- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.801
canım beni listeden sil...hamileyim artık.:CüvCüv:
tebrikler canim
Rabbim'e sukurler olsun kizimizi saglicakla kucagimiza aldik cok sukur. darisi tum bekleyenlerin ve isteyenlerin basina insallah.
ebrucum zaten eklemissin listeye; tesekkur ederim.opuyorumnanaktan
yerim ben o kizi ya nazimizla sana uzun uzun ömürler canim benim
ay heycanlanmaya basladim ya gerci ben daha yarisindayim ama
eltimde sezeryanla dogum yapmis bugün kaydirigubbakcemile2
wannacim senin nasil oldu ????
Rabbim'e sukurler olsun kizimizi saglicakla kucagimiza aldik cok sukur. darisi tum bekleyenlerin ve isteyenlerin basina insallah.
ebrucum zaten eklemissin listeye; tesekkur ederim.opuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar. Ben uzun zamandan beri girmiyordum buraya. Listede adımı görünce yazmak istedim tekrar. Çoğu arkadaşım beni tanımaz. Ben tam 19 ay ikinci bebeğimi istedikten sonra, 2 ay önce hamile olduğumu öğrendim fakat bu sevinç 2 gün sürdü. Baştan dış gebelik olabilir dediler ve beni hastaneye yatırdılar. Ramazan bayramının ilk günü sağlıksız bir gebelik, düşük yapmışsın zaten diyerek beni kürtaja aldılar. Allahım hiçbirinize ve hiçkimseye yaşatmasın o acıyı, diri diri kürtaj yaptılar bana. senağlama 6 ay korunacaksın dediler. Zaten düşük yapmakla başıma yıkılan dünya, bir kez daha yıkıldı üstüme. 6 ay çoookk uzun bir zaman diye düşündüm durdum. Ama şimdi daha iyiyim çok şükür. 2 ay geçti bile. Yüce Allahım hayırlı zamanda, hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize.
Ben 31 Ekimde adet oldum ama, beni listeye ekler misiniz bilmiyorum çünkü 4 ay daha korunmam gerekiyor. Allah hepinizin gönlündeki muradı tez zamanda versin inşallah.:Saruboceq:
fundacımıda ekledim zeynep ablacıma.shihoyyyt..wannacım canım benim çok sevindim..tebrik ederim tekrardan..a.s.Rabbim cimcimene sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin..hakkında hayırlı yazılar,hayırlı gelecek nasip etsin Rabbim:Saruboceq::Saruboceq:..öptüm canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan...
yerim ben o kizi ya nazimizla sana uzun uzun ömürler canim benim
ay heycanlanmaya basladim ya gerci ben daha yarisindayim ama
eltimde sezeryanla dogum yapmis bugün kaydirigubbakcemile2
wannacim senin nasil oldu ????
Amin canim, Rabbim tum kuzulara saglikli uzun omur nasip etsin insallah.
valla sen yerim demissin ya, biz yememek icin zor tutuyoruz kendimizi. o kadar minik ki, bir lokmalik canim benim.opuyorumnanaktan
dogumum normal oldu canim. oglum sezeryan olmustu ama bu sefer normal oldu. hersey yolunda sadece ikinmaktan hemeroid sorunu yasiyorum, insallah oda bir an evvel gecerde rahat ederim.
wannacım tebrikler allah analı babalı büyütsün sağlıcakla innşşaaaaaaallaahh
wannacım canım gözün aydın .çok sevindim valla bu topikte hamile arkadaşlarla beraber bizde sizin her anınızı sevinerek yaşıyoruz kk yı kuranlara çok teşekkür ederim
canim gözün aydin allah saglicakla büyütmeyi nasip etsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cok tesekkur ederim. Rabbim sizlerede bu guzelligi tekrar tattirsin insallah.opuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar. Ben uzun zamandan beri girmiyordum buraya. Listede adımı görünce yazmak istedim tekrar. Çoğu arkadaşım beni tanımaz. Ben tam 19 ay ikinci bebeğimi istedikten sonra, 2 ay önce hamile olduğumu öğrendim fakat bu sevinç 2 gün sürdü. Baştan dış gebelik olabilir dediler ve beni hastaneye yatırdılar. Ramazan bayramının ilk günü sağlıksız bir gebelik, düşük yapmışsın zaten diyerek beni kürtaja aldılar. Allahım hiçbirinize ve hiçkimseye yaşatmasın o acıyı, diri diri kürtaj yaptılar bana. senağlama 6 ay korunacaksın dediler. Zaten düşük yapmakla başıma yıkılan dünya, bir kez daha yıkıldı üstüme. 6 ay çoookk uzun bir zaman diye düşündüm durdum. Ama şimdi daha iyiyim çok şükür. 2 ay geçti bile. Yüce Allahım hayırlı zamanda, hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize.
