kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canim ben dogumu yurt disinda yaptim. burda ne olursa olsun once normal dogumu destekleyip, o yonde ilerliyorlar. bana da once dene, olmazsa sezeryan olucak dediler. normal dogumuda nasip etti Rabbim ama hemeroid ve dikislerim olduruyor beni. Hayirlisiyla bir an once gecselerde bende rahat etsem.mafoldumben

wannaa canım çok sevindimm, Allah analı babalı büyütsün meleğiniii..
saol bitanemm, dularını eksik etmee...

cok sagol canim. dualarim her zaman sizinle. Rabbim en kisa zamanda tekrar yasatsin insallah. hersey sil bastan, zor ama bi o kadar da zevkli. ikinci kez olunca insan kendini tecrubeli goruyor ve daha bi guveniyo kendine.opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar bende ikinci bir çocuğum olsun istiyorum.rabbim en kısa zamanda bize bu mutluluğu yaşatır.benimde adet tarihim 3 aralık benide eklerseniz sevinirim

ya bısı sorcam sıze ben dayanamayıpp ıdrar testı yaptım ama negatıf cıktı.22sınde yaptım yane ama adet tarıhım 27 sı.sızzce bu normalmı? yoksa cıkma ıhtımalı varmıydı?

ya bısı sorcam sıze ben dayanamayıpp ıdrar testı yaptım ama negatıf cıktı.22sınde yaptım yane ama adet tarıhım 27 sı.sızzce bu normalmı? yoksa cıkma ıhtımalı varmıydı?

canım bence cıkma ihtimali var gününü bekle tekra bi test daha yap inş bayramda sana süpriz olur.allahım gönlüne göre versin

canım once kanda cıkıyor sonra ıdrarda cıkmaya bılır ıdrarda sen adetın gecsın oyle yap vada 2gun kala kan testı yaptır ınsallah vardır

kızlar listeyi akşam güncellerim ..yeni katılan arkadaşlarıda akşam ekliycem listeye..kusura bakmayın nolur..bayram temizliği falan pek giremiyorum nete..yarında hastaneye gidecem...bana kızacaksınız ama adetim tam 1 ay geçti..kaç kere test yaptım..2 si ertesi gün silik çıktı ..2 si de tek bir çizgi yani negatif çıktı..kan tahlili içinde yarın gidecem hastaneye..sanırım ters giden bişeyler var..psikolojim bu ara karmakarışık..o yüzden listeyle de ilgilenemedim..kusura bakmayın..ama akşama güncellemeye çalışıcam..öptüm canlarıııımmmm....

canımm neden boyle oluyor senın duzensızlık var ınsallah hayırlı haberler getırırsın allahım buyuk hayırlı evlatlar versın ınsallah cumlemıze

Umarım çok önemli birşey yoktur..sana niye kızalım bizim için listeyi takip edip güncelliyorsun , zor bir iş ..teşekkür ederiz. Hayırlı haberlerle gel..inşallah.

bugün doktora gittim ve kızlar hamile değilmişim yine üstelek kocaman bi yara varmış rahimde smear aldı bakalım artık görücez sonucunu RABBiM isteyen herkese ver çocukkkk

Geçmiş olsun..her ne kadar moralin bozulduysa Allah'ın izni ile yolumuza çıkan engelleri kaldıracağız , Rabbim zamanı gelince bize de verecek inşallah bebişlerimizi..

Wannababy'cim öncelikle Allah anneli babalı büyütsün..yazılarını okudum darısı başımıza . Canım ben de 2. için uğraşanlardanım bayağı bir topiklere baktım ve bu preseed 'i gördüm sanırım sen de kullanmışsın bu konuda deneyimlerini aktarabilirsen sevinirim. Kullandıktan ne kadar süre sonra hamile kalabildin. Cevabın için şimdiden teşekkürler.

ya kızlar ben burda okumustum son gunlerde ovulasyon testı yapıpta ıkıncı cızgı cok sılık cıkanlar fln dıodnuzkı bazı durumlarda hamılelık olabılır bu.ben sımdı yaptım ıkıncı cızgı cıktı sılık ama.ama dun ıdrar testı yaptıydım bısı cıkmamıstı.bu ne sımdı.hala yumurtluyormuyumkı?

hosgeldin canimtekrar aramiza
bencede bakarsin takmazsan daha cabuk gelir belki melegin
insallah bidahaki aya güzel haberler aliriz:Saruboceq:

batuhanım canım hoşbulduk..bende ööle düşünüyorum artık, kızımda da ööle olmuştum, en beklemediğim anda gebe kalmıştım..umaırm başarabilirim takmamayı..
çok öpüyorum seni canım, iyi bayramlar...

wanna canım Aminn..teşekkür ederim..gerçekten de gebeliği beklerken bile o acemilik olmuyor ikincide..kısmetse anne olarak da yaşarım o bilmişliği..:)) .çok öptüm,iyi bayramlar canımm

ebruşum şu adetin beni taa burdan deli etti yaw..yokmu bunun bi düzene sokma şekli falan..dr unu falan değiştirsen diyorum canım..hani bunun ilk tedavi yolu adetlerin düzene sokulması ilk etapta, sende biliyorsun bunu..1 ayda çatlar canım insan, yaşadım ve biliyorum..çok stress
öpüyorum bitanem, sıkma canını, iyi bayramlarrr

herkesin kurban bayramı kutlu olsun canlarııımmmmm.ŞenizŞenizŞeniz..Rabbim eşlerimiz ve yavrularımızla nice hayırlı bayramlar nasip etsin cümlemize.:Saruboceq::Saruboceq:..amiiiiinnnnn....öptüm canlarııımm...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkesin bayrami mübarek olsun rabbim herkesin gönlüne göre versinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemusŞeniz:lepi:hihoyyyt:dance:

herkezın bayramı mubarek olsun bugun bayramımız kımsesız evde gecıyor benneyaptımki kızımla ben oturuyoruz ılk defa boyle bır bayram gecırıyoruz bız hersene memlekete gıderdık akrabalarla bayramlasırdık annemlerle falansenağlama benım dogumuma 10gun kaldıgı ıcın yollarda dogurmayayım dıye kayınvalıdem eltım ben kaldık evde eslerımız kurban ıcın gıttıler kızda 3gundur sadece atesı var bayram bayram gıbı olmadı tek teselım 10gun sonra ogluma kavuscak olmam ve kızımın hastalıgı gectı artık annemlerde doguma gelcekler ama yınede buruk gecıyor bayramımız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…