kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım ya hayırlısı olsunnnn sanki üşütüpte ne yaptın saatlerce suyun içinde durmadınyaaa kısmette varsaaa olur herşeyyy ot mot vesileeee yaniii allah versin nasip etsin yeterkiiiii
bu arada ben hamileyimm 23 aylül son adet 30 haziran doğum sanırım allah nasip ederse ayın 15 şinde doktora gidicem o zamana kadar beklicem erken gitmek istemiyorummm

saol canım beniimm..tebrik ederim bacıımm..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:kusura bakma canım ya..seni eklemedim mi listeye..çok özür dilerim bacıımm..haklkını helal et..Şenizşimdi ekliyorum listeyeŞenizöptüm bacıımm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:hulya::hulya:UMUTLA BEKLEYENLER LıSTESı:Saruboceq::Saruboceq:( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

yabangulu07.................................5 Ekim
ozmos.........................................13 Ekim
nur_ada ........................................24 Kasım
@kardelen@..................................24 Ekim
raebzeh.........................................24 Ekim
laralara.......................................... ..27 Ekim
mawili............................................ .1 Kasım
karamuk04.....................................6 Kasım
azize1............................................ .4 Kasım
gülücük........................................ ..8 Kasım
ekimm............................................. 8 Kasım
cerot............................................. .17 Kasım
zeyn77............................................ 19 Kasım
secemce..........................................1 9 Kasım
sudet................................................22 Kasım
waterss...............................................23 Kasım
nur_ada ............................................24 Kasım
karde............................................. ...26 Kasım
pelin003.......................................... ??
f.b.t.l........................................... .....??
rouge............................................. ??
ekimm............................................? ?
filizim .............................................??
tatlışoğlum....................................... ??

:uhm::sm_confused:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

umutlu22
tulu81
black_eyes_71
apri
elmas
bayanmawi
everest
pelin003
umutotti
deniz39
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
rosses
deniz_7
xnazox
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
xnazox
esterya

alkisalkisalkisGÜZEL HAMıŞLERıMıZ( Allahım bu listedeki Hamilelerimiz haalkisalkisalkisyırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

nursenaalkisalkisalkis
azize1alkisalkisalkis
tatlişoğlum
ozmos
Sevil_83
can_parcam
drissimo
batuhanım (yeni Hamileimiz)
zeynebimsilam
30 gülay
Aselim
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
wannababy
ggezgin
interhat
zynp.zeynep Berramız da annesinin şefkat dolu kucağınada hayırlısıyla..Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin ..amiinn..
handefe ikinci oğluşu kucağunda annesinin...Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin canım..amiiinn..
sampuan
başak35 Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım

Son düzenleme:
kızlar hamileyim bugün test yaptım...günüme daha 3 gün var ama çıktı.
allahın izniyle 2. meleğim olcak inşallah. çok heycanlıyım.

hayirlisi olsun canim. Rabbim tamamina erdirsin insallah.

canim biliyorsun geliside cok nazli oldu, yani adinin hakkini vererek geliyor Rabbim'in izniyle. cok bekledik kuzumu, naz yapsin, simarsin herseye raziyiz, yeterki saglicakla gelsin.opuyorumnanaktan

sizin icin de hayirlisi olsun. Insallah hayirli haberler verirsin en kisa zamanda.a.s.

ellerin dert görmesin sende helal et hakkını şekerim :1hug:

ayy canımm hayırlısı olsun çok sevindim allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin meleğinii :Saruboceq: hadi darısı bizim başımıza işallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

çok sevindim allah hayırlısını nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde bu hafta yumurtlama dönemim hayırlısı baklım son adet tarihim 27.10.2009 beni ekleyin listeye
opuyorumnanaktan

ay kızlar benim aklım başka yerde herlde bi tari düzgün yazamadım kaydirigubbakcemile3 22.11.2009 şimdi oldu işde :CüvCüv:

bu arada ben hamileyimm 23 aylül son adet 30 haziran doğum sanırım allah nasip ederse ayın 15 şinde doktora gidicem o zamana kadar beklicem erken gitmek istemiyorummm[/QUOTE]

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdisin sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah, çok güzel bir duygu Allah'ım inşallah bize de yaşatır

bu arada ben hamileyimm 23 aylül son adet 30 haziran doğum sanırım allah nasip ederse ayın 15 şinde doktora gidicem o zamana kadar beklicem erken gitmek istemiyorummm

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdisin sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah, çok güzel bir duygu Allah'ım inşallah bize de yaşatır[/QUOTE]

Nursena'ya cevap olarak yazmıştım ama alıntı yaparken hata yaptığım için ben yazmışım gibi çıkı. Nursena'cım senin mesajına cevap olarak yazdım, tekrar tebrikler..yoksa ben henüz hamile değilim..!!

