kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar benimde son 12 günüm kaldı. göğüslerim sızlıyo özellikle uçları.
çok merak ediyom yaa...hamilelik belirtileri adete kaç gün kala belli olur? kızlar ?

ben geldim arkadaşlar.öncelikle iyi dilekte bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.ama maalesef içimdeki garip his kötü his deyip duruyordumya boşa değilmiş.kalp atışlarını duyamadık malesef bebeğimin.yani yaşamıyormuş dün öğrendim.içim rahat etmedi başka bir dr daha gittim.oda aynı şeyleri söyledi.çok üzüldüm,ağladım.bugün daha iyiyim.rabbimden hep hayırlısını diledim hayırlısı böylemiş diye teselli ediyorum kendimi.yarın kürtaj olacağım.şimdide onun korkusu sardı içimi.dualarınızı eksik etmeyin ne olur.hepiniz Allaha emnet olun.rabbim hiç bir anne adayına ve banada bir dagha yaşatmaz umarım.nasılda sevinmiştim ilk öğrendiğimde.aranıza katıldığım ay hamile kaldım diye.ama dediğim gibi hayırlı böyleymiş demekki.rabbim tekrar sağlıkla verir inşallah.

hulya:UMUTLA BEKLEYENLER LİSTESİ:Saruboc eq:

( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

yabangulu07.................................5 Ekim
ekimm.........................................10 Ekim
ozmos.........................................13 Ekim
nur_ada ........................................19 Ekim
@kardelen@..................................24 Ekim
raebzeh.........................................24 Ekim
karde............................................. 27 Ekim
laralara.......................................... ..27 Ekim
waterss........................................... .27 Ekim
Naaz.............................................. ..29 Ekim
mawili............................................ .1 Kasım
karamuk04.....................................6 Kasım
azize1............................................ .4 Kasım
gülücük........................................ ..8 Kasım
tek0633........................................... .15 Kasım
cerot............................................. .17 Kasım
zeyn77............................................ 19 Kasım
secemce..........................................1 9 Kasım
pelin003.......................................... ??
rouge............................................. ??
ekimm............................................? ?
filizim .............................................??

-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyim
( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

umutlu22
tulu81
black_eyes_71
apri
elmas
bayanmawi
everest
pelin003
umutotti
deniz39
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
rosses
deniz_7
xnazox
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
xnazox
esterya

GÜZEL HAMİŞLERİMİZ
( Allahım bu listedeki Hamilelerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

nursenaalkisalkisalkis
ozmos
Sevil_83
f.b.t.l.
can_parcam
drissimo
batuhanım
zeynebimsilam
30 gülay
Aselim
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
wannababy
ggezgin
interhat
zynp.zeynep Berramız da annesinin şefkat dolu kucağınada hayırlısıyla..Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin ..amiinn..
handefe ikinci oğluşu kucağunda annesinin...Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin canım..amiiinn..
sampuan
başak35 Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım

slm kızlar yarın sabah gidicem doktora inşallah bebeğim iiyidir ksrın sğrısı çekiyorum çünkiiii
bi önceki düşükte böle başlamıltııı

canım beniimmŞeniz ..inşallah herşey yolunda gider..Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallahsımsıkı tutunur bebişin:Saruboceq::Saruboceq:tebrik ederim..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiinnnn:Saruboceq:öptüm canım benim..hayırlı haberlerini bekliyoruz.:Saruboceq:Şeniz.bu arada listedeki hamişler listesine ekledim seniiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese hayırlı cumalar canlarııımm..Rabbim bu mübarek günü hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin cümlemize,dualarımızı kabul eylesin..amiiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:

canim, gecmis olsun. bende atlattim, bilirim acisini ama Rabbim cok buyuk. yine vericek insallah. kurtaj da korkulacak birsey degil. iki kere yasadim. uyuyorsun, uyandiginda hersey bitmis oluyor zaten. Rabbim yar ve yardimcin olsun.

Sonucum Negatifmiş, 1 ay daha bekleyecez artık

üzülme canım.inşallah en kısa sürede hamile olursun....

slm kızlar yarın sabah gidicem doktora inşallah bebeğim iiyidir ksrın sğrısı çekiyorum çünkiiii

allah korusun öyle düşünme.ilk zamanlar olabiliyo agrılar.rahat ol....

kızlar benimde son 12 günüm kaldı. göğüslerim sızlıyo özellikle uçları.
çok merak ediyom yaa...hamilelik belirtileri adete kaç gün kala belli olur? kızlar ?

canım olabilir.bende 10 gün öncsinde belirtiler başlamıştı.gögüslerim şişmişti.açlık doymama.hafif bulantılarımda vardı.uyku...yorgunluk..erken gösterebilir kendini...

rabbim yardımcın olsun canım.üzülme .rabbim tekrar verir sen umudunu kaybetme.herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için...

