- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.681
selam kızlaarr..opuyorumnanaktan.herkese hayırlı günler diliyorum..f.b.t.l canım hakkında hayırlısı buymuş demek ki.:teselli:.yeterki Rabbim can sağlığı versin..ne zaman istersen yazarım seni listeye oldumu canım.Şenizyerimseniben.öptüm bacıımm..
azize1 canım beniimm gözün aydın..yerimsenibenŞenizRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben geçen c.tesi adet olmam lazımdı olmadım.:uhm::sm_confused:.gerçi bir hafta 10 gün geçiyo her ay..onun için merak etmiyom ..ama kızımdan beri unutmuşum.:kedi:.kaç gün geçince belirtiler başlıyodu..bende pek bişey yok ondan umudumda yok açıkçası..geçen ay değilde diğer ay kaynanamın ve annemin ısrarlarıyla bazı otların buğuna oturttular beni..mafoldumbensonra üşütme dediler ama ben pek dikkat etmedim sanırım..geçen ayda azar azar oldu adetim.:sinifsinif:.kaynanam kızdı üşüttün kitlenecek vücudun adetin kesilecek dedilmaz:..şimdi bu ayda olmadım.:çok üzgünüm:.yoksa kaynanam mı haklı çıktı diye korkuyom valla..:çok üzgünüm:.tedirginim bu ara yarın birgün hastaneye gidicem:mymeka::a015:...öptüm canlarıııımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan...
canım ya hayırlısı olsunnnn sanki üşütüpte ne yaptın saatlerce suyun içinde durmadınyaaa kısmette varsaaa olur herşeyyy ot mot vesileeee yaniii allah versin nasip etsin yeterkiiiii
bu arada ben hamileyimm 23 aylül son adet 30 haziran doğum sanırım allah nasip ederse ayın 15 şinde doktora gidicem o zamana kadar beklicem erken gitmek istemiyorummm
kızlar hamileyim bugün test yaptım...günüme daha 3 gün var ama çıktı.
allahın izniyle 2. meleğim olcak inşallah. çok heycanlıyım.
hadi gözün aydın azize canım
wannacım iyi düşündünmü biraz nazlı oluyolar benim kızın adı eda anlamı nzlı kız demek ve kız kardeşimde zeynep naz koydu ikimizde bu kızların nazından herşeye aglıyolar tam adlarına uygun yaratılmışlar allah sabır versin sana canım naz kızınla birlikte ogluşunla birlikte mutlu saglıklı huzurlu yaşarsın inşallah
bende başladım buay tüp bebege bu ay normal muayene etti adet olunca ilaçlara başlıyom yılbaşına transfer olcak hayırlısıylan inşallah
saol canım beniimm..tebrik ederim bacıımm..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:kusura bakma canım ya..seni eklemedim mi listeye..çok özür dilerim bacıımm..haklkını helal et..Şenizşimdi ekliyorum listeyeŞenizöptüm bacıımm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:hulya::hulya:UMUTLA BEKLEYENLER LİSTESİ:Saruboceq::Saruboceq:( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)
yabangulu07.................................5 Ekim
ozmos.........................................13 Ekim
nur_ada ........................................19 Ekim
@kardelen@..................................24 Ekim
raebzeh.........................................24 Ekim
laralara.......................................... ..27 Ekim
mawili............................................ .1 Kasım
karamuk04.....................................6 Kasım
azize1............................................ .4 Kasım
gülücük........................................ ..8 Kasım
ekimm............................................. 8 Kasım
cerot............................................. .17 Kasım
zeyn77............................................ 19 Kasım
secemce..........................................1 9 Kasım
karde............................................. ...26 Kasım
pelin003.......................................... ??
f.b.t.l........................................... .....??
rouge............................................. ??
ekimm............................................? ?
filizim .............................................??
tatlışoğlum....................................... ??
Merhaba, ben de siteye yeni katıldım bizde 2. bebek için 6 aydır korunmuyoruz ama henüz gelmedi bekliyoruz beni de aranıza alırsanız sevinirim benim SAT'ım 25 Ekim..
:hulya::hulya:UMUTLA BEKLEYENLER LİSTESİ:Saruboceq::Saruboceq:( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)
yabangulu07.................................5 Ekim
ozmos.........................................13 Ekim
nur_ada ........................................19 Ekim
@kardelen@..................................24 Ekim
raebzeh.........................................24 Ekim
laralara.......................................... ..27 Ekim
mawili............................................ .1 Kasım
karamuk04.....................................6 Kasım
azize1............................................ .4 Kasım
gülücük........................................ ..8 Kasım
ekimm............................................. 8 Kasım
cerot............................................. .17 Kasım
zeyn77............................................ 19 Kasım
secemce..........................................1 9 Kasım
karde............................................. ...26 Kasım
pelin003.......................................... ??
f.b.t.l........................................... .....??
rouge............................................. ??
ekimm............................................? ?
filizim .............................................??
tatlışoğlum....................................... ??
Merhaba, ben de siteye yeni katıldım bizde 2. bebek için 6 aydır korunmuyoruz ama henüz gelmedi bekliyoruz beni de aranıza alırsanız sevinirim benim SAT'ım 25 Ekim..
canım seni listeye ekledim yalnız sat değil adet olacağın yeni tarihi vermelisin canım.a.s.ben 28 günde adet olduğunu varsayarak ekledim waters cım.:sm_confused:..aramıza hoşgeldin canımŞeniz..inşallah gelecek ay seni hamileler listesine eklerim inşallah:Saruboceq:..öptüm canıımm...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada ben hamileyimm 23 aylül son adet 30 haziran doğum sanırım allah nasip ederse ayın 15 şinde doktora gidicem o zamana kadar beklicem erken gitmek istemiyorummm
canım seni listeye ekledim yalnız sat değil adet olacağın yeni tarihi vermelisin canım.a.s.ben 28 günde adet olduğunu varsayarak ekledim waters cım.:sm_confused:..aramıza hoşgeldin canımŞeniz..inşallah gelecek ay seni hamileler listesine eklerim inşallah:Saruboceq:..öptüm canıımm...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Merhaba aslında 26 günde bir oluyordum ama Eylül de kimyasal gebelik yaşadım ve 33 gün sonra oldum. 33 günlük periyoddan sonra 29 gün sonra yani 25 Ekim'de oldum, yani tam oturmadı ama 28 iyi bir tahmin . Zamanı geldiğinde haberdar edeceğim, inşallah herkes bebeklerine kavuşur..:Saruboceq:
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdisin sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah, çok güzel bir duygu Allah'ım inşallah bize de yaşatır
Nursena'ya cevap olarak yazmıştım ama alıntı yaparken hata yaptığım için ben yazmışım gibi çıkı. Nursena'cım senin mesajına cevap olarak yazdım, tekrar tebrikler..yoksa ben henüz hamile değilim..!!
nursenacım canım hiç bulantın olmadı mı test yapmadan önce?:uhm:benim bu ay 12 gün geçti ben test yapmaya korkuyorum.:kedi:.çünkü hiç belirtim yok.ama adet belirtimde yok..:sm_confused:sadece 3-4 gündür bağırsaklarımda gaz problemim var.:kedi:.bu da kaç gündür karnımı şişirdi :sinifsinif:..ve halla adet olmadım.:sm_confused:.kızlar kaç gün geçtiğinde test yaptınız?:uhm:beirtileriniz,bulantılarınız ne zaman başladı..:uhm:bende hiç bişey yoktaa..bu yüzden hayal kırıklığına uğruycam diye test yapamıyorum.mafoldumben.öptüm canlarııımm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?