- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.381
selam kızlaaarrrr..nasılsınız?..aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler..yeni hamilelerimiz inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarını kucaklarına alırlar..amiiinn.. epeydir giremiyordum..bu arada liste çok gerilerde kaldı sanırım..bir ara yenilemek lazım ...hepinizi öpüyorum canlarııımm...herkese hayırlı akşamlar...
wannacim hosgeldin ya nerelerdesin ??
umarim artik syk syk görürüz seni burda
canim burlardayim. aslinda bu sayfayi hergun ziyaret ediyorum ama muhabbet denk gelmiyor.
sen nasilsin? nasil gidiyor hamilelik? bebek nasil? uzuyormu seni annesi?opuyorumnanaktan
demek buralardasin oda güzel zemuszemus
canim ben iyiim sagol hamilelik bulantili geciyor
bide istifra edememe sorunum var edebilsem rahatlayacam ama malesef
bebegimde bakalim carsamba günü görmeye gidecem insallah hersey yolundadir
seni öpüyorum canim sen nasilsin bu ara?
slm arkadaşlar.az sonra dr.gidiyorum.bakalım gelmişmi meleğim öğreneceğiz.adetim 11 gün geçti.hadi hayırlısı.inşallah müjdeli haberle dönerim.şimdilik hoşçakalın.
canım dogurmaya karar verdin degilmi...umarım birşey olmaz. ben senin kadar cesaretli olamazdım sanırım.cesaretin için tebrik edirm seni....vereliniortak
evet canim karar verdim..onunda hayata gelmeye hakki var diye düsünüyorum sonucta rabbim vermis almakta vermekte onun isi bana düsmes diye düsünüyorum. yorumun icin cok tesekkür ediyorum..zemuszemus
kızlar ben kızımı meleğimi kucağıma aldım...çokk güzelmiş yeniden anne olmak...darısı başınıza inşallah tez zamanda sizde 2. yavrularınıza kavuşursunuz...
selam kızlarr..kociş geldii cuma günü...beni yazın listeye 12 ekim ....
bu arada hamiş olan arkidişleri tebrik ederim..Allah hayırlısıyla kucagınıza almayıda nasip eder inşallah...arada giriyorum ama kimseye denk gelmiyorumm heyyy ne oluyor neden kaşılaşamıyoruz ki..
evet canim karar verdim..onunda hayata gelmeye hakki var diye düsünüyorum sonucta rabbim vermis almakta vermekte onun isi bana düsmes diye düsünüyorum. yorumun icin cok tesekkür ediyorum..zemuszemus
kızlar ben kızımı meleğimi kucağıma aldım...çokk güzelmiş yeniden anne olmak...darısı başınıza inşallah tez zamanda sizde 2. yavrularınıza kavuşursunuz...
slm arkadaşlar.az sonra dr.gidiyorum.bakalım gelmişmi meleğim öğreneceğiz.adetim 11 gün geçti.hadi hayırlısı.inşallah müjdeli haberle dönerim.şimdilik hoşçakalın.
canim bende 35 yasindayim. tamam artik olmiycak herhalde, belki son bir umut tup bebek deneriz dedigimiz ay geldi melegimiz. umutsuzluk yok.a.s.
hadi yaaa.....bana acayip moral oldu bu...bir anda gaza geldim vallahi
aynen bende senin gibiyim...35 yas ve artik olmayacak bu is demeye basladim
tup bebek te bir opsiyon tabii ama hic de kolay degil
insallh bende senin gibi hic olmayacak dedigim su gunlerde bir mucize yasarim:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?