kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

arkadaşlar selam bende 2. bebeğim için kolları sıvadım Allah utandırmasın ve yardım etsin inşallah 4 kasım adet günüm bakalım hayırlısını versin Allahım sağlıkla

malesef ben adet oldum yeni tarihim 26 kasım bu son kırmızılar olur inşallah

kızlar hamileyim bugün test yaptım...günüme daha 3 gün var ama çıktı.
allahın izniyle 2. meleğim olcak inşallah. çok heycanlıyım.

azize tebrik ederim canım.belirtilerinden belliydi hamile oldugun.allah tamamına erdisin canım..

hadi gözün aydın azize canım
wannacım iyi düşündünmü biraz nazlı oluyolar benim kızın adı eda anlamı nzlı kız demek ve kız kardeşimde zeynep naz koydu ikimizde bu kızların nazından herşeye aglıyolar tam adlarına uygun yaratılmışlar allah sabır versin sana canım naz kızınla birlikte ogluşunla birlikte mutlu saglıklı huzurlu yaşarsın inşallah
bende başladım buay tüp bebege bu ay normal muayene etti adet olunca ilaçlara başlıyom yılbaşına transfer olcak hayırlısıylan inşallah

slm kızlar yenigeldim eve kandan baktırdım 22 sinde 2000 lerdeydi şimdikkk 9000lerde şimdilikiyi inşallah 9000lerde5-6haftalık dedi ama benim daha yeniay çıktııı üstüne adetmi oldum acep yada ikiz falanmıkiiiiyüksek çıktııı sizin kaç çıkmıştı aceba kızlar

bi araştırsaydın belkide adet kalarak hamile kalabiliyolar sende öle olmuşsundur hı ikiz olursa napoarsın

aliye cim sen ne alemdesin nasılsın

canım nasıl olsun sukur dıyelım seker zor kontrol edıyorum bır anda yukselıverıyor 200lerı gecıyor bırde kansızlık var 5gun kan ıgnesı vuruldum olmazsa kan verılecek hazırlıklara basladık yıkayıp utuluyorum herseyı bebışımın valızımı hazırladık azkaldı artık gun sayıyoruz bayramdan 1hafta sonra beklıyoruz kızımında kaprisleri iyice artı yaramazlık yapıyor hırcınlasıyor onunla pek ılgılenemıyorum halsız kalıyorum bende boyle sen nasılsın

selam kızlar ben bugün amniyosentez sonucumu aldım çok şükür temiz çıktı zor günlerin ardından feraha ulaştım....

seninle birlikte bizde rahatladik valla
canim cok sevindim valla bugün aldigim en güzel haberdi

hayırlısı kızlarrr sanırım hamileyim adet olmadım hiç gecikmezdi adetim biraz sonra hastaneyi arayıp solisyon geldiyse kandan bakıtıcam gebelik testne

canim cok cok gecmis olsun allah birdaha yasatmasin insallah

insallah sendende güzel haberler aliriz canim

gözün aydin tebrik ederim
sorunsuz bir hamilelik yasarsin insallah

tebrik eederim senide
allah tamamini erdirsin
ailelerinizde ikiz varsa olma ihtimali yüksek tabiki

bi araştırsaydın belkide adet kalarak hamile kalabiliyolar sende öle olmuşsundur hı ikiz olursa napoarsın
ayy ne bilemmm ikizleri severimde allahtan bol bol sabır dilerim heralde sabırsızım çünkiii
ailemde ikiz amcamda var annemin halasında var eşimde yok sanırım

Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin sağlıkla eline alırsın meleğini. Ben de ikinci için uğraşanlardanım, siz hangi marka gebelik testini kullandınız 3 gün önce sonuç vermesi güzel ben de bu ay onu deneyebilirim. 6 ay oldu henüz bir sonuç elde edemedim umarım bu ay olur.:Saruboceq:

slm canım sağol darısı başına inşallah.test öyle pahalı bişey değil canım 3tl.
hayırlısı olsun.

