- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #8.841
Wannababy'cim öncelikle Allah anneli babalı büyütsün..yazılarını okudum darısı başımıza . Canım ben de 2. için uğraşanlardanım bayağı bir topiklere baktım ve bu preseed 'i gördüm sanırım sen de kullanmışsın bu konuda deneyimlerini aktarabilirsen sevinirim. Kullandıktan ne kadar süre sonra hamile kalabildin. Cevabın için şimdiden teşekkürler.
herkezın bayramı mubarek olsun bugun bayramımız kımsesız evde gecıyor benneyaptımki kızımla ben oturuyoruz ılk defa boyle bır bayram gecırıyoruz bız hersene memlekete gıderdık akrabalarla bayramlasırdık annemlerle falansenağlama benım dogumuma 10gun kaldıgı ıcın yollarda dogurmayayım dıye kayınvalıdem eltım ben kaldık evde eslerımız kurban ıcın gıttıler kızda 3gundur sadece atesı var bayram bayram gıbı olmadı tek teselım 10gun sonra ogluma kavuscak olmam ve kızımın hastalıgı gectı artık annemlerde doguma gelcekler ama yınede buruk gecıyor bayramımız
canim ben preseed'i iki ay kadar kullandim. yumurtlama zamaninda iliski sirasinda kullaniyorsun, spermlerin daha uzun sure yasamasini sagliyormus. ben bunun yaninda clearblue kolay hamilelik monitorunude kullandim yumurtlama gunlerini belirlemek icin. bu alet yumurtlama gunlerini belirlemek icin gercekten cok iyi. Insallah sende de ise yararlar ve sende en kisa zamanda 2. kuzuna kavusursun canim.opuyorumnanaktan
canim, nerde olursan ol bayramlar artik bayram gibi degilki. bende bu bayrami esim ve oglusumdan ayri geciriyorum.:sinifsinif: burnumda tutuyorlar ama yeterki sagligimiz yerinde olsun.
Wannababy'cim çok teşekkür ederim cevabın için ben de bu ay ilk defa kullanıyorum bu arada clearblue monitörünü düşündüm ama alma zamanımı ayarlayamadım normalde reglimi beklemediğim için almadım ama olduğum ilk gün de alamamıştım o nedenle başlayamadım şimdi fortel ovülasyon test kiti ile kullanıyorum umarım başarılı olabilirim sana ve çocuklarına uzun ömür ve mutluluklar dilerim teşekkür ederim.
mrb arkadaslar benımde 6 yasında bır kızım var bende bugun ogrendım hamıle oldugumu kızımı alıstırmaya baslamalıyım yavas yavas kardes gelcegını
heey arkadaslar ben gerı geldım epeyden berıdır ugrayamadım eskıler bılır benı ben de bu topıgın kıdemlılerındenım eevde tadılat yapıyoduk 1 aydır pc kaldırmıstık evdekı hersey gıbı ancak yerlestık bayram falan derken bu zaman oldu lıste kımde kım hazırlıyo yenı tarıh verıcem aralık 22 dıyelım hayırlısını ısteyelım bakalım herkeze selam ıyı bayramlar
mrb arkadaslar benımde 6 yasında bır kızım var bende bugun ogrendım hamıle oldugumu kızımı alıstırmaya baslamalıyım yavas yavas kardes gelcegını
kızlar benimde bir bebeğim daha olmasını istiyorum ama uğraşlara rağmen bütürlü olmuyor piskolojim bozuldu :roflol:
belli belli insan gülermi olmuyor diye...kaydirigubbakcemile3
Yalnız değilsin benim de aynı şekilde sanki piskolojim bozuldu, gün içerisinde bir çok kez kafam bu konuya takılıyor. ılkini yaptım ama ikinci 8 aydır olmuyor ben de anlamadım dünyanın en zor işi hamile kalmakmış..bana artık imkansız gibi geliyor ..eşim de denedik olmuyor bırakalım artık nasılsa bir kızımız var onu büyütüyoruz diyor ben de bir kardeşi olmasını istiyorum..Allahım ne olur bize ikinci kez nasip et yarabbim veren sensin sen ol deyince tüm kapılar açılır bizi de duy ya Rabbim..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?