kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ben siteye yeni üye oldum benimde 6 yaşında bi kızım var.geçen sene kazara hamile kaldım ama 2 a
ylıkken düşük yaptım,şimdi çok istiyorum ama yasak bittiğinden beri malesef

bende yeniyim...benide aranıza alın:sinifsinif:yaklaşık bir yıldır ikinciye ugraşıyorum...

arkadaşlar az önce regl oldum çok üzgünüm. Hani diyorsunuz ya 31 yaşındayım geç diye benim daha da geç ben de 35 e girdim ve galiba olmayacak da öyle görünüyor. Allah herkese hayırlısını hayırlı zamanda versin... Hoşçakalın...

ben siteye yeni üye oldum benimde 6 yaşında bi kızım var.geçen sene kazara hamile kaldım ama 2 a
ylıkken düşük yaptım,şimdi çok istiyorum ama yasak bittiğinden beri malesef

hosgeldin canim aramiza
insallah tez zamanda güzel haberlerini aliriz

canim peki doktora gittinmi yoksa tesmi yanlismis
bence git yinede belki üstüne görmüsündür
hersekilde düsünmek lazim öyle degilim umudunu yitirmeden önce
hem 31 gec demedim canim olup olmadigida malum simdiden yapardim dedim
kesinlikle yasiniz gec degil
gecen sene görümcemle bir 42 yasinda kadin dogum yapti
artik hersey mümkün

ya kızlar bişey sorcam ne olur cevapp.
adetim 5-6 gün kadar geçti.hiç bu kadar gecikmezdi.bu gün test yaptım.çizginin biri silik şekilde çıktı.negatif olsaydı ikinci çizgi hiç belli olmazmıydı.yoksa silik olması normalmi.çok merak ettim.lütfen bilgilendirin.şimdiden teşekkürler

semiramis cevabın için sağol canım.dün geceden beri midem de çok bulanıyor.kızıma hamilykende ilk 4 ay mide bulantısı yaşamıştım.yinede kendimi çok ümitlendirmek istemiyorum.yakınımda kan testi yaptırabileceğim yerde yok.meraktan çatlıcam..beni tereddütte bırakan çizginin birinin silik çıkması oldu işte.allahtan hayırlısı artık.

selam kizlar öncelikle
canim seni fazla ümitlendirmek istemem yada hayal kirikligina ugramanida istemem
hatunsultan diye bir arkadasimizinda silik cikmisti ama adet olmus
benimse silikti ve hamileydim bence
bir doktora görün canim
ama insallah hamilesindir

canim bende 35 yasindayim. tamam artik olmiycak herhalde, belki son bir umut tup bebek deneriz dedigimiz ay geldi melegimiz. umutsuzluk yok.a.s.

canim, ikinci cizgi genelde bosuna cikmiyor. Insallah gelmistir melegin.opuyorumnanaktan

canim benden su alindi ve ondan cikti kesin olarak downsendromu oldugu kromosomlara bakmislar bi tane fazla cikmis ilcelenmis ve kesin olarak öle diolar suyundan bebegin cinsiyetini bile biliolar kromosomlarin seklinden x ve y olarak bakiolar iste.. ben kendimi alistirmaya ugrasiorum ama yinede bi umut tasiyorum rabbimin mucizeleri bitmez diyorum bide bakmisim oglum sagsaglim kucagima gelmis hic belli olmas diyorum kendi kendime.

07papatya, batuhanim, zynp.Zeynep, nursena, can_parcam, secemce, hepinizin güzel dilekleri icin tesekkür ederim arkadaslar insallah dediginiz gibi tip yanilmis olsun olmasada rabbim beterinden korusun insallah... herseyin hayirlisi hepimiz icin rabbim en hayirlisini versin arkadaslar...

canim allahtan umut kesilmez insallah doktorlar yanilmistir bebegini saglicakla kucagina alirsin hersey gönlünce olsun kendine iyi bak öptüm

canim allahtan umut kesilmez insallah doktorlar yanilmistir bebegini saglicakla kucagina alirsin hersey gönlünce olsun kendine iyi bak öptüm

insallah canim, zaten umut olmazsa yasanmaz umut hep var dogacagi günü bekliyorum inaniyorum sapasaglam gelecegine.. sende kendine iyi bak öpüyorum tesk ederim yorumun icin.opuyorumnanaktan

hatunsultan test yaptım demıştin ikinci çizgi silik demiştin yahu hamilesin belkı neden ikinci çizgi belirsin durduk yere üstüne görüyor olabilirsin git bi doktora:teselli:

insallah canim, zaten umut olmazsa yasanmaz umut hep var dogacagi günü bekliyorum inaniyorum sapasaglam gelecegine.. sende kendine iyi bak öpüyorum tesk ederim yorumun icin.opuyorumnanaktan

canım dogurmaya karar verdin degilmi...umarım birşey olmaz. ben senin kadar cesaretli olamazdım sanırım.cesaretin için tebrik edirm seni....vereliniortak

hatunsultan test yaptım demıştin ikinci çizgi silik demiştin yahu hamilesin belkı neden ikinci çizgi belirsin durduk yere üstüne görüyor olabilirsin git bi doktora:teselli:

hatunsuytan tamam regl olabilir az gelebilir.benim arkadaşımda öyle.reglisi omuştu tamam hamile degilim dedi ama sadece o gün az bişey olmuş.sonra olmamış.test yapmıştı ikinci çizgi çook silik çıkmış.beni aradı ne olabilir diye.canım ikinci çizgi silik çıkarsa hamilesindir yeni oluşmaya başlamış dedim.evet şuan altı aylık hamile.seninkide öyle olmasın....
ilk hamileligimdi omadı ama bu ikinci hamileligimde de ben yaşadım adet tarihimde tam regl oldum.bende oldum sandım ama o gunden başka olmammıştım.sen bence biraz bkle.

selam kızlaaarrrr..nasılsınız?..aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler..yeni hamilelerimiz inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarını kucaklarına alırlar..amiiinn.. epeydir giremiyordum..bu arada liste çok gerilerde kaldı sanırım..bir ara yenilemek lazım ...hepinizi öpüyorum canlarııımm...herkese hayırlı akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…