- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.641
canim hemen korkma insallah hayirli haberini aliriz
insallah dönersin güzel haberlerleopuyorumnanaktan
güzel dilek ve dualarınız için hepinize çok çook teşekkür ederim.içimi rahatlattınız hep.cumartesi günü malesef ayrıldık bebeğimle.kürtaj gerçekten korkulacak birşey değilmiş ama psikolojik olarak gerçekten zor bir olay.çok küçükte olsa bebeğinden ayrılmak çok zormuş.hepimizin bir evladı daha var.hepiniz beni çok iyi anlarsınız bundan eminim.rabbime hamdolsun,rabbim daha kötüsünü yaşatmasın inşallah.
güzel dilek ve dualarınız için hepinize çok çook teşekkür ederim.içimi rahatlattınız hep.cumartesi günü malesef ayrıldık bebeğimle.kürtaj gerçekten korkulacak birşey değilmiş ama psikolojik olarak gerçekten zor bir olay.çok küçükte olsa bebeğinden ayrılmak çok zormuş.hepimizin bir evladı daha var.hepiniz beni çok iyi anlarsınız bundan eminim.rabbime hamdolsun,rabbim daha kötüsünü yaşatmasın inşallah.
bende ikinci çocuğumu düşünüyorum hayırlısıyla. hatta listede ismim de varmış tarih verdiğimi unutmuşum ben. yeni tarihim 8 kasım inşallah bu ay olur umutluyum bakalım
hayırlısı kızlarrr sanırım hamileyim adet olmadım hiç gecikmezdi adetim biraz sonra hastaneyi arayıp solisyon geldiyse kandan bakıtıcam gebelik testne
işallah canım benim de 6 kasım sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bu ay ne olacak diyee:Saruboceq:
inşallah :Saruboceq:inşallah bu ay olur . tarihlerimiz yakın beraber bekleyeceğiz yani
sendemi almanya doğumlusun bende... berlin....benim anacığımda anlatır durur..çok güzel ilgilenmişlerdi diye....
cok sagol canim. Rabbim sizlerede tekrar tattirsin insallah.opuyorumnanaktan
sagol canim. ama oyle ilgi alaka eskidenmis. benim annemde anlatir sizi dogurdugumda kac gun pasalar gibi baktilar bana diye ama artik oyle bakim yok. oglumu dogurdugumda fazla ilgilenen olmamisti sezeryan dogum yapmis olmama ragmen. bakalim bu sefer nolucak? hayirlisiyla dogurayimda, ilgileri kusur kaliversin.kaydirigubbakcemile3
selam kızlar ben bugün amniyosentez sonucumu aldım çok şükür temiz çıktı zor günlerin ardından feraha ulaştım....
canım ben kızımda 40 haftalıktı normal dogumdu ama seninki zaten sezaryen olmıcakmı günün gelince alırlar hastanedemi yatıyosun evdemi adı ne olcak bebişimizincanim, pazartesi 38 haftalik olucak insallah ama bende tik yok. hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin insallah.
oglusumu getirmedim, esim ve oglum dogumdan sonra gelicekler bebegi gormeye insallah. dort gozle bekliyor bende hasretiyle yaniyorum oglusumun.mafoldumben
rabbim yardımcın olsun çok zor bir durum ama vardır bundada bir hayır diyelim canım inşallah birdahaki hamileligin böyle sonuçlanmaz saglıklı bir çocuk dünyaya getirirsingüzel dilek ve dualarınız için hepinize çok çook teşekkür ederim.içimi rahatlattınız hep.cumartesi günü malesef ayrıldık bebeğimle.kürtaj gerçekten korkulacak birşey değilmiş ama psikolojik olarak gerçekten zor bir olay.çok küçükte olsa bebeğinden ayrılmak çok zormuş.hepimizin bir evladı daha var.hepiniz beni çok iyi anlarsınız bundan eminim.rabbime hamdolsun,rabbim daha kötüsünü yaşatmasın inşallah.
hadi hepimizin gözü aydın bizde valla seninle birlikte aynı sıkıntıyı yaşadık şükürler olsun gerçekten çok sevindimselam kızlar ben bugün amniyosentez sonucumu aldım çok şükür temiz çıktı zor günlerin ardından feraha ulaştım....
selam kızlar ben bugün amniyosentez sonucumu aldım çok şükür temiz çıktı zor günlerin ardından feraha ulaştım....
evet canım haklısın, şu an aynı olacağını sanmıyorum bende..Almanya nüfusunu arttırmaya çalışan bir ülke hala..belki almanya da vardır hala biraz ilgi, diğerlerinde sanmıyoru bende..
hayırlısıyla kucağına al canım inşallah, gerisi boş bence de..
canım ben kızımda 40 haftalıktı normal dogumdu ama seninki zaten sezaryen olmıcakmı günün gelince alırlar hastanedemi yatıyosun evdemi adı ne olcak bebişimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?