Ben 31 Ekimde adet oldum ama, beni listeye ekler misiniz bilmiyorum çünkü 4 ay daha korunmam gerekiyor. Allah hepinizin gönlündeki muradı tez zamanda versin inşallah.:Saruboceq:
canim cok tesekkur ederim. Rabbim sana da en kisa zamanda tekrar tattirsin insallah.opuyorumnanaktan
Amin canim, Rabbim tum kuzulara saglikli uzun omur nasip etsin insallah.
valla sen yerim demissin ya, biz yememek icin zor tutuyoruz kendimizi. o kadar minik ki, bir lokmalik canim benim.opuyorumnanaktan
dogumum normal oldu canim. oglum sezeryan olmustu ama bu sefer normal oldu. hersey yolunda sadece ikinmaktan hemeroid sorunu yasiyorum, insallah oda bir an evvel gecerde rahat ederim.
cok tesekkur ederim. Rabbim sizlerede bu guzelligi tekrar tattirsin insallah.opuyorumnanaktan
gecmis olsun canimbenim insallah oda cabucak gecer tadini cikarmaya baslarsin
meleginide öp yerimeopuyorumnanaktan
batuhanımcım iyi akşamlar ay belki de senin içine mi doğdu ne, benden alıntı yapıp azizeye mesaj atmışsın ya, hay allah bak içim bir tuhaf oldu, ben daha hamile değilim azize hamile, ben yarın öğreneceğim inşallah allah nasip ederse, ama bak belki de sen hissettin olamaz mı? diyerek kendimi umutlandırıyorum :ecrin_bebek:
insallah canim benim insallah tek temmenim :Saruboceq:
wannacım ilk çocuk sezeryan oldumu ikincide de sezeryan yapıyorlar, doktorlar normale pek yanaşmıyorlar biliyorum ben
sen ne güzel normal doğum yapmışsın
kendin mi tercih ettin normal doğumu? sende riskli bulmayıpta normale izin vermelerini hangi kriterlere göre belirliyorlar acaba
valla türkiye kriterleri öyle ama
avrupa adamlar herseyin normalini yaptiriyorlar
buda sanirim en dogrusu
sagol canim, cok sukur aldik kucagimiza. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
kıslarrrr, canlarım selammm..ya haftalardır giremiyorum nete, şirket sıkı bu aralar..ve maalesef ki benim kırmızılar yine geldi..üzülüyor muyum, "hayır":) sinirlerim bozuldu sanırım, artık gülüyorum kırmızıları görüncee..gelmeyecek benim sıpa kendi rızasıyla...tüp bebek olayını iyice bi deşeyim diyorum..
yeni adet tarihim 15 Aralık..eklerseniz çok seviniciiiim.umarım bu ay şans getirir hepimizee...2008 çıkmadan gülümsesin bize artıkkk..
ÇOK ÖPTÜM HEPİNİZİ TEEK TEK...
Bizde 2. bebek için 4 aydır uğraşıyoruz. Bu ayda olmadı. Dr. 7-8 ay deneyin sonrasına bakarız dedi.
Beni de 13 Aralık tarihine yazarsanız sevinirim.
bugün doktora gittim ve kızlar hamile değilmişim yine üstelek kocaman bi yara varmış rahimde smear aldı bakalım artık görücez sonucunu RABBiM isteyen herkese ver çocukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?