- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.621
slm kızlar yarın sabah gidicem doktora inşallah bebeğim iiyidir ksrın sğrısı çekiyorum çünkiiii
bi önceki düşükte böle başlamıltııı
slm kızlar yarın sabah gidicem doktora inşallah bebeğim iiyidir ksrın sğrısı çekiyorum çünkiiii
ben geldim arkadaşlar.öncelikle iyi dilekte bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.ama maalesef içimdeki garip his kötü his deyip duruyordumya boşa değilmiş.kalp atışlarını duyamadık malesef bebeğimin.yani yaşamıyormuş dün öğrendim.içim rahat etmedi başka bir dr daha gittim.oda aynı şeyleri söyledi.çok üzüldüm,ağladım.bugün daha iyiyim.rabbimden hep hayırlısını diledim hayırlısı böylemiş diye teselli ediyorum kendimi.yarın kürtaj olacağım.şimdide onun korkusu sardı içimi.dualarınızı eksik etmeyin ne olur.hepiniz Allaha emnet olun.rabbim hiç bir anne adayına ve banada bir dagha yaşatmaz umarım.nasılda sevinmiştim ilk öğrendiğimde.aranıza katıldığım ay hamile kaldım diye.ama dediğim gibi hayırlı böyleymiş demekki.rabbim tekrar sağlıkla verir inşallah.
Sonucum Negatifmiş, 1 ay daha bekleyecez artık
kızlar benimde son 12 günüm kaldı. göğüslerim sızlıyo özellikle uçları.
çok merak ediyom yaa...hamilelik belirtileri adete kaç gün kala belli olur? kızlar ?
ben geldim arkadaşlar.öncelikle iyi dilekte bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.ama maalesef içimdeki garip his kötü his deyip duruyordumya boşa değilmiş.kalp atışlarını duyamadık malesef bebeğimin.yani yaşamıyormuş dün öğrendim.içim rahat etmedi başka bir dr daha gittim.oda aynı şeyleri söyledi.çok üzüldüm,ağladım.bugün daha iyiyim.rabbimden hep hayırlısını diledim hayırlısı böylemiş diye teselli ediyorum kendimi.yarın kürtaj olacağım.şimdide onun korkusu sardı içimi.dualarınızı eksik etmeyin ne olur.hepiniz Allaha emnet olun.rabbim hiç bir anne adayına ve banada bir dagha yaşatmaz umarım.nasılda sevinmiştim ilk öğrendiğimde.aranıza katıldığım ay hamile kaldım diye.ama dediğim gibi hayırlı böyleymiş demekki.rabbim tekrar sağlıkla verir inşallah.
hakkında hayırlısı olsun canım daha yeni başladıgın galiba sen çalışmalara kendini fazla sıkma inşallah tez zamanda tekrar 2kez anneligi tadarsınSonucum Negatifmiş, 1 ay daha bekleyecez artık
canım dualarımız seninle emin ol buna üzülme diyoruz ama malesef insan kendini tutamıyo gözyaşlarına söz geçiremiyo rabbim sabır versin yani istiyosun olsun diye oluyo buseferde sonuç olumsuz oluyo hakkımızda hayırlısı olsunben geldim arkadaşlar.öncelikle iyi dilekte bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.ama maalesef içimdeki garip his kötü his deyip duruyordumya boşa değilmiş.kalp atışlarını duyamadık malesef bebeğimin.yani yaşamıyormuş dün öğrendim.içim rahat etmedi başka bir dr daha gittim.oda aynı şeyleri söyledi.çok üzüldüm,ağladım.bugün daha iyiyim.rabbimden hep hayırlısını diledim hayırlısı böylemiş diye teselli ediyorum kendimi.yarın kürtaj olacağım.şimdide onun korkusu sardı içimi.dualarınızı eksik etmeyin ne olur.hepiniz Allaha emnet olun.rabbim hiç bir anne adayına ve banada bir dagha yaşatmaz umarım.nasılda sevinmiştim ilk öğrendiğimde.aranıza katıldığım ay hamile kaldım diye.ama dediğim gibi hayırlı böyleymiş demekki.rabbim tekrar sağlıkla verir inşallah.
