- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.261
mrhba arkadaşlar.sizin gelişmelerinizi okuyunca adınıza çok seviniyorum.batuhanımhayırlı olsun canım bu arada.selkie seninde gözün aydın allah hayırlısı ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
Merhaba arkadaşlar ay çok özlemişim ben burayı, uzuuun zamandır gelemiyorum, okullar kapandıktan sonra yeni bi ev aldık onunla uğraşırken kooskoca yaz nasıl geçti anlamadık, internetimiz de henüz yeni geldi. Ben de bi bakayım dedim arkadaşlardan kimler kavuşmuş ikinci meleğine diye.. Bu arada ben de neredeyse 9 aydır bekliyordum ikince bebişimi veeeeeeee yeni eve yeni bebek oldu, haziran sonunda kavuştum :ecrin_bebek::ecrin_bebek:Şu anda 11 haftalık hamileyimhihoyyythihoyyyt
Aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz, hamişlerimize hayırlı doğumlar diliyorum. Allah dileyen herkesin kucağına meleğini versin inşallah en kısa sürede... Herkese çook selamlar.opuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar ay çok özlemişim ben burayı, uzuuun zamandır gelemiyorum, okullar kapandıktan sonra yeni bi ev aldık onunla uğraşırken kooskoca yaz nasıl geçti anlamadık, internetimiz de henüz yeni geldi. Ben de bi bakayım dedim arkadaşlardan kimler kavuşmuş ikinci meleğine diye.. Bu arada ben de neredeyse 9 aydır bekliyordum ikince bebişimi veeeeeeee yeni eve yeni bebek oldu, haziran sonunda kavuştum :ecrin_bebek::ecrin_bebek:Şu anda 11 haftalık hamileyimhihoyyythihoyyyt
Aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz, hamişlerimize hayırlı doğumlar diliyorum. Allah dileyen herkesin kucağına meleğini versin inşallah en kısa sürede... Herkese çook selamlar.opuyorumnanaktan
diorisimo hadi seninde gözün aydın olsun canım
kızlar benim günüm geçiyor bugün idrar tahlili yaptırıyım dedim korkudan yaptıramadım bakalım pazartesiye kadar gelmese kandan baktırıyım diyom ama çok korkuyorum negatif çıkacak diye ne olur dua edin hamile olayım artık kafayı yicem çok bunaldım bugün kızımın okul arkadaşlarıyla beraberdik onlara hemen hamile kalınmıyo arkadaşlar korunmayın diye başlarının etini yedim ve 2side hemen hamile kaldı doguracaklar önümüzdeki aya inşallah bugün onları görünce iyice heveslendim
ya kızlar bende yeniyim ama bir aydır yazı yazıyorum kimseden ne bir cevap ne bi hoşgeldin anlamadım gitti bendemi var bişey eger biri görürse ben ilk çocuguma heme hamile kalanlardanım ikinciyi istedik ve dört aydır olmuyo ama bu ay tam beş gün geçti ama test alamadım daha neyse eger birileri okursa hamile oldugum paylaşmak isterim herkesle eger öyleyse tabi
ya kızlar bende yeniyim ama bir aydır yazı yazıyorum kimseden ne bir cevap ne bi hoşgeldin anlamadım gitti bendemi var bişey eger biri görürse ben ilk çocuguma heme hamile kalanlardanım ikinciyi istedik ve dört aydır olmuyo ama bu ay tam beş gün geçti ama test alamadım daha neyse eger birileri okursa hamile oldugum paylaşmak isterim herkesle eger öyleyse tabi
mrhba arkadaşlar.sizin gelişmelerinizi okuyunca adınıza çok seviniyorum.batuhanımhayırlı olsun canım bu arada.selkie seninde gözün aydın allah hayırlısı ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
hoşgeldin canım ama bende yeniyim :kedi:imşallah hamile haberinle sevindirirsin bizi hamileler listesini görünce umut ışığı daha çok yanıyo yani umudumu yitirmiyorum benimde 1 hafta sonra günüm gelıyo inşallah bu ay sırasıyla hamıle haberleri fazla olur Allah isteyenlerın kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:
amin cok sagol allah isteyen herkese nasip etsin insallah
hosgeldin ozaman tekrardan
ve gözün aydin
öyle seymi olur hosgeldin aramiza insallah hamilesindir ve ilk bizimle paylasirsin
merhabalar bende yeni sayılırım beni de listeye ekler misiniz;? Ben 2. konusunda aslında kararsızım ama olursa da hayır diyemem yani ilki hemen olmuştu bakalım 2. kısmet.. ama olursa da hayır diyemem yani.. Allah isteyen herkese inşallah en kısa zamanda kısmet etsin.. 5 ekimde adet olmam lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?