- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.301
amin inşallah.hepinizin kandili mübarek olsun kızlar..allahım sizlerede nasip eylesin...
çocuklarınız arasında kaç yaş var benimki 2005 doğumlu bazen geç kaldım bile diyorummm
hepinizin kandili mübarek olsun kızlar..allahım sizlerede nasip eylesin...
herkesin kandili mübarek olsun. ben sitede yeniyim. 2005 doğumlu bir kızım var. kardeş için 7 aydır uğraşıyoruz. mayısta 9 haftalık bebeğimi kaybettim. kürtajdan sonra 3 ay bekle dedi dr. ağustosta tekrar denemeye başladık. adetim 2 gün gecikti ama belirtileri var. o yüzden umutlanmak istemiyorum. listeye nasıl eklenebilirim.
oglumla nasip olursa dogacak bebegim tam 2.5 yas arasi olacak
yok gec degil daha ya
sennde kandilin mübarek olsun canim
hayirdir ugramiyorsun fazla ???
herkesin kandili mübarek olsun. ben sitede yeniyim. 2005 doğumlu bir kızım var. kardeş için 7 aydır uğraşıyoruz. mayısta 9 haftalık bebeğimi kaybettim. kürtajdan sonra 3 ay bekle dedi dr. ağustosta tekrar denemeye başladık. adetim 2 gün gecikti ama belirtileri var. o yüzden umutlanmak istemiyorum. listeye nasıl eklenebilirim.
benimde 2004lü bir kızım var geçen sene haziranda düşük nedeniyle kürtaj oldum 5-6 aydır deniyoruz olmuyo bu ayda olmadı vuslat başka bahara kaldı
o kızlar ben çok geç kaldım o zaman oğlum 97 li, vaz mı geçsem ne yapsam, zaten çok zor karar vermiştim, ikinci ayım bu hazır henüz yokken, ben o zaman aranızda ihtiyar teyze gibi falan olurum ya, dinazor gibi
canim selam ben üc haftadir türkiyedeydim geleli bir hafta oldu ramazandada fazla vakit olmuyor hep telaslan geciyor ins yakinda daha rahat konusuruz kendine iyi bak öptüm
kızlar benim günüm yarın doluyo ama ben dayanamayıp bu sabah testimi yaptım en sonunda çift çizgiyi gördüüüüüüüüüüüm:sm_cool:kızlaaaaaaaaarrr haaaaamileeeeeyiiiimdelikafadulden Rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın
kızlar benim günüm yarın doluyo ama ben dayanamayıp bu sabah testimi yaptım en sonunda çift çizgiyi gördüüüüüüüüüüüm:sm_cool:kızlaaaaaaaaarrr haaaaamileeeeeyiiiimdelikafadulden Rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?