Sonucum Negatifmiş, 1 ay daha bekleyecez artık
hakkında hayırlısı olsun canım daha yeni başladıgın galiba sen çalışmalara kendini fazla sıkma inşallah tez zamanda tekrar 2kez anneligi tadarsın
canım dualarımız seninle emin ol buna üzülme diyoruz ama malesef insan kendini tutamıyo gözyaşlarına söz geçiremiyo rabbim sabır versin yani istiyosun olsun diye oluyo buseferde sonuç olumsuz oluyo hakkımızda hayırlısı olsun
canim, gecmis olsun. bende atlattim, bilirim acisini ama Rabbim cok buyuk. yine vericek insallah. kurtaj da korkulacak birsey degil. iki kere yasadim. uyuyorsun, uyandiginda hersey bitmis oluyor zaten. Rabbim yar ve yardimcin olsun.
kıs sen nezaman doguruyon ne koycan bebişini adını oglun nekadar çok seviniyordur demi onuda götürdünmü yanında okulu nasıl yaptınız

insallah hersey yolundadir canim
kendini kasma bukadar bende hamileligimin baslarinda karin agrisi cektim
yani her karin agrisi bir önceki olayi hatirlatmasin sana

canim inan ne diyecegimi bilemiyorum
dedigin gibi demek hayirlisi bu imis
insallah tekrar güzel haberlerini aliriz burda

canim hamileligin baslarinda kasik agrisi normal. aklina kotu seyler getirme. iyi haberlerle donersin insallah.

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorummm
hamiş listesine bilem girmişim inşallah dicem sadec
sabah doktra gittim ilçede yaşıyotuz malesef tam teşekküllü bi hastane deil dr a kan tahlili dedim dr demezmi solisyon yokmuş bitmş idrar yaptır istersen 3 kere evde yaptım silik çıktı dedim ama neyse yaptırım dedim sonuç negatifff şaştım ne yapcamı şaşırdım hamile olmadım karnım ağrıyo belim ağrıyo pazartesiye kadar beklicem artık kandan baktırayım diye solisyon gelirse 5 kişide yatılı miso geldi valla ölüyommm napacam bilmem inşallah hastanede bi sorun olmuştur delircem kürtaj olmak istemiyorum yeniden allah sabır versin
listede olmak çok güzel inşallahhhhhh hayırlı haberler yazarımmmmm dua edinnn

canim cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum bende iki kez yasadim ayni durumu rabbim sabir versin saglik versin insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin kendine iyi bak öptüm:teselli::teselli::1hug:

insallah dönersin güzel haberlerleopuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun aynı şeyleri bende yasamıstım kürtaj oldum üzülme Allah yine verir ben 9 haftalık hamileyim darısı basına canım sitres yapma:teselli:

slm bayanlar bende 2. bebeği düşünenlerdenim bu ay allaın izni ile hamile kaldım.. benide listenize eklerseniz sevinirim. rahatsız olan arkadaşalrımada geçmiş olsun diliyorum..

kıs sen nezaman doguruyon ne koycan bebişini adını oglun nekadar çok seviniyordur demi onuda götürdünmü yanında okulu nasıl yaptınız

canim, pazartesi 38 haftalik olucak insallah ama bende tik yok. hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin insallah.

oglusumu getirmedim, esim ve oglum dogumdan sonra gelicekler bebegi gormeye insallah. dort gozle bekliyor bende hasretiyle yaniyorum oglusumun.mafoldumben

slm bayanlar bende 2. bebeği düşünenlerdenim bu ay allaın izni ile hamile kaldım.. benide listenize eklerseniz sevinirim. rahatsız olan arkadaşalrımada geçmiş olsun diliyorum..

hosgeldin canim aramiza
sorunsuz bir hamilelik diliyorum

allah kavustursun canim benim
eminim cok özlemisindir
esindemi ora dogumlu ?

merhaba canlarım ...uğrayamadım ne zamandır ..2 çocukla uğraşmak zormuş ama yinede değer...allahım sizleride çok bekletmeden bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin...listemiz ne alemde varmı yeni hamişler...bi güncelleyinde bakayım..hepinizi kocaman öpüyorum ...

gördüm şimdi listeyi bayağı artmış hamişlerimiz maşallah hepsine ...inşallah bekleyenlerde tez zamanda hamişler köşesine geçerler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…