kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

wannacım tebrikler allah analı babalı büyütsün sağlıcakla innşşaaaaaaallaahh

wannacım canım gözün aydın .çok sevindim valla bu topikte hamile arkadaşlarla beraber bizde sizin her anınızı sevinerek yaşıyoruz kk yı kuranlara çok teşekkür ederim

Rabbim'e sukurler olsun kizimizi saglicakla kucagimiza aldik cok sukur. darisi tum bekleyenlerin ve isteyenlerin basina insallah.

ebrucum zaten eklemissin listeye; tesekkur ederim.opuyorumnanaktan

canim gözün aydin allah saglicakla büyütmeyi nasip etsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

batuhanımcım iyi akşamlar ay belki de senin içine mi doğdu ne, benden alıntı yapıp azizeye mesaj atmışsın ya, hay allah bak içim bir tuhaf oldu, ben daha hamile değilim azize hamile, ben yarın öğreneceğim inşallah allah nasip ederse, ama bak belki de sen hissettin olamaz mı? diyerek kendimi umutlandırıyorum :ecrin_bebek:

Merhaba arkadaşlar. Ben uzun zamandan beri girmiyordum buraya. Listede adımı görünce yazmak istedim tekrar. Çoğu arkadaşım beni tanımaz. Ben tam 19 ay ikinci bebeğimi istedikten sonra, 2 ay önce hamile olduğumu öğrendim fakat bu sevinç 2 gün sürdü. Baştan dış gebelik olabilir dediler ve beni hastaneye yatırdılar. Ramazan bayramının ilk günü sağlıksız bir gebelik, düşük yapmışsın zaten diyerek beni kürtaja aldılar. Allahım hiçbirinize ve hiçkimseye yaşatmasın o acıyı, diri diri kürtaj yaptılar bana. senağlama 6 ay korunacaksın dediler. Zaten düşük yapmakla başıma yıkılan dünya, bir kez daha yıkıldı üstüme. 6 ay çoookk uzun bir zaman diye düşündüm durdum. Ama şimdi daha iyiyim çok şükür. 2 ay geçti bile. Yüce Allahım hayırlı zamanda, hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize.
Ben 31 Ekimde adet oldum ama, beni listeye ekler misiniz bilmiyorum çünkü 4 ay daha korunmam gerekiyor. Allah hepinizin gönlündeki muradı tez zamanda versin inşallah.:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun...Allah bir daha göstermesin umarım bebeğinize kavuşmadaki son engel olur bu.

canim cok tesekkur ederim. Rabbim sana da en kisa zamanda tekrar tattirsin insallah.opuyorumnanaktan

wannacım ilk çocuk sezeryan oldumu ikincide de sezeryan yapıyorlar, doktorlar normale pek yanaşmıyorlar biliyorum ben
sen ne güzel normal doğum yapmışsın
kendin mi tercih ettin normal doğumu? sende riskli bulmayıpta normale izin vermelerini hangi kriterlere göre belirliyorlar acaba

gecmis olsun canim umarim en yakin zamanda tekrar hamis kalirsin

kıslarrrr, canlarım selammm..ya haftalardır giremiyorum nete, şirket sıkı bu aralar..ve maalesef ki benim kırmızılar yine geldi..üzülüyor muyum, "hayır":) sinirlerim bozuldu sanırım, artık gülüyorum kırmızıları görüncee..gelmeyecek benim sıpa kendi rızasıyla...tüp bebek olayını iyice bi deşeyim diyorum..
yeni adet tarihim 15 Aralık..eklerseniz çok seviniciiiim.umarım bu ay şans getirir hepimizee...2008 çıkmadan gülümsesin bize artıkkk..
ÇOK ÖPTÜM HEPİNİZİ TEEK TEK...

Bizde 2. bebek için 4 aydır uğraşıyoruz. Bu ayda olmadı. Dr. 7-8 ay deneyin sonrasına bakarız dedi.

Beni de 13 Aralık tarihine yazarsanız sevinirim.

bugün doktora gittim ve kızlar hamile değilmişim yine üstelek kocaman bi yara varmış rahimde smear aldı bakalım artık görücez sonucunu RABBiM isteyen herkese ver çocukkkk

hosgeldin canimtekrar aramiza
bencede bakarsin takmazsan daha cabuk gelir belki melegin
insallah bidahaki aya güzel haberler aliriz:Saruboceq:

Bizde 2. bebek için 4 aydır uğraşıyoruz. Bu ayda olmadı. Dr. 7-8 ay deneyin sonrasına bakarız dedi.

Beni de 13 Aralık tarihine yazarsanız sevinirim.

insallah tez zamanda gelir canim hosgeldin aramizaopuyorumnanaktan

bugün doktora gittim ve kızlar hamile değilmişim yine üstelek kocaman bi yara varmış rahimde smear aldı bakalım artık görücez sonucunu RABBiM isteyen herkese ver çocukkkk

gecmis olsun canim tehlikeli bisey degildir umarim:Saruboceq:

gecmis olsun canim tehlikeli bisey degildir umarim:Saruboceq:[/QUOTE]

sağol canım bilmiyorumsmear alındı onun sonucunu bekliycez bayağı büyükmüş ama arkadaşım

yusufum uzulme
bendede yara vardı dondurdular gectı smear testıde yapmıstı bısı cıkmamıstı.
benımde adet tarıhım bayramın ılk gunu bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…