kıs sen nezaman doguruyon ne koycan bebişini adını oglun nekadar çok seviniyordur demi onuda götürdünmü yanında okulu nasıl yaptınızcanim, gecmis olsun. bende atlattim, bilirim acisini ama Rabbim cok buyuk. yine vericek insallah. kurtaj da korkulacak birsey degil. iki kere yasadim. uyuyorsun, uyandiginda hersey bitmis oluyor zaten. Rabbim yar ve yardimcin olsun.
canim hamileligin baslarinda kasik agrisi normal. aklina kotu seyler getirme. iyi haberlerle donersin insallah.
canım beniimmŞeniz ..inşallah herşey yolunda gider..Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallahsımsıkı tutunur bebişin:Saruboceq::Saruboceq:tebrik ederim..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiinnnn:Saruboceq:öptüm canım benim..hayırlı haberlerini bekliyoruz.:Saruboceq:Şeniz.bu arada listedeki hamişler listesine ekledim seniiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkese hayırlı cumalar canlarııımm..Rabbim bu mübarek günü hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin cümlemize,dualarımızı kabul eylesin..amiiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:
üzülme canım.inşallah en kısa sürede hamile olursun....
allah korusun öyle düşünme.ilk zamanlar olabiliyo agrılar.rahat ol....
canım olabilir.bende 10 gün öncsinde belirtiler başlamıştı.gögüslerim şişmişti.açlık doymama.hafif bulantılarımda vardı.uyku...yorgunluk..erken gösterebilir kendini...
rabbim yardımcın olsun canım.üzülme .rabbim tekrar verir sen umudunu kaybetme.herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için...
insallah hersey yolundadir canim
kendini kasma bukadar bende hamileligimin baslarinda karin agrisi cektim
yani her karin agrisi bir önceki olayi hatirlatmasin sana
canim inan ne diyecegimi bilemiyorum
dedigin gibi demek hayirlisi bu imis
insallah tekrar güzel haberlerini aliriz burda
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorummm
hamiş listesine bilem girmişim inşallah dicem sadec
sabah doktra gittim ilçede yaşıyotuz malesef tam teşekküllü bi hastane deil dr a kan tahlili dedim dr demezmi solisyon yokmuş bitmş idrar yaptır istersen 3 kere evde yaptım silik çıktı dedim ama neyse yaptırım dedim sonuç negatifff şaştım ne yapcamı şaşırdım hamile olmadım karnım ağrıyo belim ağrıyo pazartesiye kadar beklicem artık kandan baktırayım diye solisyon gelirse 5 kişide yatılı miso geldi valla ölüyommm napacam bilmem inşallah hastanede bi sorun olmuştur delircem kürtaj olmak istemiyorum yeniden allah sabır versin
listede olmak çok güzel inşallahhhhhh hayırlı haberler yazarımmmmm dua edinnn
kıs sen nezaman doguruyon ne koycan bebişini adını oglun nekadar çok seviniyordur demi onuda götürdünmü yanında okulu nasıl yaptınız
slm bayanlar bende 2. bebeği düşünenlerdenim bu ay allaın izni ile hamile kaldım.. benide listenize eklerseniz sevinirim. rahatsız olan arkadaşalrımada geçmiş olsun diliyorum..
canim, pazartesi 38 haftalik olucak insallah ama bende tik yok. hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin insallah.
oglusumu getirmedim, esim ve oglum dogumdan sonra gelicekler bebegi gormeye insallah. dort gozle bekliyor bende hasretiyle yaniyorum oglusumun.mafoldumben
allah kavustursun canim benim
eminim cok özlemisindir
esindemi ora dogumlu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?