kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

hosgeldin aramiza canim sag saglim kucagina alirsin insallah bebegini

cerotçum allahım tez zamnda sizlerede nasip etsin..epidural olucam allahın izniyle ameliyatta ayık olucam yani..sizler için isteyen herkes için allaha dua edicem..kimsenin kucağı boş kalmasın...

zeynepciim canım Aminn.. ne güzel aslında ameliyatı ayık geçirecek olman..meleğinin gelirken adım adım her anını hissedebileceksin..ben genel anestezi ile doğurmuştum kızımı, dr um un tavsiyesi idi ama hala diyorum keşke epidural olsaydım diye..herşeyin hayırlısı canım..sağol duaların için.

handefe canım selam..demek bayramda geliyor ikinci prensin..İnşallah sorunsuz bir şekilde alırsın kucağına oğluşunu.müjdeli haberini bekliyoruzz.

ebruşum valla bu gidişle ikizden aşağısı kurtarmaz biziii:))
inşallah iki bayram arası bizde veririz canım müjdeli haberimizi..

batuhanım senin adına çok sevindim rabbiim sag salim kucagına almayı nasip eder
kızlar size bişe sorcam benim günüm geldide hani bugün yarın olurum 1 haftadır karnım agrıyo ama ilk defa başıma bişe geldi gögüslerim sancılanıyo hiç olmazdı ilk defa acaba pisikolojik olabilirmi bilen varmı

bende 2.cocuk için uğraşanlardanım 5 yaşında bi kızım var 5-6 aydır 2. cocuk için uğraşıom inşallah bu ay allah nasip eder

bende 2.cocuk için uğraşanlardanım 5 yaşında bi kızım var 5-6 aydır 2. cocuk için uğraşıom inşallah bu ay allah nasip eder
hayırlısı olsun canım...bayadırda uğraşıyorsunuz gerçekten.bende ikincite yeni başladım bakalım nekadar sürcek...benimde 8 yaşında bir oğulum var.

amin canim cok sagol

hosgeldin aramiza en kisa zamanda insallah sende güzel haberler alirsin

batuhanım allah tamamını erdirsin canım sag salim eline kavuştursun...

amin canimcümlemizi insallah

kızlar nasılsınız?yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler...
zeynepçiğim doğum az çok az kalmış,Allah sağlıkla kuağına almayı nasip etsin bebeğini,,,,

batuhanım,çanım seninde Allah sağlıkla kuçağına versin bebeğini,,,

benim daha 5 ayım var...

varmı yeni hamişler?Allahım bu listeyi bebeklerle doldursun inşallah ,ikiz ikiz versin hemde!!!:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar benimde çinsiyet belli oldu ,bir oğlum daha oluyor....

kizlar selam ben dün geldim ne var ne yok bugün cok isim var genis bir zamanda gecmisi okurum tatilimi anlatirim hepinizi öptümopuyorumnanaktan

ne güzel bir oğlun daha oluyor ben erkek çocuklarını çok seviyorum.Allah hayırlısıyla kucağına aldırsın inşallah.Oğlun buna çok sevinmiştir. Genelde erkekler erkek kardeş ister ya.Allah her ikisini de hayırlı evlatlar etsin inşallah. hepimizinkini. gamyoncuiremsu

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım...bayadırda uğraşıyorsunuz gerçekten.bende ikincite yeni başladım bakalım nekadar sürcek...benimde 8 yaşında bir oğulum var.

baya dedigin 5-6 ne ki arkadasim? ben 3 seneden fazla ugrastim, sabirla bekledim. Rabbim geri cevirmedi cok sukur.

hadi gozun aydin. saglicakla gelsinlerde insallah, cinsiyet onemli degil.

herkeze selam...
kızlar kaç gündür giremiyorum pc bozuldu. meraktayım yeni haberler varmı diye ama eşimin iş yerine uğradım alel acele yazıyorum şuan. tamirden gelir gelmez arnıza döneceğim inş.
herkezi öpüyorum.... :)) inş. iyi haberlerle dönebilirim:))

=kızlar benimde çinsiyet belli oldu ,bir oğlum daha oluyor....[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım ama takip ediyorum selkie arkadaşım erkekmiş ALLAH hayırlı evlat olmayı nasip etsin kaçıncı hafta idi ben hala öğrenemedim dr ler küçük diyor 16+3 haftaya tekrar gitcem merakla bekliyorum birinci çocuğum kızdelikafadulden

wannacımsana aynen katılıyorum 5 6 ay neki tabi gönülden temennimiz bizler gibi senelerce beklememeleri
selkie hadi senin de gözün aydım olsum saglıklı olsunda gerisi boş canım ya bak iyiki oglanı sünnet ettirmedin senin içine dogmuş galiba oda oglan olursa beraber yaptırırım demiştin yanlış hatırlamıyorsam

sağol çanım amin inşallah,vatana millete çevrelerine faydalı iyi insanlar olsunlar o yeter bana,oğlum gerçekten çok sevindi erkek olmasına,hiç kız istemiyordu''beni bebeklerle oynamak zorunda bırakır''diye bir düşünçesi vardı kafasında her nedense...

selkie cok sagol canim
allah seninde evladini kucagna almayi nasip etsin insallah
pek bisey de kalmamis zaten

çanım sağol,o 5 ay hiç geçmeyeçekmiş gibi geliyor şu anda!

baya dedigin 5-6 ne ki arkadasim? ben 3 seneden fazla ugrastim, sabirla bekledim. Rabbim geri cevirmedi cok sukur.

hadi gozun aydin. saglicakla gelsinlerde insallah, cinsiyet onemli degil.

evet çanım yaaa insiyet hiç önemli değil,sağlıklı olsunlarda!

=kızlar benimde çinsiyet belli oldu ,bir oğlum daha oluyor....

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım ama takip ediyorum selkie arkadaşım erkekmiş ALLAH hayırlı evlat olmayı nasip etsin kaçıncı hafta idi ben hala öğrenemedim dr ler küçük diyor 16+3 haftaya tekrar gitcem merakla bekliyorum birinci çocuğum kızdelikafadulden[/QUOTE]

çanım çok sağol,ben 15 haftayı geçtim...benim dr büyük htimal erkek diyordu 13 haftamdayken ama kesin değildi,dr ler çoğunlukla 16 haftadan önçe söylemiyorlar tam...

çanım sağol,evet ya zaten hep erkek olaçak gibi geliyordu bana nedense,kız çocuklarını çok severim aslında! iyiki yaptırmamışım,ikisi bir arada çıkar gider şimdi,

Allah ta sizi daha fazla bekletmesin!kısa zamanda mujdeli haberler alalım...:Saruboceqpuyorumnanaktan

mrhba arkadaşlar.sizin gelişmelerinizi okuyunca adınıza çok seviniyorum.batuhanımhayırlı olsun canım bu arada.selkie seninde gözün aydın allah hayırlısı ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.

Amin canim, Rabbim bebek isteyen kimseyi bekletmesin, hayirlisiyla saglicakla en kisa zamanda nasip etsin insallah.

Kızlar ben kırmızıları gördüm yinee.. üstelik 2 gün erken..
bir dahaki aya tarihimi 9 Ekim olarak yazabilirsiniz..
bu arada bugündan itibaren izne ayrılıyorum ve bayram sonu dönebileceğim..şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…