kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

burdayım ben, valla sitenin azizliği kaç gündür giremedik ki doğru düzgün, benim bu ay bebiş yerine kist olmuş kızlar hem de 3 cm duphastone başladım bakalım ne olacak umarım bir an önce adet olurum da yeniden bebiş çalışmalarına başlayabilirim,

Doğum kontrol hapı kullanmıyordum ama bu ay ilk defa ovülasyon testi ve sperm dostu preseed diye bir jel kullandım ovülasyon günümü tam yakaladım ve değerlendirdim. 15 Aralık'ı bekliyorum bu ay ümidim var, inşallah boşa çıkmaz.

Senin de Allah tamamına erdirsin canım , doğal yoldan mı hamile kaldın ? bahsedebilir misin ?

Geçmiş olsun aman başka dert olmasın bu bir şey değil canım önümüzdeki aya hayırlısı ile her yeni ay her yeni bir başlandıç evet siteye kaç gündür girilemiyordu, bugün gündüz de kaç kere denedim olmadı.

waterss sağol tatlım, iyi geldi mesajın, ne yapalım kader kısmet ne ise onu göreceğiz yoksa biz ne yaparsak ne kadar istersek boş, ben de bu ay ilk btç karışımını yapmıştım, kistin oluşmasını da buna bağlıyorum ben. Bir daha kür mür yapmıyacağım, kendi haline bırakıyorum artık allah ikinci meleğimi bana layık görürse verir zaten hiç bir şey yapmasam da, çok şükür bir meleğim var allah ona uzun ömür sağlık versin, ha üzülmüyorum tabii ki de üzülüyorum bugün çok yakınımdan bir hamile haberi daha aldım nasıl üzüldüm, çünkü kist aklıma gelmezdi 43 gün sürünce düne kadar hala bebiş ümidim vardı ama nasip olmadı,, dediğin gibi allah başka dert, keder vermesin....

kızlar günaydın...
bende aliyyi merak ediyordum dogundumu diye.yazıya göre iki günü kalmıy sanırım.allah yardımcın olsun canım.inşallah kolay olur.öpüyorum hepinizi...

yeni gelenler hosgeldiniz aramiza
mavili hosgeldin tekrardan canim insallah bu ay güzel haberlerle gelirsin canimopuyorumnanaktan
sagol canım ya ne guzel yıne bırlıkte olmak ozlemısım valla hepınızı ama bızım eskı arkadaslar fazla yoklar nerdeler pelın secemce raebzeh ısmını unuttugum bırsuru arkadas nerdesınız gelsenız ya.... senın hamılelık nası gıdıyo ıyısın ınsallah opuyorum gorusuruz

ay keske canım ya ama artık cok onemlı degıl benım ıcın eskısı gıbı hevesım kalmadı olursa da yok demem tabı kısmet takmıyorum sevgıler..
gozun aydin canim. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah.
wannacım ben yokken bebeısın gelmıs tebrık ederım kızına kavustun Allah saglıklıa buyutmek nasıp etsın optum canım gorusuruz....

insan 13yıl buişle uğraşınca ağlanacak haline gülüyor işte 13 yıllık evliyim 7yıl omadı çocuğum sonra oğlumoldu 5yıl uğraştım ikinciye tamoldu derken 3aylık karnımda öldü çok üzüldüm şimdi yine 1yıldır uğraşıyorum

evet insan çok üzülüyor hamile haberi alınca çok zor birşey yinede allaha şükür bitane çocuğumuzvar allah onlara uzun ömür versin 2cileride enkısa zamanda kucağımıza almayı nasip etsin

evet insan çok üzülüyor hamile haberi alınca çok zor birşey yinede allaha şükür bitane çocuğumuzvar allah onlara uzun ömür versin 2cileride enkısa zamanda kucağımıza almayı nasip etsin

amin zenancım, amin inşallah allah kuzucuklarımıza uzun ömürler versin ama bizi ikinci meleklerimizden de mahrum etmesin yarabbim

ay canım ya ben bıraz erken konusmusum sorun nedır sende ınsallah en kısa zamanda hayırlısıyla olur

ay canım ya ben bıraz erken konusmusum sorun nedır sende ınsallah en kısa zamanda hayırlısıyla olur

ilk önce tüplerim tıkalıydı sonra eşimde varankosel ameliyatıoldu sonra mevla nasipetti oğlum oldu işte öyle bir macera benimki geçen ayda enyakın arkadaşımla beraber tedavi görüyorduk onun hamile olduğunu duydum adeta ykıldım sevinmedim değil onunadına ama insan bi tuaf oluyor işte

merhaba arkdaslar ben de melegime kardes istiyorum.temmuz basinda dusukmu bos gebelik mi oldunu anlayamadigim bir hamilelik gecirdim.ekim ayinda kan testi yapildi ve hersey normal cikti ama henuz yok bisey.Allah hepimizin gonlune gore versin.ovulasyon testi kullanmaya baslicam bir daki ay ins.bakalim

selam kızlar nasılsınız ben yarın doguma gıdıyorum cok heyecanlıyım ve endıselıyım burda cok guzel paylasımlarımız oldu sabırla hamıle kalmayı bekledık uzulduk sevındık herkez hakını helal etsin :gitme: allah ızın verırse fırsat da bulursam dogumdan sonra tekrar gorusuruz herkeze tum bebek ısteyen arkadaslara doguma gıderken dua edıcem allah oan kabul edermıs tum duaları allahım herkeze hayırlı evlatlar versın optm herkezıı

çokkkkkkkkk sağol hayılı doğumlar :Saruboceq:

Selam arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ben de. 2.bebek için uğraşıyorum 6 aydır. İnşallah bu ay olur. 12Aralık regl günüm. Bakalım ne olacak? Adetime 5 gün kala kan tahlilinde çıkar mı, ne diyorsunuz?

canim allah kolaylik versin insallah sag salim kavusursun bebegine bizide haberdar edersin:1hug:kendine iyi bak

hayırlı dogumlar innşallah sagsalim bebegini kucagına alırsın rabbim bize nasip etsin bugün eşimle kararverdik eger buayda olmasa aşılama yaptırıcagız yarın doktorla konuşmaya gidiyorum bakalım ne diycek doktora kalmış olsaydı coktan yapmıştı aşılamayı ama eşim kabul etmiyordu bügün kabul etti fikrini degiştirmeden başlayayım diyorum 7yıl dile kolay

çokkkkkkkkk sağol hayılı doğumlar :Saruboceq:
sende sagol canım
canim allah kolaylik versin insallah sag salim kavusursun bebegine bizide haberdar edersin:1hug:kendine iyi bak
amıınn ınsallah canım vakıt bulunca ederım haberopuyorumnanaktan

sagol canım ınsallah opuyorumnanaktansende enkısa zamanda alırsın bebegını kucagına ınsallah hayırlı saglıklı evlatlar verır bu ay guzel haberler verırsın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…