kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canim seninde bayramin mübarek olsun
git bi test daha al ve yap ne kaybedersinki ??
benimde silik cikmisti ve hamileydim
ama icimden bir his bi hamis daha katilacak diyor aramiza
allah gönlüne göre versin

hatunsulta ne güzel bir haber umut vermıyım ama ne kadar silik olursa olsun testte çizgi belirdiyse hamilesin büyük bir ihtimal doktora git ihmallik etme benımkıde silik çıkmıştı kızımda doktora gittim hamilesin demişti şimdide hamileyim ayın 17 sinde test yaptım cift çizgi cıktı bayramdan sonra hemen doktora gitcem cok sevindim:teytey:darısıtüm bekleyenlerin başına

sağol canım ama hala ben emin değilim, ayın 17 sinde dedin ya, son adet tarihin neydi yani kaç gün önce anladın diye soracaktım, çünkü ben hala çok erken olduğunu düşünüyorum benimkinin....o yüzden pek müjde veremiyorum daha size....

HERKESE İYİ BAYRAMLAR BENİM OGLUM DÖRT YASINDA VE ONA HEMEN HAMİLE KALMIŞTIM ŞİMDİ DÖRT AYDIR UGRASIYORUM Bİ TANE DÜŞTÜ VE ŞİMDİDE OLMUYO ama oglumsagolsun beni hiç rahat bırakmıyo hem kardeş istiyo hemde namaz kılarken belime atlıyo kaç kere anlattım çok canımı yakıyo bu ay beş gün geciktim gögüslerim sızlıyodu akıntı yani her türlü belirtim vardı ama adet oldum ama çok fazla her zamankinden acaba diyorum genemi düştü :sm_confused:

senin oglun kaç yaşında canım benimki dördü bitirdi

o kızlar ben çok geç kaldım o zaman oğlum 97 li, vaz mı geçsem ne yapsam, zaten çok zor karar vermiştim, ikinci ayım bu hazır henüz yokken, ben o zaman aranızda ihtiyar teyze gibi falan olurum ya, dinazor gibi

bence vazgeçme çocuguna bir kardeş sevgisi mutlaka tattır

slm kızlar 26 agustosta adet olmuştum normalde aynı gün olurdum martta yaptım düşük sonrası 3-4 gün önce olmaya başladım adetimi dün koyu bi akıntı geldi kahve rengi dedim düşükmü yapıyom acep sabaha kadar bişey gelmemiş allahım inşallah düşük deildir yaşadıklarımı bi daha yaşamak istemiyorum aceba hamilelik öncesi böle bi akıntı gelmesi normalmidir ki test alsam çıkmaz sanırım ayım 30 zuna falan yapmam lazım yoksa çıkmaz zaten topu topu 10 gündür korunmuyoz

son adet tarihim 18 ağustos günümün dolmasına birgün kala yaptım pozitif cıktı hala hastalanmadım cuma doktora gitcem testlerde ikinci çizgi ne kadar silik cıkarsa cıksın belirginse hamilesin canım doktora git kan testi yaptırırsın kan testi kesin sonuç veriyo ihmal etme ne olur 9 ay önce ihmal ettim gitmedim doktora hamileydim bebeğin kalbi durmş kürtaj olmak zorunda kaldım en azından kendini bilirsin ona göre dikkat edersin:ecrin_bebek:

kızlar hepinize günaydın..evet bende ne zaman ugrasam kimse yokkk...
biz iyiz çok şükür.bayramda şeker yiyip durdum.şimdidi şeker görünce midem bulanıyo...ıyyyy...
sizler ne yaptınız bayramda....

Arkadaşlar minik bir bebeğim var,( 8. ayı yeni bitti) yaşım gelmiş 31e, eşimin yaşı 35 şimdi eşim ısrarla ikincisini de yapalım bunlar beraber oynaya oynaya büyüsünler diyor, çok kararsızım. Çalışıyorum oğluma annem bakıyor bu zamana kadar allaha çok şükür çok yorulmadık (tabi gece uykularını saymazsak) baana bu konuda fikirlerinizi yazarsanız çok çok çok sevinirim

ben kızım 7 yaşına girene kadar cesaret edemedim ev hanımıyım üstelik
çocukların ikisiylede çok güzel ilgilenebilirim diyorsan ben yaparım diyorsan sen bilirsin ama bence vücudun da dinlenmeye ihtiyacı varyeni doğum yapmışken kaldırabilirsen bilemem Allah yardımcın olsun sevdalika

e tabi hiç kolay değil belki şimdi düşünmek için çok erken 1,5 yaşına kadar gelse en azından 9 ayda gebelik süresi eklenirse daha doğru olur, ama şunu biliyorum zaman geçtikçe ikinci çocuk fikri çalışırken çok daha zor geliyor bana...

canim tabiki kendi fikrin ama bením yasim 31 esimde 35 olmus olsaydi ben kesinlikle hemen yapardim hemen olup olmadigida malum insallah beklemeden bebek sahbi olursun
tabiki karar senin ynede

vallahi bana sorarsan doğur derim ben pişmanım benimde yaş 31 kızım 5 yaşında bayramda kardeşim yok diye ağladı herkez şeker topluyomuş ben kimle toplucam diye inşallah tez zaman da olur ikimizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…