturmaca ne oldu bitti pek anlamadım açıkçası pek gelmek istemedim ama eşimide yalnız bırakamadım geldik bakalım seneye bu zamanlar memleketimin yüzünü görürürüm artıkhoş geldin elmas nasıl geçti tatilin annenle iyice hasret gidermişsindir hı benim bu yaz film gibi geçti valla annemlerlede ne oldugunu anlamadım rabbim hayırlısını versin yarrabbim herkezin hakkında
elmascim hosgeldin caim tatil nasil gecti kizin nasil yeni gelen arkadaslarda hosgeldiniz ins burasi ugurlu gelir :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?