- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.341
kızlar öncelikle herkesin bayramını kutluyorum, arkadaşlar hani ben vazgeçtim artık bebek falan istemiyorum diyordum ya cuma akşamı, bugün adet günüm, iki gündür sadece akşam üzerlerinde ikişer damla açık kahve akıntım vardı, ben de test yapayım dedim akşam ama yanlışlıkla gebelik testi diye ovulasyon testi yapmışım dalgınlıkla çift çizgi çıktı, sonradan fark ettim ovulasyon testi olduğunu, sonra aklıma geldi bir yerlerde okudum galiba, eğer gebelik varsa ovulasyon testi pozitif olur diye... bu sabah gebelik testi yaptım ve test çizgisi silik çıktı... HAMİLE MİYİM ACABA? Adet belirtilerim yok ama gebelik belirtilerim de yok....... ama ben çok karıştım şimdi ya, bu ne şimdi bayram sabahı bayram sabahı Allahım acaba mı, çünkü ilk kahve leke gelince cuma akşamüstü adet olucam sandım hala sökülmedi ve ne tuhaf ki sadece akşamüzerleri aynı vakitte bu kahve leke var iki gündür, ne önce ne de sonra olmadı bir şey... biliyorum çok erken ve ben iki gündür bu ay tutturamadım sanmıştım, ovulasyon testini ilk kez bu ay denemiştim ve pozitifi yakalayıp değerlendirmiştim.... ALLAHIM NE OLUR HAYIRLISINI VER, Tüm isteyenlere ve bana da......
bu saate kadar da adet olmadım ben... ama hala konduramıyorum işte keşke emin olsaydım da eşimle çocuğuma müjde verebilseydim bu bayram günü, ama hayırlısı ne ise o olsun diyorum artık, aslında ben adet tarihimi bile bilemiyorum var ya.... çünkü en son 11 ağustosta normal adetimi oldum, sonra 28 ağustosta bir daha oldum, dr bana 11 eylülü bekle adet olmalısın bu ara kanama adet değil demişti, 11 eylülde olmadı, şimdi aslında net olarak 28 eylülü bekliyorum ama yumurtlama günümü de bildiğim için üzerine teoride yapıldığı gibi 14 gün ekleyince bugün yani ayın 20 si oluyor ama dediğim gibi belki 11 eylülde ollmam gerekirken gebelik var diye olmadım, belki de daha sonra oldu bu nedenle en iyisi 28 eylülü beklemek galiba, allahım hepimize en hayırlı zamanda versin meleklerimizi, bu ay hepimizin emekleri boşa çıkmaz ve meleklerimiz gelir....
kızlar öncelikle herkesin bayramını kutluyorum, arkadaşlar hani ben vazgeçtim artık bebek falan istemiyorum diyordum ya cuma akşamı, bugün adet günüm, iki gündür sadece akşam üzerlerinde ikişer damla açık kahve akıntım vardı, ben de test yapayım dedim akşam ama yanlışlıkla gebelik testi diye ovulasyon testi yapmışım dalgınlıkla çift çizgi çıktı, sonradan fark ettim ovulasyon testi olduğunu, sonra aklıma geldi bir yerlerde okudum galiba, eğer gebelik varsa ovulasyon testi pozitif olur diye... bu sabah gebelik testi yaptım ve test çizgisi silik çıktı... HAMİLE MİYİM ACABA? Adet belirtilerim yok ama gebelik belirtilerim de yok....... ama ben çok karıştım şimdi ya, bu ne şimdi bayram sabahı bayram sabahı Allahım acaba mı, çünkü ilk kahve leke gelince cuma akşamüstü adet olucam sandım hala sökülmedi ve ne tuhaf ki sadece akşamüzerleri aynı vakitte bu kahve leke var iki gündür, ne önce ne de sonra olmadı bir şey... biliyorum çok erken ve ben iki gündür bu ay tutturamadım sanmıştım, ovulasyon testini ilk kez bu ay denemiştim ve pozitifi yakalayıp değerlendirmiştim.... ALLAHIM NE OLUR HAYIRLISINI VER, Tüm isteyenlere ve bana da......