:hulya::hulya:UMUTLA BEKLEYENLER LİSTESİ:Saruboceq:( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)

yabangulu07.................................5 Ekim
ozmos.........................................13 Ekim
nur_ada ........................................19 Ekim
nursena.........................................23 Ekim
@kardelen@..................................24 Ekim
raebzeh.........................................24 Ekim
laralara.......................................... ..27 Ekim
mawili............................................ .1 Kasım
karamuk04.....................................6 Kasım
azize1............................................ .4 Kasım
gülücük........................................ ..8 Kasım
ekimm............................................. 8 Kasım
cerot............................................. .17 Kasım
zeyn77............................................ 19 Kasım
secemce..........................................1 9 Kasım
karde................................................26 Kasım
pelin003.......................................... ??
f.b.t.l........................................... .....??
rouge............................................. ??
ekimm............................................? ?
filizim .............................................??
tatlışoğlum....................................... ??

:uhm::sm_confused:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn
( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)

umutlu22
tulu81
black_eyes_71
apri
elmas
bayanmawi
everest
pelin003
umutotti
deniz39
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
rosses
deniz_7
xnazox
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
xnazox
esterya

alkisalkisalkisGÜZEL HAMİŞLERİMİZalkisalkisalkis
( Allahım bu listedeki Hamilelerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)

azize1alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tatlişoğlum
ozmos
Sevil_83
can_parcam
drissimo
batuhanım (yeni Hamileimiz)
zeynebimsilam
30 gülay
Aselim
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
wannababy
ggezgin
interhat
zynp.zeynep Berramız da annesinin şefkat dolu kucağınada hayırlısıyla..Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin ..amiinn..
handefe ikinci oğluşu kucağunda annesinin...Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin canım..amiiinn..
sampuan
başak35 Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

esrako Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..

nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım

merhaba arkadaşlar kaç gündür girememiştim.güzel dualarınız dilekleriniz için çok teşekkür edrim hepinize.bende anca toparladım kendimi.şimdi iyiyim rabbime şükür.bu arada beklenen adet tarihi veremiyorum.kürtaj sonrası belli olmuyormuş çünkü.zaten 2 ay falan hamile kalmazsan iyi olur dedi doktorum.bende korkularımı yenip anca hazır olurum heralde 2 aya kadar.sonra tekrar denemelere başlarız hayırlısıyla.bu arada azize 1arkadaşım senide tebrik ederim.inşallah sağlıklı bir hamilelik sonrasında sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

selam kızlaarr..opuyorumnanaktan.herkese hayırlı günler diliyorum..f.b.t.l canım hakkında hayırlısı buymuş demek ki.:teselli:.yeterki Rabbim can sağlığı versin..ne zaman istersen yazarım seni listeye oldumu canım.Şenizyerimseniben.öptüm bacıımm..

azize1 canım beniimm gözün aydın..yerimsenibenŞenizRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben geçen c.tesi adet olmam lazımdı olmadım.:uhm::sm_confused:.gerçi bir hafta 10 gün geçiyo her ay..onun için merak etmiyom ..ama kızımdan beri unutmuşum.:kedi:.kaç gün geçince belirtiler başlıyodu..bende pek bişey yok ondan umudumda yok açıkçası..geçen ay değilde diğer ay kaynanamın ve annemin ısrarlarıyla bazı otların buğuna oturttular beni..mafoldumbensonra üşütme dediler ama ben pek dikkat etmedim sanırım..geçen ayda azar azar oldu adetim.:sinifsinif:.kaynanam kızdı üşüttün kitlenecek vücudun adetin kesilecek dedilmaz:..şimdi bu ayda olmadım.:çok üzgünüm:.yoksa kaynanam mı haklı çıktı diye korkuyom valla..:çok üzgünüm:.tedirginim bu ara yarın birgün hastaneye gidicem:mymeka::a015:...öptüm canlarıııımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…