- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.661
:Saruboceq::hulya:UMUTLA BEKLEYENLER LİSTESİ:Saruboceq:
( Allahım tez zamanda bu listedekileri ikinci yavrularına kavuşmalarını nasip eyle..amiiinnn....)
yabangulu07.................................5 Ekim
ozmos.........................................13 Ekim
nur_ada ........................................19 Ekim
nursena.........................................23 Ekim
@kardelen@..................................24 Ekim
raebzeh.........................................24 Ekim
karde............................................. 27 Ekim
laralara.......................................... ..27 Ekim
mawili............................................ .1 Kasım
karamuk04.....................................6 Kasım
azize1............................................ .4 Kasım
gülücük........................................ ..8 Kasım
ekimm.............................................8 Kasım
cerot............................................. .17 Kasım
zeyn77............................................ 19 Kasım
secemce..........................................1 9 Kasım
pelin003.......................................... ??
f.b.t.l................................................??
rouge............................................. ??
ekimm............................................? ?
filizim .............................................??
tatlışoğlum.......................................??
:uhm::sm_confused:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimbuyrunnnnnnnnn
( Allahım bu listedeki arkadaşlarımıza da hayırlısıyla üst listeye eklenmeden hamiş listesine terfi etsinler amiiinn..)
umutlu22
tulu81
black_eyes_71
apri
elmas
bayanmawi
everest
pelin003
umutotti
deniz39
keralfe
tuğbamurat
stnevel
ebru_dengiz
rosses
deniz_7
xnazox
secemce
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
hatice alpaslan
xnazox
esterya
alkisalkisalkisGÜZEL HAMİŞLERİMİZ alkisalkisalkis
( Allahım bu listedeki Hamilelerimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularını kucaklarına almalarını nasip eyle...amiiiinnn..)
ozmos
Sevil_83
can_parcam
drissimo
batuhanım (yeni Hamileimiz)
zeynebimsilam
30 gülay
Aselim
aysu1
zeliş82
07papatya
selkie
ozgem
yağmur20
zühal
sudem
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
nazlı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
wannababy
ggezgin
interhat
zynp.zeynep Berramız da annesinin şefkat dolu kucağınada hayırlısıyla..Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler versin ..amiinn..
handefe ikinci oğluşu kucağunda annesinin...Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin canım..amiiinn..
sampuan
başak35 Burçinimiz doğdu annesinin mutluluğu ikiye katlandı..Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
esrako Ecemizde doğdu maşallah cimcimeye.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
sakaleynmaster maşallah bebeğimize Yusuf Emirimiz annesinin kollarında şimdi mışıl mışıl uyuyo.Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin..
nazlıbahar
dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... Nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
eylül16
gülen yüz
çerez.... Zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx
sahre .... Sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...
Tatoş... Bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah
ballım 53.... Ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
kızlar hamileyim bugün test yaptım...günüme daha 3 gün var ama çıktı.
allahın izniyle 2. meleğim olcak inşallah. çok heycanlıyım.
aliye cim sen ne alemdesin nasılsın
selam kızlar ben bugün amniyosentez sonucumu aldım çok şükür temiz çıktı zor günlerin ardından feraha ulaştım....
hayırlısı kızlarrr sanırım hamileyim adet olmadım hiç gecikmezdi adetim biraz sonra hastaneyi arayıp solisyon geldiyse kandan bakıtıcam gebelik testne
güzel dilek ve dualarınız için hepinize çok çook teşekkür ederim.içimi rahatlattınız hep.cumartesi günü malesef ayrıldık bebeğimle.kürtaj gerçekten korkulacak birşey değilmiş ama psikolojik olarak gerçekten zor bir olay.çok küçükte olsa bebeğinden ayrılmak çok zormuş.hepimizin bir evladı daha var.hepiniz beni çok iyi anlarsınız bundan eminim.rabbime hamdolsun,rabbim daha kötüsünü yaşatmasın inşallah.
canım ben kızımda 40 haftalıktı normal dogumdu ama seninki zaten sezaryen olmıcakmı günün gelince alırlar hastanedemi yatıyosun evdemi adı ne olcak bebişimizin
rabbim yardımcın olsun çok zor bir durum ama vardır bundada bir hayır diyelim canım inşallah birdahaki hamileligin böyle sonuçlanmaz saglıklı bir çocuk dünyaya getirirsin
hadi hepimizin gözü aydın bizde valla seninle birlikte aynı sıkıntıyı yaşadık şükürler olsun gerçekten çok sevindim
bende bugün dra gittim 3 kez aşılama olalım dedik tüp yaptırmayalım dedik ama dr gerek yok dedi eşimin spermleri düşükmüş bu yüzden hiç gerek yok dedi biz oraya giderken aşılama olalım diye gitmişti,k tüp derse bizim için bitecekti bu hikaye ama öle deyince bizimki tamam dedi rahim duvarım ince oldugu için tutunamıyomuş canavargibi yumurtaların var dedi ilaçmı kullanıyosun diye sordu kullanmıyorum ama genede olmuyo demekkki varbi sıkıntı eşimden herhalde başladık bakalım du ay hafif ilaçla bana bakacak birdahaki ay agırlaştıracak aralıktada transfer olacak çok sıkılıyorum stres yaptımki anlatamam size
slm kızlar yenigeldim eve kandan baktırdım 22 sinde 2000 lerdeydi şimdikkk 9000lerde şimdilikiyi inşallah 9000lerde5-6haftalık dedi ama benim daha yeniay çıktııı üstüne adetmi oldum acep yada ikiz falanmıkiiiiyüksek çıktııı sizin kaç çıkmıştı aceba kızlar
ayy ne bilemmm ikizleri severimde allahtan bol bol sabır dilerim heralde sabırsızım çünkiiibi araştırsaydın belkide adet kalarak hamile kalabiliyolar sende öle olmuşsundur hı ikiz olursa napoarsın
ailemde ikiz amcamda var annemin halasında var eşimde yok sanırımseninle birlikte bizde rahatladik valla
canim cok sevindim valla bugün aldigim en güzel haberdi
canim cok cok gecmis olsun allah birdaha yasatmasin insallah
insallah sendende güzel haberler aliriz canim
gözün aydin tebrik ederim
sorunsuz bir hamilelik yasarsin insallah
tebrik eederim senide
allah tamamini erdirsin
ailelerinizde ikiz varsa olma ihtimali yüksek tabiki
Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin sağlıkla eline alırsın meleğini. Ben de ikinci için uğraşanlardanım, siz hangi marka gebelik testini kullandınız 3 gün önce sonuç vermesi güzel ben de bu ay onu deneyebilirim. 6 ay oldu henüz bir sonuç elde edemedim umarım bu ay olur.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?