kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Merhaba arkadaşlar ay çok özlemişim ben burayı, uzuuun zamandır gelemiyorum, okullar kapandıktan sonra yeni bi ev aldık onunla uğraşırken kooskoca yaz nasıl geçti anlamadık, internetimiz de henüz yeni geldi. Ben de bi bakayım dedim arkadaşlardan kimler kavuşmuş ikinci meleğine diye.. Bu arada ben de neredeyse 9 aydır bekliyordum ikince bebişimi veeeeeeee yeni eve yeni bebek oldu, haziran sonunda kavuştum :ecrin_bebek::ecrin_bebek:Şu anda 11 haftalık hamileyimhihoyyythihoyyyt

Aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz, hamişlerimize hayırlı doğumlar diliyorum. Allah dileyen herkesin kucağına meleğini versin inşallah en kısa sürede... Herkese çook selamlar.opuyorumnanaktan

diorisimo hadi seninde gözün aydın olsun canım
kızlar benim günüm geçiyor bugün idrar tahlili yaptırıyım dedim korkudan yaptıramadım bakalım pazartesiye kadar gelmese kandan baktırıyım diyom ama çok korkuyorum negatif çıkacak diye ne olur dua edin hamile olayım artık kafayı yicem çok bunaldım bugün kızımın okul arkadaşlarıyla beraberdik onlara hemen hamile kalınmıyo arkadaşlar korunmayın diye başlarının etini yedim ve 2side hemen hamile kaldı doguracaklar önümüzdeki aya inşallah bugün onları görünce iyice heveslendim

canım teşekkürederim,darısı başına....opuyorumnanaktan

canım sağol,darısı başına inşallah...opuyorumnanaktan

tebrik ederim canim.hihoyyyt Rabbim saglicakla tamamina erdirsin insallah.

canim, sendende guzel haber aliriz insallah.opuyorumnanaktan

ya kızlar bende yeniyim ama bir aydır yazı yazıyorum kimseden ne bir cevap ne bi hoşgeldin anlamadım gitti bendemi var bişey eger biri görürse ben ilk çocuguma heme hamile kalanlardanım ikinciyi istedik ve dört aydır olmuyo ama bu ay tam beş gün geçti ama test alamadım daha neyse eger birileri okursa hamile oldugum paylaşmak isterim herkesle eger öyleyse tabi

cnm inşallaah hamilesindir :Saruboceq: bende 5-6 aydır uğraşıom yarın adet olucam sanırım kasıklarımda fena ağrı başladı ama senin baya geçmiş günün test yapsan belli olur heralde

canım hayırlı olsun bebeğin,inşallah öyledir...opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım öle şeymi olur aşk olsun dalgınlıgımıza gelmiştir hadi inşallah test yap bakalım hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah

amin cok sagol allah isteyen herkese nasip etsin insallah

hosgeldin ozaman tekrardan
ve gözün aydin

öyle seymi olur hosgeldin aramiza insallah hamilesindir ve ilk bizimle paylasirsin

hoşgeldin canım ama bende yeniyim :kedi:imşallah hamile haberinle sevindirirsin bizi hamileler listesini görünce umut ışığı daha çok yanıyo yani umudumu yitirmiyorum benimde 1 hafta sonra günüm gelıyo inşallah bu ay sırasıyla hamıle haberleri fazla olur Allah isteyenlerın kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:

merhabalar bende yeni sayılırım beni de listeye ekler misiniz;? Ben 2. konusunda aslında kararsızım ama olursa da hayır diyemem yani ilki hemen olmuştu bakalım 2. kısmet.. ama olursa da hayır diyemem yani.. Allah isteyen herkese inşallah en kısa zamanda kısmet etsin.. 5 ekimde adet olmam lazım..

tesekkür ederim kızlar ya sonunda birileri görmüş bugün test yaptım ama çıkmıyo bişey belirtilerimde var olmazsa doktora gidiccem bide hamile degilsin derse çok üzülürüm ya ama neyim var onuda ögrenmem lazım düzensizligimde var hamileysem niye çıkmıyo onuda anlamış degilim bakalım hayırlısıCADIARZU

amin cok sagol allah isteyen herkese nasip etsin insallah

hosgeldin ozaman tekrardan
ve gözün aydin

öyle seymi olur hosgeldin aramiza insallah hamilesindir ve ilk bizimle paylasirsin

tesekkürler tabiki paylaşıcam sizinle çocuk büyütmek çok zor ama o karnımdaki o kıpırtıları çık özledim ALLAH bütün isteyenlere versin

Hayır yaaa dur bir ay daha bekle. O kadar da acele etme yani :)
1 ay sonra birlikte sayarız günleri :)
kaydirigubbakcemile

bende ucuncuyu istiyorum insallah benim ilk dogumum ikizdi bebeklerim su an bir bucuk yasindalar bide kiz kardesleri olsa hic fena olmaz :1rolleyes:

kiz kardesim iki gun once dogum yapti ve birden bebek kokusunu, ikizlerimin dogduklari gunu ne kadar ozledigimi farkettim bugun adet oldum ama bu ay bende basliycam calismalara
istememin en buyuk nedeni cocuklarimin yaslarinin birbirine yakin olmasi cocukluklarini beraber yasasinlar
yigen kuzen kardes hepsi birlikte buyusun
cok severim kalabalik aileleri

cok yorulacak olsamda ikizleri bile sorunsuz stressiz buyttukten sonra eminim onunda altindan kalkarim evelallah delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…