- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.361
bende silik çıkmıştı sonra kan testi yaptırdım,6 haftalık çıktı,inş hamilesindir:teselli:ama zaten testin üstünde de silik çizgi pozitif olarak değerlendirilir diye yazıyordu..
bir umut işte
ya kızlar bende yeniyim ama bir aydır yazı yazıyorum kimseden ne bir cevap ne bi hoşgeldin anlamadım gitti bendemi var bişey eger biri görürse ben ilk çocuguma heme hamile kalanlardanım ikinciyi istedik ve dört aydır olmuyo ama bu ay tam beş gün geçti ama test alamadım daha neyse eger birileri okursa hamile oldugum paylaşmak isterim herkesle eger öyleyse tabi
ben siteye yeni üye oldum benimde 6 yaşında bi kızım var.geçen sene kazara hamile kaldım ama 2 a
ylıkken düşük yaptım,şimdi çok istiyorum ama yasak bittiğinden beri malesef
arkadaşlar az önce regl oldum çok üzgünüm. Hani diyorsunuz ya 31 yaşındayım geç diye benim daha da geç ben de 35 e girdim ve galiba olmayacak da öyle görünüyor. Allah herkese hayırlısını hayırlı zamanda versin... Hoşçakalın...
ya kızlar bişey sorcam ne olur cevapp.
adetim 5-6 gün kadar geçti.hiç bu kadar gecikmezdi.bu gün test yaptım.çizginin biri silik şekilde çıktı.negatif olsaydı ikinci çizgi hiç belli olmazmıydı.yoksa silik olması normalmi.çok merak ettim.lütfen bilgilendirin.şimdiden teşekkürler
arkadaşlar az önce regl oldum çok üzgünüm. Hani diyorsunuz ya 31 yaşındayım geç diye benim daha da geç ben de 35 e girdim ve galiba olmayacak da öyle görünüyor. Allah herkese hayırlısını hayırlı zamanda versin... Hoşçakalın...
ya kızlar bişey sorcam ne olur cevapp.
adetim 5-6 gün kadar geçti.hiç bu kadar gecikmezdi.bu gün test yaptım.çizginin biri silik şekilde çıktı.negatif olsaydı ikinci çizgi hiç belli olmazmıydı.yoksa silik olması normalmi.çok merak ettim.lütfen bilgilendirin.şimdiden teşekkürler
canım çok geçmiş olsun ikili testlerinde risklimi çıktı peki..bide o karnından su aldılarya onun sonucu ne çıktı benimde ense kalınlığım 4 ve ikili testim riskli çıktı şimdi bayramdan sonra karnımdan bebekten su alıcaklar kesin sonucu o belirliyomuş inşallah ikimizinkilerde temiz çıkar...
07papatya, batuhanim, zynp.Zeynep, nursena, can_parcam, secemce, hepinizin güzel dilekleri icin tesekkür ederim arkadaslar insallah dediginiz gibi tip yanilmis olsun olmasada rabbim beterinden korusun insallah... herseyin hayirlisi hepimiz icin rabbim en hayirlisini versin arkadaslar...
canim allahtan umut kesilmez insallah doktorlar yanilmistir bebegini saglicakla kucagina alirsin hersey gönlünce olsun kendine iyi bak öptüm
insallah canim, zaten umut olmazsa yasanmaz umut hep var dogacagi günü bekliyorum inaniyorum sapasaglam gelecegine.. sende kendine iyi bak öpüyorum tesk ederim yorumun icin.opuyorumnanaktan
insallah canim, zaten umut olmazsa yasanmaz umut hep var dogacagi günü bekliyorum inaniyorum sapasaglam gelecegine.. sende kendine iyi bak öpüyorum tesk ederim yorumun icin.opuyorumnanaktan
hatunsultan test yaptım demıştin ikinci çizgi silik demiştin yahu hamilesin belkı neden ikinci çizgi belirsin durduk yere üstüne görüyor olabilirsin git bi doktora:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?