bu saate kadar da adet olmadım ben... ama hala konduramıyorum işte keşke emin olsaydım da eşimle çocuğuma müjde verebilseydim bu bayram günü, ama hayırlısı ne ise o olsun diyorum artık, aslında ben adet tarihimi bile bilemiyorum var ya.... çünkü en son 11 ağustosta normal adetimi oldum, sonra 28 ağustosta bir daha oldum, dr bana 11 eylülü bekle adet olmalısın bu ara kanama adet değil demişti, 11 eylülde olmadı, şimdi aslında net olarak 28 eylülü bekliyorum ama yumurtlama günümü de bildiğim için üzerine teoride yapıldığı gibi 14 gün ekleyince bugün yani ayın 20 si oluyor ama dediğim gibi belki 11 eylülde ollmam gerekirken gebelik var diye olmadım, belki de daha sonra oldu bu nedenle en iyisi 28 eylülü beklemek galiba, allahım hepimize en hayırlı zamanda versin meleklerimizi, bu ay hepimizin emekleri boşa çıkmaz ve meleklerimiz gelir....
hatunsulta ne güzel bir haber umut vermıyım ama ne kadar silik olursa olsun testte çizgi belirdiyse hamilesin büyük bir ihtimal doktora git ihmallik etme benımkıde silik çıkmıştı kızımda doktora gittim hamilesin demişti şimdide hamileyim ayın 17 sinde test yaptım cift çizgi cıktı bayramdan sonra hemen doktora gitcem cok sevindim:teytey:darısıtüm bekleyenlerin başına
HERKESE İYİ BAYRAMLAR BENİM OGLUM DÖRT YASINDA VE ONA HEMEN HAMİLE KALMIŞTIM ŞİMDİ DÖRT AYDIR UGRASIYORUM Bİ TANE DÜŞTÜ VE ŞİMDİDE OLMUYO ama oglumsagolsun beni hiç rahat bırakmıyo hem kardeş istiyo hemde namaz kılarken belime atlıyo kaç kere anlattım çok canımı yakıyo bu ay beş gün geciktim gögüslerim sızlıyodu akıntı yani her türlü belirtim vardı ama adet oldum ama çok fazla her zamankinden acaba diyorum genemi düştü :sm_confused:ekledim canım hoş geldin aramıza. sende yenimi başladın çalışmalara?
hmmm demek 6 ay sonra kalmıştın. inş buna hemen kalırsın.
arkadaşlar ilk çocuklarınız kaç yaşında yada kaç yaşındayken karar verdiniz(hemen hamile kalamayanlar var malum) benim oğlum 15 buçuk aylık. buay ilk denemem olucak. aralarında tam 2 yaş olsun beraber büyüsünler hem kardeş hem arkadaş olsunlar istiyorum. hemen hamile kalmıştım oğluma. şimdi meraktan ölüyorum acaba hemen kalabilicekmiyim. hayırlısı artık Allah nezaman nasip ederse:)))
inşallah hayırlı zamanlarda gelir ikinci bebegimiz benim oglumda cok soruyor benim niye kardeşim yok diye olur oglum sen dua et diyorum anne her zaman dua ediyorum ama olmuyor sen hep az yemek yiyorsun ondan olmuyor kardeşim diyor. gecenlerdede nette bebek resimlerine bakıp aglarken gördüm niye aglıyorsun dedigimde anne baksana nekadar tatlılar şimdi kardeşim olsa onu severdim diyor cok üzülüyorum oglumu öyle gördüğüm zaman artık kendimden gectim oglum için cok istiyorumm
o kızlar ben çok geç kaldım o zaman oğlum 97 li, vaz mı geçsem ne yapsam, zaten çok zor karar vermiştim, ikinci ayım bu hazır henüz yokken, ben o zaman aranızda ihtiyar teyze gibi falan olurum ya, dinazor gibi
sağol canım ama hala ben emin değilim, ayın 17 sinde dedin ya, son adet tarihin neydi yani kaç gün önce anladın diye soracaktım, çünkü ben hala çok erken olduğunu düşünüyorum benimkinin....o yüzden pek müjde veremiyorum daha size....
son adet başlangıcım 10 ağustostu test yaptım pozitif
ama doktora hala gidemedim
selam benim 7 yaşında bir kızım var artık ikincisi geliyor inşallah
ben kızım 7 yaşına girene kadar cesaret edemedim ev hanımıyım üstelik
çocukların ikisiylede çok güzel ilgilenebilirim diyorsan ben yaparım diyorsan sen bilirsin ama bence vücudun da dinlenmeye ihtiyacı varyeni doğum yapmışken kaldırabilirsen bilemem Allah yardımcın olsun sevdalika
Arkadaşlar minik bir bebeğim var,( 8. ayı yeni bitti) yaşım gelmiş 31e, eşimin yaşı 35 şimdi eşim ısrarla ikincisini de yapalım bunlar beraber oynaya oynaya büyüsünler diyor, çok kararsızım. Çalışıyorum oğluma annem bakıyor bu zamana kadar allaha çok şükür çok yorulmadık (tabi gece uykularını saymazsak) baana bu konuda fikirlerinizi yazarsanız çok çok çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?