kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

moral olmasina sevindim. umutsuzluk yok, Rabbim cok buyuk. tez zamanda Rabbim sizleride sevindirsin insallah.:1hug:

batuhanım ve wannababy öncelikle mesajlarınız için teşekkürler.anca gelebildim.hemen sonucu yazayım.
kan testi yatırdım veeeee 780 çıktı....sonra dr.ultrasonla baktı fakat keseyi göremedi.daha çok küçük olsuğu için görünmeyebilir dedi.haftaya tekrar gel,dış gebelik,v.s. yoksa haftaya görünür dedi.keseyi göremediğimiz için sanki tam sevinemedim.inşallah sağlıklı bi gebeliktir bakalım haftaya belli olcak.rabbimden her zaman hayırlısını diliyorum.
bu arada zynpzeynepallah analı babalı büyütsün hayırlı olsun evladın.allah bizlerede ve tüm isteyenlere tattırsın bu mutluluğu tekrar.

kızlar ben kızımı meleğimi kucağıma aldım...çokk güzelmiş yeniden anne olmak...darısı başınıza inşallah tez zamanda sizde 2. yavrularınıza kavuşursunuz...

zeynep ablacııımm.Şeniz.canıım beniim..gzöünüz aydın,tebrik edeim canım ablaaamm..ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3Rabbim yavrun sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler,hayırlı gelecekler nasip etsin inşallah..aayy ne güzel yaaa...bi zamanlar ikinci bebek için yanıp tutuşanlar şimdi teker teker ikinci anneliği tadıyolar...inşallah darısı biz geride kalanlara:hulya:..canım ablacım beniimm prensin,prensesin ve eşinle mutlu mesut yıllar nasip etsin Rabbim...amiiiiinnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cok sevindim canim. Rabbim saglicakla tamamina erdirsin insallah.a.s.

canim sirayla geliyor herkesin sirasi. Rabbim kimseyi cevirmiyor kapisindan. biraz sabir seninde guzel haberlerini okuycaz insallah.opuyorumnanaktan

cok sevindim canim. Rabbim saglicakla tamamina erdirsin insallah.a.s.

canim sirayla geliyor herkesin sirasi. Rabbim kimseyi cevirmiyor kapisindan. biraz sabir seninde guzel haberlerini okuycaz insallah.opuyorumnanaktan

inşallah canım yaa..inşallah sıramız gelmiştir hayırlısıyla bizlerde tekrardan anneliği tadarız..:Saruboceq::Saruboceq:amiiiiinn..sıra sende wannacım,hayırlısıyla senden de güzel haberler alıcaz inşallah..Rabbim kolay doğumlar nasip etsin,yavrunu sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin ...amiiinn...:SaruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz

evet sira yavas yavas bana geliyor. Insallah sorunsuzca aliriz kucagimiza.:ecrin_bebek:

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım ınsallah keseyı de gorur rahat bı nefes alırsın

raebzehcımm ya su lıste guncellesene hıc bıseyden haberımız yok kım hamıle kım dogurdu ogrenelım bak bırsuru yenı arkadas geldı hadı bacım sen yaparsın bu ıslerı becerıklı kadın yerimseniben
evet sira yavas yavas bana geliyor. Insallah sorunsuzca aliriz kucagimiza.:ecrin_bebek:
hayırlısı ıle kucagına al canım ne kadar kaldı dogumu nasıl dusunuyosun
hayırlı olsun canım ınsallah keseyı de gorur rahat bı nefes alırsın

canim senin adina cok sevindim insallah kesiyide görür ve ici´n rahatlar

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cok güzel bir haberkaydirigubbakcemile2darısı tüm bekleyenlerin başına amiiiiiiiinnnnn

canim hayirli olsun güle güle büyüt bebegini

hayırlı olsun canım iyi günlerde büyüt bebeğini. darısı başıma inşallah:Saruboceq: ve isteyen herkezin.

canim cok sevindim. Allah anali babali buyutsun. darisi basimiza insallah.opuyorumnanaktan

güle güle büyüt bebeğini darısı başımıza sabırsızlıkla bekliyorum

zynp.ZEYNEP canim allah anali babali büyütsün darisi benim basima insallah... 5ay kaldi ikinci kuzumaa

saolun canlarım allahım isteyen herkeslere nasip etsin..bilmeyenler için söyliyim tam 19 ay bekledim meleğimi allahım hiç ummadığı anda yolladı ve çok şükür şimdi kucağımda...hiç umudunuzu kaybetmeyin...inşallah sıra bir gün sizede gelecek....

hamile arkadaşlarımada vaktiyle yavrularını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı allahım nasip etsin...yeniden anne olmak çok güzelmiş..darısı başınıza canlarım...

slm kızlar bi şey sormak istiyom bu ay hamile kalamadım ama ben çok düşünüyom vaz geçsemmi diye kiloluyum 85 kilo ile hamile kalmam sizce doğrumu yaşım 32 kızım 5 kreşe başladı bu sene ne yapsam kararsızım offf zaman geçtikce üşeniyom geçen seneki gibi düşük yaparsam diye korkuyom

cok sagol canim güzel dileklerin icin
bugün bende doktora gittim ve melegimi gördüm cok sükür gelisimi normal
ve tam haftamida ögrenmis oldum 12+2 mis
hersey cok güzeldi ya allahim herkeslere nasip etin tekrardan insallah
ayrica 3 kilo vermisim yani toplam 6 kilo vermisim hamilelik süresince bu biraz canimi sykti ama bebegimin gelisiminin iyi oldugunu ögrenince rahatladim
biraz cok uzun oldu ama okuyanlar cok sagolsunkaydirigubbakcemile3
öpüyorum canlar hepinizi

arkadaşlar bende 2. oğlumu tam 2 hafta önce kucakladım. şimdi yanımda uyuyor allahım herkese tekrar nasip etsin bu duyguları en kısa zamanda inşallah ikinci kez anne olmak 2. bebeğini kucaklamak gerçekden çok çok çok güzel. ilkişndeki acemilik yok bilinçlisin ve bebeğimle daha iyi ilgilenebiliyorum o yüzden....

bende senden hic haber yok diyordum. cok sevindim canim. Allah anali babali buyutsun. dogmus da iki hafta gecmis bile. darisi basimiza insallah.a.s.

canim güle güle büyüt bebegini bizim icinde dua edin insallah bizlerde kavusuruz ikinci evlatlarimiza:Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canim güle güle büyüt insallah
ay ne tatlidir o simdi ya:ecrin_bebek:

canım Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin analı babalı büyüsün bebek kokusunu doya doya çek içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…