- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
- 173
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.721
kızlar iyi geceler çok moralim bozuldu gece gece yaa bu ay tam 14. ay bitti ama yine hüsranla sonuçlandı:sinifsinif: 4 gün geçikmişti adetim ve ben tamam dedim bu sefer oldu galiba ama şuan yine malasef adet oldum ve çok üzgünüm senağlamayarın doktorumu arıycam bakalım ne dieycek bu ay eşine test yapıcaz demişti bakalım onda nolucak işallah kötü bişey çıkmaz dua edin kızlarrrr:Saruboceq:
raebzeh canım işallah hayırlı haberlerini duyarız. :Saruboceq:allahım isteyen herkese tez zamanda kavuştursun küçük meleklerine:Saruboceq:
bu arada yeni tarihim de 6 aralık eklersin canım a.s
Merhaba Karamuk, o moral bozukluğunu çok iyi bilirim bizimde 6. ay bitti 7. aydayız, halen bir şey yok. Yeni katıldığım için yazılarını takip edemedim ama senin ve eşinin doktora görünmesinde fayda olabilir en azından bir engel varsa onu ortadan kaldırabilirsin, bırakmak yok devam edeceğiz. Allah'ın izniyle. Seni çok iyi anlıyorum kırmızıyı görünce herşey sıfırlanıyor, tüm çabalar ve uğraşlar yerle bir oluyor gibi ama güçlü olacağız.
merhaba canım çok sağoll a.s evet çok iyi anlıyabilirisniz beni hepimiz çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz. ama işte insan üzülmeden edemiyor birde böyle gecikince hepten umutlanmıştım bu ay mafoldumben
canım biz zaten 3 aydır doktora gidiyoruz birsene bekleyelim dedik bekledik ve olmayınca doktora gittik 3 aydır bana bakıyodu dr şimdi bu ay eşime bakacak a.s ama bu ay için herşey çok güzel demişti dr o yüzden belkide bu kadar umutlandım ve sonunda yıkıldım mafoldumben neyse artık hayırlısı tüm umutlar birdahaki aya kaldı:1no2:
canım siz gidiyomusunuz dr a ay allahım işallah tez zamanda sizide kavuşturur bebişinizee:Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah hepimizi kavuşturur. Ben sizi çok iyi anlıyorum Çünü Eylül ayında benim de 6 gün gecikti. Bu beni çok umutlandırmıştı ama 6. gün kırmızıyı gördüm yaşadığım üzüntüyü anlatamam , doktora gittim betahcg yapıldı 13 çıktı kimyasal gebelik dedi normalden uzun sürer ve kanama fazla olabilir dedi, ikinci gün sanki kibrit kutusunun yarısı kadar bir parça düştü. Oluşan gebeliklerin %40 ı bu şekilde sessiz sdasız sonuçlanıyormuş. Düzenli korumasız ilişkilerde normal giden periyotlarda bu tip gecikmeler olduğunda kimyasal gebelikten şüphenilebiliyor ama bu zararsız kendiliğinden sonlanıyor ve bir sonraki dönemde yine normal regller başlıyor. Ben de böyle bir şey yaşadım çok çok umutlanıp sonra bir göktelenin tepesinden yere düşmüş gibi hissettim kendimi . Herşeyin düzeleceğine inanıyorum . Sonuçta bizim çocuklarımız oldu, ikincisi neden olmasın ki diye düşünüyorum.
kızlar iyi geceler çok moralim bozuldu gece gece yaa bu ay tam 14. ay bitti ama yine hüsranla sonuçlandı:sinifsinif: 4 gün geçikmişti adetim ve ben tamam dedim bu sefer oldu galiba ama şuan yine malasef adet oldum ve çok üzgünüm senağlamayarın doktorumu arıycam bakalım ne dieycek bu ay eşine test yapıcaz demişti bakalım onda nolucak işallah kötü bişey çıkmaz dua edin kızlarrrr:Saruboceq:
raebzeh canım işallah hayırlı haberlerini duyarız. :Saruboceq:allahım isteyen herkese tez zamanda kavuştursun küçük meleklerine:Saruboceq:
bu arada yeni tarihim de 6 aralık eklersin canım a.s
herkese hayirli cumalar. Rabbim kendisine uzanan ellerimizi geri cevirmesin insallah.
ben yarin hastaneye gidiyorum kizlar. suni sanci vericekler. dualarinizi benden eksik etmeyin. su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin yavrumuzu insallah.
herkese hayirli cumalar. Rabbim kendisine uzanan ellerimizi geri cevirmesin insallah.
ben yarin hastaneye gidiyorum kizlar. suni sanci vericekler. dualarinizi benden eksik etmeyin. su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine Rabbim saglicakla kucaklamayi nasip etsin yavrumuzu insallah.
evet o çok daha kötü oluyo benimde dr a gitmeden önceki ay tam 10 gün geçikti biliyomusun ve o gün işyerinde test aldım eve gittiğimde yapacaktım ama malesef tes elimde patlaadı daha eve gitmeden adet oldum ve aynen senin dediğin gibi bir gökdelenin tepesinden yere çakıldım sanki kesin gözüyle bakıyodum çünkü artık.işallah canım herşey düzelecek olmazsa da napalım allah bu yavruma uzun ömürler versin:Saruboceq:
ayy canım ınsallah saglıkla alırsın kucagına ne guzell heycandan oluyorsundur sımdı darısı bızım basımıza benımde az kaldı ısteyen herkeze versin rabbım ınsallah:Saruboceq:
hadi hayırlı dogumlar olsun.baglıklı sıhatli alırsın bebegini inşallah..
inşallah sagsalim kucagına alırsın bebegini eltimde 3gündür sancı cekiyor rahimde acılma olmadıgı icin tekrar eve yolluyorlar 2gün icinde olmasa sezaryan olacak senelik iznimi aldım ona bakmak icin inşallah normal dogum yaparda cabuk ayaklanır iznimin bitmesinede az kaldı sezaryan olursa tek basına ne yapar bilmiyorum rabbim tek sancıda kurtarsın.
Merhaba be sitede yeniyim, sizinle yazışmadık ama mesajınızı gördüm. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, doğuma giderken dualarımız sizinle..Allah bir avazda kurtarsın .Allah anneli, babalı büyütsün aileniz için hayırlı bir evlat olsun..
[FONT="Comic Sans MS"]yok kızlaar yaaa..bu ayda olmadıı..dün moralim çok bozuktu ama çok şükür toparlandım derken bugünde eltimin 3.ye hamile olduğu müjdesini aldım..biraz moralim bozuldu ama..sonra kendi kendime ne yapıyorum ben dedim..dua edecem eltime..bencilleştim bir an..ama çok şükür iyiyim..o kocamaaann kırmızı çizgi yine bu ay sırıttı yüzüme karşı.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben.elbet birgün Rabbimin izniyle ben bu sefer gülümseyip sırıtacam o çizgiye karşı..süprizzzzzsüprizzzzz:jeyyar:Çok üzgünüm çoook.
wannacııımm canım beniiiimmm.ŞenizŞeniz.Rabbim kolay doğumlar nasip etsin..bir avazda kurtarsın inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini..dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq:..sancı çekerken bizleride anmayı unutma..bizlere dua et canım...öptüm kızlaaaarrr...listeyi pazar günü güncelliycem inşallah.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..herkese hayırlı hafta sonlarıııı.....[/COLOR][/FONT]
hepinize tesekkur ederim. Amin insallah Rabbim kolayca kurtulmayi nasip eder. Darisi bekleyenlerin basina saglicakla insallah.
Karde, Rabbim eltinide tez kurtarsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?