E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.281
olmadı gene olmadı tam 5 gün geçikti ama gene olmadı neyapalım vardır bundadaa bir hayır
:gitme:
selam kizlar
valla bakiyorumda buralari cok bos biraktiniz
tatilden dönmedinizm yoksa daha
neyse ben anlatijm kendi kendime bagri :gitme:
dün oglum 2 yasina girdi güzel bir pasta yaptik ve yedik oglusumla
ikinci hamileligimde ilkine bakarak biraz daha zor geciyor
migdem cok fena bogazimda sanki migdem
bide bende safra kesesi yok
bu istifra etmeme engel halimi siz düsünün artik
neyse ben cok konustum biraz susim :)
öpyüorum hepinizi
anlaşıldı ben gene yalnızım kendi kendime teselli bulcam herhalde ogluma daha bi sıkı sarılıyorum o bana kardeşim ne zaman gelicek dediginde ALLAH ne zaman verirse ozaman deyip avutucam onu hastalandıgımı görünce çok moralim bozuldu ama şimdi daha iyiyim niye bu kadar gecikti anlamadım zaten insan gecikince daha bi umutlanıyo neyse ben ara vericem galiba biraz kilo vermeye yönelicem kursa falan yazılıcam galiba kafaya takmaktan oluyo sınavlarım yaklaşıyo ders falan çalışıcam yoksa kafayı yiycem:sinifsinif: birinciyi veren RABBİM ikinciyide verir en azından anneilk duygusunu tattım inşallah gene tadarım
nice yıllara oglunla ALLAH yardımcın olsun kolay degil hamilelik herşeyi degişiyo insanın gecende benim oglumun dogum günüydübenim oglumla dogumgünüm aynı biraz benimki gümbürteye gidiyo ama olsun onların büyüdügünü görmek çok güzel nice saglklı yıllara
cokacimcoook
benimde adetime 1 fafta falan var ama nedense 2 aydır çalışmamıza rağmen bu kadar heyecanla beklememiştim.çok merak ve heyecan içindeyim.allah hayırlara çıkarsın ne diyim.duygularımı paylaşmak istedim sadece işte böylee
günaydınlar.herkes nasıl bakiiim.
biz iyiz işte.artık rahat döneme girdim çok şükür.buluntılar gittibama iştah sıfır hala kilo almadım.eh iyi galiba.bebekte iyi.bi problemmiz yok çok şükür.sizler nasılsınız....
kızlar slm bende 2. için başladım çalışmalara ben biraz tombiş anneyim allahım inşallah fazla kilo almadan devam ederim hamileliğime allah kısmet ederse 26 ağustosta son adetim bakalım martta düşük yaptım 95 kiloydum anca bu kaddar zayıflaya bildim şartlardan dolayı 2. çocuk istiyorum doğuya tain görücez çünki hayırlısı bakalım benim gibi kilolu olan varmı aranızda kızlar
ben varim canim hemde senden azcik daha kiloluyum
hosgeldin bu ara aramiza
anlaşıldı ben gene yalnızım kendi kendime teselli bulcam herhalde ogluma daha bi sıkı sarılıyorum o bana kardeşim ne zaman gelicek dediginde ALLAH ne zaman verirse ozaman deyip avutucam onu hastalandıgımı görünce çok moralim bozuldu ama şimdi daha iyiyim niye bu kadar gecikti anlamadım zaten insan gecikince daha bi umutlanıyo neyse ben ara vericem galiba biraz kilo vermeye yönelicem kursa falan yazılıcam galiba kafaya takmaktan oluyo sınavlarım yaklaşıyo ders falan çalışıcam yoksa kafayı yiycem:sinifsinif: birinciyi veren RABBİM ikinciyide verir en azından anneilk duygusunu tattım inşallah gene tadarım
çocuklarınız arasında kaç yaş var benimki 2005 doğumlu bazen geç kaldım bile diyorummm
kandiliniz mübarek olsun rabbim gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?