kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

iyi akşamlar arkadaşlar, uzun zamandır giremedim iftara git yada misafir ağırla derken nete girmeye fırsatım pek olmuyor.
eşimle konuştuk ve onu ikna ettim. ben de artık çalışmalarıma kaldığım yerden devam edeceğim.pek çalışmamıştık ama :)) inşallah hayırlı zamanda gelir bebişim.
Rabbim gönlünüzden geçeni göbeğinize kondursun inş.

selam kizlar
valla bakiyorumda buralari cok bos biraktiniz
tatilden dönmedinizm yoksa daha
neyse ben anlatijm kendi kendime bagri :gitme:
dün oglum 2 yasina girdi güzel bir pasta yaptik ve yedik oglusumla
ikinci hamileligimde ilkine bakarak biraz daha zor geciyor
migdem cok fena bogazimda sanki migdem
bide bende safra kesesi yok
bu istifra etmeme engel halimi siz düsünün artik
neyse ben cok konustum biraz susim :)
öpyüorum hepinizi

anlaşıldı ben gene yalnızım kendi kendime teselli bulcam herhalde ogluma daha bi sıkı sarılıyorum o bana kardeşim ne zaman gelicek dediginde ALLAH ne zaman verirse ozaman deyip avutucam onu hastalandıgımı görünce çok moralim bozuldu ama şimdi daha iyiyim niye bu kadar gecikti anlamadım zaten insan gecikince daha bi umutlanıyo neyse ben ara vericem galiba biraz kilo vermeye yönelicem kursa falan yazılıcam galiba kafaya takmaktan oluyo sınavlarım yaklaşıyo ders falan çalışıcam yoksa kafayı yiycem:sinifsinif: birinciyi veren RABBİM ikinciyide verir en azından anneilk duygusunu tattım inşallah gene tadarım

nice yıllara oglunla ALLAH yardımcın olsun kolay degil hamilelik herşeyi degişiyo insanın gecende benim oglumun dogum günüydübenim oglumla dogumgünüm aynı biraz benimki gümbürteye gidiyo ama olsun onların büyüdügünü görmek çok güzel nice saglklı yıllara
cokacimcoook

benimde adetime 1 fafta falan var ama nedense 2 aydır çalışmamıza rağmen bu kadar heyecanla beklememiştim.çok merak ve heyecan içindeyim.allah hayırlara çıkarsın ne diyim.duygularımı paylaşmak istedim sadece işte böylee

günaydınlar.herkes nasıl bakiiim.
biz iyiz işte.artık rahat döneme girdim çok şükür.buluntılar gittibama iştah sıfır hala kilo almadım.eh iyi galiba.bebekte iyi.bi problemmiz yok çok şükür.sizler nasılsınız....

kızlar slm bende 2. için başladım çalışmalara ben biraz tombiş anneyim allahım inşallah fazla kilo almadan devam ederim hamileliğime allah kısmet ederse 26 ağustosta son adetim bakalım martta düşük yaptım 95 kiloydum anca bu kaddar zayıflaya bildim şartlardan dolayı 2. çocuk istiyorum doğuya tain görücez çünki hayırlısı bakalım benim gibi kilolu olan varmı aranızda kızlar

evet insan baya üzülüyor ama eldende fazla bisey gelmiyor
allahim ne zaman uygun görürse ozaman oluveriyor
evet onun büyüdügünü görmekk beni cok mutlu ediyor
her gün yeni bisey ögreniyor

insallah hamissindir canim

rahat döneme girmenin keyfini cikar canim
sag saglim dogsunlarda baska bisey istemeyiz

ben varim canim hemde senden azcik daha kiloluyum
hosgeldin bu ara aramiza

inşallah hayırlı zamanlarda gelir ikinci bebegimiz benim oglumda cok soruyor benim niye kardeşim yok diye olur oglum sen dua et diyorum anne her zaman dua ediyorum ama olmuyor sen hep az yemek yiyorsun ondan olmuyor kardeşim diyor. gecenlerdede nette bebek resimlerine bakıp aglarken gördüm niye aglıyorsun dedigimde anne baksana nekadar tatlılar şimdi kardeşim olsa onu severdim diyor cok üzülüyorum oglumu öyle gördüğüm zaman artık kendimden gectim oglum için cok istiyorumm

çocuklarınız arasında kaç yaş var benimki 2005 doğumlu bazen geç kaldım bile diyorummm

oglumla nasip olursa dogacak bebegim tam 2.5 yas arasi olacak
yok gec degil daha ya

kandiliniz mübarek olsun rabbim gönlünüze göre versin

sennde kandilin mübarek olsun canim
hayirdir ugramiyorsun fazla ???

arkadaslar kandıılnız mubarek olsun dualarınız kabul olsun hepınızı opuyorum bıde su lısteyı kım guncellıyo hadı kızlar bıraz canlanın eskıler nerelerdesınız hadı topık eskı canlılıgına kavussun artık canlarım

selam kızlar benide alın aranıza bende ikinci çocuk için iki aydır uğraşıyorum bakalım bu ay ne olucak benimde adetim 28 eylülde ama inş olmaz. bu arada kandiliniz mübarek olsun allah hepimizin duasını hayırlısıyla kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…