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdisin sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah, çok güzel bir duygu Allah'ım inşallah bize de yaşatır

Nursena'ya cevap olarak yazmıştım ama alıntı yaparken hata yaptığım için ben yazmışım gibi çıkı. Nursena'cım senin mesajına cevap olarak yazdım, tekrar tebrikler..yoksa ben henüz hamile değilim..!![/QUOTE]

allah söleytmiştir belki canım inşallah darısı sana
açıkcası ben kendimi hamiş gibi hissetmiyom 2ç olduğundanmıdır nedir kızımdaki heycan yok sanki karnımda bişey yok gibi kızııma haksızlık yapmışım gibi onun sevgisinin yerine hiç bişeyi koyamıyom acep ben normal deilmiyim anamadım sanki 2. yi sevemicem el için doğuruyom gibi hissediyol laf oolsun diye ham,leyim diyom ne garip yaww depresyondamıyımm neddir çözemedimmm eşimde h,iç bahsetmiyo zaten ister sosyal ister cinsel hayatımız her şey eskisi gibi anamadı kendimi yaww hayırlısı bakalım

allah söleytmiştir belki canım inşallah darısı sana
açıkcası ben kendimi hamiş gibi hissetmiyom 2ç olduğundanmıdır nedir kızımdaki heycan yok sanki karnımda bişey yok gibi kızııma haksızlık yapmışım gibi onun sevgisinin yerine hiç bişeyi koyamıyom acep ben normal deilmiyim anamadım sanki 2. yi sevemicem el için doğuruyom gibi hissediyol laf oolsun diye ham,leyim diyom ne garip yaww depresyondamıyımm neddir çözemedimmm eşimde h,iç bahsetmiyo zaten ister sosyal ister cinsel hayatımız her şey eskisi gibi anamadı kendimi yaww hayırlısı bakalım[/QUOTE]

Temennilerin için teşekkür ederim..inşallah bende hayırlı bir haber verebilirim tabi bekleyen herkes de. Hissettiklerin doğruymuş bir arkadaşımda aynısını hissetmiş ama doğduktan sonra birincisine duyduğun sevginin aynısından bir tane daha oluyor diyor bana. Tecrübelilere kulak vermek lazım. Bu arada demek hamileliğin sağlıklı ve güzel gidiyor ki sen hiç bir şey anlamıyorsun. Kızımda ben de öyleydim üsteli işim gereği yurt içi ve yurtdışı seyahatlarimde olmuştu ben hamile olduğumu hiç anlamamıştım..umarom senin kide iyi geçer..

Temennilerin için teşekkür ederim..inşallah bende hayırlı bir haber verebilirim tabi bekleyen herkes de. Hissettiklerin doğruymuş bir arkadaşımda aynısını hissetmiş ama doğduktan sonra birincisine duyduğun sevginin aynısından bir tane daha oluyor diyor bana. Tecrübelilere kulak vermek lazım. Bu arada demek hamileliğin sağlıklı ve güzel gidiyor ki sen hiç bir şey anlamıyorsun. Kızımda ben de öyleydim üsteli işim gereği yurt içi ve yurtdışı seyahatlarimde olmuştu ben hamile olduğumu hiç anlamamıştım..umarom senin kide iyi geçer..[/QUOTE]

ya evet maşşallah hiç bulantım falan olmaz benimm kilolu olunca bünye geniş ya ondan sanırım bazen bulansada az kilo versem dediğim olmuyo deil 87 kiloyum çünki şuan ne olur bilinmez yani zor kilo ama normalde hiç bişeyim yok kızımdada öleydi 10 kere sabahları anca bulanmıştır bebeklikleri uykusuz geçiriyoruz okadar yani karnımda uslu dünyaya gözünü açınca zıvanadan çıkıyoooooo çocuk hayırlısı sabah sabah neler yazdım vallahi dar:tomato:ısı sana inşallah

nursenacım canım hiç bulantın olmadı mı test yapmadan önce?:uhm:benim bu ay 12 gün geçti ben test yapmaya korkuyorum.:kedi:.çünkü hiç belirtim yok.ama adet belirtimde yok..:sm_confused:sadece 3-4 gündür bağırsaklarımda gaz problemim var.:kedi:.bu da kaç gündür karnımı şişirdi :sinifsinif:..ve halla adet olmadım.:sm_confused:.kızlar kaç gün geçtiğinde test yaptınız?:uhm:beirtileriniz,bulantılarınız ne zaman başladı..:uhm:bende hiç bişey yoktaa..bu yüzden hayal kırıklığına uğruycam diye test yapamıyorum.mafoldumben.öptüm canlarııımm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..

valla anatayım 23 eylülde adet oldum 3 gün önce olurum normalde adetimi 20ekimde test yaptım 2. çizgi silik çıktı 23ekim gün gene silik 23 ekim cuma hastanaye gittim idrar negatif çıktıı sağlık ocağında hemşire arkadaşa gittim dediki eczaneden alınan çok hassas onlara inan idrarda çıkmayınca panik yaptım gene düşük yapıyom sandım 26 sında pazaretesi gittim kanda 4000 çıktı cuma ilaç yazdırayım dedim gittim pregastan ve vitamin verdi tekrar kana baktı 9000 ne yükselmiş ayın 15 şinde gidicem doktora hastanede ultrason yok burda hayırlısı hamile kalmadan önce acayip ateşlendi vücudum anatamam birinden duymuştum bebek oluşurken öle oluyomuş nası sıcak vücudum yanıyodu geceleri resmen kandi kandime hamileyim sanırım dedim bunun dışında olmadı başka belirti gaz ssorunu çok oldu halada var afedersiniz resmen gazman gibiyim yaww töbe töbee saçım çok dökülüyo ve hemen yaplanıyo bide umarım yardımım olmuşturrr öpüyorum seniii allah hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…